Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu çevirme tavuk işte. şişlere göre daha iyi gibi.
çevirme tavuğa ettikler eyledikleri sosa laf ediyom ben de kuzum.. nar gibi kızarsın diye neler neler katıyolar da bi yüzleri kızarmıyo :26:.. ben bizim burdaki tükkana demiştim varsın kızarmasın, sen soslama benimkini diye.. erkenden söylediğimde öyle alabiliyorum tavuğumu.. ondan şeettim balım bademim:KK34:
Herkese ıyı aksamlar bol azımlı gunler dılıyorum yarın görusmek uzere mesaım bıttı cıkıyorum kendınıze cok ıyı bakın bye
iyi akşamlar, sen de kendine iyi bak azimli arkadaş:KK3:

duakn diyetine yeni başlamış biri olarak forumda bir çok kez soru sormama ragmen kimse neden cevap vermiyor..kendi şahsım dışında yeni başlamış bir çok kişi birşeyler yazıyor ama bir birini önceden tanışım arkadaşlar bir birine cevap yazıyorlar..sizlerde bu yoldan geçtiniz..her ne kadar kitabı okumuş, altını çizp notlar almış olsak bile bunun yanınd aforumda simla ve ilkayın gruplarınıada takip etsek bazı şeyler aaskıda kalıyor...hatta dün yada bugun deneyimli biri meyve konusnda çeviriden kaynaklı anlaşılmamış şeyleri sorduguna göre bizm bile bir kça soru sormamızda bir sakınca görmüyorum...bizlerede yardımcı olun lütfe..deneyimlerine ihtiyacımız var..bir gün gelecek hepimiz korumada ortak paydayı paylaşagız..
merhaba, sayfalar öyle hızlı ilerliyor ki hemen herkesin yazdığının havada kaldığı durumlar olabiliyor.. kaynaşmış olduğu düşünülen kişiler arasında bile.. lütfen böyle düşünme olur mu.. aylardır buradayım henüz kimseye bilinçli bir şekilde dediğin gibi muamele yapıldığını görmedim.. ama işte sen de haklısın ilk bakışta öyle algılanabilir.. lütfen sor, bildiklerini de paylaş e mi:KK34:

iyi akşamşar arkadaşlar...sp gününde kaç çeşit sebze yiyebilirm...örnek öğlen köftenin yanında yarım közlnemiş biber yiyp akşamda yarım közlenmiş patıcan yiyebilrimiyim ayrı ayrı..yoksa br tanemi seçiçem...kitapta havuş ve pancar için tek ögün demiş..diğleri sınırsız..siz nasıl uygulam yapınca daha ii sonuç alınıyor..tek sebzemi seçeyim yoksa 2 çeşite beli ölçüde protin çok olmka şartı iel yiyebilir miyim.....seyire dha hiç başlamadım bilgi topluyorum..renglim bitince 2 günlük atak sonrası başlıcam nasipse..
sınırsız değil de aldığın protein miktarının altında kalacak şekilde ayarlaman lazım.. bir de yanlış hatırlamıyorsam yine de her öğünde değil de bir öğün atlatarak sebze tüketivermelisin.. havuç pancar... nişasta ve şeker bakımından sorunsuz olanlara yönelmek de başlangıçta iyi sonuçlar aldıracaktır..

uuzn zun süredir dukan hakında bilgi topluyorum kitabı okudum notlarımı aldım alış veriş listemide yaptım şun emziyorum bir ay içinde son bulcak bu dönem bitince başlıcam nasipse dukan diyetine..umarım iyi paylaşımlarımız olur..sorum şu...facebookta kapalı bir grubunuz varmı ordan daha düzenli bir iletşim kurmak fotografalrı paylaşamka daha kolay olcaktır...var ise bana adını sölermisniz...simlanın ve ilkay hanımın sayfalarını takip ediyorum bu foruma ait bir grup var mı?
ne zaman başlayacaksın.. ya da başladın mı??

