Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

olay yastığın altında çikolata saklamak değil sadece diğer bir cok hastalıkdan bahsediyor onlara kafam takıldı benim

içini rahatlatmak için bir dahiliye uzmanına git canım bütün kan testlerini yaptır.

sonra diyete başla 2 haftada bir git düzenli olarak testlerini yaptır eğer doktorun yanlış bir şeyler var yapma bu diyeti derse bırakırsın gazetelere inanıpta aksiyon alma hemen.

dergilerin gazetelerin her dediği doğru olsaydı, daha 15 gün öncesine kadar altın çilek zayıflatıyor diye yıkıyorlardı ortalığı şimdi noldu kadıncağız öldü, hepsi ağız değiştirdi birden tü kaka oldu fiyatları bile birden düştü altın çileğin.

canım okulun bitmiş digeri için de çalışıyorsun sanırım kolay gelsin.
sen daha çok gençsin metabolizman hızlı ve neyseki erken yaşta kilo vermeye karar vermişsin ne güzel.
allah cümlemizi hep güldürsün canım

ben zaten hastalııgmı bılıyrm o yuzden kılo alıyorum guatr var bende metabolızmam calısmıyor deme yerınde 65 ten 2 ay da 3 normal dıyetle 2 sını dukanla verdım.60 ım şu an. guatr ılacımı duzenlı kullanıyrm baska bı problemım yok..ama kolestrol ve tansıyon tehlıkesı olanlar mutlaka dr a gorunsun bencede.

Son düzenleme:

saol yolanda. evet açıktan okuduğum bitti. şimdi uludağ ünievrsitesnde de okuyorm ya onun sınavları var. hep aynı zamanlara denk geldiği için zor oluyor. metabolizmamın çok hızlı olduğunu söyleyemicem aslında (

yaani bence de.. yine tv gazete haberlerine bakılırsa 21 mayısta kıyamet kopuyordu da ölüyorduk! tam da benm doğum günümde

Canım, Diyetin en büyük özelliği seni tamamen özgür bırakması. Klasik diyetler gibi listeler yok. Sen kendinin patronusun zaten vücudunu da en iyi tanıyan sen değil misin aslında? Öğünleri çok saptırmamak kaydıyla, istediğini istediğin zam yiyorsun, bir süre sonra da zaten açlık hissetmiyorsun. Hissettiğin kadar ye. Bol bol su iç.... Zaten diyet de ağız kuruluğu yapıyor ben limon da sıkıyorum daha iyi oluyor. Her ne kadar diyet içeceklee izin varsa da uzak duralım derim zira şeker yerine kullandıklaro aspartam çok zararlı ve bu içecekler çabuk acıktırıyorlar. Boşuna mide doldurmaca yani..
Umarım yardımcı olabildim, kolay gelsin

yok cnm hamileyken diyet yapmadım...olurmu hiç...doğumyaptıktan sonra oğlum 5 aylıkken diyete başladım...bebekğim 5 aylıkken ek gıdaya başlayınca bende diyete başladım..hamilelikte toplam 30 kilo aldım...10 kilo hiçbir diyet yapmama rağmen doğumdan sonra 2 ay içinde gitti...5 ay sabit 75 te kaldım sonra diyete başlayınca 20 kilo verip 55 kilo oldum...yani oğlum daha 1 yaşını doldurmamıştı 9 aylıktı....yaaa benim de böyle maceralarım oldu

ben 5 aydır yapıyorum bu diyeti zaten dr gittim tiroidim olduğu için düzenli yapılıyor testlerim zaten ama kafa karıstırıyorlar yınede ben bıraz evhamlıyımdır saglık konusunda da

olay yastığın altında çikolata saklamak değil sadece diğer bir cok hastalıkdan bahsediyor onlara kafam takıldı benim

canım bol bol su tüketmezsen bunlar olabilir. zaten dukan kitapta da uyarıyor. günde en az 1,5 litre su içilecek diye. ben normalde fazla yumurtaya alerjik reaksiyon gösteriririm mesela. çocukken annem kahvaltıda ve beslenme çantama koyardı ben haşır haşır kaşınırdım. ama şimdi dokunmuyor. bunu içtiğim günde en az 2- 2,5 litre suya baglıyorum.
ama içine sinmiyorsa sende bu diyeti yapmazsın dengeli beslenerek verirsin olur biter.
burada dukanla 21 kilo veren, öncesinde ve sonrasında test yaptıran ve taş gibi sapasaglam çıkan arkadaşlar da var. belirtmeden geçemem

aynen ya herkes kazancak yani

annem de beni kandırıyo çocuk olunca büyüyecek diye

cnm ben 2 çocuk doğurdum tamam hamilelikte ve emzirme döneminin ilk ayların bomba gibi ama emzirmeyi kesince eskisinden daha küçük gevşek ve cansız oluyorlar...en azından bekarken küçük ama dolgun ve sıkıydılar hamilelik ve emzirme dolayı şişirilip uzun süre bekleyen balonun sönmüş hali gibi oluyorlar....annem bana da aynısın derdi ...ama yanılmışşş

yaa ben beş aylık deyince karnında iken beş aylık anladım. zaten hamilelikte diyet yasak. sadece dikkat edebilirsin yediklerine. öyle iki kişilik yemeye gerek yokmuş zaten. ögrendim bende dikkatli olucam hamile kalırsam

protein+sebze günlerinde sebzede miktar olarak kısıtlama yok ancak en az bir öğün sebzesiz olacak. Sebzeli öğünlerde ise tek başına sebze olmayacak, mutlaka yanında protein alınmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…