ben 5 aydır yapıyorum bu diyeti zaten dr gittim tiroidim olduğu için düzenli yapılıyor testlerim zaten ama kafa karıstırıyorlar yınede ben bıraz evhamlıyımdır saglık konusunda da
cnm ben 2 çocuk doğurdum tamam hamilelikte ve emzirme döneminin ilk ayların bomba gibi ama emzirmeyi kesince eskisinden daha küçük gevşek ve cansız oluyorlar...en azından bekarken küçük ama dolgun ve sıkıydılar hamilelik ve emzirme dolayı şişirilip uzun süre bekleyen balonun sönmüş hali gibi oluyorlar....annem bana da aynısın derdi ...ama yanılmışşş
ühühüüü biliyordumneyse sağlıklı bir bebişim olsunda onlarda sönsün napayım belki ozaman kocam imana gelirde izin verir silikona
ühühüüü biliyordumneyse sağlıklı bir bebişim olsunda onlarda sönsün napayım belki ozaman kocam imana gelirde izin verir silikona
olmuyomu bebek elısa bızım de 7 senedır olmuyor.
protein+sebze günlerinde sebzede miktar olarak kısıtlama yok ancak en az bir öğün sebzesiz olacak. Sebzeli öğünlerde ise tek başına sebze olmayacak, mutlaka yanında protein alınmalı :)
valla biz daha o aşamaya bile gelemedik 1.5 senedir evliyim vajinimusum vardı benim yeni yeni aşıyorum çok kötü günler geçirdim hala da geçiriyorum
aynen mvis bnmde tıroıt basıma bela. zaten o olmasa ne guzel yıllarca 55 tım ıdeal kılom.. evlendıkten sonra hızla 65 e kdr cıktım sagolsun tiroit.
ayy canım korkma ya ne varki sevdiğinin kollarına bırak kendini.. rahat ol canım benim
muhabbetler 18+ olmaya başladı
selam kızlar bende bu diyeti yapmak istiyoum ama anlamışmıyım diye bir kaç soru soracağım cevaplarsanız çok sevinirim bir kere sordum kimse bakmadı
atak evresi:sırf hayvansal protein.et çeşitleri, süt,yoğurt,yumurta,peynir lor vs...peki bunların miktarı varmı..en fazla şu kadar bunu aşmayın diye bir kural varmı
seyir evresi:bir gün sırf protein bir gün protein ve sebze.yada 2 ye 2,3 e 3 bu bize kalmış bişey...
günde 1.5 lt su enaz..
bide hergün 30 dk yürüyüş yapacağız..bud en az tabi
selam kızlar bende bu diyeti yapmak istiyoum ama anlamışmıyım diye bir kaç soru soracağım cevaplarsanız çok sevinirim bir kere sordum kimse bakmadı
atak evresi:sırf hayvansal protein.et çeşitleri, süt,yoğurt,yumurta,peynir lor vs...peki bunların miktarı varmı..en fazla şu kadar bunu aşmayın diye bir kural varmı
seyir evresi:bir gün sırf protein bir gün protein ve sebze.yada 2 ye 2,3 e 3 bu bize kalmış bişey...
günde 1.5 lt su enaz..
e o zaman kilo veremiyorsun ne diyeyim
su tutuyorsun diyorum tatmin olmuyorsun bende bişi demiyorum artık valla
günde 1.5 lt su enaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?