- 21 Mayıs 2011
- 375
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün +200 gr fazla çıktım tartıda. 57.2 yim. hem dün sebze günümdü hem de muayyen günüm ondan olsa gerek. sebzeyi de biraz abarttım zaten proteinden çok sebze yedim. bugün inşallah bu fazlalıklar gider.
gider canım gider benim de reglim var. 2 gündür seyir evresindeyim.ama tık yok.çünkü sebze yemeğe başladık hayatımıza yeni şeyler girdi.vücut dogal olarak tepki veriyor.ama DUKAN saf protein günlerinde ne kadar kilo verdiğinizi görürsünüz.bu dönem de kilo bile alınabilir ama en geç 20 günden sonra etkisi görülür diyor.biraz sabır.sana tavsiyem sebze+ protein günlerinde sebzeye saldırma proteini daha fazla al ama sebzeni de ye vereceğiz gidecek bu kilolar moral bozuklugu yok.
arkadaşlar bana destek olun bu aralar çok kaçamak yapmaya başladım
sevgili nix; kesinlikle oyle, demek hayırlısı boyleymiş diyorum hep; tek isteğim bir an once Onsuzluga alısıp, toparlanmak ve bu üzüntüden kurtulabilmek. Cunku gunler ve ozellikle gecelerim cok zor geçiyor ama elbet alışacagım, inşallah bir an once olur
kızlar burda yulaf kepeği galetası tarifi var bir bakın
Yulaf Kepeği Galetası (Ekmek Yerine) - HAFİF YEMELİ - Blogcu
ben bunun tuzlusunu köfte yaptığım bi gün yapıcam bunun arasına köfte turşu belki ince bi dilim ligth kaşar koyarak hamburger yapabilirsiniz diye okumuştum bi yerde denemek gerek
canım ya cok mu abarttın ki?? ama tamam olmus bıtmıs, su dakıkadan sonra kacamak yapmak yok, baksana yaz geldi hanı kıs olsa dıyelım yaza kadar zayıflarız ama yaz geldı oteleme luksumuz yok
yani dondurma çikolataya her zaman zaafım vardır zaten bunları tüketmekten alamıyorum kendimi
eşimde sürekli karşımda yiyor bende azar azar yiyorum ama çok da pişmanlık duyuyorum
dukaın önceside var iki buçuk aydır diyet yapıyorum bıkkınlık dönemindeyim sanırım silkelenip kendime gelmeliyim teşekkürler canım
günaydın kızlar...umarım herkes iyidir..dün hayatımın en berbat gecesini geçirdimsize gojiberry nin bende baya etki yaptığını (ishal) yazmıştımya...dün gece beni perişan etti yediğim 1 avuçiçi goji..saat 22:30 gibi gittim goji kvanozunu aldım işte bi miktar yedim.sonra 12 gibi yattım..kızlar nasıl bir karın ağrısı biranda..kalktım tuvalete ve sonra 4 kez aynı şey oldu sabah nerdeyse saat 3 ben tir tir üşüyorum..hiç böle bişi başıma gelmemişti..tuvaletten çıkınca bile geçmedi karnımın ağrısı resmen kıvrandım...arada kalktım bi türk kahvesi içtim..sonra soda falan derken biraz hafifledi...oturur pozisyonda uyudum uzanınca çok kıvrandırdı beni...eşimde paniktir zaten hastalığa illa gidelim doktora diye ısrar ediyo..bide onla mücadele ettim yok biliyorum sebebini sabaha iyi olurum falan derken sızmışım...şimdi ağrı falan yok uyanınca kendimi dinledim ilk iş:)tabi bunun etkisi sabah -600 çıktım tartıda..en azından güçlendirmeye kadar goji yemeyi bırakıyorum..belkide dün biraz yağmurda kaldım ikisi o etkiyi yaptı tam bilemiyorum neyse artık geçti bitti çok şükr:)herkese sağlıklı birgün diliyorumm
yani dondurma çikolataya her zaman zaafım vardır zaten bunları tüketmekten alamıyorum kendimi
eşimde sürekli karşımda yiyor bende azar azar yiyorum ama çok da pişmanlık duyuyorum
dukaın önceside var iki buçuk aydır diyet yapıyorum bıkkınlık dönemindeyim sanırım silkelenip kendime gelmeliyim teşekkürler canım
ne guzel olur yasemincim; diyetteyiz ama hamburger yedik deriz
sadeca geçmiş olsun canımDikkat etmek gerek demek ki
Ben de zayıflayacağım diye beklerken seyir evremin ilk gün sonucu : +300 Bu...bu....nedir bu???
evet al yolandacım...hem c vitamini katkısı olur...daha önce yazmıştım ilk olarak bimden aldım..fakat çok kuru geldi bana pek sevmemiştim..sonra malatya pazarında açık sattıklarını gördüm..150 gr falan aldım..yabanmersini formunda çok daha güsel..kekin içinde iyice yumuşamış üzümlü gibi oldu resmen...inşallah sendede işe yarar..