ben starbucks cafemocha bağımlısı oldumama yağsız sut ve kremasız ve sekersiz
evt cnm az kaldi valla sen suanda tam kac kilosun ve kacinci gunun diyette merak ettim
o ne cnm beni mazur gor ilk defa duyyorum
işte benim de bilmediğim bu:))
bişeyler içmeden diyet çekilmez olur diye düşünüyorum özellikle saf protein günlerinde ben bol bol zero ve türk kahvesi içiyorum ondan kıs bundan kıs olmuyor
bişeyler içmeden diyet çekilmez olur diye düşünüyorum özellikle saf protein günlerinde ben bol bol zero ve türk kahvesi içiyorum ondan kıs bundan kıs olmuyor
imza yeri değil canım çizelge yazan yer.
şimdi bu yazıyı okuduğun sayfanın sag üstünde kontrol paneli var orayı tıkla. sonra sol tarafta bir liste göreceksin profilini düzenle --- ortalara dogru çizelge diye bir boş yer var.. oraya tıkırını yapıştırıcaksın .. bu kadar
işte benim de bilmediğim bu:))
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w7F7K6b/weight.png[/img]
yolandacığım çok teşekkürler ammaaaaa istenen formatta değildir galan gibi i ibare çıkıyo.. Çok mu geri zekalıyım acep
kızlar ben light cola içmiyorum. acıktırıyor beni. birde çok selülit yapıyor. yapay herşeye karşı olduğumdan sanırım. tatlandırıcı da kullanmıyorum çok mecbur kalmadıkça. ömür boyu bunlara bagımlı olmak istemiyorum.
bol bol su içiyorum. tabi sizin terchiniz bu ama tavsiyem diyet bile olsa koladan uzak durmanız
saygılarıma
bir çeşt aromalı kahve starbucks a git orda var cnmstarbucks ı biliyorsundur sanırım
canım ben inebilirsem 55- belki 52 ye kadar düşmek istiyorum. ben çok oldu başlayalı ama dengeli beslenme ve sporla yaklaşık 5-6 ayda 13 kg verdim. dukanla da son bir kiloyu kendi hızıma göre çok hızlı bir şekilde verdim. 25 mayıstan beri dukanlayım. az bi az kilom kaldı onlarda bir an önce gitsin diye ugraşıyorum
zeynepcim ben başından beri yulaf ezmesi kullandım..kepeğin resminden başka gömedim:)) kepekle nasıl olduğunu inan bilmiyorum ama ezmesiyle aynı piriç gibi oluyo..ama kepeğin varsa onu tercih etmen en doğrusu..hem bizede yazarsın sonuç nasıl :)
yolandacığım çok teşekkürler ammaaaaa istenen formatta değildir galan gibi i ibare çıkıyo.. Çok mu geri zekalıyım acep
saol cnm ozaman bende icerimmmmmmmm
kontrol paneli yazan yere giriyorsunuz..ordan profilimi düzenleye tıklıyorsunuz ordan da kişisel bilgiler yazan yerde çizelge diye yer var..oraya ticker kopyanızı yapıştırıyrosunuz ve değişiklikleir kaydet diyorsunuz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?