Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben okudum da tam olarak anlayamadım . kitabı alıp diyete başlamak mümkünmü yani siz kitaptanmı bakarak yapıyorsunuz orasını anlayamadım yardımcı olabilirmisnz
walla canım, ben kitabı alıp başladım. takıldığım yerde de açıp okuyorum. ama burda yapanların tecrübelerinden de faydalanmanı önemle tavsiye ederim. ben hem kitabı okudum, hemde bu forumdaki dukan başlıklı konunun tüm sayfalarını tek tek titizlikle okuyup, bilgi almaya çalıştım. çokta faydasını gördüm. bugün itibariyle 1 ay gibi kısa sürede kaçamaklar dahil, yürüyüş hariç 4700 gr verdim.

arkadaşlar ben okudum da tam olarak anlayamadım . kitabı alıp diyete başlamak mümkünmü yani siz kitaptanmı bakarak yapıyorsunuz orasını anlayamadım yardımcı olabilirmisnz

ben kitap almadım burdaki arkadaşların verdiği bilgilerle yapıyorum diyetimi ama ilk başlayanlar kitapla başladılar ve kitap alınmasını tavsiye ediyorlar daha çok motive olunuyormuş .

ben kitap almadım burdaki arkadaşların verdiği bilgilerle yapıyorum diyetimi ama ilk başlayanlar kitapla başladılar ve kitap alınmasını tavsiye ediyorlar daha çok motive olunuyormuş .

anladım çok teşekkür ederim ilginize :) kitabı alıp bende başlıyorum acileen :)

bugün tam 1 ay oldu 67,8 ile 67,6 arasında gidip geliyorum 1 haftadır dünden itibaren 3 günlük atak evresi tekrarı yapmaya karar verdim bakalım ivme kazanacakmıyım gojiberyi bende aldım kabızlık hepimizin ortak sorunu sanırım umarım hepimiz bu dertden kurtuluruz en kısa surede ben cok zorlanıyorum bu konuda ama :44: vazgecmek yok en az 7 kilo daha vermem lazım

gunaydın arkadaşlar bi kaç günlük kitap okuma aşamamdan sonra aranıza net bi şekilde katıldım..atak evreme bugun basladım bugun 72.1 kg ım. hedefim 52 inş hedefime kavusana dek inatla ilerleyeceğim herkese başarılar..

bildiğim kadarıyla bu diyeti yılda bir kere yapmak sağlıklı sanmayınki bu diyet çok sağlıklı. böbreklere, tek yönlü beslenme nedeniyle gut hastalığına sebep olduğu yönünde iddalar var. Evet etkili ben gecen yıl iyi sonuçlar aldım, ama hala korka korka yapıyorum.bol su içmek zararlarını giderse de ben günde bi kaç adet ceviz ve fındık yiyorum, yada az ve sağlıklı bir karbonhidrat mesela bir kaç lokma kreaker yada ekmek ama en fazla 2-2 lokma. buna rağmende kilo verdim 5 gün atakda 2 kilo ama seyirde bişi yok verdiğim:))

bende bu diyete il 67 kiloda başladım gecen yıl 3 gü atak ve sonrasından bir hafta sebze ve et yedim çünkü o zamanlar kitabın türkçesi yokttu makalelerden öğrendiğimle kafama göre yaptım ama atak da sadece et yemiştim. ve 4 kilo vermiştim. şimdi kitap var ve sanıyorum 2 atak evresinde 2 kilodan biraz fazla verdim seyir evresindeyim ama gram gram gidiyo ama devam edicem ve senin de memnun olacağını sanıyorum aramıza hoş geldin..

hoş geldin hadi bakalım hep birlikte zayıflarız inşallah

bende 70 ile başladım 55 hedefim.

bugün atak evresinin 5. günündeyim dün 200 gr daha vermişim. ben hiç kaçamak maçamak yapmadım . sadece light meyveli yoğurt yiyorum her gün o mu yavaşlatıyor acaba bilemedim adet döneminde olmamında etkisi vardır herhalde. 70 ile başladım 68.2 olmuşum sanırım yarına 68 olurum ve bende atak evresini 2 kilo ile tamamlamış olurum az gibi geliyor bana ama aya vurunca 12 kilo vermişsin ayda gibi oluyor o zaman seviniyorum zayıflama hızım iyi diye. çok su içemiyorum.en fazla 1.5 litre o da zorla içiyorum. ilk 2 gün iyi kilo vermiştim onlarda yeşil çay içmiştim acaba etkisi varmıdır ki onun. bugün de içeyim bakalım yarın anlarız

yaşasın yarın sebzelere geçiyorum

haa bide hala wc ye çıkmadım ah bi çıksam 2 kilo gider herhalde bi kerede :))))

