Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok geçmiş olsun, iz falan kalmadan atlatır inşallah.

1,5 ayda 14 kilo vermişsiniz, bravo. maşallah çok tebrik ederim. darısı başımıza.

çok teşekkürler oglum şimdi iyi .Evet 14 kilo gitti 10 kilo daha vermek istiyorum herkes çok aşırı zayıf olursun diyor ama olsun kafaya koydum bu kilolar gidecek zaten şimdiden görenler çok zayıfladın yeter diyor ama durmak yok umarım sende istedigin kiloyu verirsin

katılıyorum arkadaşım.zemmuff bunun satışı için durmadan yazmadıki.birsürü ilaç ismi verdik.vitaminler bağırsaklar.bitkisel birsürü ıvır zıvır.yani hepimiz aynı şeyleri konuştuk.o zaman dukanda reklama giriyor.dukan için kulandığımız ürünlerde reklama giriyor.reçetesiz satılan şeylerin adını vermek suçmu.ilaç adı deyilki gıda takviyesi olarak geçen şeyler suç olmamalı.bende kınıyorum.kimse satış için birşey yapmadı yada satışı artsın diye reklam yapmadı.formun birini kapamışlar.su bir kefir markasının resmen satışı yapılıyormuş gibi.ama bu sitede böyle birşey olmadı.bu formda konuşulan herşey çok düzeyli ve dostçaydı bu haksızlığa üzüldüm
Çok şaşırdım gerçekten editörün tavırda çok sert...ben bunun böyle olduğuna inanmıyorum kimse Kusra bakmasın ama olan olmuş..ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicez demek

merhaba arkadaşlar ben üç gündür yoktum giremedim yazdıklarınızın tamamınıda daha okuyamadım küçük oglum çocuk arabasından düştü yüzü mahvoldu çocuk doktoruna git dişi sallanıyordu dudagı çok kötü olmuştu diş doktoruna git çok moralim bozuktu .Ama çok şükür şimdi iyi Allah kimseyi düşmanımı bile evladıyla sınamasın... Neyse dün kilo bildirimi yapamamıştım benim başlangıç tarihim :21.02.2013 başlangıç kilom : 79.500 . geçen haftaki kilom : 67.700 .bu haftaki kilom 65.500 2.200 vermişim bu hafta daha kim ne kilo verdi bakmadım daha dogrusu grafik açıklamadı umarım herkes için bol- li bir hafta olmuştur.
canım yaaa:KK43:nasıl düştü yavrum geçmiş olsun gördüğünüz göreceğiniz bu olsun.

Nasıl yani canım ya kivi ve çilek için izin varmı? Çocuklar yıkayıp yanımda yerken benim canım gidiyor çilek için kedinin cigere baktıgı gibi bakıyorum ama yemiyorum yasak diye. düşünüp duruyordum acaba şu çilegin mevsimi geçmeden ben güçlendirmeye geçebilirmiyim diye izinli ise çok sevinirim.:KK52::KK52::KK52:

Kizlar ,yanlis anlasilma olmasin..Dukan diyetinde meyve 3. evreye kadar maalesef yasak!!!!Eger cok dayanilmaz boyutta ise ya 1-2 cilek yada 1 kiwi yiyebilirsiniz.yada sinirli izinli goji Berry ile nefsinizi koreltebilirsiniz.ama meyse 3.evreye kadar yasak!

Kizlar ,yanlis anlasilma olmasin..Dukan diyetinde meyve 3. evreye kadar maalesef yasak!!!!Eger cok dayanilmaz boyutta ise ya 1-2 cilek yada 1 kiwi yiyebilirsiniz.yada sinirli izinli goji Berry ile nefsinizi koreltebilirsiniz.ama meyse 3.evreye kadar yasak!

