Vallahi eşim izin verse ben yarın gidip taktıracam ama ikna edemiyorum bir türlü
merhaba kizlar bugun 62.1 geldim yaa sadece 100gr gitmis halbuki 1 saat yuruyus 30dkdan fazla bisiklet surdum diyetin disina cikmadim neden bole oldu 61leri gorucektim oysa bugun
penac sen hangi evredesin?? poaça fln yiosun((
canım spor yaptıgın günlerin ertesi günü tartılma mümkünse. zira vücut su tutuyor. iki gün sonra gerçek kilon çıkar üzülme hemen demoralize olma
kızlar bugün sebze protein günümdü ve ben dışarıdaydım tavuklu salata sipariş verdim. Ancak salata içinde 2 kaşık kadar mısır vardı. Ve yağsız istememe rağmen biraz zeytin yağı dökmüşlerdi. Ve en hepsini yedim(( doymadım eve geldim biraz önce light ton balığı yedim.... Ha bir de eşim alman turşusu almış (tatlı turşu) umarım zararı yoktur. çünkü onuda bir güzel mideme iindirdim ((
onun yedigi pogaca yulaf kepeginden özel pogaca. bildiklerinden degğil canım
günün ilk mesajını ben yazayım dedim.herkese slm.bugün dukan dıyetınde onuncu gunum.yaklaşık 3,5 kilo verdim.vermek istediğim kılo cok oldugu için protein evresini uzattım biraz..forumu okuyunca baya bı hırslandım..bundan sonra görüşürüz inşallah..tebi iyi haberlerle..
herkese merhaba,
oldukça uzun zamandır forumu takip ediyor ve çok beğeniyorum. Inanılmaz motive edici.
Ben 22 ocaktan itibaren diyet ve spor yapıyorum ve dukan diyetine başlamadan 95 kilodan 79 kiloya kadar indim ve yaklaşık bir ay kadar da verdiğim kiloları hemen hemen korudum. Dukan diyetine 23 mayısta başladım ve 5 gün atak yaparak 2.2 kilo verdim. şimdi de seyir evresinin 4. Günündeyim ve ilk 3 gün 700 g daha verdim. Kitabı zaten başlamadan almış ve tam anlamıyla yutmuştum, yulaf kepeğim de var. Kalan kilolarımı da bu diyetle verip koruma evrelerini de uygulamak istiyorum. Hadi bakalım, hayırlısı! :80:
Günaydın arkadaşlar,
Bende dün akşam alışveriş yapıp bu sabah başladım diyetime. Sabah kahvaltı için 1,5 kaşık kepek, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı light süt ile krep yaptım fakat tadı hiç güzel olmadı yanlış mı yaptım acaba?
Eminönünde bir aktardan aldım kepeği üzerinde sadece Kepek yazıyor yulaf kepeği yazmıyor yanlış şey almış olabilirim?
Bu krebi yulaf ezmesi ile yapsam olurmu?
Sabah kahvaltısı benim için çok sorun çünkü tek başına yumurta pek sevmem yoğurtmu yesem acaba?
Yardım lütfennn
penac sen hangi evredesin?? poaça fln yiosun((
günaydıııııııııııııııııın hanımlarrrrrrrrrr, sabah tartıda 200 daha gitmişti, yani düz hesap 69 oldum artıkkkkkk200 gr kilo verdiğimde bu kadar sevineceğimi birisi söylese inanmazdım wallaa
yalnız hakkaten bu işin sırrı bol su içmekte galiba, şimdiye kadar yaklaşık 1,5- 2 lt içiyordum dün 3 lt içtim, bi de kayıt altına alıyorum herşeyi, yediğim içtiğim...mutluyum, mutlusun, hepimiz mutlu olalımmm68 le buluşmama az kaldııııııııı, sanırım kasım ayından beri görüşemedik kendisiyle
yulaf kepegı, yumurta, sut, yogurt ve içinde de yorsan lor peynırı ıle yapılmıs 0 yagsız pogaca; burda her sabah krep yapamayacagım ıcın; annem saolsun boyle bır pogaca hazırladı bana
o nasil oluo cnm:26:
Mysky selam canım,
Ya sen kepekleri kimse almadı demişsin ama ben senden haber bekliyorum zamanı bildiricem dedin bi daha sesin çıkmadı bende umudu kesmiştim valla en kısa sürede ablanın adını ve hangi günler falan gidebiliceğimi yazarsan gidip alıcam ben
ama ben hergun ayni sporu yapiorum cnm bi hafta sonlari cikamiorum fazla
tarifini bilmiyorum ama yulaf kepegiyle yaptııgını biliyorum. gitmeden söylemişti hazırlıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?