Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar,

Sabahtan beri toplantıdaydım :99: :100: ve bu hafta hep böyle :KK6: Hiç okuyamadım da sizi :KK43: Takip edemicem de bu hafta :KK43:( İnşallah hepiniz iyisinizdir.. Şimdi de arada öyle girebildim ama çıkmam lazım.. Buluşma saatini falan burdan konuşmayın, haberim olmaz vallaa :KK43:( Ya da konuşun da yani, beni de haberdar ediinnn..

Öpüyoruummm... İyi haftalaaarrr :80:

Mantıklı ben hafta da 1 veya 2 defa içiyorum..Yeşil çay seviyorum özellikle tarçınlısı günde 1 veya 2 ondan içiyorum..tok da tutuyor..

evet yesilcayi cok ovuyo kitapta. hatta duraklayanlara, bir kac gun su yerine yesil cay icin diyo, duraklamanizi kesin kirarsiniz diyo. Ben de kesin bi dahaki duraklamamda kullanicam.

merhabalar,

geçmişi okumadan bi4r selam vereyim dedim. şu an şehirlerarası yoldayım. dünden beri yolllarda ve gezm geliyorumelerdeyim. mecburen kremalı kayfe içtim:KK43:

dün akşam da normal pişirilmiş az yağlı lahana yedim:KK43:

geçmişi okuyup geliyorum

Herkese iyi akşamlar!

Köfte baharı+gluten olayını başarmama az kaldı, bu sefer köfte kokusunu-yarı tadını yakaladım. Pişirme kısmını da becerebilirsem tam olarak, gerçek köfte gibi olacaklar inşallah. :KK1:

Taşlık yiyebilen kimlerdi, öne çıksın. Sizden cesaret alıp aldıydım, Allah'a büyük varmasın da, bu ne bu? :)

Merveee beni tek çekirge mi bırakıyorsun buluşmada

Kitabi okursan daha iyi anlayacaksin. ekmek,cavdar, bugdayi, gelmek istedigin kiloya kadar unutabilirsin bu diyeti yapmak istersen. tek izin verilen o tur sey yulaf kepegin gunde iki kasik.

atakta baska sebze yok. eger sana verdigim linki incelediysen, o listenin disina cikmani onermem atakta.

Bu diyete kararli baslamak cok onemli. eger zor gelip yapamiyacagini dusnuyorsan, hic baslama bence. o yuzden kitabi okuman lazim. yok kitabi okuduktan sonra kesin karar verir, ben bunu yapabilirim dersen, ondan sonra basla. cunku bu diyeti omur boyu sadece iki kere yapabilirsin diyo dukan. Bu diyette karar kilip cok iyi kilo veren arkadaslar var. Aliye otuz, asyadenizle azra 20ser kilo verdiler. guclendirmede bulunup benzer kilo veren arkadaslar da var. Genellikle kurallara uyarsan cok mukemmel sonuclar elde ediyorsun. Ama yarim imam imandan eder misali, bu diyete yarim bilgiyle baslama.

kitap ım yolda canım,aldım başlıcam allah izin verirse,ama sizlerdende ön bilgilendirme alıyorum,çok heyecanlıyımda o yüzden:18::18:

sanırım kitabı okuduktan sonra başlasanız daha iyi olacak.

aldım canım kitapı gelecek inşallah .bugunde kepek siparişi vereceğim.

Kızlar.
13 de boğanın köşede buluşsak. (sanırım orada simit sarayı falan bişey varr). Yeterli sayıya ulaşınca da ordan tranvayla yada yürüyerek modaya geçsekk. Ne diyorsunuz. Ben ona göre biletimi alacağım da.
Saate itirazı olan varmı???

Herkese iyi akşamlar!

Köfte baharı+gluten olayını başarmama az kaldı, bu sefer köfte kokusunu-yarı tadını yakaladım. Pişirme kısmını da becerebilirsem tam olarak, gerçek köfte gibi olacaklar inşallah. :KK1:

Taşlık yiyebilen kimlerdi, öne çıksın. Sizden cesaret alıp aldıydım, Allah'a büyük varmasın da, bu ne bu? :)

taşlık diyenlerden biri de bendim :KK70:
Kuzum anneannem köyde közde yapardı sen şimdi nası pişircen közde :) biri daha vardı taşlık aldım diyen o nası pişirmiş öğrenelim:KK34:

24ünü tutturamadım malesef ama vaktin olursa geldiğimde sana starbuksta vanilyalı bol splendalı light sütlü latte ısmarlayabilirim :KK52:

