Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben 5 aydır yapıyorum bu diyeti zaten dr gittim tiroidim olduğu için düzenli yapılıyor testlerim zaten ama kafa karıstırıyorlar yınede ben bıraz evhamlıyımdır saglık konusunda da

aynen mvis bnmde tıroıt basıma bela. zaten o olmasa ne guzel yıllarca 55 tım ıdeal kılom.. evlendıkten sonra hızla 65 e kdr cıktım sagolsun tiroit.

ühühüüü biliyordum neyse sağlıklı bir bebişim olsunda onlarda sönsün napayım belki ozaman kocam imana gelirde izin verir silikona

bende 3 yıl öncesine kadar hep ince bir kızdım 55 i gecmezdim bu hastalıkdan sonra 72 yi gördüm sonra isyan edip bu diyete basladım ama yavas verdim tabi birdaha öyle şişko olmak istemiyorum
aynen mvis bnmde tıroıt basıma bela. zaten o olmasa ne guzel yıllarca 55 tım ıdeal kılom.. evlendıkten sonra hızla 65 e kdr cıktım sagolsun tiroit.

ayy canım korkma ya ne varki sevdiğinin kollarına bırak kendini.. rahat ol canım benim

Valla aslında eşimle de severek evlendim ama böyle oldu nedense bir sürü doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi alıştırma falan verdiler, onları yapıyorum inşallah geçecek.

Allah bizede kısmet eder nixcim iyi düşünelim iyi olsun dimi

selam kızlar bende bu diyeti yapmak istiyoum ama anlamışmıyım diye bir kaç soru soracağım cevaplarsanız çok sevinirim bir kere sordum kimse bakmadı

atak evresi:sırf hayvansal protein.et çeşitleri, süt,yoğurt,yumurta,peynir lor vs...peki bunların miktarı varmı..en fazla şu kadar bunu aşmayın diye bir kural varmı

seyir evresi:bir gün sırf protein bir gün protein ve sebze.yada 2 ye 2,3 e 3 bu bize kalmış bişey...

günde 1.5 lt su enaz..

bide hergün 30 dk yürüyüş yapacağız..bud en az tabi

Aciktikca yiyorsun canim,sabah kahvaltni yap guzelce sonra kendine gore duzen yap..su kadar yemelisin diye bir olcu yok..balik ve kabuklu deniz urunleri yiyebilirsin.

Diyetin ilk günündeyim ve şu anda öğle yemeği olarak GNC'den aldığım Protein Shake içiyorum belki çok sağlıklı değil ama işyerinde protein bulmam imkansız olduğundan atak evresinde bunu kullanmaya karar verdim bakalım akşama kadar ne yapacağım :)

Bence gayet net anlamışsın, miktarlar da sana kalmış ( yine de çok abartıp kolesterolü azdırmayalım nu sefer de))

e o zaman kilo veremiyorsun ne diyeyim
su tutuyorsun diyorum tatmin olmuyorsun bende bişi demiyorum artık valla

bilmiorum cnm ayin 5 de regl olcam ondanmi dersin daha 4 gun var ama sanki cok yavas gidiorum ben kilo vermede bugun 9.gunum bu diyette 1.5 kilo verdim 63.6yla basladim 62.1 im bugun itibariyle kitabim yok hatami yapiorum bir yerlerde acaba

dogru anlamıssın cnm. yeıdgın hazır gıdalarda yag 10% gecmeyecek hatta tam yagsız olcak..seyırıde sana kalmıs 1+1 5+5 onerıyo dukan. seyırde sebzelı gunlerde 2 ogun sebze +proteın 1 ogun sırf proteın olacak.

kizlar size bisi sorcam ben ayin 9unda diyete basladim ozaman tam 66 kiloydum bugun ayin 1i bugun 23.gunum ve 4 kilo vermisim ama bunun 2.5unu kendim normal beslenerek verdim diger 1.5uda dukanla verdim gecen senede bu kilolardayken pant hafif bol geliodu hafif oldugumu hissediodum hatta gecen sene 1 kilo fazlaydim bile simdi ayni pant oturuo rahatsiz oluorum ama etrafimdakiler zayifladin diolar farkindalar ama ben giysilerimde hissedemiorum neden acaba bacaklarim yine oturuo pantlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…