kitabımın daha gelmesine 3 gün var :) merakım ve sabırsızlğımdn dolayı soruyoruuum :) beş gün boyunca ne yedin biraz bilgi verirmsn yani mesela ben şimdi yarın atak evresine başlamak istesem neler yapmam gerekiyor ?
atak evresini kaç gün yapmamı önerirsiniz kızlar?
ve okuuduğum anladığım kadarıyla örnek bi liste söylesem onaylasanz ?
sabah yağsız peynir bu yörsanın beyaz peynri olurmu light. yanında haşlanmış yumurta yiyorum
öğlen haşlanmış tavuk veya balık yağsız derileri alınmış yiyorum akşamda yine öğlene benzer yanında yağsız yoğurt vs de oluyor dimi ?
bunu sizce kaç gün yapym ? 59 kiloyum 53 55 olmak istiyorum
hande cim söyleyeceğim ama sen yurtta biraz zor yaparsın yurtta ne yesen kesinlikle yağ vardır içinde. istediğini de pişiremezsin. ama apart tarzı bi yerdeysen mutfağın varsa o başka . ben son 10 sayfayı falan okursan hemen hemen hergün yediğimi yazdım diye hatırlıyorum.
kahvaltıda favori yemeğim yağsız tavada yapılmış çılbırdı.
akşamlarıda hep tost makinesinin üstünde et kızarttım. ilk gün balık, sonra tavuk, sonra kırmızı et döner tarzında yaptım baharatla tost mak pişirip üstüne yağsız yoğurt döktüm, sonraki gün tavuk göğsü yedim baharatlı yine aynı şekilde pişirdim. bu akşamda kırmızı et var misafirim var. onlarada eti aynı şekilde yağsız pişireceğim yanına pilavla çorba yapacağım aama ben sadece et ve yoğurt yiyeceğim ttatlıda yaptım ama yemeyeceğim inşallahyok yok yemem
öğlenleri akşamdan kalan et varsa onları yedim 0 yağlı süt içtim. öyle böyle geçti 5 gün bu son günüm.
haa dün bide çorba yaptım. telşehriye çorbası. normalde önce yağda salçayı kavururdum ama diyet olunca öyle yapmadım.
sıcak suyu koydum tencereye içine kaşığın ucuyla azıcık salça attım salça suda eridi . tat versin diye yarım paket tavuk bulyon attım aslında yasaktır ama tadı olmazdı o zaman bide yarım attım bişey olmamıştır inşallah. neyse sonra bi ölçek şehriye attım içine az yani. pişince nane pul biber attım. eşim şehriyeli içti bende üstündeki su kısmını içtim . baya güzeldi fark yoktu hoşuma gitti. hatta sabahta kahvaltıda yine ondan içtim. tavsiye ederim tok tutuyor yanında da tavuk göğsü vardı baharatlı. ah yarın olsa da sebzelere başlasam.
simla diye bi arkadaşın blogunda paylaştığı patlıcan cipsini merak ediyorum. patlıcana bayılırım hemen yapacağım yarın yoğurtla güzel olur herhalde. seçenekler çoğaldı artık yeni başlayan arkadaşlar dayanın 5 gün çabuk geçiyor sonra rahatlıyacaksınız.
ben 1 yıllık evliyim çocuk planları yapmadan önce vermem gerekiyor bu kiloları
herkese başarılar
atak evresini kaç gün yapmamı önerirsiniz kızlar?
ve okuuduğum anladığım kadarıyla örnek bi liste söylesem onaylasanz ?
sabah yağsız peynir bu yörsanın beyaz peynri olurmu light. yanında haşlanmış yumurta yiyorum
öğlen haşlanmış tavuk veya balık yağsız derileri alınmış yiyorum akşamda yine öğlene benzer yanında yağsız yoğurt vs de oluyor dimi ?
bunu sizce kaç gün yapym ? 59 kiloyum 53 55 olmak istiyorum
2 yada 3 gün yapmalısınız yaptığınız liste uygun aralarda yoğurt ve süt ekleyebilirsiniz
kitap yok bende ama arkadaşların söylediğine göre vereceğin kilo az olduğundan 3 gün atak yapmalısın. ben en az 15 kg vermeliyim ondan 5 gün yaptım. kitabı olan arkadaşlar daha iyi anlatır sanırım. bu arada menün güzel.