Gojiberry yesin meyve isteyenler 3.evreye kadar meyve yasak

Çok şaşırdım gerçekten editörün tavırda çok sert...ben bunun böyle olduğuna inanmıyorum kimse Kusra bakmasın ama olan olmuş..ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicez demek

Arkadaşlar Zemmuff bu tavsiyeleri bana yazmıştı.buna sebep olduğum için çok üzgünüm.kaç gündür içim içimi yiyor.
böyle olmasına çok üzüldüm.
burda kimse bişeyler satmaya, rant yapmaya çalışmıyor.
Sitede yeni olduğum için kuralları bilmiyorum ama her ne olursa olsun böyle olmasına ve bunlara sebep olduğuma çok üzülüyorum.
Umarım zemmuff tekrar aramıza döner.
onun arkadaşlığına,dostluğuna ve tecrübelerine hepimizin çok ihtiyacı var..

canım yaaa:KK43:nasıl düştü yavrum geçmiş olsun gördüğünüz göreceğiniz bu olsun.

sagol canım çarşamba sabahı çocuk doktoruna randevumuz vardı büyük oglumu kreşe bırakıp gittim aşısı yapıldı çocuk doktorundan çıktım bir magazanın önünde durdum dışardaki ürünlere bakıyordum oglumun arabasını yukarı magazanın önüne bıraktım bende bir merdivenaşagısı düşün birşeylere bakıyordum daha ilk kazagı elime almamla oglumun aglama sesi geldi döndügümde araba ters çevrili merdivenden aşagıda arabayı kaldırmaya çalıştım o panikle gücüm yetmedi sadece yerde kan gördüm oglumun yüzünüde göremedim ben almanyada yaşıyorum o panikle yardım istedim kimse gelmedi sonra anladımki türkçe bagırıyorum neyse gören bir bayan geldi hemen çocuk doktoru vesaire buda benim gibi herkese ders olsun çocuk arabasını her zaman kilitlesinler böyle işte canım ( bu arada çocuk doktoruda şok oldu ne oldu daha 5dakika önce çıktınız diye söyledi )

Son düzenleme:
Hanımefendi ....

Arkadaşınız uyarı aldı(adaletsizlik olarak dile getirdi ama ben de diyorum ki YASAL OLARAK SUÇ), konu dukan dışıdır diye sayfalar önce sebebini de anlattım sonra kendisi mail attı;

“bana haksız yere bu cezayı veren mod arkadaşada ve sebep olanlara da hakkımı helal etmıyorum. sıtenıze bır daha asla girmeyecegım ..iyı çalışmalar dılerım..” (bu bize attığı mailin son bölümüdür)

bu mailinin son kısmıdır, kusura bakmayın burayı nasıl anlıyorsunuz ? biz mi üyeliğini kapatmışız kendisi mi gemileri yakmış ? Size yalan yanlış bilgi verip ajitasyon yapmasın. Sözünün bu kadar arkasında ise konuyu konuşmaz, burada arkadaşlarını da (!) maşa yapmaz. Konuyu bilmeden burada size anlatılanla lütfen gelip haksızlık, adalet konuşmaları yapmayın.

İlk olarak arkadaşınızın daha neden ceza aldığını bile kimse anlamamış. Suç diyoruz kanuni olarak suç ! Bunu defalarca yazdık yeter ama....
buradan kimsenin direk olarak kimseye ilaç tavsiye etiğini ben okumadım.hepimiz doktora gidip aldıklarımızı sohbet esnasında paylaştık.
basit vitamin eksilikleri yada bagırsak sorunları için.ama ben ilaç takviyesi olarak geçen ürünleri ilaç olarak nitelendiğini bilmiyordum.bende doktorumun bana verdiği ilacı yazmıştım.ama bu ilacın bana özel olduğunu muhakak doktora gidilmesini tavsiye etim.yani amaç burada reklam yapma deyil.doktor deneyimini paylaşmak.birsürü diyet tatlandırıcı adıda veriyoruz.market ismi falan ama sadece yardım amaçlı.çünkü yaptığımız diyete uygun ürünleri bulmakta zorlanıyoruz.biryerde buldukmu nasıl ulaştığımızı paylaşıyoruz.marka ismi ve içeriğini paylaşıyoruz.arkadaşımızın hangi boyuta yazdığını bilmiyorum ama dediğim gibi ben reklama giren herhangi birşey okumadığımı anlatmaya çalıştım.ama kanun olarak o gıda takviyesinin adını vermek suçsa ona birşey diyemem.bu diyetin içeriği deyilse bunada birşey diyemem.arkadaşımız artık bu siteye girmeyeceğim diyorsa onada birşey diyemem.reklam yapan formuda gördüm onun kapatılmasına birşey diyemem.çünkü yazılanlar tavsiyeden öte şatışa yönelik gibi gelmişti bana.

