Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım bazıları atakta iyi kilo veriyo bende her ikisinde verebiliyorum.ama sebze günlerinde kilo kaybı daha fazla oluyor çünkü metebolizmam pp gününe göre daha iyi çalışıyor. seninde bünyen benimki gibi demekki

kızlar sizce yulaf ezmesini kullanmak mantıklımı çünkü fazla karbonhıdrat var.. kepeğinde yokmuş.. bende yulaf unu aldım ama kullanmakta tereddut edıyorum. sonuçta yulaf ununuda yulafı ezip yapıyolar ve 100 gramında 380 kalorı var ve bısuru karbonhıdrat var..kullanmaya korkuyrm unu.

5+1 yap canım. 1+1 yapmak daha iyi aslında çünkü sıkılmazsın kolay kolay

kızlar aklıma geldi kitapta diyor ki kesinlikle sebzeyi tek başına yemeyin diyor.yani sebzenin yanında mutlaka protein olcak.kitabı almayanlar için hatırlatmak istedim

demekki doğru yapıyomuşuz

canım bende şöyle hatırlıyorum yanlışta olabilir. sebze gününde protein ve sebzeyi öğünlere ayırın peş peşe 2 öğün sebze yenmemesi lazım.

nix kitapta kullanmak gerek diyor.hem aşırı derecede karbohhidrat eksikligi hissedilmez,hem hastalar daha sakin olur diyor.malum ekmeksizlik asabiyet yapıyor.aynı zamanda bagrsakların çalışmasında da etkili.ben en kısa zamanda bulup almayı düşünüorum

ayyyyyy canım ya okadar sevindimki anlatamam uykusuz gecelerinin mükafatını aldın helal olsun o diplomalar sana allah daha çok zihin açıklığı versin

teşekkür ederim. ama okul sınavlarım devam ediyor haala uykusuzmmmmm!! :)

ben de hep tombuldum!!!! hayatımda hiç zayıf olmadım. 21 yaşındayım. aynı şekilde ben de artık yeter diyorum. ölümüne karar verdm bu sefer yeter artık... yaşım daha da geçerse ben de veremicem.. bu arada şu göğüslerin için yaptığın benzetme kopardı beni D sınava gitmeden önce iyi güldüm allah ta seni güldürsün

süper süper..kutlarım canım yaaa..sen kupayı hakettin

teşekkür ederim vuvuuu :)

ben o veremeyenlerdenim. bende de yukarıya doğru gidiş söz konusu e sabaın 4üne kadar oturup 7de tekrar güne başlayınca haliyle neredeyse 24 saat yeme halindeyim. düzenim bozuldu iyice. neyse. 10 hazirandan sonra tekrar düzene giricem inşallah :) ben de değiştrimiyorum tickerımı ama şuan 76.8 filanım

anladım canım ama yulaf kepeğini kullanın diyor.. ama bazı arkadaşlar yulaf ezmesı kullanıyor.. bu doğrumu onu anlamak ıstıyrm karar veremedım bennde?

ya kızlar ben yeni yeni anlamaya çalışıyorum bu diyeti internette baktım da, ilk aşamada protein var denmiş falan, peki bu diyette sabah öğle akşam öğünü yok mu ya da akşam şu saatten sonra yemek yemek yoktur gibi kısıtlamalar var mı, ne zaman yiyorsunuz bunları acıktıkça mı?

evet canım ne zmn acıkırsan yıyosun kısıtlama yok yedıklerın yagsız olacak. hangı vereyı kac gun yapman gerektıgını burdan hesaplayabılırsın OFFICIAL US WEBSITE of The Dukan Diet

evet acıktıkça. saati yok. ama bence yine de çok geçlere kalmamak daha iyi olur.

