Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

peki canım deniyecem. Teşekkürler

bu diyetten sonra tahlil yaptırdın mı?
bu diyet proteinden oluşuyor.proteini abartmamak derken ne demek istedi acaba?

Sürekli ve her ne kadar dikkat etsek de peynir,süt ve yoğurttan yağ aldığımız için kolestrol etkileniyormuş. Bir de bazı bünyelerde karaciğere ağır geldiği için sarılık yapıyormuş, bir tanıdığım fazla yediği için bu rejimin ortasında sarılık oldu.:26:

Ben tahlil yaptırdım, sonuçlar gayet güzeldi hatta iyi kolestrolüm daha yüksek çıktı.

Dr. Dukanın kitabında kesin ve net olarak aspartamdan bahsediliyordu. Benim bu maddeden daha önce haberim yoktu. Araştırdım herkes kafasına göre birşeyler söylemiş aspartamla ilgili. Tanıdık birkaç doktor arkadaşıma danıştım ve bir zararı olmadıgını söylediler. Ayrıca az önce http://www.medicine.ankara.edu.tr/fakulte/files/20032_7 bu linki buldum. Üniversite destekli bir yazı. Aspartamın zararları-yararı ile ilgili. Kesinlikle zararı olmadıgı ve güvenilir şekilde kullanılabileceği son paragrafında açıkca yazıyor. Yazının tamamını okumak istemezsiniz belki o yüzden son paragrafı okusanız bile belki sizi ikna edebilir keza ben ikna oldum. Umarım yardımı dokunur
İşin aslı tatlısız yapamıyorum :97:

Selam kızlar,
rejimim idareten gidiyor, bu aralar motivasyonumu kaybettim ve eşimde yaklaşık 15 gündür iş için şehir dışında oldğundan sanırım sıkıntıdan kaçamaklarım çok fazla arttı... 500 gr ila 900 gr arası artışlar oluyor. ama dikkat edince 1 günde iniyor. neyse sadede geleyim, 3 yaşındaki kızım aşırı öksürüyor. geçenlerde biriniz öksürük için ballı bişiler diyordu. bana yardımcı olabilir misiniz?birde onu deneyeyim...

slm arkadaslar bende 10 gün evresinin 3.günümdeyim.ilk gün cok zordu ama atlattim.baslamadan önce 67.7 dim simdi 66.6 bugün öglen yine tartilacagim bakalim kac cikacak.simdi arkadaslar bu evreleri yaptiktan sonra denildigi gibi istedigimiz kadar istenilen yemek yeniliyormu persembe haric.ben kitabini almadim bilmiyorum ve su yukardaki tarif ne zaman yeniliyor.

sabah uyandığında tartılmanı tavsiye ederim gün içerisinde doğal olarak kilo artışları oluyor kitapdamı okudum dukanın sitesindemi okudum tam hatırlamıyorum ama diyet bittikten sonra 1800 kaloriyi geçilmediği sürece kilo geri dönmez yazıyordu kilo almaya başlarsanız 3. aşamaya geri dönün diyordu sonuçta ilk günler içinde sınırsız ye ibaresi kullanırken arkadan uyarı geliyor abartmadan yeyin diye en güzeli her daim doyana kadar yeyip risk almamak diye düşünüyorum diyet bitince istediğimiz şeyleri abartmadan yersek geri gelmeyecek ben böyle anladım zaten perşembeleri protein yapmakda eğer artış olursa bunu dengelemek için koruma amaçlı

birde neden 10 gün yapıyorsunuz 10 gün obezite sorunu olanlar için ve dr nuza danışmadan yapmayın diyor

Son düzenleme:

bir iki ay önce bizdede ciddi öksürük krizi vardı uyuyamıyordu öksürmekten ne yapsak geçmedi bir virüs salgını varmış onu kapmış arkası zatürre dedi dr antibiyotik verdi birtek bu çözer dedi başka antibiyotikler v.s birşey degiştirmemişti dr arkadaşımız bizim son çare ona gittik akşam antibiyotiği verdim gece biraz rahattı sabahda içti hızla iyileşme belirtileri başladı birkaç gün içindede toparladı çok kötü bir süreç atlattık balla keçiboynuzu pekmezi gibi şeyler bende denedim ama birşey değişmedi ilaç kullanmaktan ne kadar kaçınsakta bazen başka çare kalmıyor malesef acil şifalar diliyorum

Seninkinde ateş var mıydı peki... ? benimki normalde astım ilaçları kullanıyor. onları kullanırken pek öksürük olmuyordu ama dediğin gibi virüs herhalde. dr ateş olmadan antibiyotik vermem diyor. ne yapacağımı şaşırdım. taze portakal suları, ıhlamur, çocuğu bütün gün bunlarla şişiriyorum.. aslında garip olan tarafı, derin uykuya geçince öksürmüyor, uykusu hafifleyince kriz gibi geliyor...2-3 saat boğuşuyoruz sonra

evet tatlandırıcım mevcut ılık süte katıp içiyrotum cnm tatlı istediğinde ama hiçbir şekilde avutmuyor beni benki bir çikolata bağımlısıyım

ateş ishal ve kusma vardı yalnız ishali kulaklarındada iltihap olmuştu onun için iğne vermişti dr ondan kaynaklanıyordu iğne bitince geçti ilk öksürükle başladı sonra öksürük arttı ve ateşlenmeye başladı bizimki öksürükten tam anlamıyla uykuya dalamadığı için derin uyuyunca hafiflermiydi bilemiyorum sürekli gittiğimiz dr ısrarla bişey yok cigerlerde diyordu ama çocuk uyuyamayacak kadar öksürüyordu sonra eşimin arkadaşına gittik o dediki çocuk zatürereye gidiyor kulaklar nasılsa geçer cigerleri kötü dedi ilaç verdi onla çözdük ondan önce kullandıklarımızda kar kaldı yanımıza

neyse ben biraz daha bekleyeyim, ateş yok sadece kuru öksürük, daha kötüye giderse, götürürüm artık, çok sağol canım. bu arada rejime dvm ediyor musun?