duakn diyetine yeni başlamış biri olarak forumda bir çok kez soru sormama ragmen kimse neden cevap vermiyor..kendi şahsım dışında yeni başlamış bir çok kişi birşeyler yazıyor ama bir birini önceden tanışım arkadaşlar bir birine cevap yazıyorlar..sizlerde bu yoldan geçtiniz..her ne kadar kitabı okumuş, altını çizp notlar almış olsak bile bunun yanınd aforumda simla ve ilkayın gruplarınıada takip etsek bazı şeyler aaskıda kalıyor...hatta dün yada bugun deneyimli biri meyve konusnda çeviriden kaynaklı anlaşılmamış şeyleri sorduguna göre bizm bile bir kça soru sormamızda bir sakınca görmüyorum...bizlerede yardımcı olun lütfe..deneyimlerine ihtiyacımız var..bir gün gelecek hepimiz korumada ortak paydayı paylaşagız..

valla bende yeniyim her sorduğuma cevap alamıyorum malesef herkesde cevap vermek zorunda değil yada bilgisi olmayanlar olabilir bu yüzden tekrar sorabilirsin bir süre sonra :)

merhaba, sayfalar öyle hızlı ilerliyor ki hemen herkesin yazdığının havada kaldığı durumlar olabiliyor.. kaynaşmış olduğu düşünülen kişiler arasında bile.. lütfen böyle düşünme olur mu.. aylardır buradayım henüz kimseye bilinçli bir şekilde dediğin gibi muamele yapıldığını görmedim.. ama işte sen de haklısın ilk bakışta öyle algılanabilir.. lütfen sor, bildiklerini de paylaş e mi:KK34:

nesli hanım estagfurullah :) forumda yeni değilim 2011 mayıs annelerinde 2 yıldır konuşuyoruz orda bile face book düzenli olmadıgında kk atlamalr oluyordur muhakkak..ben sayfanın 1. sayfasında döne döne okudum deneyimleri öğrenyim diye..arada bazı kişer soru sormuş galiba ( hazırcı arkadaşlar olmuş) szilerde haklı olarak tepki vermiş ve cevaplanmaış sorular olmuş..hatta bazı arkadaşalr niclerinde yazmış önce kitap okuyun diye espiri yapmışlar...çok haklılar..kitap bir kere dğil bir kaç kere döne döne okunmalı sindirilmeli....bazen buluşmalrında etkisi ile samileşmeler olabilir bu durm forumun en güzel yanı zaten..ortak paydada buluşmak :) dilerimki bende izmir ekibi ile buluşurum :) şimdiden teşekürler herkese...

nesli hanım estagfurullah :) forumda yeni değilim 2011 mayıs annelerinde 2 yıldır konuşuyoruz orda bile face book düzenli olmadıgında kk atlamalr oluyordur muhakkak..ben sayfanın 1. sayfasında döne döne okudum deneyimleri öğrenyim diye..arada bazı kişer soru sormuş galiba ( hazırcı arkadaşlar olmuş) szilerde haklı olarak tepki vermiş ve cevaplanmaış sorular olmuş..hatta bazı arkadaşalr niclerinde yazmış önce kitap okuyun diye espiri yapmışlar...çok haklılar..kitap bir kere dğil bir kaç kere döne döne okunmalı sindirilmeli....bazen buluşmalrında etkisi ile samileşmeler olabilir bu durm forumun en güzel yanı zaten..ortak paydada buluşmak :) dilerimki bende izmir ekibi ile buluşurum :) şimdiden teşekürler herkese...

bir izmirli dahaaaa cute medesam iyice çoğalıyoruzzzzz
tekrardan hoşgeldin srp_kmy :))))

heh!!! işte bi izmir güzeli daha:KK4: çok zayıflamayın sizler yahu!! zaten avantajlısınız, bölgeler arası dengeye saygı be ya:KK76::KK9:

