Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Eki Görüntüle 678296

İş yerinde yapılan kısır partisine benimde katılımım bu şekilde oldu. Salçası eksik ama tadı mükemmeldi işte huzurlarınızdaaaaa KARNIBAHAR KISIRI. Hımmmm bu öğlen yenilmişti akşamada koca bir tabak lorlu dukanella yaptım. İkisi de bana göre dünyanın en emin yerinde MİDEMDEEEEE

Çiğdemm Öncelikle Kısır partisinden kazasız belasız kurtulduğun için seni tebrik ediyorumm.. :KK9: Sonra da ellerine sağlık diyorumm.. :KK56:

Ben de bugün 2. Lokma vakamı kazası belasız atlattım.. :KK9: Yine lokma dağıtma işi bendeydi ve oğluma da bizzat kendi ellerimle yedirdim :KK25: ancak bir parça dahi tadına bakmadım.. :KK15:

Tüm koşturmacalar bitince de kendime ödül olarak dukanella yaptım..
:KK37: Dukanella daha az zararlı en azından dukan sınırları içinde kalmayı başardımm.. :KK76:

trampolin kullanan varmı arkadaşlar...hangi markayı tavsiye edersiniz...

Trampolin bende var canım, dukan amcamız hertürlü sporu destekliyor biliyorsun.. Ben de hem kendim için hem de oğlum oyalansın diye aldım..
:122:

Aslında zor bir spor 15 dakikada nefes nefese kalıyorsun (daha fazlasını ben malesef yapamıyorum) ama aynı zamanda da güzelde bir kardiyo çalışması..

Trampolin için söyliyebileceklerim;
1. si dizlerinde sorun olanlar trampolin kullanmamalı..
2. si de vücudunun daha çok alt tarafı çalıştığı için alt tarafını eritmek isteyenler trampolin almalı..

Marka,çeşit ve boy konusunda da yardımcı olabilirim bana özelden mesaj atarsan..

Bu arada trampolin şart mı dersen de bence değil.. İnternet sitelerinde çeşitli yürüyüş egzersizi videoları var..
Evde bu tür egzersizleri yapabilirsin.. Hatta havalar güzelleşti hiç eve kapanmana değmez.. Çık dışarıda gez dolaş derim
:KK34:

Sevgiler..:KK16:

Gunluk kullanacagimiz zeytinyagi hakkimiz atakta dahil 1 tatli kasigi!!!!!!!!!

dukanda günlük yapıyormuşsunuz bunu bu sitedemi yapıyorsunuz yoksa kendi tutuğunuz defter gibi birşey var

evet ben tutuyorum küçük bir ajanda.seyirde kaçıncı günüm,kaç kiloyum,ne yedim ne içtim yazıyorum.ama son günlerde tartıyla aram iyi değil.dukanda hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur.daha hızlı kilo veririm zannediyordum ama bir ileri bir geri yoruldum sanki.neredeyse artık sebze yemeyeceğim ya.suyumu içiyorum yeşil çay içiyorum sadece spor yapmıyorum.inceldiğimi hssediyorum ama tartı inmiyor işte.amma dolmuşum bende ajandadan nereye getirdim konuyu :26::26::26:

trampolin kullanan varmı arkadaşlar...hangi markayı tavsiye edersiniz...

evet bende var.internetten aldım.ilk günler hevesle kullanıyordum ama şimdi bıraktım.çok eğlenceli.102 cm lik aldım ben.iki kızımdan vakit kalırsa zıplayacağım bende.marka yazmak doğru mu bilmiyorum ama benimkinin markası Cosfer.h.burada dan aldım

herkese günaydın arkadaşlar iki gündür + lardayım moralim bozuldu bakalım ne olacak perşembeye kadar

kızlar 101.1 ile diyetime başladım hadi bakalım bu sefer direnmek yok başbakan gelse vazgeçmicem bu sefer davamdan. :nazar::KK20::KK20::KK20:

Günaydın kızlaaaaarrrr...:KK16: gerçi öğlen olmuş ama bugün akşam işe gidicem kocişte aynı şekilde.geç kalktık kahvaltı falan derken bu saat oldu.

