Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

walla ben 81,7 kg ile başladım, şuanda 78 deyim ve ben 65'e kadar inmek istiyorum. daha sonra sabitleyip, bir dönem sonra tekrar yapmak istiyorum. 60 ı görene kadar...
yurtta kaldığın için zor kahvaltı işi. ama diğer öğünlerde ızgara türü şeyleri dışardan rahat yiyebilirsin..

kahvaltıda light peynir yumurta yogurt şeklınde ıdare etmeye calıscam atak evresınde ama dısarda yıyecegım ızgaralar yağlı grubuna gırer mı dıye cekınıyorum:26:

çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz hemde dışarda olanlarda yağ olur dıye cekınıyordum ve korkuyordum

kahvaltıda light peynir yumurta yogurt şeklınde ıdare etmeye calıscam atak evresınde ama dısarda yıyecegım ızgaralar yağlı grubuna gırer mı dıye cekınıyorum:26:
artık mümkün olduğunca güvendiğin yerlerde, deneme yanılmayla yiyeceksin. ızgaranın yağı akıyor aslında ama işin zor gerçekten

dışarıda tavuk balık gibi şeyler söylersen birşey olmaz seviyorsan ton balığı konserveleride var ama liğt olanını tercih etmek lazım sonra hindi tavuk janbonlarda var marketlerde bunlarıda deneyebilirsin

kuzu eti pirzola tercih etmedikçe problem yok dışarıda et yemek bana güvenli gelmediği için yine en mantıklı çözüm balık gibi görünüyor

kaç günde verdiniz yaklaşık 4 kiloyu

kabızlık olrak ir etkisini henüz görmedim ama tatlı krizi konusunda beni biraz tatmin etti doğrusu
diğeride etkisini gösterir umarım

goji berry bana çok iyi geldi umarım sanada iyi gelir yalnız ben uyanınca kahvaltıdan önce yiyorum boş midede daha etkiliymiş diye okudum yarım saat falan sonrada kahvaltı yapıyorum

ya arkadaşlar bn yeni üye oldum bu foruma :44: yaklaşık 20 kilo vermem gerek ama bu kiloları verebilmem için dr dukan ın sitede yaklaşık bi yıllık süreden bahsedior.. karar veremedim bi turlu..acaba daha sok bi diyete girip biras kilo verip sonra mı buna baslasam..bana yardımcı olur musunuz lutfen..daha önce de hiç diyet yapmadım...hazıranda mezuniyetim var :2:

Merhaba, Dukan'ın atak evresi yeterince şok diyet etkisi yapıyor zaten. Kaç kilosun bilmiyorum ama eğer 20 kilo fazlan varsa 5-7 gün arası atak yaparsan iyi bir etkisi olacağından eminim, ben ilk bir ayda 5 kilo verdim, halen devam ediyorum. Hazırana kadar yaklaşık 4 ay gibi bir süre var, ortalama 3-4 kilo versen minimum 12 kilo yapar ve gerçekten iyi bir oran.
Dukan 20 kilo için 1 yıl çıkarmamıştır, 2. evrenin sonuna bak zaten ineceğin kiloya orada ulaşıyorsun , sonrası koruma evresi.
Bunun haricinde yapacağın şok diyetler bozar bozmaz tekrar eski kilona ulaştıracak hatta daha kötüsü olacaktır. Bu nedenle tavsiyem hiç gecikmeden bu rejime başlaman.
Soruların olursa sor lütfen. Kolay gelsin

selam arkadaşlar,
bugün diyetin 29. günü ve tam 4kilo gitmiştir.6 kilo daha vermem gerekiyor.ben light ürün hiç kullanmadım.yoğurdun kaymağını ,etlerin yağlarını hiç yemedim.kabızlık sorununu ilk günlerde çok kötü yaşadım.bu sorunu yulaf ve buğday kepeğiyle yaptığım tatlı kurabiyeyle çözdüm.üstelik bu kurabiyeler tatlı krizlerime de çare oldu.inanmıyacaksınız ama ben dün cır cır oldum.sporuda çok düzenli olmasa da yaptım.
işte böyle:)
bu ara da tecrübeli arkadaşlar ne olur hergün yazın.çünkü ben yazdıklarınızı okudukça daha çok motive oluyorum.hergün mutlaka foruma girip okuyorum.
kolay gelsin:)

çok teşekkür ederim aydınlatıcı bilgilerinden dolayı...sanırım haklısın o sayfanın son halini resim olarak kaydetmiştim..yaklasık temmuz 13 gbi bu kiloya iniorm sonra koruma evresine geçiyormusum yaklasık 6.5 ay orada geciyormus dikkatli incelememişim:2: 72 kiloyum ve yaklasık 145 gunde 52 ye inecegimi belirtmiş..bu durmda hemen baslıyorum sanırım tekrar teşekkürler son durumumu sürekli olarak buradan belirteceğim..

Evet buna katılıyorum. 68'e düşemiyorum 4 gündür takıldım kaldım :S

Son düzenleme:

VERDEEEEEE
neden light ürün kullanmadın.faydasını daha cok gorersın sanırım

merhaba arkadaşlar ben seyir evresinin sonlarına varmak üzereyim artık biraz daha sıkıp bırakacağım ama kilo vermem durdu gibi bir şey.. Altın çilek yesem acaba bir problem olur mu?:44:

kaç kılo verdınız ve ne kadar zamanda ben bu dıyete yenı basladım da o yuzden merak ettım. seyır evresıne bıtırecegıne gore galıba hedefe ulastın

selam bacular

bende dukan diyeti yapmak istiyorum,0 grubu olduğum için proteğin diyeti bana çok uygun.

lakin fikirlerinize ihtiyacım var.

süte gıda intölaransım var onu keçi sütüyle hallettim.
birde yumurtaya,yumurtasız ne yapıcam fikirlerinize ihtiyacım var.

yulaf kepeğini nerde buluyorsunuz ben yulaf ezmesi aldım onu yiyorum,birde yulaf unu aldım krep yapmayı düşünüyordum .

yulaf kepeği bulamıyorum.

cevaplarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…