Son düzenleme:
Merhaba. Ya cevap verilmiştir de sen görmemişsindir, ya da senin sorun görülmemiştir. Biz burda herkese cevap vermeye, herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eğer takip ediyorsan bilirsin zaten.. Bugün yeni gelen bile bi kaç arkadaş vardı. Hepsine de sanki aylardıre tanıyor gibi cevaplar verdik hatta bizim kadar herşeye cevap vermeye çalışan, işteki mesaisinden çok buraya vakit ayıran, böyle sıcak kanlı insanların olduğu bi topic de yoktur. Biz herkesi gülücüklerle karşlılıyoruz. Satırlarca cevaplar veriyoruz. Her gelen aynı soruları bile sorsa, her seferinde aynı soruya copy paste falan yapmadan uzuun uzuunn aynı cevapları veriyoruz, hiç de üşenmiyoruz. Hep tanıyanlara cevap verildiğini nerden çıkardın? Bak tansal42 daha bugün geldi. hashish de daha çok yeni. esmiras diye bir arkadaş daha bugün yazmış, gayet de cevap veriyoruz. Herkese elimizden geldiğince yardım ediyoruz ama takdir edersin ki her an burda değiliz. Muhtemelen gözden kaçmıştır yazdığın ya da dediğim gibi sen cevabı görmemişsindir.

ayrıca benim kolsetrol değerim sınırın biraz üstünde çıktı ve üre değerimde öle emziorum diye mi böle bilmiyoruum ama sanırım yürüş ile atlatacıgım bu duurmu...kızmı sütten kesmek üzerim az kaldıbu hafta son bulur inşallah hemen başlıcam..atak bende 1 gün çıktı.172 boyundayım 70 kg şuan 60 kg olmak istiyorum nasipse...

Merhaba. Ya cevap verilmiştir de sen görmemişsindir, ya da senin sorun görülmemiştir. Biz burda herkese cevap vermeye, herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eğer takip ediyorsan bilirsin zaten.. Bugün yeni gelen bile bi kaç arkadaş vardı. Hepsine de sanki aylardıre tanıyor gibi cevaplar verdik hatta bizim kadar herşeye cevap vermeye çalışan, işteki mesaisinden çok buraya vakit ayıran, böyle sıcak kanlı insanların olduğu bi topic de yoktur. Biz herkesi gülücüklerle karşlılıyoruz. Satırlarca cevaplar veriyoruz. Her gelen aynı soruları bile sorsa, her seferinde aynı soruya copy paste falan yapmadan uzuun uzuunn aynı cevapları veriyoruz, hiç de üşenmiyoruz. Hep tanıyanlara cevap verildiğini nerden çıkardın? Bak tansal42 daha bugün geldi. hashish de daha çok yeni. esmiras diye bir arkadaş daha bugün yazmış, gayet de cevap veriyoruz. Herkese elimizden geldiğince yardım ediyoruz ama takdir edersin ki her an burda değiliz. Muhtemelen gözden kaçmıştır yazdığın ya da dediğim gibi sen cevabı görmemişsindir.

canım benim evet tekara giriğimd egördüm..çok sagolun..üstüme alınmadım zaten ama bildiğinzi birşey mi varmı diye sordum..sonuçta burası halak açık bi forum :)zaten özelden konuşan oluyordur bol bol....yanlış anlamayın lütfen ...zaten samimi oldugunuz hissetmesem bu şekilde açık ve net bir şekilde sormazdım..yoksa neden boşu boşuna kendime daha ilk dakikadan dikkatkeri üstüme toplayım negatif bir hava yaratyım....

ayrıca benim kolsetrol değerim sınırın biraz üstünde çıktı ve üre değerimde öle emziorum diye mi böle bilmiyoruum ama sanırım yürüş ile atlatacıgım bu duurmu...kızmı sütten kesmek üzerim az kaldıbu hafta son bulur inşallah hemen başlıcam..atak bende 1 gün çıktı.172 boyundayım 70 kg şuan 60 kg olmak istiyorum nasipse...

yediklerine dikkat etmen lazım kolestrol yüksek çıktıysa yumurtayı sınırlı tüketmen lazım ilk başta :) fazlaca kilon yokmuş yahu işin kolay ben 1,68 e 79 kiloydum 76,100 oldum 60a inmek istiom bende ama asıl hedefim 5lere inmek :):KK52::KK52:

Dibi buldum çok şükür :KK53::KK53::KK53:
Ne kaynatmışsınız ya hu, ben burdayken kimsenin sesi çıkmıyo kendi kendime takılıyorum ben maşallah dilinizin bağı çözülmüş :44: siz beni sevmiyo musunuz yoksaaa :KK43::KK43::KK43:
Seviyooozzzzz :KK16::KK54:

