- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.504
herkese günaydınlar, ay ne güzel bi pazar bugün dukanı seviyorum sizi de tabii
nurlum merhaba hoşgeldiniz tatlandırıcı kullanıyoruz tatlı isteklerimiz için, şahane dukan tatlıları var inanamazsınız :)
ama kilonuzu falan bi söyleseydiniz keşke belki dukana ihtiyacınız yoktur? bi de kitabı okumadan hayatta olmaz :)
en azından okuyup kendinizin karar vermesi şart, hiç değilse okuyun testi nerden yapacağınızı ve diyetin işleyişini okuyunca biraz öğrenirsiniz. aklınıza yatarsa başlarsınız :)
sevgiler
harika vallahi tam benlik tarif, onu ayrı ayrı çırp onu ayrı ayrı karıştır uğraşmak yok
kuru maya yazmıştınız sanırım, o da toz maya oluyor heralde, doğrudur yani :) ne zamandır duruyodu mayacıklarım, ilk mayalı tarifim olcak bakalım :)
teşekkürler tekrar, tarifi buliym de yapiym
Hoşbuldum,cevabınız ve ilginiz için teşekkürler.
Ben emziriyorum 10 kilo fazlam var,sanırım bu diyet şimdilik bana uymuyor.
Eşim için bakıyordum ,10 kilo fazlası var.
Kahvaltıyla başladı aslında ama tatlı olmazsa yapamam diyor,tatlıya aşırı düşkün.Tatlandırıcılar zararlı değilmiydi?Yanlış mı biliyorum.
Hangi marka en doğalı ,nerden alınabilir.Bahsettiğiniz şahane tatlıları nerden öğrenebilirim.Umarım yapımları da basittir çünkü çok hamarat değilim maalesef.
Kitabı dışarı ilk çıktığımda almaya çalışayım umarım çok karışık değildir kitap.