Bugün baya kilo veren olmuş sanırım...hepinizi tebrik ederim...süpersiniz..yeni gelen arkadaşlara da başarılar diliyorum..
Bende durumlar kötü walla tickerımı değiştirmedim ama 2 sabahtır yukarı doğru gidiş var...üstelik 2 gündür atak yapıyorum..h.sonu üstüste 3 gün sebze yedim diye dengeleyeyim dedim...ama arkadaşlar ben galiba artık sebze günlerimde daha iyi kilo veriyorum..bunu yaşayan var mı?çok ilginç değil mi?ya da tesadüfmüdür artık bilmiyorum ama bu kilo verdiğim günlerin mantığını tutturamadım bir türlü..çok kaçamak yapıyorum ertesi gün kilo vermiş oluyorum,hiç yapmıyorum ertesi gün almış oluyorum..anlamadım gitti
Kızlaaar bir sorum var :97:
benim şuanda 8.5 kilo fazlam var sizce seyir evresini 1+1 mi yapmalıyım yoksa 5+5 mi?
ne diyosunuz?
Bu arada 19 haziranda Abimin düğünü var o güne kadar azcık verdiğim kilolar fark edilsin istiyorum, ne zaman memlekete gitsem bütün komşular hep bir ağızdan '' ayy kilo almışın sen diye bağırmaya başlıolar''ya birine dalacam yada bu kiloları vericem
kızlar aklıma geldi kitapta diyor ki kesinlikle sebzeyi tek başına yemeyin diyor.yani sebzenin yanında mutlaka protein olcak.kitabı almayanlar için hatırlatmak istedim
kızlar sizce yulaf ezmesini kullanmak mantıklımı çünkü fazla karbonhıdrat var.. kepeğinde yokmuş.. bende yulaf unu aldım ama kullanmakta tereddut edıyorum. sonuçta yulaf ununuda yulafı ezip yapıyolar ve 100 gramında 380 kalorı var ve bısuru karbonhıdrat var..kullanmaya korkuyrm unu.
ayyyyyy canım ya okadar sevindimki anlatamam uykusuz gecelerinin mükafatını aldın helal olsun o diplomalar sana allah daha çok zihin açıklığı versin
yaa ne güzel sen hamileyken mi kilo verdin ! süpersin !
ben hep tombuldum ama çok sıkıldım.ve hiç cocuk dogurmadım .. keşke daha gençken kilo verebilseydimkısmet şimdiyeymiş napalım can saglıgı. ama artık bilinçliyiz azcık alsak hemen vermek için çabalarız diyorum. ömür boyu dikkat etmek lazım kiloya. yoksa homini homini yersek geri gelir mazallah
benimkiler de söndü, bide sarkıklar
içinde bir elma olan market poşeti gibiler yaa of
penac süpersin. senden haber almak güzel
iş seyahatinde bile dikkat demek.. benim de yakında bir seyahatim olacak irana. allahtan orda hep bol bol et yerler. işim daha kolay olacak
süper süper..kutlarım canım yaaa..sen kupayı hakettin
Bugün baya kilo veren olmuş sanırım...hepinizi tebrik ederim...süpersiniz..yeni gelen arkadaşlara da başarılar diliyorum..
Bende durumlar kötü walla tickerımı değiştirmedim ama 2 sabahtır yukarı doğru gidiş var...üstelik 2 gündür atak yapıyorum..h.sonu üstüste 3 gün sebze yedim diye dengeleyeyim dedim...ama arkadaşlar ben galiba artık sebze günlerimde daha iyi kilo veriyorum..bunu yaşayan var mı?çok ilginç değil mi?ya da tesadüfmüdür artık bilmiyorum ama bu kilo verdiğim günlerin mantığını tutturamadım bir türlü..çok kaçamak yapıyorum ertesi gün kilo vermiş oluyorum,hiç yapmıyorum ertesi gün almış oluyorum..anlamadım gitti
nix kitapta kullanmak gerek diyor.hem aşırı derecede karbohhidrat eksikligi hissedilmez,hem hastalar daha sakin olur diyor.malum ekmeksizlik asabiyet yapıyor.aynı zamanda bagrsakların çalışmasında da etkili.ben en kısa zamanda bulup almayı düşünüorum
ya kızlar ben yeni yeni anlamaya çalışıyorum bu diyeti internette baktım da, ilk aşamada protein var denmiş falan, peki bu diyette sabah öğle akşam öğünü yok mu ya da akşam şu saatten sonra yemek yemek yoktur gibi kısıtlamalar var mı, ne zaman yiyorsunuz bunları acıktıkça mı?
ya kızlar ben yeni yeni anlamaya çalışıyorum bu diyeti internette baktım da, ilk aşamada protein var denmiş falan, peki bu diyette sabah öğle akşam öğünü yok mu ya da akşam şu saatten sonra yemek yemek yoktur gibi kısıtlamalar var mı, ne zaman yiyorsunuz bunları acıktıkça mı?
demekki doğru yapıyomuşuz
canım bende şöyle hatırlıyorum yanlışta olabilir. sebze gününde protein ve sebzeyi öğünlere ayırın peş peşe 2 öğün sebze yenmemesi lazım.
bu sabah gazetede okudugum bır haber kafamı karıstırdı arkadaslar sizinle paylaşmak istedim. linkini aşagıda veriyorum
Bu diyet herkesi ikiye böldü!-HABERTÜRK
ben henüz kitabı bitirmedim ama şöyle anladm.seyir evresi için;protein+sebze gününde her ögünde hem protein hem sebze alıcaz.mesela hem bi fasulye yemegi yanında tavuk gibi,ya da köfte yanına bol salata gibi
bu sabah gazetede okudugum bır haber kafamı karıstırdı arkadaslar sizinle paylaşmak istedim. linkini aşagıda veriyorum
Bu diyet herkesi ikiye böldü!-HABERTÜRK
diyet bitti diye tekrar gece yarıları çikolatalara saldırırlırsa kilo alınır tabiki. dikkat edicez. yaşam tarzı edinicez. gece yarıları çikolata yiyip kilo almayanlar da var ama onların metabolizması hızlı. bizim de öyle olsa kilolu olmazdık zaten.. Mesela ablam.. yastığının altında çikolata ile uyuyor! ama zapzayıf... biz şanssısız. Kolstrol filan gibi sorunlara da en iyi yanıt yapılan kan tahlilleridir herhalde. Zaten bir görüşe karşı muhalefet olmazsa olmaz... Yine de uzman değilim. bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?