HOŞBULDUK :) TŞK EDIYORUM ELIMDEN GELENI YAPIYORUM INŞ BUNDAN SONRA 71 DE KIRCAM SIZLERLE KITABIDA OKUDUM TABIKI BILDIGIM HALDE YAPMAYANLARDANDIM 71 ILE 76 ARASI SUREKLI INIP CIKIYORUM 71 DEDE TAKILINCA CANIM SIKILIM YEME KRIZLERINE GIRIYORUM HADİ HOOOO BIR KAC HAFTA OLMUSUM 74 75 76 SONRA BIR SIKI DIYET 71 70 DEGIL AMA SONRA TEKRAR BAYADIR BÖLEYIM ÖLMEK VAR ARTIK DÖNMEK YOKKKKKK
Ben de senin gibi ne diyetler yaptım hiç 57'nin altına inemedim. Verip verip geri alıyodum. Evlendikten sonra 1 sene içinde de 10 kilodan fazla aldım zati :p 70 oldum :p Şimdi 56,5 olmasam da :KK70: 2-3 gün evvel öyleydim :KK1: Başardım yani sonunda :KK66: Dönmek yok tabiki deee :KK4::KK4: Kolay gelsiiinn!!

ataamın ikinci gününde çok çok amatör tipli bi krep yaptım, tadı güzeldi de tipi felaketti resmen. tabi benim beceriksizliğimden oldu. yumurta akı yoğurt ve yulaf kepeğiyle hamur yapıp arasına peynir koydum yidim, biliyosunuzdur muhtemelen tarifi, çoğunuz çok tecrübeli görünüyosunuz valla zaten, maşallah :KK16: atakta olan da çok az insan var höftürü höf höf :KK25:
ay bi de şey 83.5le başladım dün, bu sabah 82.1di, iyidir umarım:KK17:
...........
Höftürü höf höf ahahhaha :KK9::KK9:

Bi de umarım iyidir demişsin :) Daha ne olsun ba yaa :KK70: Çok iyiii :KK9: :nazar:

Herkese ıyı aksamlar bol azımlı gunler dılıyorum yarın görusmek uzere mesaım bıttı cıkıyorum kendınıze cok ıyı bakın bye
Anaaammm :KK53: 4'te mesaisi bitiyo ya la :KK70: :KK9: Maşallah :KK70: maşallah :)) İyi akşamlar..

yeni bir başlangıç yapayım kendimi tanıtayım...30 yaşındayım..izmird yaşıyorum..1.5 yaşında kızım var kendi kimya öğrtemenim..doğum yaptıktan sonra doğum öncesi kiloma 40 günün sonunda döndüm ama şimdi züerine 10 kg adım..bu 10 kg dan krtulmak istiyorum..ilk defa diyet yapıcam..benim için zor bir diyet olucak çünkü et pek sevmem tavuk ise eh işte :) ama karalı bir yapıp var ..eşimle birlikte yapıcaz bu yüzden kolay olucak gibi gözüküyor...çünkü ayrı bir yemek pişmicek ve destek olucagız bir birimzize :) hakımda hayırlıs..önce şu zatıflama tıcker mı değiştiyim hala doğumdan kalan var :)

yediklerine dikkat etmen lazım kolestrol yüksek çıktıysa yumurtayı sınırlı tüketmen lazım ilk başta :) fazlaca kilon yokmuş yahu işin kolay ben 1,68 e 79 kiloydum 76,100 oldum 60a inmek istiom bende ama asıl hedefim 5lere inmek :):KK52::KK52:

bende 50 li kg görmek isterim ama bunyei fazla zorlamay gerek yok...çok zayıf olmak istemiyorum..sadce düşük bel giyince yada dar birşeyler giyince iyi gözüksem yeter bana :) şimdilik böle diyorum tabi..zayıflamın tadına varıncca nasıl olur bilmme..

kızlarrrr bazen burayı okumaktan yazacak bişicikler kalmıyo pek seviyorum burada böyle olmayı :KK16:

son zamanlarda zatii mesaimi burada tamamlıyorummmm patron görse beni vuracakkk

aramıza yeni gelenlerede koccaman hoşgeldiniz, boll kilo vermeler hepimize :KK54:

bende 50 li kg görmek isterim ama bunyei fazla zorlamay gerek yok...çok zayıf olmak istemiyorum..sadce düşük bel giyince yada dar birşeyler giyince iyi gözüksem yeter bana :) şimdilik böle diyorum tabi..zayıflamın tadına varıncca nasıl olur bilmme..