neyse ben biraz daha bekleyeyim, ateş yok sadece kuru öksürük, daha kötüye giderse, götürürüm artık, çok sağol canım. bu arada rejime dvm ediyor musun?

evet ediyorum 26. gün şuana kadar 5400 gitti fazla hareket edemedim etseydim sanırım daha fazla olurdu ama bu sonuçtanda oldukça memnunum bu benim aylarca diyetisyene gidipde veremediğim bir kilo 3400 daha verirsem bırakıp koruma evresine geçecegim sonbaharda tekrar başlayıp birkaç kilo daha veririm diye planlıyorum ilk hedef 60 sonrada 56 56 ya inersem eski kiloma kavuşmuş olacağım bunlar benim veremediğim dogum kilolarım

Merhaba,

Ben daha önce bu diyeti uygulayıp başarılı sonuç elde edenlerden biriyim.
Şu an başka bir diyet yapıyorum ama arada sırada da olsa atak evresini yapmak istiyorum.
Zaten Dukan da kitabında ideal kilosuna ulaşanların haftada 2 kez protein günü yaparak kilolarını koruyabileceğini söylüyor.
Ben biraz da bu diyet nedeniyle etten biraz soğudum.
Şimdi kısa bir dönem için atak evresini yapmak istiyorum ama bu kadar protein ağırlıklı bir diyette et yemezsem ne yiyebilirim bilmiyorum.
0.1 yağ oranına sahip (nerdeyse yağsız) yoğurt yiyiyorum, light yoğurtlardan daha da yağsız.
Günde 1 kg yoğurt yiyebiliyorum ama bunun yanında başka ne yiyebilirim acaba?
Önerileriniz var mı?
Balık yemeyi düşünmüştüm ama gün içinde o kadar çok yoğurt yedikten sonra balık da gitmez.

walla eşim 15 gündür şehirdışında o yüzden akşamları sıkıntıdan sanırım kaçamak yapmaya başladım. ilk günlerki şevkim kalmadı. yaklaşık aynı zamanlarda başlamışız. bende 27 günde yüryüş yapmadan 3700 verdim benim çoook daha fazla vermem lazım. şuanda 78 im ve ilk önce 70 daha sonrada 65 e inmek istiyorum. ben hamilelikte sadece 3 kg aldım.. çünkü kilolu hamile kalmıştım. benim kilolarım 9 senedir peşpeşe yaşadığım rahatsızlıklar ve ameliyat yüzünden.. 9 sene önce 52 kg.dum. ona inenem.. riskli olur ve çokta sarkarım herhalde ama 65 allah izin verirse kesin niyetim...

yumurtanın beyazı liğt peynir yiyebilirsiniz ayrıca yediğiniz balığın tazeliginden eminseniz balık yemekte bir sakınca yok sonuçta bende hem balık hem yoğurt tüketiyorum ayrıca yulaf kepeğinden krep yapabilirsiniz insanın aklına çok fazla bir seçenek gelmiyor malesef

kaçamaklar moralini bozuyor insanın gerçekten ama allahtan ben fazla yapmadım hep gaz veriyorum kendime yapmayımki biran önce isteklerime kavuşup dilediğimi yiyebileyim diye birde motivasyon çok önemli ben bu aralar birkaç aydır görüşmediğim kişilerle görüşüyorum daha ilk anda aa ne kadar zayıfladın diyorlar direk motive oluyorum inşallah kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın aslında tam uyuldugunda bu diyetle gerçekten sonuç alınıyor 3700 de aslında gayet güzel bir rakam düşünsene başlamasaydın 3700 vermiş olmayacaktın belki almaya devam edecektin

Selam kizlar ben araniza yeni katidim int arastiriyorken sayfayi gördüm baktim benim yaptigim diyet e tabi hemen üye oldum paylasim icin bugün benim 7. günüm ve bugün reglimde basladi ama söyle söyleyeyim 63 kilodan 59.5 kiloya düstüm sporda yapiyorum hergün yürüyüse cikiyorum, yuaf kepeginide burada rahatikla ve gecmis yazilarinizida okudum yuaf kepegi ile ilgili benim tarifimde söyle
2 yada 3 kasik yagsiz yogurt
1cay kasigi tarcin
5 tane tatlandirici erimis halde
1,5 yemek kasigi yuaf kepegi hepsini güzelce karistiriyorum 10dk bekliyor sonra hiimmmmmmmmmmm cok ezzetli oluyor tavsiye ederim
Sizler ne kadar zamanda kac kilo verdiniz?

slm kızlar nasıl gidiyor bakalım:13:
Ben bu hafta ara verecektim ama vazgeçmiştim:26:
Bütün hafta yiyebileceğim şeyleri listeledim ve menü oluşturdum kendime
Ama sanırım yemekden soğudum şuan açım ama yemek yemek istemiyorum
umarım hafta sonu 54 ün altına inmiş olurum
Hafta sonu misafirim var 3 gün bakalım nasıl ağırlıcam daha doğrusu ben menüdekileri yerken onlar normal yiyecek ayıp olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…