Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayy canım okumaya başladımda bitmezki 7oo küsür sayfa o kadar vaktim yok çalışan bi bayanım

şimdi tek tek yaz yaz yaz bitmez sen yinede okuyabildiğin kadar oku özellikle ilk sayfalarda ana hatlarıyla belli oluyo zahtenyağsız protein ve abartısız sebze üzerine kurulu.bunu da yapamadıysan dukan diyeti yaz google bulur sana çok kolay bi diyet hatta en kolayı bi de arkadaşlar bizim burda bi konu açmışlar angelina jolie nin çayı diye daha önce duymuş ihtimal vermemiştim ikna oldum sabah başlıyorum

aynı zamanda başlamışız...hadi hayırlısı, buradakilerin sayesinde beraber sonuca ulaşırız inş.

cevabın için teşekkürler...ben sadece kalktığım gibi günde bir bardak sıcak suya 5-10 damla arası sıkıp içiyorum şekersiz..

öyle sıra bizede gelecek bende ellerimle hazırlayıp koyuyorum önlerine bugun yedinci gunumdu eşim bide diyoki aksamları bütün meyvelerin isimlerini saydıktan ama böyle olmuyoki sen yemiyosun ben karsında yerken kotu hissediyorum azcık tadına baksaydın diyo her aksam soyluyorum meyva yemiyorum diye

ilk gün benimde başım ağrıdı 2 tane ağrı kesici aldım.bu gün 2. günüm başım ağrımadı ama gündüz uyudum..:85:

kızlar bugün sebze protein günümdü ve ben dışarıdaydım tavuklu salata sipariş verdim. ancak salata içinde 2 kaşık kadar mısır vardı. ve yağsız istememe rağmen biraz zeytin yağı dökmüşlerdi. ve en hepsini yedim(( doymadım eve geldim biraz önce light ton balığı yedim.... ha bir de eşim alman turşusu almış (tatlı turşu) umarım zararı yoktur. çünkü onuda bir güzel mideme iindirdim((

günün ilk mesajını ben yazayım dedim.herkese slm.bugün dukan dıyetınde onuncu gunum.yaklaşık 3,5 kilo verdim.vermek istediğim kılo cok oldugu için protein evresini uzattım biraz..forumu okuyunca baya bı hırslandım..bundan sonra görüşürüz inşallah..tebi iyi haberlerle..

öncelikle sana şunu soracam bende dymuştum ibrahim saraçoğlundan limon ve maydonozu sen yapmışsın işe yaradımı bırakınca fark ettinmi bende yapmayı düşünüyorumda cevap yazarsan sevinirim bide ekrana mesala şundan alıntı yapıp kendi sayfanıza ekliyorsunuz onu nasıl yapıyorsunuz yardımcı olursanız iyi olur bu arada taşlık için soruma cevap verenlere teşekkür ederim.bide sormuşlar verilecek kilosu 10 kilodan fazla olan yok galiba diye ama benimki çok daha fazla bende çıktım bu yola allah yardımcımız olsun......

cnm kimin msj ına cvp yazmak istiyorsan o kişinin msjının altındakı ''alıntı ile cevapla'' ya tıklayıp msjı yazarsan alıntılı olarak cıkar.Eğer birden fazla kişiye cevap verıceksen alıntı ile cevapla yazısının sağındakı simgelere tıklayıp cvplarsan hepsı senın msjında cıkmış olur

Son düzenleme:

yazan kişinin mesajının sağ alt köşesinde (alıntı ile cevapla) var onu tıklaman istediğini alıp yazabilirsin.benim 19 kilo fazlam var...

Herkese merhaba,
Oldukça uzun zamandır forumu takip ediyor ve çok beğeniyorum. İnanılmaz motive edici.
Ben 22 Ocaktan itibaren diyet ve spor yapıyorum ve dukan diyetine başlamadan 95 kilodan 79 kiloya kadar indim ve yaklaşık bir ay kadar da verdiğim kiloları hemen hemen korudum. Dukan diyetine 23 mayısta başladım ve 5 gün atak yaparak 2.2 kilo verdim. Şimdi de seyir evresinin 4. günündeyim ve ilk 3 gün 700 g daha verdim. Kitabı zaten başlamadan almış ve tam anlamıyla yutmuştum, yulaf kepeğim de var. Kalan kilolarımı da bu diyetle verip koruma evrelerini de uygulamak istiyorum. Hadi bakalım, hayırlısı! :80:

ayyyyyy canım ya okadar sevindimki anlatamam uykusuz gecelerinin mükafatını aldın helal olsun o diplomalar sana allah daha çok zihin açıklığı versin

sizlerle konuşmaktan birşeyler paylaşmaktan oldukça mutluyum yardımın için teşekkürler buda bana güç veriyor hepini selamlıyorum

yazan kişinin mesajının sağ alt köşesinde (alıntı ile cevapla) var onu tıklaman istediğini alıp yazabilirsin.benim 19 kilo fazlam var...

diyer arkadaşta cevap vermiş sayenizde birşey daha öğrenmiş oldum inşallah bir kaç ay sonra artık bitirecez diye konuşuruz allah hepimize yardım etsin benim vermem gereken kilo daha fazla.ben az veriyorum yani kiloma göre daha fazla vermem lazım burda yazana göre ben bi alıp bi veriyorum sende durum nasıl.....

sabah uyandığında tartılırsan aç karnına minumum kıyafetle gerçek kilonu görürsün akşam tartılma derim hepimizin kilosu farklı çıkar akşam yedik içtik günboyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…