Son düzenleme:
mrb kızlar bende 76 ydım 59 oldum 1.5 yılda yavaş yavaş verdim. hala aynı kilomdayım ağustos ayından beri dikkat etmiyorum dikkat etmiyorum derken abartmadım tabi hiçbirzaman sadece sabah bir dilim iki dilim değilde 4 dilim yedim ama akşamları aşırıya asla kaçmadım bol suyumu içtim hareket ettim bu yüzden hep anı kilomda kaldığıma inanıyorum :)

şimdi okudum 40 sayfa falan forumdaki yazılanları kafamda canlandı :) anladım az çok . kitabı kitap yurdu com dan sipariş verdim 3 iş günü içinde gelecekmiş.

bende başta 55 olmak istiyorum hedefimi küçük tutup ilerleiyorum daha iyi oluyor en azından ben öyle mutlu oluyorum :) sadık kalırım yeterki uyacğım birşey olsun ve yemekleri kolayca yapabileyim çünkü öğreniyim beş günü yurrtta haftasonları evimdeyim. elimden geldiğince uyarım çabalarım :) sizlede paylaşacağım .

kitabımın daha gelmesine 3 gün var :) merakım ve sabırsızlğımdn dolayı soruyoruuum :) beş gün boyunca ne yedin biraz bilgi verirmsn yani mesela ben şimdi yarın atak evresine başlamak istesem neler yapmam gerekiyor ?

balık, tavuk (kanadı-derisi hariç), yağsız et(dana), light yoğurt-süt-peynir, günde en az 2 lt su, baharat- limon - tatlandırmak için maydonoz- soğan tüketebilirsin :)

Selam,ben 65.8 ile başladım 3. gün 63.5 ve 4-5.günler 63.1, etle aram çok da hoş olmadığı için 4.günde çok zorlandım aklım fikrim sebzede meyvelerde ekmekteydi...ama oldu 5 günü tamamladım ,20dk yerine 30 dk yürüyüş yaptım ve 2 litreye yakın su içtim,sabahları;yumurta, light peynir,öğle ve akşamları; etleri haşladım veya biraz su ilave ederek kavurdum,(yağlı olduğunu düşünürsem suyunu kullanmadım), limon veya yarım yağlı yoğurtla baharat ekledim,tatlı niyetine light kola ve tatlandırıcılı, tarçınlı yağsız süt içtim,bugün sebze protein gününe geçtim karnıbahar,brokoli,kabak,havuç karışımı haşlama ve fırında tavuk menüm.Aynı ürünleri tüketip sıkılmamak için karaciğer,taşlık,kıyma,tavuk göğsü,balık denedim en lezzetlisi tavuk baharatıyla yapılan fırında tavuktu tavsiye ederim hazır satılan baharat karışımları sürekli tavuk yiyormuş hissini azaltıyor...umarım hepimiz başarılı oluruz,evlenip çoluk çocuğa karışan her kadının kilolu olmak zorunda olmadığını gösterebiliriz:82:

Son düzenleme:
peki buğday kepeği yasak değil mi????

bildiğim kadarıyla yasak değil.ayrıca bu kurabiyeler sayesinde wc sorunu hiç yaşamıyorum.
gün içinde kıtır kıtır kurabiyeler kendimi iyi hissettiriyor.daha önceleri reklamlardaki kraker bisküvileri canım nasıl çekerdi.bu kurabiyeler buna son verdi.:)

yaaa artık kahvaltılar ve ana öğünler kabus oldu hep dışarda yemek zorundayım evde kalmadıgım ıcın ve dısarda da yemekler o kadar sınırlı kı kafayı yiycem artık diyeti bırakma durumuna geldım 4.günüm ama bırakcam dıye korkuyorum saf proteın günlerı b enıcok sıkıntıya sokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…