- 2 Ekim 2008
- 1.352
- 2
- 57
inşlah iyi çıkacak canım endişe etme hiç iyi düşün iyi olsun allah sanada sağlık versinyarın için bana dua edin tahliller temiz çıksın dukana devam edeyim.allah hepimize sağlık versin.yarın sonuçlar çıkarsa size yazarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşlah iyi çıkacak canım endişe etme hiç iyi düşün iyi olsun allah sanada sağlık versinyarın için bana dua edin tahliller temiz çıksın dukana devam edeyim.allah hepimize sağlık versin.yarın sonuçlar çıkarsa size yazarım.
sen nerde oturuyorsun ben almadımda dün migrosa gitmiştim bu dediklerinin hepisi var orda.ama layt süt tozunu hiç görmedim.daha duydum onuda o da vardır büyük ihtimail.ben geçen gün şu 3.bir arada olanların laytını buldum ondan almıştım.tadı harikaaaaaaaaa.
sen nerde oturuyorsun ben almadımda dün migrosa gitmiştim bu dediklerinin hepisi var orda.ama layt süt tozunu hiç görmedim.daha duydum onuda o da vardır büyük ihtimail.ben geçen gün şu 3.bir arada olanların laytını buldum ondan almıştım.tadı harikaaaaaaaaa.
melodi santralde hangi sokaktan aldın ne olur hatırlamaya çalış santral benim mekanım bende çok bakındım ama bulamadım
benimde sağ tarafımda anlayamadığım bir ağrı var ama dukandan önce başlamıştı tam boşluğumda ama sanki beliminde sadece o kısmı ağrıyor gibi yani ben belimmi böbreğimmi ayırt edemiyorum bugünlerde bende bir dr görüncem en nefret ettiğim şeylerden ilki dr gitmektir kızlar bugün yarın diye diye sallayıp duruyomyaptırın bence kimse için değilsede kendin için.çok şükür benim bir problemim yok sadece böbrekte biraz ağrı oluyor bazen o kadar.ama yinede yaptırıp kafam rahat bir şekilde devam etmek itiyorum.
bide arkadaşlar mesela saf protein günün aşağı yukarı ne yiyorsunuz.hemde yemek fikri.
merhaba sen de hoşgeldin tatlım....kızımla yaşıtsın nerdeyse o 18 yaşında aman dikkat et vitamin al bağışıklık sisteminiz zayıfladığı an hasta oluyosunuz gençsin metobolizman hızlı daha çok yakar izinli olanları kısma bol ye öpüyorum
kıymalı yumurta yiyebiliersin. hatta ben içine ince doğranmış soğan katıp kıymayla kavuruyorum tam ölmezse az su katıp pişiriyorum sonra üstüne iki yumurrta kırıyorum bu kahvaltıda. yemekte ise tavuk ya da köfte yanında yoğurtla iyi gidiyor.
yarın için bana dua edin tahliller temiz çıksın dukana devam edeyim.allah hepimize sağlık versin.yarın sonuçlar çıkarsa size yazarım.
Arkadaşlar merhaba..
Ben kitabın atak evresini okudum, seyir evresine geçtim şimdi kendimi hazır hissediyorum ve sabahtan itibaren diyete başlıyorum. Bugün atak evresinde kendime yetecek kadar izinli besinlerden de aldım :)
Yalnız şu detayı sorucaktım size..Yağsız süt ürünleri deniliyor ya..Ben sütü de yoğurdu da light aldım. Peyniri de Tansaşta sordm yağsız peynir varmı diye şarküteri kısmında yokmuş bende sütaşın light beyaz peynirini aldım 1000gr tenekede.Yağı azaltılmış falan şukadar miktarda diyor ama yağsız değil tamamen.
Olmuyor mu yani? Sizler peynir olarak ne tüketiyorsunuz?
bende sütaş peyniri ve yoğurtunu kullanıyorum.(light olanını )hepsinde birazda olsa yağ var sorun etme.gayet iyi.
bu arada hoşgeldin aramıza diyetin kolay geçsin....
melodi santralde hangi sokaktan aldın ne olur hatırlamaya çalış santral benim mekanım bende çok bakındım ama bulamadım
anladım canım zaten hangi taşı kaldırsam altından migros çıkıyor he ne varsa orda var galiba yoksa bu hatipoğlu falan bimdi gross marketti doğru dürüst bişey yok en iyisi migrosa gitmek farz oldu galiba hem goji beriyde alırım çok sağol hayatım
Teşekkür ederimm
Siz neresindesiniz diyetin ve kaç kg kaybınız var?
Zorlandınız mı?