Arkadaşlar Zemmuff bu tavsiyeleri bana yazmıştı.buna sebep olduğum için çok üzgünüm.kaç gündür içim içimi yiyor.
böyle olmasına çok üzüldüm.
burda kimse bişeyler satmaya, rant yapmaya çalışmıyor.
Sitede yeni olduğum için kuralları bilmiyorum ama her ne olursa olsun böyle olmasına ve bunlara sebep olduğuma çok üzülüyorum.
Umarım zemmuff tekrar aramıza döner.
onun arkadaşlığına,dostluğuna ve tecrübelerine hepimizin çok ihtiyacı var..

Tamam arkadaslar bu konu burda kapansin artik gerekli olan butun aciklamalar onceki mesajlarda yeterince yapildi.Konumuz "Dukan Diyeti Deneyimleri" ..bizde konumuza donelim.Gitmek isteyen herkes kendi istegi ile gitmistir kimse gonderilmemistir.Ortada ne haksizlik nede adaletsizlik var.Adalet olmasi gerektigi gibi isliyor merak etmeyin....

buradan kimsenin direk olarak kimseye ilaç tavsiye etiğini ben okumadım.hepimiz doktora gidip aldıklarımızı sohbet esnasında paylaştık.
basit vitamin eksilikleri yada bagırsak sorunları için.ama ben ilaç takviyesi olarak geçen ürünleri ilaç olarak nitelendiğini bilmiyordum.bende doktorumun bana verdiği ilacı yazmıştım.ama bu ilacın bana özel olduğunu muhakak doktora gidilmesini tavsiye etim.yani amaç burada reklam yapma deyil.doktor deneyimini paylaşmak.birsürü diyet tatlandırıcı adıda veriyoruz.market ismi falan ama sadece yardım amaçlı.çünkü yaptığımız diyete uygun ürünleri bulmakta zorlanıyoruz.biryerde buldukmu nasıl ulaştığımızı paylaşıyoruz.marka ismi ve içeriğini paylaşıyoruz.arkadaşımızın hangi boyuta yazdığını bilmiyorum ama dediğim gibi ben reklama giren herhangi birşey okumadığımı anlatmaya çalıştım.ama kanun olarak o gıda takviyesinin adını vermek suçsa ona birşey diyemem.bu diyetin içeriği deyilse bunada birşey diyemem.arkadaşımız artık bu siteye girmeyeceğim diyorsa onada birşey diyemem.reklam yapan formuda gördüm onun kapatılmasına birşey diyemem.çünkü yazılanlar tavsiyeden öte şatışa yönelik gibi gelmişti bana.

Ablacigim, bilmedigin seyler var o yuzden uzatma artik lutfen...Kapatalim bu konuyu ve devam edelim deneyimlerimize..

lisabella sen güçlendirmedemisin canım,sana birşey sorucam dün dukan testini tekrardan yaptım ama birşey anlamadım ,fransızcadan:KK30:benim şu anki kilom 85 .2 ayda 73 e düşersem o zaman güçlendirmeye geçebiliyorum değilmi yada daha kısa sürede verirsem geçerim değilmi:26::26::26::26:

azarı ben yedim.haksızlık deyince olay bana patlamış.anlamıyorum,hepimiz ama öyle ama böyle birşeyler paylaştık.bunun sınırı ne bilemiyorum.burda kimsenin reklam yaptığını görmedim

olsun bir çilek bir çilektir.yalanıp bakmaktan iyidir.

lisabella sen güçlendirmedemisin canım,sana birşey sorucam dün dukan testini tekrardan yaptım ama birşey anlamadım ,fransızcadan:KK30:benim şu anki kilom 85 .2 ayda 73 e düşersem o zaman güçlendirmeye geçebiliyorum değilmi yada daha kısa sürede verirsem geçerim değilmi:26::26::26::26:

Yok canim,henuz gecmedim guclendirmeye ama az kaldi 2 kilo kadar...sen istedigin kiloya gelince gecebilirsin guclendirmeye..

Merhaba
Bu konuda son kez yazıyorum. Kimse konuyu reklam olarak algılamadı, bundan dolayı ceza da almadı. KONU REKLAM DEĞİL REKLAM OLARAK ANLAŞILDIĞINI KİM İFADE ETTİ !
Konu dukan diyeti lütfen dukan dışına çıkılmasın diye uyarı yapıldı ve eklendi bakın Besin Takviye ürünleri Tarım Bakanlığı tarafından bu şekilde tavsiye edilirse yasak. Bu sitede her yerde yazıyor. Sonrasında arkadaşınız buna devam edince ceza yedi sonrasında da zehir zemberek mail atınca da KENDİ isteği ile üyeliği kapatıldı. Fakat az önce üyeliğini iptal ettirenlerden biride farklı kanallar ile site yönetiminin kestirip attığı yalanı ile ortalığı karıştırmaya kalktı bu konuda kendisi uyarılınca ve burada diğer mesaj paylaşılınca da ipler atıldı.

