Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sivi tatlandiricilarin icinde sakarin var, genellikle aspartamdan daha zararli oldugu kabul edilir. bi arayasaklanmisti, simdi daha dusuk doz kullanmak kaydiyla satilmasina izin verildi.

Tumorlere neden oluyomus cok kullanildiginda.

Daha dogrusu her tatlandiricinin zararlari var. splenda sukralaz kullaniyor, takita formatatda ayni, bu seker molekulune clor katarak elde edilen bir bilesik, vucut artik tanimamaya basliyor. ama cok kullaniminin vucutta klor birikmesine neden oldugu, sac dokulmesi, tende lekelere neden oldugu soyleniyor.

Tatlandiricilari bunlari bilerek, mumkun oldugu kadar az tuketmek lazim. mumkunse, bir kac cesidi karistirarak, hepsinden azar miktarlarda tuketmek lazim.

Gerçekten mi??uyardığın için sağol ozaman splendaya devam edicem

ben geldimmmm.
nar şerbeti için çubuk tarçın,kuşburnum,yeşil çayım.nar çiçeğim hazır. bunların hepsini 1 litre suda mı demliycem yoksa kaynatacak mıyım? hemencik söyleyinde yapayım

Merhaba kızlar :)
şu anda lıght puding yiyorum
bitmesin diye dua ediyorum :) (malum adet dönemim yaklaştı :KK43:
ama bi taraftanda suç işliyomuşum rejimmi bozulacakmış gibi de hissediyorum :KK43:
siz ne sıklıkla tüketiyosunuz lıght pudingi:18:

merhaba :)
son güncellemelerle değişmediyse light puding yiyemiyoruz. keşke kendiniz mısır nişastası süt ve tatlandırıcıyla kendi pudinginizi yapsaydınız.
ben şekersiz puding almıştım bi zamanlar, 1 yk tatlandırıcıyla ve tariftekinden daha bol sütle yapıyordum, pudingden daha sıvı oluyordu. çok sık olmamak şartıyla şekersiz pudingleri tüketebiliyoruz. onlardan bulamazsanız da dediğim gibi kendiniz yaparsınızi ligttan daha uygun olur dukan için :)

evettt iyi akşamlar bu gün çok güzel geçti daha fazla zorlamadan seyire geçtim sebze özlemişim:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar: sabah :ıspanaklı yumurta kavurdum,öğlen arkadaşa gittim yumurta salatası yaptı sağolsun diyetimi biliyor bana uygun olsun istedi:KK1::KK1:birazdanda somon ve salata yiyeceğim.regl olduğum için spor sadece 30 dk yürüdüm...

merhaba kizlar

ben pazar baslamisdim dukana bugün seyir evresine gectim

menüm

sabah
yarim domates
yarim salatalik
peynir
5 bir yerde cay

ara
yulafli kek
kahve
5 biryerde cay

ögle
yumurtali kiyma

aksam
brokoli havuc karnibahar haslama
tavuk gögsü kavurma
yogurt

1-5 litre su

merhaba arkadaşlar sabah 10 dan beri siteye bakmaya çalışıyorum bir yandan gelen aşılar bir yandan evraklar bir yanda vazgeçemediğim dukan ve sizler. içimden kocaman günaydın diyesim vardı ama ben herşeye cevap vermeye çalışırken çoktan öğlen olmuştu. itinayla okuyup yazdığım cevaplar ve teşekkürler sistemin bana küsüp kapanması sonucu gitti.
herkese güzel bir gün diliyorum başlangıçta. bugün dünkinin aynısı oldu ve kilom aynı kaldı. birkaç ay bekletmedi bünyem beni sağolsun... kimin gözü değdi kim nazar etti bilmiyorum.sanırım dün düzensiz yememden kaynaklandı birazda. dün öğlen arkadaş annesinin gününden kalan pastalardan getirmişti hayır diyip yoğurt yedim. mobil olduğum içinde yanımda başka bişey yoktu. saat 3-4 arasıda et döner yedim. akşam acıktım 2 tane tavuk köfte yedim bitki çayı içtim ve süt içtim. akşam annemin komsusunda da oturma vardı. orda da hayır dedim ve tabağımı eşime getirdim. yarından itibaren seyir evresine geçiyorum. dün doktorada gidemedim. sıra dolmuş. yarın sabah gitmek gibi bir planım var. bu arada yakın zamanda taşınacağım için hazırlıklara başladım.

