walla ben 81,7 kg ile başladım, şuanda 78 deyim ve ben 65'e kadar inmek istiyorum. daha sonra sabitleyip, bir dönem sonra tekrar yapmak istiyorum. 60 ı görene kadar...kitabı aldım evet okudum da ancak üniversite öğrencisiyim ve malesef yurtta kalıyorumDışarda hazı olarak alabılecegım yada yıyebılecegım alternatıf seyler bulmam gerekıyo bu yuzden yardımcı oldugunuz ıcın teşekkur ederım sizin vermenız gereken kilo ne kadar
hazır köfte alıyorum, inegöl - tekirdağ falan hiç de bir zararını görmedim, vereceğim kiloyu verdim
walla ben 81,7 kg ile başladım, şuanda 78 deyim ve ben 65'e kadar inmek istiyorum. Daha sonra sabitleyip, bir dönem sonra tekrar yapmak istiyorum. 60 ı görene kadar...
Yurtta kaldığın için zor kahvaltı işi. Ama diğer öğünlerde ızgara türü şeyleri dışardan rahat yiyebilirsin..
selam, bende günün 15 saati iş ve sokakta olduğum için dışarıda yiyorum, o nedenle sana bazı tavsiyelerim olabilir.
Sabahları light süt, light peynir ve light yoğurt yiyebilirsin ( 2 brd süt yeterince tok tutar)
arada yanımda gezdirdiğim light yoğurdumu yiyorum 120 gr sütaş
öğlenleri protein günlerinde, hazır köfte, ızgara tavuk, ızgara et , hatta yağsız olursa ızgara döner bile yiyorum. ( ama kesinlikle ekmeksiz) yanında diet kola veya ayran içiyorum.
Akşam üzeri ya sütlü nescafe içiyorum şekersiz ya da yoğurt yiyorum bazen ikisini de :)
akşam da gene öğlenin aynısı yapıyorum.
Protein sebze günlerinde öğlen tavuklu veya etli salata yiyorum , cacık içiyorum
aralarda da yanımda havuç ve salatalık taşıyorum yoğurt ile birlikte tüketiyorum.
Bunlar umarım yardımcı olur
başlayalı 1 ay oldu, tam 5 kilo verdim .
artık mümkün olduğunca güvendiğin yerlerde, deneme yanılmayla yiyeceksin. ızgaranın yağı akıyor aslında ama işin zor gerçektenkahvaltıda light peynir yumurta yogurt şeklınde ıdare etmeye calıscam atak evresınde ama dısarda yıyecegım ızgaralar yağlı grubuna gırer mı dıye cekınıyorum:26:
kahvaltıda light peynir yumurta yogurt şeklınde ıdare etmeye calıscam atak evresınde ama dısarda yıyecegım ızgaralar yağlı grubuna gırer mı dıye cekınıyorum:26:
walla ben 81,7 kg ile başladım, şuanda 78 deyim ve ben 65'e kadar inmek istiyorum. Daha sonra sabitleyip, bir dönem sonra tekrar yapmak istiyorum. 60 ı görene kadar...
Yurtta kaldığın için zor kahvaltı işi. Ama diğer öğünlerde ızgara türü şeyleri dışardan rahat yiyebilirsin..
28 günde canım, ama yürüyüş yapamadımkaç günde verdiniz yaklaşık 4 kiloyu
28 günde canım, ama yürüyüş yapamadım
goji berry bana çok iyi geldi umarım sanada iyi gelir yalnız ben uyanınca kahvaltıdan önce yiyorum boş midede daha etkiliymiş diye okudum yarım saat falan sonrada kahvaltı yapıyorum
ya arkadaşlar bn yeni üye oldum bu foruma :44: yaklaşık 20 kilo vermem gerek ama bu kiloları verebilmem için dr dukan ın sitede yaklaşık bi yıllık süreden bahsedior.. karar veremedim bi turlu..acaba daha sok bi diyete girip biras kilo verip sonra mı buna baslasam..bana yardımcı olur musunuz lutfen..daha önce de hiç diyet yapmadım...hazıranda mezuniyetim var :2:
Duraklama dönemleri hakkında
Diyetin 73. günündeyim, 9 kilo verdim, ben de 65 li rakamlarda 19 gün geçirdim, benim şöyle bir teorim var: geçmişte belli bir kiloda ne kadar uzun zaman geçirmişsen o kiloyu vermekte o kadar zorlanıyorsun...
Son 10 yıldır yavaş yavaş kilo alırken en uzun süreler 65 li kilolarda ve geçen 3 -4 yılda da 68-69 lu kilolardaydım. Dolayısıyla kilo verirken 68 lerde ve 65 de daha uzun takıldım.
Yeterince sabır edilirse de mutlaka kilo düşüyor..
selam arkadaşlar,
bugün diyetin 29. günü ve tam 4kilo gitmiştir.6 kilo daha vermem gerekiyor.ben light ürün hiç kullanmadım.yoğurdun kaymağını ,etlerin yağlarını hiç yemedim.kabızlık sorununu ilk günlerde çok kötü yaşadım.bu sorunu yulaf ve buğday kepeğiyle yaptığım tatlı kurabiyeyle çözdüm.üstelik bu kurabiyeler tatlı krizlerime de çare oldu.inanmıyacaksınız ama ben dün cır cır oldum.sporuda çok düzenli olmasa da yaptım.
işte böyle:)
bu ara da tecrübeli arkadaşlar ne olur hergün yazın.çünkü ben yazdıklarınızı okudukça daha çok motive oluyorum.hergün mutlaka foruma girip okuyorum.
kolay gelsin:)
merhaba arkadaşlar ben seyir evresinin sonlarına varmak üzereyim artık biraz daha sıkıp bırakacağım ama kilo vermem durdu gibi bir şey.. Altın çilek yesem acaba bir problem olur mu?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?