Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

öyle yapiyorum genelde sabahlari tartiliyorum ssoleil,dedim ya kitabini okumadigim icin pek bilmiyorum netten arastirdim bu diyeti.bak sende duydum 10 günü obezite sorunu olanlar icin oldugunu.yok diyet bittimi abartma yok insaallahhhhh

kabızlık sorunun kalmıyacak emin ol. ben başlayalı 3 ay oldu tam 12 kilo verdim

ben yarın başlıycam ne yemem lazım bılemıyorum lütfen yardımcı olun 15kilo vermem lazım
Selam öncelikle kolay gelsin. elimden geldiğince yardımcı olmak isterim ama tüm arkadaşlara kitabı almalarını tavsiye ediyorum. çünkü içinde yazılanlar hem mantıklı hemde teşvik edici.
atak evresinde yapmanız gereken tek şey; sadece protein almak. sebze, meyve vb. şeyler tamamen yasak.
light ürünleri tercih etmek zorundasın. yağsız süt, yağsız yoğurt, peynir yumurta kahvaltıda. daha sonraki ööğünlerde de et ağırlıklı. tavuk, hindi, balık, dana eti.. ızgara haşlama ve yağsız tavada kızartma şeklinde... şeker yasak ya tatlandırıcı kullanacaksınız yada hiç, günde bir bardağı aşmamak kaydıyla cola zeroya izin var... atak evresinde de günde 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği zorunlu, ama yulaf ezmesiyle karıştırmamanızı öneririm. kitabı almayacaksanızda üşenmezseniz bu konunun her sayfasında yazılanları tek tek okursanız oldukça bilgi sahibi olursunuz..
sevgiler,

not: ben başlayalı 27 gün oldu, arada kaçamaklarım oldu. yürüyüşte yapamadım pek ama buna rağmen 3700 gr verdim...

Bugün aspartam elime ulaştı. Hemen yağsız sütle bir muhallebi yaptım. Tadı krem karamelin aynısı oldu. Tabi karamelsiz hali. Yakında kurabiye yada muffin tarzı bişeyler yapmayı düşünüyorum. Şimdilik sonuctan memnunum en azından tatlı ihtiyacımı gördü gayette lezzetliydi. Aylarca sürecekse bu diyet tatlı işini çözmem gerekiyordu. En sonunda onuda hallettim yola devam

Ben başlayalı 10 gün kadar oldu 70 kilo idim bu sabah uyandıgımda 65.2 kiloydum. Hergün yürüyemesemde haftada 2 kere yürüyebildim ancak hergün düzenli olarak Ebru Şallının plates DVDsi eşliğinde plates yapıyorum. Karnım ve kollarım sıkılaştı 10 günde ve pantolonlarımda gevşemeleri hissetmeye başladım. Motive oldum açıkcası. Herkese kolay gelsin

arkadaslar benim anlamadigim birsey var.önceden dedigim gibi ben netten arastirdim.
ilk 10 gün et yeniliyor
7.gün= ikiye kadar yumurta deniliyor bu yumurtadan sonra yinemi et yiyecegiz
8.gün=yogurt ve süt deniliyor sirf bunlarimi yiyecegiz yaninda etde olacak mi
9-ve 10.gün=marul ve yesillik deniliyor.bütüngün sadece bunlarimi yiyecegiz.kitabini okuyamadigim icin soruyorum arkadaslar

dün gidip goji bery meyveside aldım sabah ılık süte 1,5 corba kaşığı yulaf kepeği ve 1 kasık goji bery koyup cok azda tatlandırcı ekleyip yiyorum cok erken işe başladığım için kahvaltı hazırlamaya vaktim olmuyo ama haslanmış yumurta yemektende bıkmıstım acıkcası 3 gündü 67,8 ile 67,6 arasında gıdıp geliyorum bakalım nezaman 67 nin latına inicem sanırım kabız olduğum için fazlalık var vücudumda

kabızlık sorunun kalmıyacak emin ol. ben başlayalı 3 ay oldu tam 12 kilo verdim

kitabı aldım evet okudum da ancak üniversite öğrencisiyim ve malesef yurtta kalıyorum Dışarda hazı olarak alabılecegım yada yıyebılecegım alternatıf seyler bulmam gerekıyo bu yuzden yardımcı oldugunuz ıcın teşekkur ederım sizin vermenız gereken kilo ne kadar

canım gün içinde izin verilen istedıgın proteini istedıgın kadar yıyebılırsın kitapta sınırlama olmadıgı ve karısık yıyebılecegımızı söylüyor.yumurtada kı kısıtlama kolestrolu olanlar ve sarısında bı mıktar yag oldugu ıcınmış

öyle yapiyorum genelde sabahlari tartiliyorum ssoleil,dedim ya kitabini okumadigim icin pek bilmiyorum netten arastirdim bu diyeti.bak sende duydum 10 günü obezite sorunu olanlar icin oldugunu.yok diyet bittimi abartma yok insaallahhhhh

5 gün yapman daha doğru nette çok yanlış şeyler var bazı yerlerde sadece et yeniliyor diye yazıyor burayı takip et istersen daha doğru bilgiler bulabilirsin

sen bence netteki bilgilere takılma hiç burayı takip et ilk sayfalara da bakarsan bayağı bir bilgi var

5 gün atak yaptığını varsayalım bu 5 günde et yoğurt süt peynir bunlar liğt olacak ve yumurtanın özellikle beyazını yiyebilirsin

5 günün bitince istersen 5 gün sebze protein 5 gün sadece protein

veya
1 gün protein 1 gün sebze protein olarak devam edebilirsin

sebze protein günlerinde proteinlere aynen devam edip sebze de yiyorsun ben genelde çig salata şeklinde tüketiyorum pişirmek istersen yağ yasak bakla patates pirinç mısır nohut mercimek börülce bezelye enginar gibi sebzelerde yasak havuç çok az tüketmek gerekiyor

kabak patlıcan kereviz pırasa ıspanak taze fasulye lahana mantar v.s yiyebilirsin

acıkdıkça doyana kadar yiyeceksin kuzu eti tavuk kanatları pirzola yasak yediğin sebze miktarınıda abartmaman gerek

istediğin kiloya ulaşana dek bu şekilde devam ediyorsun
aklımda kalanlar bunlar

Selam, bende günün 15 saati iş ve sokakta olduğum için dışarıda yiyorum, o nedenle sana bazı tavsiyelerim olabilir.
Sabahları light süt, light peynir ve light yoğurt yiyebilirsin ( 2 brd süt yeterince tok tutar)
Arada yanımda gezdirdiğim light yoğurdumu yiyorum 120 gr sütaş
Öğlenleri Protein günlerinde, hazır köfte, ızgara tavuk, ızgara et , hatta yağsız olursa ızgara döner bile yiyorum. ( Ama kesinlikle ekmeksiz) Yanında diet kola veya ayran içiyorum.
Akşam üzeri ya sütlü nescafe içiyorum şekersiz ya da yoğurt yiyorum bazen ikisini de :)
Akşam da gene öğlenin aynısı yapıyorum.

Protein sebze günlerinde öğlen tavuklu veya etli salata yiyorum , cacık içiyorum
aralarda da yanımda havuç ve salatalık taşıyorum yoğurt ile birlikte tüketiyorum.

Bunlar umarım yardımcı olur
Başlayalı 1 ay oldu, tam 5 kilo verdim .

goji berry bana çok iyi geldi umarım sanada iyi gelir yalnız ben uyanınca kahvaltıdan önce yiyorum boş midede daha etkiliymiş diye okudum yarım saat falan sonrada kahvaltı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…