3 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
2 yada 3 kaşık yagsız süt
1-2 kaşık yağsız peynir
1 çimdik kadar çörek otu
Güzeelllce karıştırıyorum. Teflonumu iyice ısıttıktan sonra yarısını küçük tavaya döküyorum kaşıkla biraz yayıyorum ve altını üstünü pişiriyorum. (günde 1.5 yemek kaşıgı yazıyor kitapta yulaf kepeği için o yüzden 2 yuvarlak parça şeklinde pişiriyorum) Tavaya hiç yag koymuyorum ve hiç yapışmıyor korkmadan deneyebilirsiniz. Tadı aynı peynirli börek gibi oluyor, tok tutuyor ve tarife aykırı gelecek hiçbirşeyde yok içinde. Birde böyle deneyin lütfen. Sonucu banada bildirirseniz sevinirim
bu diyetten sonra tahlil yaptırdın mı?
bu diyet proteinden oluşuyor.proteini abartmamak derken ne demek istedi acaba?
aspartam tatlandırıcılar içindeki madde aspartam olmayan bir tatlandırıcı almanızı öneririrm splenda var mesela eczanelerde satılıyor granül olanınıda tatlılarda kullanıyoruz geçen gün dukanın sitesinde tarif bakarken orada da splenda yazıyordu
slm arkadaslar bende 10 gün evresinin 3.günümdeyim.ilk gün cok zordu ama atlattim.baslamadan önce 67.7 dim simdi 66.6 bugün öglen yine tartilacagim bakalim kac cikacak.simdi arkadaslar bu evreleri yaptiktan sonra denildigi gibi istedigimiz kadar istenilen yemek yeniliyormu persembe haric.ben kitabini almadim bilmiyorum ve su yukardaki tarif ne zaman yeniliyor.3 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
2 yada 3 kaşık yagsız süt
1-2 kaşık yağsız peynir
1 çimdik kadar çörek otu
Güzeelllce karıştırıyorum. Teflonumu iyice ısıttıktan sonra yarısını küçük tavaya döküyorum kaşıkla biraz yayıyorum ve altını üstünü pişiriyorum. (günde 1.5 yemek kaşıgı yazıyor kitapta yulaf kepeği için o yüzden 2 yuvarlak parça şeklinde pişiriyorum) Tavaya hiç yag koymuyorum ve hiç yapışmıyor korkmadan deneyebilirsiniz. Tadı aynı peynirli börek gibi oluyor, tok tutuyor ve tarife aykırı gelecek hiçbirşeyde yok içinde. Birde böyle deneyin lütfen. Sonucu banada bildirirseniz sevinirim
slm arkadaslar bende 10 gün evresinin 3.günümdeyim.ilk gün cok zordu ama atlattim.baslamadan önce 67.7 dim simdi 66.6 bugün öglen yine tartilacagim bakalim kac cikacak.simdi arkadaslar bu evreleri yaptiktan sonra denildigi gibi istedigimiz kadar istenilen yemek yeniliyormu persembe haric.ben kitabini almadim bilmiyorum ve su yukardaki tarif ne zaman yeniliyor.
Selam kızlar,
rejimim idareten gidiyor, bu aralar motivasyonumu kaybettim ve eşimde yaklaşık 15 gündür iş için şehir dışında oldğundan sanırım sıkıntıdan kaçamaklarım çok fazla arttı... 500 gr ila 900 gr arası artışlar oluyor. ama dikkat edince 1 günde iniyor. neyse sadede geleyim, 3 yaşındaki kızım aşırı öksürüyor. geçenlerde biriniz öksürük için ballı bişiler diyordu. bana yardımcı olabilir misiniz?birde onu deneyeyim...
