Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Vallahi eşim izin verse ben yarın gidip taktıracam ama ikna edemiyorum bir türlü

merhaba kizlar bugun 62.1 geldim yaa sadece 100gr gitmis halbuki 1 saat yuruyus 30dkdan fazla bisiklet surdum diyetin disina cikmadim neden bole oldu 61leri gorucektim oysa bugun

canım spor yaptıgın günlerin ertesi günü tartılma mümkünse. zira vücut su tutuyor. iki gün sonra gerçek kilon çıkar üzülme hemen demoralize olma

aynı şeyi geçenlerde ben de yaşadım..ızgara tavuk ve yağsız salata siparişi verdim,sosu yağlı bir tavuk ve yağlı,mısırlı salata geldi..mecburen yedim...ertesi gün kilo artışım olmamıştı ama vermemiştim de...sebzedeki yağ aslında sebzenin vitaminini almamızı ve bağırsakları çalıştırmamızı sağlıyor...hergün yapmıyoruz ya...arada bir olur artık...

aramıza hoşgeldin
Iyi başlangıç..devamını dilerim...atağı uzun tutmak fazla işe yaramıyor aslında..ben de 10 gün yapmıştım..kilo verişi ilk 5 gün sadece..çoğumuzda bu şekilde oldu...belki sende yaramıştır...

hoşgeldin
Walla süpersin,seninki de tam bir başarı ve azim öyküsü...devamını dilerim...

herkeze merhaba öncelikle

ben iki doğum yaptıktan sonra 93 kiloydum ve diyet yapmaya karar verdim akapunktur denedim 5 ay kadar 15 kilo verdim daha sonrası bıraktım sonra dukana başladım şu anda 67,5 kiloyum ve yaklaşık 9 ayda 25,5 kilo verdim ve hale azimle devam ediyorum artık o kadar memnum ki hayatımda rahat bir nefes alabiliyorum ben dukanın kitabını alarak başladım ve sürekli okuyorum kepeği hiç kullanmadım şu anda 3. dönemdeyim bazı merek ettiğim konular var yaz gelmesi dolasıyla diyet dondurma yiyiyormusunuz diyet bisküler falan diyet olan herşeyi kullanıyormusunuz bilen varsa anlatabilirmi kitapta herşey fransızlara uygulanmış

tatlim bende yulaf kepeğinden krep yapıyorum tadı harika oluyo. sen yanlış kepek aldın sanırım ben bide süt yerine tuzsuz lor peyniri koyuyorm daha iyi oluyo sevgiler

süper gidiyorsun canım

Günaydın kızlaaarrrr

ya dün 714 te bıraktım ne çabuk ilerlemişssiniz oyy maşallah ama bizide düşünün işe gelir gelmez forumu açıp başlıyoruz okumaya

ben bugun farkettimde ben ps yapmıyorum 3-4 gündür yani şöyle paso protein yiyorum arada sebze yiyorum günlerim karışmış durumda ne yapıyorum ben yaaaa:18:

Bugün baya kilo veren olmuş sanırım...hepinizi tebrik ederim...süpersiniz..yeni gelen arkadaşlara da başarılar diliyorum..
Bende durumlar kötü walla tickerımı değiştirmedim ama 2 sabahtır yukarı doğru gidiş var...üstelik 2 gündür atak yapıyorum..h.sonu üstüste 3 gün sebze yedim diye dengeleyeyim dedim...ama arkadaşlar ben galiba artık sebze günlerimde daha iyi kilo veriyorum..bunu yaşayan var mı?çok ilginç değil mi?ya da tesadüfmüdür artık bilmiyorum ama bu kilo verdiğim günlerin mantığını tutturamadım bir türlü..çok kaçamak yapıyorum ertesi gün kilo vermiş oluyorum,hiç yapmıyorum ertesi gün almış oluyorum..anlamadım gitti

Yasemin,benim aklimdasin..Ama benim oglumun sunnet dugunu hazirliklari v.s derken sayfaya girip yazma sansim pek olmadi..ustelik ozel mesaj kutusunda sana yolladigim mesajida bulmayinca..unuttum kim oldugunu:90:
ben sana ozelden msn vereyim sen beni eklersin..Daha saglikli olur.4 paket istemistin sanirim.

Kızlaaar bir sorum var :97:

benim şuanda 8.5 kilo fazlam var sizce seyir evresini 1+1 mi yapmalıyım yoksa 5+5 mi?

ne diyosunuz?

Bu arada 19 haziranda Abimin düğünü var o güne kadar azcık verdiğim kilolar fark edilsin istiyorum, ne zaman memlekete gitsem bütün komşular hep bir ağızdan '' ayy kilo almışın sen diye bağırmaya başlıolar'' ya birine dalacam yada bu kiloları vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…