bildiğim kadarıyla bu diyeti yılda bir kere yapmak sağlıklı sanmayınki bu diyet çok sağlıklı. böbreklere, tek yönlü beslenme nedeniyle gut hastalığına sebep olduğu yönünde iddalar var. Evet etkili ben gecen yıl iyi sonuçlar aldım, ama hala korka korka yapıyorum.bol su içmek zararlarını giderse de ben günde bi kaç adet ceviz ve fındık yiyorum, yada az ve sağlıklı bir karbonhidrat mesela bir kaç lokma kreaker yada ekmek ama en fazla 2-2 lokma. buna rağmende kilo verdim 5 gün atakda 2 kilo ama seyirde bişi yok verdiğim:))
dün 1 ay doldu yürüyüş yapamadım fazla arada kilo artışlarım oldu sonra toparladım son 4 günün 3 gününde hiç oynama olmadı 1 gün 300 gr arttı sonuç 1 ayı 5500 le kapadım
mrb kızlar bende 76 ydım 59 oldum 1.5 yılda yavaş yavaş verdim. hala aynı kilomdayım ağustos ayından beri dikkat etmiyorum dikkat etmiyorum derken abartmadım tabi hiçbirzaman sadece sabah bir dilim iki dilim değilde 4 dilim yedim ama akşamları aşırıya asla kaçmadım bol suyumu içtim hareket ettim bu yüzden hep anı kilomda kaldığıma inanıyorum :)
şimdi okudum 40 sayfa falan forumdaki yazılanları kafamda canlandı :) anladım az çok . kitabı kitap yurdu com dan sipariş verdim 3 iş günü içinde gelecekmiş.
bende başta 55 olmak istiyorum hedefimi küçük tutup ilerleiyorum daha iyi oluyor en azından ben öyle mutlu oluyorum :) sadık kalırım yeterki uyacğım birşey olsun ve yemekleri kolayca yapabileyim çünkü öğreniyim beş günü yurrtta haftasonları evimdeyim. elimden geldiğince uyarım çabalarım :) sizlede paylaşacağım .
merhabaaa,
kitabın siparişini verdim, yazdıklarınız sayesinde de epey gaza geldim. nisan'da evleniyorum ve hemmmen 6 kg vermem lazım. ve tabii ki son dakikaya bıraktım bu işi :)
şimdi ben bunun atak evresini yapacağım da, yumurta ağzıma sürmem, aynı şekilde süt de içemiyorum. kahvaltıda yumurta yerine ne yiyebilirim??? light yoğurt/light peynir/hindi füme düşünmüştüm ama ne dersiniz??
sevgiler
merhabaaa,
kitabın siparişini verdim, yazdıklarınız sayesinde de epey gaza geldim. nisan'da evleniyorum ve hemmmen 6 kg vermem lazım. ve tabii ki son dakikaya bıraktım bu işi :)
şimdi ben bunun atak evresini yapacağım da, yumurta ağzıma sürmem, aynı şekilde süt de içemiyorum. kahvaltıda yumurta yerine ne yiyebilirim??? light yoğurt/light peynir/hindi füme düşünmüştüm ama ne dersiniz??
sevgiler
1.5yılda diyetisyen kontrolunde mı verdın kilolarını
benm gitmediğim denemediğim şey kalmadı açıkcası. karboksi akapunktur lpg ama hepsi boş hepsiyle tekrar alıyosun . annemin sözünü dinledim hep derdi sabah ekmek ye sadece diğer öğünler sadece yemek akşam salata bol yürüyüş. sabahları kahvaltımı yapıp atölyeye giderdim orda öğlen mutfağımzda kim ne yaparsa biraz biraz yerdim dışardan yemek zorundaysam en sade hale indirir mutlaka birileri ile paylaşırdım. evimizle arası 5 km var sanırım 5-6 hergün o yolu yürürdüm geze geze. yağmur yağardı ben yine yürürdüm . otobüsü hiç kullanmazdım. çnkü yüürüyüş yapmak için çıktığımda çok zorlanırım baktım olmuyor öyle. bende eve geze geze yürürüm dedim :) tabi çok yavaş yürümedim. 76 ı 72 oldu 67 oldu sonra gaza geldim 63 oldu diyetisyene gittiğim halde 50 lili rakamları hiç görmeiştim
hırs yaptım görcem dedim yazın 56 yı gördüüm ama sınavdı falan yürüyüş yapamadım tam oturmamıştı 56 ya kilom 58 de kaldım :) 58 59 arası gidip geliyorum.
şuan meme küçültme ameliyatı oldum dikişlerim var 2 hafta oldu daha . spora başlamak istiyorum women shapes diye birşey duydum ona başlayıp dukan diyetini yapıcam. en sağlıklısı bu çnkü spor yapmak. :)
çok güzel ya bende 76kıloyum ve ıdeal kılom 61 umarım bende ulaşırım.....
diyeti yemeği yasakları düşünmediğin sürece kolay bence. yeterki kendmzi oyalck bişe bulalım. ben ne zaman bi tempoya başladım atölye çizim aklıma gelmedi yemekler vs. tabi canımın çektikleri oldu az az yedim kısmadım. sadece kilo verme sürem uzadı . sindire sindire yapmak en iyisi bence tekrar almıyosun kolay kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?