Sayfalar önce 3 kez çok kibar şekilde site kurallarını paylaştım buna rağmen bu konu devam ediyorsa tavrımı biraz sertleştirmemde sakınca görmüyorum. Bu sebeple tavrımı eleştirmek yerine site kurallarının okunmasın ırica ederim.

Sizden alıntı yaptım ama cevabım genele, lütfen şahsınıza almayın.

12 senedir gidene kal kalana da git demedik ! Bu kadar net

Bu konuda son mesajımdır lakin yalanlarla, gıybet ile kimsenin günahını da almayın. (bu mesajım kime gitmesi gerekiyorsa gitmiştir)

azarı ben yedim.haksızlık deyince olay bana patlamış.anlamıyorum,hepimiz ama öyle ama böyle birşeyler paylaştık.bunun sınırı ne bilemiyorum.burda kimsenin reklam yaptığını görmedim

olsun bir çilek bir çilektir.yalanıp bakmaktan iyidir.

ayy cok guldum abla yaa:KK1::KK1:ama o bi cilekte hep degil artik dayanilmaz boyutta ise:KK1:en iyisi sanirim goji bu durumda:KK34:

Ablacigim, bilmedigin seyler var o yuzden uzatma artik lutfen...Kapatalim bu konuyu ve devam edelim deneyimlerimize..

haklısın.ancak bana patlanınca bende düşüncelerimi paylaştım.bilmediğim birşey varsa o konuda özür dilerim.o zaman aktarılanlarda yanlış var.elbete paylaşımlarımıza devam edeceğiz.bende sürekli kulandığım ilacın adını vermiştim.ama doktorumdan alıyordum.kendimide suçlu hisetim.tamamen masumca paylaştığım ilaç isminin suç olabileceğini bilmiyordum.senelerdir bağırsak sorunu yaşadığım için kulandığım bir ilactı.kendimi kötü hisetim.

arkadaşlar selam hepinize atakta beşinci gün bitiyor inceldiğimi hissediyorum 10 gün bitince tartılacağım ama yumurtadan bezdim yani:)hepimiz başarırız inşallah...

ayy cok guldum abla yaa:KK1::KK1:ama o bi cilekte hep degil artik dayanilmaz boyutta ise:KK1:en iyisi sanirim goji bu durumda:KK34:

birkerecik tadına bakmakta yeter be tatlım.onu demek istedim.bu diyeti sende yapıyorsun.bazen bir lokma bir tabağa denk bile gelebilir.biryarimiz şişmesin.sen bir araştır bakalım.yeşil eriğinde birtanesini yiyebiliyormuyuz.ozaman sana kocaman bir öpüçük gönderebilirim tatlım.

akşama kıymalı ekmeğimi yiyeceğim.orda dolapta bana bakıyor.yumurta eklesm iyi olacak çünkü bugün proteinimi yeterince almadım.ekmek makinasında ekmek yaptım.sandiviç ekmeği kokusu eve yayılınca ister istemez midem guruldamaya başladı.yumurtayı eklesem iyi olacak.çılbır yapabilirim.ev halkına eskişehirin patatesli mantısını yaptım.sarımsaklı yoğutlu oluyor.onlar onu yerken bende çılbırımı yerim.bu şekilde canım çekmez.çılbırı yumurtayı suya kırıp yaptımı daha güzel oluyor.katı yumurtadan olanı biraz daha uru oluyor.sarımsaklı yoğurdun üzerinede kırmızı toz biberle nane serperim.yukarda bir arkadaşımız yumurtadan bıkmıştı belki bu tarif iştahını getirir

birhaftayı dah bitirdik hatunlar haftasonu giremiyebilirim.o yüzden hepiniz kaçamaklardan uzak durun.çünkü pazartesiden sonra perşembe çabuk geliyor.şimdi havada güzeleşince yemek isteğide beraberinde artıyor.bu hafta fazla vermek isteddim ama olmadı az giti.neyse giti ya önemli olan o.şimdiden hepinize güzel ve eksilibir haftasonu dilerim.

X