walla canım, ben kitabı alıp başladım. takıldığım yerde de açıp okuyorum. ama burda yapanların tecrübelerinden de faydalanmanı önemle tavsiye ederim. ben hem kitabı okudum, hemde bu forumdaki dukan başlıklı konunun tüm sayfalarını tek tek titizlikle okuyup, bilgi almaya çalıştım. çokta faydasını gördüm. bugün itibariyle 1 ay gibi kısa sürede kaçamaklar dahil, yürüyüş hariç 4700 gr verdim.arkadaşlar ben okudum da tam olarak anlayamadım . kitabı alıp diyete başlamak mümkünmü yani siz kitaptanmı bakarak yapıyorsunuz orasını anlayamadım yardımcı olabilirmisnz
arkadaşlar ben okudum da tam olarak anlayamadım . kitabı alıp diyete başlamak mümkünmü yani siz kitaptanmı bakarak yapıyorsunuz orasını anlayamadım yardımcı olabilirmisnz
ben kitap almadım burdaki arkadaşların verdiği bilgilerle yapıyorum diyetimi ama ilk başlayanlar kitapla başladılar ve kitap alınmasını tavsiye ediyorlar daha çok motive olunuyormuş .
walla canım, ben kitabı alıp başladım. takıldığım yerde de açıp okuyorum. ama burda yapanların tecrübelerinden de faydalanmanı önemle tavsiye ederim. ben hem kitabı okudum, hemde bu forumdaki dukan başlıklı konunun tüm sayfalarını tek tek titizlikle okuyup, bilgi almaya çalıştım. çokta faydasını gördüm. bugün itibariyle 1 ay gibi kısa sürede kaçamaklar dahil, yürüyüş hariç 4700 gr verdim.
bugün tam 1 ay oldu 67,8 ile 67,6 arasında gidip geliyorum 1 haftadırdünden itibaren 3 günlük atak evresi tekrarı yapmaya karar verdim bakalım ivme kazanacakmıyım gojiberyi bende aldım kabızlık hepimizin ortak sorunu sanırım umarım hepimiz bu dertden kurtuluruz en kısa surede ben cok zorlanıyorum bu konuda ama :44: vazgecmek yok en az 7 kilo daha vermem lazım
gunaydın arkadaşlar bi kaç günlük kitap okuma aşamamdan sonra aranıza net bi şekilde katıldım..atak evreme bugun basladım bugun 72.1 kg ım. hedefim 52 inş hedefime kavusana dek inatla ilerleyeceğimherkese başarılar..
gunaydın arkadaşlar bi kaç günlük kitap okuma aşamamdan sonra aranıza net bi şekilde katıldım..atak evreme bugun basladım bugun 72.1 kg ım. hedefim 52 inş hedefime kavusana dek inatla ilerleyeceğimherkese başarılar..
hoş geldin hadi bakalım hep birlikte zayıflarız inşallah
bende 70 ile başladım 55 hedefim.
bugün atak evresinin 5. günündeyim dün 200 gr daha vermişim. ben hiç kaçamak maçamak yapmadım . sadece light meyveli yoğurt yiyorum her gün o mu yavaşlatıyor acaba bilemedim adet döneminde olmamında etkisi vardır herhalde. 70 ile başladım 68.2 olmuşum sanırım yarına 68 olurum ve bende atak evresini 2 kilo ile tamamlamış olurumaz gibi geliyor bana ama aya vurunca 12 kilo vermişsin ayda gibi oluyor o zaman seviniyorum zayıflama hızım iyi diye. çok su içemiyorum.en fazla 1.5 litre o da zorla içiyorum. ilk 2 gün iyi kilo vermiştim onlarda yeşil çay içmiştim acaba etkisi varmıdır ki onun. bugün de içeyim bakalım yarın anlarız
yaşasın yarın sebzelere geçiyorum
haa bide hala wc ye çıkmadım ah bi çıksam 2 kilo gider herhalde bi kerede:))))
kitabımın daha gelmesine 3 gün var :) merakım ve sabırsızlğımdn dolayı soruyoruuum :) beş gün boyunca ne yedin biraz bilgi verirmsn yani mesela ben şimdi yarın atak evresine başlamak istesem neler yapmam gerekiyor ?
salep içsem diyeti bozmuş olur muyum....
peki buğday kepeği yasak değil mi????
salep içsem diyeti bozmuş olur muyum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?