Herkese iyi akşamlar!

seitan, ya harikasin. ben biraz daha takiliyim bari, sen butun isin puf noktasini coz, ondan sonra yapayim:KK70:

Taslik, haslama bile harika olur. bizim koyde aybora tavuklarimiz vardi, onlar koy tavugu gibi olmuyolar, cok cabuk etleniyolar. her yerini yerdik biz. ama tasliklari annem direk cocuklara ayirirdi. en sevdigimiz yeri oldugu icin. o kadar lezzetli bi sey dusun, cocuk dedigin sey seviyo:)

herkese merhaba 4 günlük gecikme ile tekrar geldim ve yarın 1. atak günüm

kitabım geldi sabah gittim migrostan da yulaf kepeğimi aldım doğalsan marka, rafları araya araya bi oldum gördüm ve dünyalar benim oldu sanki:KK52:

66 kiloyum ve çok sıkıldım bu kilodan :KK14: evlilik sonrası 2 ayda 62 den 66 ya çıktım bu gisişle evliliğin 1. senesinde 80 kilo olurdum herhalde :KK30:

light ürünler ile doldurdum dolabın bir kısmını :21: bir kısmı da normal tabi eşime:KK53:

destek alıcam sizlerden inşalah kitabı da okumaya başladım bu arada :KK76:

Kızlar.
13 de boğanın köşede buluşsak. (sanırım orada simit sarayı falan bişey varr). Yeterli sayıya ulaşınca da ordan tranvayla yada yürüyerek modaya geçsekk. Ne diyorsunuz. Ben ona göre biletimi alacağım da.

Tam çıkarken bakıverdim :KK1: Ban uyar bana uyaarrr :)) 12 Bakırköy İDO'suna yetişebilirsem :) Gerisi kolay :KK66: :128:

Kızlar.

kuzuuuuummmm ben sanıyorum cuma akşamı zaten moda tarafında kalacakmışım,ayyy öyle olursa süpper olur ben direkt moda terasa geçerim kiii :21::KK76::KK24: saat da uygun bence:KK34::13:

Selam kızlarr :KK16::KK16::KK16:

ben geldiimm , buaralar kilom takıldı bi ileri bi geri devam ediyo , erken başladım sanırım duraklamaya , hayırlısı olsun diyeliimm....

Kızlar yeni bi soruyla karşınızdayım..:KK17:

Yakın zamanda tatlandırıcı alacağım stevianın doğal olduğunu duydum..siz ne dersiniz..kullanıp da memnun kalan var mı aranızda en son chikpeas aldığını söylemişti..

Bilgisi olan veya kullanan varsa yazsın lütfen doğru bişey mi yapıyorum bilemedimm :44:

Mervecim ben stevya aldım ama henüz pasta işine girmedim , ekmeğime katıyorum azıcık onun haricinde kullanmadımm :KK76::KK76::KK76:

dediğin gibi % 100 doğal diyor , bitkilerden yapılmış , yinede sen bilirsin tatlımm ama herkes splendayı öneriyor , istersen onu al ...

selam fıstıklarımmm

ben ben varya ah bennn kendime neler diyesim varr

bol kaçamaklı hafta sonu ardından zorla bir hafta spor yaparak gördüğüm 69,7 ye veda edip yine 70 lere geldimmm

ALİYEMMM sorum sana dukan boyunca yıldığın bozduğun oldumu hepcinizde cevap verin nolur kızlar kendime ayrı yemek yapmak kasmak kasılmak yordu beni

olur böyle şeyler arada demek olur mu sizce aliye sen hiç yıladın mı kuzum hiç yemedinmi

ben bu hafta çikolata incir ve bol meyve yedim bugün yine devam kaldığım yerden ama hala gidip bir kaçamak full ögün yapasımvar pizza falan gibi

nolur yardım edin bu yaramaz şişkoyaaaa :KK43:(

Selamlar herkese,
Cuma akşamı kardeşimi çağırdım eşiyle yemeğe menü fırında balık malum.:KK56:
Sağolsunlar ellerinde bir kilo baklavayla geldiler. Eşimde şarap almış. Yok arkadaş!! Dukan yapana Dukan yapmayandan hayır yok!En Büyük KK Serviste, masada ve sonrasında olmak üzere 3 adet BAKLAVA, 2 kadeh ŞARAP :KK5: Yedimde ne olduysa, geriye kalan koca bir vicdan azabı ve tartıda + lar:KK30:

Bende dukana başladım bugünnnn.. :)
Ve hiç acıkmadımmmmm.. :)

