Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese mutlu dukanli pazarlar :))
bugun seyir evresinin ilk gununun tadini cikararak kendime mantar ve kabak yaptim yanindada omlet cok guzeldi:)) Tarif konusunda cok fazla bilgim yok bilgili olan arkadaslar tariflerini bizlerle paylasirsa cok sevinirim.. birde sorum olucak herzamanki gibi :) Bazi sayfalarda dukan dondurma dukan pasta vs buna benzer tarifler goruyorum bunlari nezaman yemeye baslayabilirizz...

Tatlı tarifleri genelde seyir ve güçlendirme evreleri için ama atak evresi için de tarifler var.
Simla en son atak evresi de dahil olmak üzere tüm evrelerde yenebilecek limonlu pasta tarifi vermişti.
Arkadaşımın doğum günü var, bu pastayı yapmayı ve doğum gününe kendi pastamı götürmeyi düşünüyorum :)
Tarifi beğenirsem sizlere de söylerim :125:

Son düzenleme:
Merhaba dukandaslar :) aksam misafirlikteydik ve ben arkadasima uzerine basa basa ben dukandayim hamur isi yapma cay iceriz demistim bir gittimki ne goreyim arkadasim dukan sitelerini tavaf etmis ve dukan kurabiyesi iki cesit birde dukan pogacasi yapmis bana taa nerelere gidip yulaf ve tatlandirici almis cok sevindim ve buyuk keyif aldim hem diyet bozmadim hemde hamur isi yiyerek sohbet etme sansini yakaladim :) canim arkadasima tesekkurlerr <3

Merhaba dukandaslar :) aksam misafirlikteydik ve ben arkadasima uzerine basa basa ben dukandayim hamur isi yapma cay iceriz demistim bir gittimki ne goreyim arkadasim dukan sitelerini tavaf etmis ve dukan kurabiyesi iki cesit birde dukan pogacasi yapmis bana taa nerelere gidip yulaf ve tatlandirici almis cok sevindim ve buyuk keyif aldim hem diyet bozmadim hemde hamur isi yiyerek sohbet etme sansini yakaladim :) canim arkadasima tesekkurlerr <3

arkadaş diye buna derim helal olsun.ona :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ilet lütfen

YARDİM !!! Dukan
ekmegini ekmek pisirme makinesinde yapan var mi dukancanlar????

ben yapamıyorum çünkü makinem yok.ama olsaydı kesin yapardım.

herkese günaydın :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydınn:) sabahın köründe canım corba cektı kızlar 4 kaşık yoğurtla 1yumurta 1 kaşık yulaf kepeği dun haşladığım tavuğun suyunuda ekledim çırptım nane,pul biber,tuz 10 dakikada pişirdim 2 kase içtim çok iyi gitti valla:))

Merhaba dukandaslar :) aksam misafirlikteydik ve ben arkadasima uzerine basa basa ben dukandayim hamur isi yapma cay iceriz demistim bir gittimki ne goreyim arkadasim dukan sitelerini tavaf etmis ve dukan kurabiyesi iki cesit birde dukan pogacasi yapmis bana taa nerelere gidip yulaf ve tatlandirici almis cok sevindim ve buyuk keyif aldim hem diyet bozmadim hemde hamur isi yiyerek sohbet etme sansini yakaladim :) canim arkadasima tesekkurlerr <3[/bende istiyom böyle arkadaş:)bizim arkadaşları bırak kendi ailem gözümün önünde börekleri pastaları götürüyo:KK43:

bende yaptım nar şerbetini bugün sanki dahada ince geldim gözüme:KK52::KK52::KK52::KK52: hayırdır inşallah,inşallah eksilmişimdir,tartılmıyorum ben sadece perşembeye bırakıyorum ,daha heyecanlı oluyor.

cnım sen neden 10 kg aldın dikkat etmemişmiydin yoksa başka sebeptenmi?

şehirlerarası taşınmamıza denk geldi. dengesiz beslendik. tabii aile büyüklerinin yanına taşınınca bir ikram bir ikram sorma kilolar da aldı başını gitti. tabiri caizse öküz gibi yedim. eşim çok uyardı ama "amaaan nasıl olsa dukanla kilo verebiliyorum, bi ara başlarım." dedim ve şimdi burdayım işte :KK17:

halsizlik icin multivitamin kullanmak kilo kaybini etkilermi acaba?bilen varmi?
Ben multivitamin takviyesini kesinlikle oneriyorum ki Dukan da oneriyor.zaten meyve yiyemedigimizden vucudumuzun ihtiyaci olan vitamin destegini ya sebze gunlerinde yedigimiz sebzelerle yada bu sekildeki ek takviyelerle karsilayacagiz...kilo uzerine bir etkisi olmadi bende yada diger kisilerde..
sazı elime almışken devam edeyim :) kızlar, bugün ilk kez goji berry aldım. aman yarabbiii, o ne öyle bir de diğer adı kurt üzümüymüş, insan biraz benzer bari kuru üzüme falan. hani bir de meyve ihtiyacınızı karşılar diyor ya dukan amca :)

soracağım şu, goji berrynin kabızlığa ya da kilo vermeye direkt bir etkisi var mı? bazı arkadaşlar "sabah yenmesini" fln önermişlerdi sanki öyle bir şeyler hatırlıyorum da... yoksa sadece meyve ihtiyacı için mi?
Ben hic tuketmedim goji Berry fakat dukanda siddetle onerilen bir urun.sayisiz faydasinin disinda ozellikle wc problemlerinde yada meyve isteginin bastirilmasinda oneriliyor.bir cok tarifin icinde kullanildigi gibi yogurda falan katarak da tuketiliyor...