callatekniği denedim daha önce ama çok fazla kramp geçirmeme sebeb oldu. ertesi günde bütün enerjim tükenmiş durumdaydım. 2.5 yaşında bir oğlum var havalar düzensiz olduğu için evde lesli yapıyorum. hemen arkasınada niveabadynin kalca göbek hareketleriyle tamamlıyorum. umarım faydası olur. havalar güzelleşince alıcam oğlumuda yollara düşücez.

ekmek ve kurabiye tarifleri vardı ellerinize sağlık ama çok çekiniyorum ben. 9yk yulaf kepeğiyle yapılan bir emek yaptım. görüntü süper. hiç yağ olmamasına rağmen parlak bir rengi var ama inanın zorla yiyorum. lorlu kurabiye yanında taşımalık iyi bir atıştırmalık gibi ekmeğim bitsin yapıcam. inş. tarifler için tekrar teşekkürler.

light kaşar heryerde varmıdırki? hiçincelemedim ama karnıbahar graten yapmak istiyorum. süt, yumurta baharat kaşar bence tam bir sp yemeği olur. ama evdekarnıbaharı yiyen tek ben olduğum için parçalara bölüp haşlama tüketmek zorundayım sanırım. arkadaşlardan biri her öğün aynı şeyi yemeyin demiştide ondan emin olamadım. aklıma gelenler bu kadar.

hıı yeni gelen arkadaşlar vardı hoşgeldiniz. hep birlikte zayıflarız umarım.

kitapta her öğünde aynı sebze olmamak koşuluyla tüketin diyor sebzeler için. yani öğlen karnabahar graten yerseniz akşam karnabaharlı bişey yemeyin. yemeyin demeyeyim de yemeseniz dukana daha uygun olur diyelim :) arada istisnalar olabilir tabi ama dikkat etmemiz gerektiğini söylemiş dukan :)
kepek kokusundan rahatsız oluyorsanız şöyle bişi deneyebilirsiniz. ben bugün yaptım ve çok memnun kaldım. tarifi hangi siteden aldığımı hatırlamıyorum malesef ama dukan boyunca yediğim en lezzetli krepti diyebilirim.
1 yk yulaf kepeğini 2 yk süt tozu 1 yk yoğurt ve 1 yumurtayı karıştırıp krep gibi tavada pişiriyorsunuz arkalı önlü. her pişirmede tavaya 2yk koydum ben, 3 adet çıktı bu malzemelerden. peynir, hindi füme ve dukan portakal reçelimle birlikte yedim. özellikle peynir-reçel-ekmek yemeyi seven ve özleyenlere tavsiye ederim.
bi de başka bi seçenek olarak yulaf kepeği galeta karışımını alabilirsiniz yulaf kepeği yerine, ben kullanmadım ama onda yulaf kokusunun daha az olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı :KK16:

ben geldimmmm.
nar şerbeti için çubuk tarçın,kuşburnum,yeşil çayım.nar çiçeğim hazır. bunların hepsini 1 litre suda mı demliycem yoksa kaynatacak mıyım? hemencik söyleyinde yapayım

Canım ben kaynar suyun içine atıyorum tarçın koymasan mı ilkinde sanki tadını acıyor...bi tarçınsız dene sonra çeşitlendirirsin

merhabalar,uzun zamandır sessiz takipçilerinizdenim.02.03.2013 te 56.8 ile başladım diyete her şey çok güzel ilerlerken erkek arkadaşımla dışardayken şeytana (sevgilime) uyup gidip yemek yedik hemde iskender ama tereyağ istemedim üstüne kimi kandırıyosam :KK43:dün atakla devam edeyim dedim 54.7ydim bugün 54.8 çıktım tartıda ve kaçamak yapmadan 53.6 yı görmüştüm :KK43: canım çok skkın benim hatam biliyorum ama lütfen yardım edin bana :KK43:(((

iyi akşamlar dukancanlarımmm :KK16:
bu akşam iş yerinde tavuk gögsü fileto ızgara vardı:KK56: böyle diyetime uygun bişey çıkınca nasıl seviniyorum anlatamam:KK52:

bugünki menüm;(ps gunundeyım)
kahvaltı : menemen,peynir,pastırma,salatalık,light süt ve su ile nescafe
öğlen : ton balığı
akşam : tavuk ızgara,salata
ilerleyen saatlerde 1-2 fıncan yesıl cay ve yanımda getırdıgım kucuk kutu sütümü içerim.aksam eve gıdıncede yatmadan 1 kase yogurdumu yerım,yarın bıldırım gunu 62 lı bıseyler görürüm inşallaaahhhh:KK52:

merhabalar,uzun zamandır sessiz takipçilerinizdenim.02.03.2013 te 56.8 ile başladım diyete her şey çok güzel ilerlerken erkek arkadaşımla dışardayken şeytana (sevgilime) uyup gidip yemek yedik hemde iskender ama tereyağ istemedim üstüne kimi kandırıyosam :KK43:dün atakla devam edeyim dedim 54.7ydim bugün 54.8 çıktım tartıda ve kaçamak yapmadan 53.6 yı görmüştüm :KK43: canım çok skkın benim hatam biliyorum ama lütfen yardım edin bana :KK43:(((

ahh ahh. keşke ızgara, tavuk şiş tarzı bişi söyleseydin. bişi diyim mi sevgilin çıtır olmanı istemiyor herhalde:KK53: kaldığın yerden devam. moralini bozma . en azından kaçamak yaptığında geri dönüşünün nasıl olduğunu pratiğe dökmüşsün:KK53: yarın için kardiyo spor yapabilirsinn:KK24:

ahh ahh. keşke ızgara, tavuk şiş tarzı bişi söyleseydin. bişi diyim mi sevgilin çıtır olmanı istemiyor herhalde:KK53: kaldığın yerden devam. moralini bozma . en azından kaçamak yaptığında geri dönüşünün nasıl olduğunu pratiğe dökmüşsün:KK53: yarın için kardiyo spor yapabilirsinn:KK24:

cevap için teşekkür ederim kimse bişe yazmadı diye üzülmeye başlıcaktım nerdeyse :) evet başladığımdan beri yapma,ihtiyacın yok iyisin böyle diye naralar atıyor ben kimse için değil kendim için yapıyorum bu diyeti desemde laftan anlamıyor :)

cevap için teşekkür ederim kimse bişe yazmadı diye üzülmeye başlıcaktım nerdeyse :) evet başladığımdan beri yapma,ihtiyacın yok iyisin böyle diye naralar atıyor ben kimse için değil kendim için yapıyorum bu diyeti desemde laftan anlamıyor :)

üzülürsen motiven düşer. diyetten sıkılırsın. hiiç sıkma canını. yalnız sevgilinle birlikte yemek yeme mümkünse :KK4:

amin.teşekkür ederim. Allah herkese gönlündekini versin
kitabı tam bitirmedim. aklımda kalan tek şey havucla ilgili bişidi. bide nar şerbetini dene istersen. anneme söyledim yarın alırız dedi:KK53:

baktım videoya. kadının kullandığı trampolin 10 numara:KK8: o kadar yaylanamıyorum ben:KK53: bide hem yaylanıp hemde o ısınma hareketlerini nasıl beceriyo ki. tşk ederim paylaşım için. benimde 2 haftadır yaptığım video da şu.
Jump Banespa Michael Jackson - YouTube

büşbüş. senin yazıyı alıntılamamışım. hemen gönderiyorum numarayı:KK16: ikimizede yakın,ücreti uygun bi yer bulalım. yalnız maaşları alınca başlayalım

sanırım mesajlarla cevap verdimm :)

ben dukana iki kere niyetlendim aslında kilo veriyorum ama ikisinde de ataktan sonra acaip baş dönmesi yaşadım gün içerisinde ve bıraktım. galiba bana uygun değil diye düşünüyorum bu durum normal mi acaba

peynirle ilgili yazdıklarım dışında uygun gözüküyor...:nazar:

ay yanlış yazdım arkadaşım peynir yermiyim hiç.senin uyarından sonra ağzıma koymam artık lor dışında.hay Allah.1 dilim dukan ekmeği ve 1 yumurta yazacaktım.peynir yemedim valla.

ben dukana iki kere niyetlendim aslında kilo veriyorum ama ikisinde de ataktan sonra acaip baş dönmesi yaşadım gün içerisinde ve bıraktım. galiba bana uygun değil diye düşünüyorum bu durum normal mi acaba

az su içince bende baş dönmesi oluyor.siz de az su içmiş olabilir misiniz?

X