Hepinize günaydın!!!
Yaşasın pazar günü ve pazar kahvaltısı!
Markette Sek'in 500 ml'lik günlük light sütünü buldum, kefir yapmayı deneyeceğim. Annem vakti zamanında almış biraz maya, suyun içinde oturuyorlardı. Bakalım umarım hala hayattadırlar, boşa gitmesin canım süt.
Kalbiniz mi temiz, nasıl oldu bilmiyorum daha dün konuştuyduk bir baktım annem pazardan bal kabağıyla gelmiş.
Rica ettim, çok az et de bırakarak kabukları kesti. Şimdi fırından aldım, pervane resmi olan bir ayara getirdim biraz fazla da tutmuşum hafif yandılar.
Ama tatları muhteşem, e aynı patates oldu bu!? İyi ki denediniz, iyi ki bana da o cesareti verdiniz.
Herkese öneriyorum: Balkabağı aldıysanız içiyle tatlı yapın, kabukları da hafif etli kesip patates kızartması!
İkisini de yapıp yemiş biri olarak, içim inanılmaz rahatladı şu an.
Günaydın!
Beni köpekbalıkları kovalasın inşallah... Çok şımardım, sınırlı izinliler öldürdü beni. İki gündür artı görüyorum tartıda, üzüntüdeyim.
Boş kaldığım an sıkıntıdan elim yemeğe gidiyor hala, kendimi terbiye edemedim. Dün gece oturdum beyaz peynir kutusunu tırtıkladım mesela bayağı. Gecenin bir vakti derdin ne peynir yiyorsun pis obur...
Kakao, tatlandırıcı da fazla kaçtı...
Kendimi boş tutmayacağım, hep birşeylerle meşgul olacağım, tembellik etmeye izin vermeyeceğim. Oturduğum an, boş kaldığım an yemek geliyor aklıma çünkü. Spora ağırlık vereceğim iyice, callan a başlayacağım bugün veya yarın. Bir de bol bol Allah'a dua edeceğim herhalde içimden bu yeme dürtüsünü alsın diye. Sıkıntıdan yer mi insan ya, resmen israf bu. Yazık...
Benim kendimce düşündüklerim bunlar, aklıma başka birşey gelmiyor napabilirim diye.