kahverengiye lacivert eklendi bir de hadi bakalım forum renkleniyor

Ankarada diyet marketten aldığım yulaf kepeğini denedim.Gayet iyi.Ürün Doğalsan firmasına ait.Ben başından beri aynı firmanın kaba buğday kepeği ile birlikte kullanıyorum.Dün itibariyle artık 4.aşamaya geçtim.Daha önce de belirttiğim gibi armut tipli olduğum için artık ömür boyu pazartesi-perşembe saf protein yapmayı planladım.3.devrede sabahları 2kaşık yulaf 1kaşık buğday 1 yumurta biraz yağsız süt ve tarçınla yaptığım kreple nefis kahvaltı yapıyorum devam etmeyi de düşünüyorum.Çünkü kepeği yoğurtla birlikte yemeyi sevmedim.Krep şeklinde olunca kallavi bir KH yemiş gibi hissediyorsun.Bugün sanırım Habertürkte Dukanla ilgili bir haber vardı.Bir kısım doktorlar bir yığın yan etkiden bahsetmiş ve verilen kiloların geri alındığını da belirtmişler.Bu diyette 3.devreye harfiyen uyulursa ben asla kilo alınacağına inanmıyorum.Bir de benim gibi vücut yapısına sahip olanlar iki gün uygularsa hepten şahan e olur diyorum.ÖZET YAĞSIZ PROTEİN BOL SU YULAF KEPEĞİ YÜRÜYÜŞ.Hepsi bu kadar.

demekki doğru yapıyomuşuz

canım bende şöyle hatırlıyorum yanlışta olabilir. sebze gününde protein ve sebzeyi öğünlere ayırın peş peşe 2 öğün sebze yenmemesi lazım.

ben henüz kitabı bitirmedim ama şöyle anladm.seyir evresi için;protein+sebze gününde her ögünde hem protein hem sebze alıcaz.mesela hem bi fasulye yemegi yanında tavuk gibi,ya da köfte yanına bol salata gibi

bu sabah gazetede okudugum bır haber kafamı karıstırdı arkadaslar sizinle paylaşmak istedim. linkini aşagıda veriyorum

Bu diyet herkesi ikiye böldü!-HABERTÜRK

diyet bitti diye tekrar gece yarıları çikolatalara saldırırlırsa kilo alınır tabiki. dikkat edicez. yaşam tarzı edinicez. gece yarıları çikolata yiyip kilo almayanlar da var ama onların metabolizması hızlı. bizim de öyle olsa kilolu olmazdık zaten.. Mesela ablam.. yastığının altında çikolata ile uyuyor! ama zapzayıf... biz şanssısız. Kolstrol filan gibi sorunlara da en iyi yanıt yapılan kan tahlilleridir herhalde. Zaten bir görüşe karşı muhalefet olmazsa olmaz... Yine de uzman değilim. bilemiyorum.

bence şu seyır evresındekı her ogun sebze olucakmı sorusuna kıtabı olan bırı acılık getırsın?
ben sebze +proteın olacak dıye bılıyrm ama proteın oranı mutlaka sebzedne fazla olacak diye bılıyorum...

bu sabah gazetede okudugum bır haber kafamı karıstırdı arkadaslar sizinle paylaşmak istedim. linkini aşagıda veriyorum

Bu diyet herkesi ikiye böldü!-HABERTÜRK

höh bunlarda olayı iyice abarttılar.

gazetelerde sayfa sayfa ünlülerin sağlıksız diyetlerini paylaşanlar şimdi bu diyete mi bulaşıyorlar.diyetten sonra dikkat etmezsen tabi kilo alırsın,bu diyeti bi daha kilo almam diye yapmıyoruz zaten istediğimiz kiloya geldiğimizde hepimiz dikkat etmemiz gerektiğini biliyoruz.

bu diyete amma darbe vuruyolar arkadas ya. ölümcül diyet paylasırken gazeteler böyle başlıklar koymuyorlarda bu diyet tutuldu diye mi yerden yere vuruyorlar..

meyve veren ağaç taşlanır misali...

olay yastığın altında çikolata saklamak değil sadece diğer bir cok hastalıkdan bahsediyor onlara kafam takıldı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…