ben uzun zamandır görümüyorum 5leri şöyle 59 olsam yeter benimde amacım kilo değil görünüş güzelliği 36 -34 beden olmak niyetinde değilim zaten :)))))
ama evet zayıfladıkça havalanp biraz daha dermiyiz bilemem şimdi bile verdikçe sanki çok vermişim gibi hissediyorum şurdan gittimi urdan gittimi die :))):KK52:

canım benim evet tekara giriğimd egördüm..çok sagolun..üstüme alınmadım zaten ama bildiğinzi birşey mi varmı diye sordum..sonuçta burası halak açık bi forum :)zaten özelden konuşan oluyordur bol bol....yanlış anlamayın lütfen ...zaten samimi oldugunuz hissetmesem bu şekilde açık ve net bir şekilde sormazdım..yoksa neden boşu boşuna kendime daha ilk dakikadan dikkatkeri üstüme toplayım negatif bir hava yaratyım....
Yok negatif değil de, şimdi biz burda her şeye cevap vermeye çalışıyoruz, biz geldiğimizde de bize öyle yapıyorlardı saolsunlar. O yüzden şimdi cevap verilmiyor denince, o kadar yazmalarımız boşa mı gidiyor diye dertlendim yanii :KK70:

Ay sen de manken olmak istiyormuşsun hihihiha :KK1: :KK9::KK23:De gidin İzmirliler yaaa hihiih :KK1::KK9:

yeni bir başlangıç yapayım kendimi tanıtayım...30 yaşındayım..izmird yaşıyorum..1.5 yaşında kızım var kendi kimya öğrtemenim..doğum yaptıktan sonra doğum öncesi kiloma 40 günün sonunda döndüm ama şimdi züerine 10 kg adım..bu 10 kg dan krtulmak istiyorum..ilk defa diyet yapıcam..benim için zor bir diyet olucak çünkü et pek sevmem tavuk ise eh işte :) ama karalı bir yapıp var ..eşimle birlikte yapıcaz bu yüzden kolay olucak gibi gözüküyor...çünkü ayrı bir yemek pişmicek ve destek olucagız bir birimzize :) hakımda hayırlıs..önce şu zatıflama tıcker mı değiştiyim hala doğumdan kalan var :)
Neyse. 10 kilo almışsın madem, onu ver, 60'dan da aşağı düşme ama, manken ölçülerini yasaklıyorum hahahah :KK9::KK9: Olan var olamayan var kardeşim :KK9::KK9:

ataamın ikinci gününde çok çok amatör tipli bi krep yaptım, tadı güzeldi de tipi felaketti resmen. tabi benim beceriksizliğimden oldu. yumurta akı yoğurt ve yulaf kepeğiyle hamur yapıp arasına peynir koydum yidim, biliyosunuzdur muhtemelen tarifi, çoğunuz çok tecrübeli görünüyosunuz valla zaten, maşallah :KK16: atakta olan da çok az insan var höftürü höf höf :KK25:
ay bi de şey 83.5le başladım dün, bu sabah 82.1di, iyidir umarım:KK17:

Allahımmmm süpeeeeer bişey buuuu :KK30:

atak biter bitmez yapiim ya onun hayaliyle yaşıyorum resmen :KK19:

ben tabiiiki de bilmiyodum, yazdım kenara yazdım yazdım:KK8:

fuuuu makarnaaa:KK52::KK52: tek aşkım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:ay hangi birini yapıcaamı şaşırdım:KK76:

süper süper süper bence bir günlük bu degisim.....evet birbirinden leziz tarifler var bencede biryerden basla sendeee bitmez bu tarifler...nesli manti bile yapti be

canim hosgeldin aramiza:21: kizina mutlu saglikli huzurlu ömürler diliyorum:KK16: 10 kilocuk atarsin hemencicik:KK34: ben her aksam bakiyorum foruma ama hic görmedim seni :26: ama neslinin dediggi gibi gözden kacmis olabiliyor kasten yapilmis birseymisgibi algilama olurmuu istediklerini sorr:KK23:

X