Seninkinde ateş var mıydı peki... ? benimki normalde astım ilaçları kullanıyor. onları kullanırken pek öksürük olmuyordu ama dediğin gibi virüs herhalde. dr ateş olmadan antibiyotik vermem diyor. ne yapacağımı şaşırdım. taze portakal suları, ıhlamur, çocuğu bütün gün bunlarla şişiriyorum.. aslında garip olan tarafı, derin uykuya geçince öksürmüyor, uykusu hafifleyince kriz gibi geliyor...2-3 saat boğuşuyoruz sonrabir iki ay önce bizdede ciddi öksürük krizi vardı uyuyamıyordu öksürmekten ne yapsak geçmedi bir virüs salgını varmış onu kapmış arkası zatürre dedi dr antibiyotik verdi birtek bu çözer dedi başka antibiyotikler v.s birşey degiştirmemişti dr arkadaşımız bizim son çare ona gittik akşam antibiyotiği verdim gece biraz rahattı sabahda içti hızla iyileşme belirtileri başladı birkaç gün içindede toparladı çok kötü bir süreç atlattık balla keçiboynuzu pekmezi gibi şeyler bende denedim ama birşey değişmedi ilaç kullanmaktan ne kadar kaçınsakta bazen başka çare kalmıyor malesef acil şifalar diliyorum
Tatlandırıcılar ile tatlı yapmayı denediniz mi? Kitapta aspartamın güvenle kullanılabilecegini yazıyor. Şekerden 200 kat daha tatlıymış ve gebeler bile kullanabiliyormuş. Diyetisyen Selahattin Dönmez aspartamın bilinen herhangi bir zararının olmadıgını yazmış. Ben bir tanıdık vasıtasıyla sipariş ettim bugün yarın elime ulaşır. Hayallerimdeki muhallebi olmasada bir çeşit diyet muhallebisi yapmayı düşünüyorum. sonucu size bildiririm
Seninkinde ateş var mıydı peki... ? benimki normalde astım ilaçları kullanıyor. onları kullanırken pek öksürük olmuyordu ama dediğin gibi virüs herhalde. dr ateş olmadan antibiyotik vermem diyor. ne yapacağımı şaşırdım. taze portakal suları, ıhlamur, çocuğu bütün gün bunlarla şişiriyorum.. aslında garip olan tarafı, derin uykuya geçince öksürmüyor, uykusu hafifleyince kriz gibi geliyor...2-3 saat boğuşuyoruz sonra
neyse ben biraz daha bekleyeyim, ateş yok sadece kuru öksürük, daha kötüye giderse, götürürüm artık, çok sağol canım. bu arada rejime dvm ediyor musun?ateş ishal ve kusma vardı yalnız ishali kulaklarındada iltihap olmuştu onun için iğne vermişti dr ondan kaynaklanıyordu iğne bitince geçti ilk öksürükle başladı sonra öksürük arttı ve ateşlenmeye başladı bizimki öksürükten tam anlamıyla uykuya dalamadığı için derin uyuyunca hafiflermiydi bilemiyorum sürekli gittiğimiz dr ısrarla bişey yok cigerlerde diyordu ama çocuk uyuyamayacak kadar öksürüyordu sonra eşimin arkadaşına gittik o dediki çocuk zatürereye gidiyor kulaklar nasılsa geçer cigerleri kötü dedi ilaç verdi onla çözdük ondan önce kullandıklarımızda kar kaldı yanımıza
neyse ben biraz daha bekleyeyim, ateş yok sadece kuru öksürük, daha kötüye giderse, götürürüm artık, çok sağol canım. bu arada rejime dvm ediyor musun?
walla eşim 15 gündür şehirdışında o yüzden akşamları sıkıntıdan sanırım kaçamak yapmaya başladım. ilk günlerki şevkim kalmadı. yaklaşık aynı zamanlarda başlamışız. bende 27 günde yüryüş yapmadan 3700 verdim benim çoook daha fazla vermem lazım. şuanda 78 im ve ilk önce 70 daha sonrada 65 e inmek istiyorum. ben hamilelikte sadece 3 kg aldım.. çünkü kilolu hamile kalmıştım. benim kilolarım 9 senedir peşpeşe yaşadığım rahatsızlıklar ve ameliyat yüzünden.. 9 sene önce 52 kg.dum. ona inenem.. riskli olur ve çokta sarkarım herhaldeevet ediyorum 26. gün şuana kadar 5400 gitti fazla hareket edemedim etseydim sanırım daha fazla olurdu ama bu sonuçtanda oldukça memnunum bu benim aylarca diyetisyene gidipde veremediğim bir kilo 3400 daha verirsem bırakıp koruma evresine geçecegim sonbaharda tekrar başlayıp birkaç kilo daha veririm diye planlıyorum ilk hedef 60 sonrada 56 56 ya inersem eski kiloma kavuşmuş olacağım bunlar benim veremediğim dogum kilolarım
Merhaba,
Ben daha önce bu diyeti uygulayıp başarılı sonuç elde edenlerden biriyim.
Şu an başka bir diyet yapıyorum ama arada sırada da olsa atak evresini yapmak istiyorum.
Zaten Dukan da kitabında ideal kilosuna ulaşanların haftada 2 kez protein günü yaparak kilolarını koruyabileceğini söylüyor.
Ben biraz da bu diyet nedeniyle etten biraz soğudum.
Şimdi kısa bir dönem için atak evresini yapmak istiyorum ama bu kadar protein ağırlıklı bir diyette et yemezsem ne yiyebilirim bilmiyorum.
0.1 yağ oranına sahip (nerdeyse yağsız) yoğurt yiyiyorum, light yoğurtlardan daha da yağsız.
Günde 1 kg yoğurt yiyebiliyorum ama bunun yanında başka ne yiyebilirim acaba?
Önerileriniz var mı?
Balık yemeyi düşünmüştüm ama gün içinde o kadar çok yoğurt yedikten sonra balık da gitmez.
walla eşim 15 gündür şehirdışında o yüzden akşamları sıkıntıdan sanırım kaçamak yapmaya başladım. ilk günlerki şevkim kalmadı. yaklaşık aynı zamanlarda başlamışız. bende 27 günde yüryüş yapmadan 3700 verdim benim çoook daha fazla vermem lazım. şuanda 78 im ve ilk önce 70 daha sonrada 65 e inmek istiyorum. ben hamilelikte sadece 3 kg aldım.. çünkü kilolu hamile kalmıştım. benim kilolarım 9 senedir peşpeşe yaşadığım rahatsızlıklar ve ameliyat yüzünden.. 9 sene önce 52 kg.dum. ona inenem.. riskli olur ve çokta sarkarım herhaldeama 65 allah izin verirse kesin niyetim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?