Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar,
uzun zamandır yazamıyordum ama,yazılanları takip etmeye çalışıyorum.itiraf etmeliyim ki çok hızlısınız.okurken çok zorlandım.
bu arada benim kilolar yavaşta olsa gidiyor.benim ayak bileği kırılmiştı.hiç spor yapamıyorum.buna rağmen zayıflamaya devam ediyorum.
hepimize kolay gelsin:))

kızlarrrrr bizimkiler karpuz yiyo karşımda çoçuklarda öglen mısır yediler ama ben yemiyorum :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bizde de çilek yediler az önce,bide ellerimle temizledim yıkadım,tabaklarına koydum ve tadına bile bakmadım bende gojimi koydum çay tabağına yanına koca bi bardak su çöpleniyorum.eh bizimde sıramız gelecek kızlar az kaldı.

yemedm ama ciğer yürek gibi o da sakatat olduğundan yenir galiba

Şu an şoktayım 64 den neredeyse 66ya çıkmışım:S
bugün aşırı sıvı tükettim onun etkisimi acaba
ben de sinirden meyveli light yoğurt hakkım birken iki yaptım:

Bu da benim kaçamak günüm olsun o zaman umarım pes etmeden devam ederim
Zaten 66 kiloyla başlamıştım
15. günümde olana bak
bence biyerde yanlış yapıyorum

diyette olmadığım günlerde bile uykusuz kalmışsam kilo artışı gözlemliyordum.vücut ancak uykuda kendini yeniliyor ve ekstra kalori yakıyo.o yüzden uzmanlar en az 6-7 saat uyuyun diyorlar.sınavlarında başarılar

her seferinde kopyala yapıştır yapmıyorsunuz siz değil mi?

imza diye bir yer varmış oraya yapıştırmam gerekiyormuş ama ben bulamaıyorum o yapıltırılacak yeri

bu ticker işi bi alem. yulaf kepeği ve ticker dukan diyetinin kabusu valla.ben vazgeçtim ohhhhh ne rahat:124::124::124::124::124::124:

hm ondan demek. zaten uyumadığım zamanlarda yemek yediğim için normal bence..az kaldıı sabrediyorum :)

tebrikler.başarı arka arkaya geliyor ne güzel....

teşekkür ederim :))

bravo bravo bravoooooo

forumu baştan okumuşsan görmüş olmalıydın tekrar bak canım ayrıca kararın için tebrik ederim başarılar.ayrıca herkes etrafındakileri gördükten sonra başladığı için kilolar böyle 10-20 verenler zaten işi bitirmiş zayıf günlerin tadını çıkarıyo.biz de inşallah en yakın zamanda sizin gibi arkadaşlara yerimizi devredeceğiz ve herkese hikayemizi anlatıcaz inşallaaahhhhhh

Mysky selam canım,

Ya sen kepekleri kimse almadı demişsin ama ben senden haber bekliyorum zamanı bildiricem dedin bi daha sesin çıkmadı bende umudu kesmiştim valla en kısa sürede ablanın adını ve hangi günler falan gidebiliceğimi yazarsan gidip alıcam ben

tebrikler seneye de başarılarının devamını diliyorum kızımız hem fıstık hem iki üniversite mezunudur diycez artık

tatlım hiçbişey emeksiz olmuyo forumu okuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…