Son düzenleme:
kuzucum, yıldığım da oldu, bozduğum da oldu ama zaman içerisinde, kendi düzenimi oturtmayı başardım ve yoluma devam etmenin bir çaresini buldum.

bazen istemeden, çevreden gelen ısrarlar ya da mecburiyetler sonucu bozdum. zaman içerisinde ısrarlara karşı durmayı öğrendim. ısrar edilecek ya da diyet dışı yemeklere karşı zayıf düşeceğim ortamlara girmemeye başladım. mecburiyetlerden bozma durumu genelde maddi sebeplerden kaynaklandı bende. zaman içerisinde onları da bir düzene sokmayı başardım. bir de tabi nefsine yenilerek bozmalar var ki en sık karşılaşılan bunlar. insan bazen çikolatlara, tatlılara, pilavlara, dumanı tüten tencere yemeklerine falan dayanamıyor vallahi. ama tabi zaman içerisinde kendini frenlemeyi öğreniyorsun. hepimizde o irade var. kontrollü davranmayı başarırsak sorun kalmıyor. tabi kontrolsüz olmak kolay yoldur ama insanı insan yapan nefsine karşı kontrolü elinde tutmayı başarmasıdır.

yılmak kısmına gelince, 1 ay kadar süren duraklama sürelerinin her birinde ciddi yılgınlıklar yaşadım. her seferinde, o ana kadar aldığım yolu düşündüm. 101 kg ile başladığım yolculukta her 5 kg de bir durakladım. yani 6 kez duraklama yaşamışım. ilk 2 si 2 hafta, sonrakiler 1'er ay. hiç kolay değil kabul ediyorum ama hep geçmişe baktım. o zamana kadar aldığım yolu düşündüm. kitapta yazanları düşündüm. dukan söylemişti olacakları bana, vücudumun nerelerde ve ne sebeple direnç göstereceğini biliyordum. her seferinde dönüp dönüp kitabın aynı bölümlerini tekrar okudum. kitap kitap diye tutturmamın sebebi de bu zaten.

bak ben şu aralar ciddi bir duraklamayı zar zor kırdım. sonra arkasından 1 günlük bir sınav kaçamağı yaptım ve 1 hafta içerisinde 1 kg aldım. 1 günlük kaçamak, (ki öyle tatlılar, hamur işleri falan da değildi yediğim. biraz kraker, bir simit ve biraz çerezdi.) 100 gr- 200 gr derken 1 haftada geldi yerleşti. zaten duraklamadan çıkmak 1 ayımı almış, üstüne bir de 1 günlük kaçamakla 1 kg alıyorsun. şimdi bu durumda yılmak çok kolay, onu herkes yapabilir. bize düşen yılmamak, yola devam etmek. 1 hafta boyunca her sabah tartıda +100, +200... 1 hafta sonunda toplamda +1100. ama sabrettim ve bu sabah bir gün öncesine göre - gördüm nihayet. kolay bir iş yapmıyoruz ki, olmadı diye hemen yılgınlığa düşelim. sen son zamanlrda biraz yoldan çıkmışsın. tamam olan olmuş. şimdi öncelikle, aldığın yolu düşün ve yoluna devam etme kararlılığını göster. sana hayatının geri kalanında canın ne isterse yiyebilme özgürlüğü verecek bir diyet yapıyorsun. bunun için değer bence...

idolümden bir tanesisin canım ,tebrik ederim azmini,darısı bana inşallah

herkese merhaba 4 günlük gecikme ile tekrar geldim ve yarın 1. atak günüm

kitabım geldi sabah gittim migrostan da yulaf kepeğimi aldım doğalsan marka, rafları araya araya bi oldum gördüm ve dünyalar benim oldu sanki:KK52:

66 kiloyum ve çok sıkıldım bu kilodan :KK14: evlilik sonrası 2 ayda 62 den 66 ya çıktım bu gisişle evliliğin 1. senesinde 80 kilo olurdum herhalde :KK30:

light ürünler ile doldurdum dolabın bir kısmını :21: bir kısmı da normal tabi eşime:KK53:

destek alıcam sizlerden inşalah kitabı da okumaya başladım bu arada :KK76:

hadi bakalım canım bende muhtamelen haftaya pazartesi başlıcam,seni takipime aldım ona göre:nazar:

Kızlar.

Kalamış'ta Tatlı Huzur Cafe ve Dukan la ilgili bişiler yapıyorlarmış, bilginize.

Kızlar.

Kalamış'ta Tatlı Huzur Cafe ve Dukan'la ilgili menüler varmış, bilginize.

X