Gunaydin Dukan guzelleri:KK16::KK16:

Hepinize iyi haftalar bol - li gunler olsun:KK19::KK19:

günaydın..... benim kilo olayında sorunlar var anlamadım gitti. bir gün başlangıç lilomda çıkıyorum bir dün 1 kilo aşağısında. dengem bozuldu :) ama sanırım ikinci dukanım olduğu için böyle oluyor dye de düşündüm bilemiyorum. bugün 71.1 le uyandım. gece kendimi mutfakta buldum. canım öyle tatlı istedi ki anlatamam. akşamdan misafir vardı annem de kalanları streçleyip öylece gözümün önüne koymuş wallahi tam uzanadım aldım elime gözüm hemen suya takıldı. braktım yemedim. koklamadım bile ... 2 büyük bardak su içtim. yattım ....

herkese slm umarım kaçamaksız gidiyordur gününüz.perşembeye gün var bende.dünyanın 6-7 çeşit yapacağım.kendime de alternatif bir şeyler hazırlayayım da dukana laf etmesinler :))

bence öyle şeyler hazırlamalısınki onlar da senin dukan tariflerine saldırsınlar :)) ben çevremdeki kimseye söylemedim dukan yaptığımı. hemen eleştiri yağmuruna tutuyorlar. vücudunu ince ince süzyorlar nerede fazlalığın varsa oran gözlerine takılıyor sonra bir d egün aşırı kaç klo verdin zayıfladınmı bari falan gibi şeylerle dalga geçiyorlar. ben bunu görümcem ve kayınvalidemde yaşadım. şimdi özellikle onlara demedim. bir de boşanma aşamasındayım zaten iyice moralimi bozarlar diyet konusunda. herkesten saklıyorum kendi evdekiler hariç...:KK30:

cok sanslisin turkolog,
ben de arkadasimdaydim dun.diger kizlarla beraber manti yapmasina yardim edelim diye gitmistik.ben 2 gun oncesinden ben dukandayim ,lutfen o gun hicbirsey hazirlama (ki sozde diger arkadasimin kizi da kucucuk yasinda obez oldugundan dolayi o da istemiyordu) dememe ragmen,bir gittim,simdi burada ismini zikredemeyecegim sekilde ve sayida hamurisleri yapmis sagolsun :KK37:
hic canim istemedi :KK19:
sabrettim,sonra yanimda goturdugum dukan ekmegimi ve tavugumu cikardim ve yedim :KK16:
hatta pek canim istememesine ragmen zorla yedim(birazi da kaldi)
ama onumde o kadar cesit hamurisi dururken nasil da dayanabiliyorum hic aklim ermiyo :KK45:

ne kadarda ince düşünceli ,nazik bir arkadaşın varmış,belliki değer veren birisi,bu sayede sende güzel bir akşam geçirmişsin :KK51:

selammmmm:KK3::KK3:
lisabellll:KK19::KK19:

Ortaaaaaam :KK52::KK52::KK52::KK52:biraz gec oldu gormem seni lutfen kusura bakma haftasonu girdi araya ve ben ugrayamadim cok rabis soyledi pek bir sitem etmissin ama biliyorsun severim ben seni ve asla gormemezlikten gelemem:KK19::KK19:bu arada biraz cekistirdik seni aksam :KK30::KK30::KK30:

Günaydınn :KK3: Ve iyi haftalar kızlarr :KK16:

Mus mutlu, bol eksili günler diliyorumm herkeşe :KK76:

Geçmişi okuyayım birazdan gelirim.. :KK55:

Dukan dukaaaannn, I love u dukannn:KK24:

Ben bugun başladım ve ilk defa bir diyet yapacağım
sabah bir yumurta va bir bardak süt içtim ve şuan başım ağrıyor ve acıktım bu aşamaları nasıl atlattınız ?
bana yardımcı olurmusunuz. :KK43:

Kizlar seyiri bitirip guclendirmeye gecenleri bu tarafa alalim :KK1:tipki burda oldugu gibi guclendirme evresindede deneyimlerimizi paylasip hem birbirimize destek olacagiz hemde bizden sonra gelenlerin bu bilgilerden yararlanarak daha kolay bir guclendirme gecirmelerini saglayacagiz..haydi hepiniz bitirin seyiri ve gelip katilin bize :KK55:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...n-diyeti-guclendirme-evresi.html#post30003490

Ben bugun başladım ve ilk defa bir diyet yapacağım
sabah bir yumurta va bir bardak süt içtim ve şuan başım ağrıyor ve acıktım bu aşamaları nasıl atlattınız ?
bana yardımcı olurmusunuz. :KK43:

Merhaba ,hosgeldin :KK16:Oncelikle sunu sormam gerekiyor tabiki ;kitabin var ve okuyorsun degilmi?Cunku yasadigin bas agrisi olayi kitaptada aciklandigi uzere atak doneminin ilk 3 gununde ozellikle gorulebilen bir tepki.sabah kahvaltin zayif olmus ve bu yuzdende basagrinin olmasi normal aslinda..gerci ilk gunun ve alisacaksin cesitlendireceksin peynir,jambon ...gibi gidalarla.yulaf kepeginide ekmek olarak tuketmeni oneririm o tok tuuyor fazlasi ile..Ama dedigim gibi kitabi okumadigini dusunuyorum o yuzden basla ve oku hemen

aslında 1 ay önce okumustum ama diyete başlamadım (ameliyat felan oldum ..)
kitaba tekrar göz atmam da yarar olacak anladığım kadarı ile
size de çok teşekkür ederim

Birşey sormak istiyorum , Yulaf ezmesi ile yulaf kepeği aynımı oluyor ?
bir çok markete baktım ve yulaf kepeğini bulamadım...

X