lisabellacım tatlı süppppeerrr olduuuu hatta aksam eşim eve gelince 1 kasesini götürdü.. diyetmi tamamen bu şimdi,e normaldede yenir bu süper olmuş diyo:KK9: iyi bari bana ortak çıksında hepsi bana kalmasın :KK53:

ve vee veeee bu sabah -500 :KK62::KK62::KK62:

herkese günaydın arkadaşlar iki gündür + lardayım moralim bozuldu bakalım ne olacak perşembeye kadar
Gunaydin hatta tunaydin :KK1:takilma canim + lara gercekten bende cok uzulmustum ama bak gor birden vereceksin.Bazen gercekten uzun sure kilo gitmiyor ama sonradan pat diye gidecek kilolar.belki 3-4 gun yerinde sayacak hatta + cikacak sende oldugu gibi ama gidecek sonucta.Ama sunlarida bir gozden gecir: Regl donemin ykinmi yada regl donemindemisin? -Wc problemi yasiyormusun suregelen bir kabizlik problemin varmi?- Bu aralar ozellikle SP gunlerinde tolere gida tukettinmi fazlaca ?-Birde stres te boyle + lara sebep olabiliyor odem yapiyor yada uykusuzluk ayni sekilde.yesil cayini ,suyunu icmeye mutlaka devam et eger firsat bulursanda yuru birazcik ama hepsinden onemlisi asla dert etme bak gor gidecek hepsi
kızlar 101.1 ile diyetime başladım hadi bakalım bu sefer direnmek yok başbakan gelse vazgeçmicem bu sefer davamdan. :nazar::KK20::KK20::KK20:

Hayirli olsun canim ,bol iradeli bir diyet diliyorum sana....:KK16:

Son düzenleme:
tünaydınlar :KK70: bugun +100 çıktım sebze günlerinden sonra hep böyle oluyo ertesi gün 300 gr gidiyo baya yawasladı kilo vermem dün koşu bandına biniyim dedim 5 6 aydır beni bekliyodu :) hata vermeye başladı şans yok bende sans :KK43:

Günaydın kızlaaaaarrrr...:KK16: gerçi öğlen olmuş ama bugün akşam işe gidicem kocişte aynı şekilde.geç kalktık kahvaltı falan derken bu saat oldu.

lisabellacım tatlı süppppeerrr olduuuu hatta aksam eşim eve gelince 1 kasesini götürdü.. diyetmi tamamen bu şimdi,e normaldede yenir bu süper olmuş diyo:KK9: iyi bari bana ortak çıksında hepsi bana kalmasın :KK53:

ve vee veeee bu sabah -500 :KK62::KK62::KK62:

ayyy cok sevindim valla begenmenize:21::21:afiyet olsun canim :KK19:sirada cheescake var ama biraz bekleyelim sizleri tatlilara yonlendirmeyeyim sonrada duraklatmayayim :18::18:sirayla her hafta bir tatli:KK1::KK1:

Arkadaşlar ben bu sınırlı izinlileri kitabı okumama rağmen anlamadım lütfen biri bana bu konu bilgi ya da yararlanabileceğim bir link verebilir mi?

Herkese gunaydin benimde acilen zayiflamam gerek dogum kilolari gitmiyor neyapmam gerekiyor
Merhaba ,hosgeldiniz...size tavsiyem onecelikle sayfaninda ilk basinda yazan ozet kismini okumaniz.Sonrasinda eger daha fazla bilgi edinmek isterseniz kitabini mutlaka almaniz ve okumaniz.Kafaniza yatarda baslamaya karar verir iseniz dukanin sitesinden testini yapmaniz.sonrasindada kendinizi hazir hissettiginizde ben artik yapabilirim dediginizde,onunuzde sizi engelleyecek herhangi bir dugun davet gibi bir etkinlik olmadiginda diyete baslamaniz ve burda bizimle surekli iletisim halinde kalarak bir birimizle deneyimlerimizi paylasmaniz...

Oğlum 5 aylik oldu emziriyorum acaba diyete baslasam olurmu?

Canim ,madem bebegin emiyor suan o cok daha onemli tabiki ama iste insan biran once zayiflamakta istiyor anliyorum seni.Ama emzirme doneminde malesef dukan cok onerilmiyor (fazla protein aliminin sute karisip bebege yanetki seklinde ulasacak kotu sonuclarindan dolayi)sen simdilik emziren annelerin uygulayacagi baska diyetlere bakip bebegin emmeden kesildikten sonra dukan yapsan daha dogru olur canim...su linklere bir goz atabilirsin : http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/611341-emziren-anne-diyeti.html http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/611338-dogum-sonrasi-diyet-onerileri.html

sagol canım bu sitede herkes birbirine destek oluyor ama daha senin kimseyi pas geçtigini görmedim

X