ahahahaa deli şeyler sizi çok gülüyorum ben size yaaa
öncelikle şunu söyleyeyim ipektoşum küsmeyin ama arayamam 6'da çünküüü nesliyle buluşucazz
ama şimcik hızlıca anlatıcam size.
ben hastaneye gittim tahlil sonuçlarımı almaya aman sormayın orda da kolestrol bir tavan ki sormayın hem de hem iyisi hem kötüsü
neyse bunu sonra konuşuruz.
çıktım hastaneden bir mağazaya uğramama gerekiyordu,çarşı içinden epeyce yol yürümem gerek,başladım yürümeye.yanımda da bir çocuk var farkındayım,aynı tempoda yürüyoruz biz bunla yanyana.ama çok enteresandı yaaa,hani aynı ayakları aynı anda atıp aynı ritimle ve yanyana yürüyoruz.sağdan soldan bir sürü insan geçiyor ama biz yanyanayız.uzaktan biri görse bizi birlikte zanneder öyle garip bir durum.sonra ben bir mağazaya girip bişey soracaktım,dedim buraya kadarmış çocuk alıp başını gidecek,ben de yetişmek için peşinden koşacak değilim ya.neyse girdim sordum çıktım anaaa bir baktım bu beni bekliyor
ama ben direkt salak yapıyorum,hiç farkında değilmişim gibi yani
bugün de mini etek falan var üstümde,bu yine yanımdan yürüyor tintin ayyy ama beni bir gülme tuttu,çaktırmamaya da çalışıyorum ama kıskıs gülüyorum
utandım mı naptımsa,dedim ya ben hiç beceremem böyle şeyleri diye
neyse sonra esas mağazama geldik,en az 1 saat sürerdi işim.girdim neyse hakikaten 1 saat sonra falan çıktım ve tabikii ben çocuğu çoktaaaan unutmuştum.sonra alakasız bir sokağa girdim anaaa bi baktım bu yine tintin yanımdan yürüyor.ay ama nasıl gülüyorum çaktırmadan,çok komik değil mi ama yaaa
neyse sonra ilerledim iyice kaldırıma çıkmam gerekti ve yolumuz kesişti.sonra bu laf attı artık,ben de kaldırıma çıkın diyecektim çok araç geliyor dedi.hay allah razı olsun dicektim,ben beyinsizim yaa neyse
sonra dedi nereye işe dönücem heykele doğru gidicem taksi bekliyorum dedim.bu da benim arabam da oraya yakın isterseniz taksiyle gidelim dedi,eee olur madem dedim :)))))
sonra bindik ama bu benim işyerime değil kendi arabasına gitmemizi söyledi taksiciye,neden dedim.ben bırakayım sizi arabayla dedi
sonra bindik ve arabasında uzattı elini adını söyledi,ben de söyledim neyse sonra kartını verdi ve kaşınmak suretiyle ben de verdim
sonra bıraktı beni işe,azcık lafladık işlerimizden.17:30'da toplantısı vardı oraya gidiyordu.ben inerken de ararsam daha sonra bir kahve içebiliriz dimi dedi,olabilir belki dedim
heee bu arada asıl yaptığım adiliğe inanamayacaksınız,biz daha hiç konuşmadan yolda birbirimizi tanımadan yürüyorken,biz nesliyle konuşup randevulaşmış olduğumuz halde,telim çalmış gibi yapıp randevu yeri ve saatini söylüyormuşum arkadaşıma gibi yaptım ki çocuk da gelsin ahahahaha inanamıyorum bunu yaptığıma yaaa,çok zor durumdayım bacılarım
gerçi çocuğun toplantısı varmış ya istese de gelemezmiş,belki de gelemeyeceği için o da yolda konuşup tanışmak durumunda kaldı
şimdilik izmirden bu kadar