Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evt cnm az kaldi valla sen suanda tam kac kilosun ve kacinci gunun diyette merak ettim

canım ben inebilirsem 55- belki 52 ye kadar düşmek istiyorum. ben çok oldu başlayalı ama dengeli beslenme ve sporla yaklaşık 5-6 ayda 13 kg verdim. dukanla da son bir kiloyu kendi hızıma göre çok hızlı bir şekilde verdim. 25 mayıstan beri dukanlayım. az bi az kilom kaldı onlarda bir an önce gitsin diye ugraşıyorum

işte benim de bilmediğim bu:))

imza yeri değil canım çizelge yazan yer.
şimdi bu yazıyı okuduğun sayfanın sag üstünde kontrol paneli var orayı tıkla. sonra sol tarafta bir liste göreceksin profilini düzenle --- ortalara dogru çizelge diye bir boş yer var.. oraya tıkırını yapıştırıcaksın .. bu kadar

bişeyler içmeden diyet çekilmez olur diye düşünüyorum özellikle saf protein günlerinde ben bol bol zero ve türk kahvesi içiyorum ondan kıs bundan kıs olmuyor

kızlar ben light cola içmiyorum. acıktırıyor beni. birde çok selülit yapıyor. yapay herşeye karşı olduğumdan sanırım. tatlandırıcı da kullanmıyorum çok mecbur kalmadıkça. ömür boyu bunlara bagımlı olmak istemiyorum.
bol bol su içiyorum. tabi sizin terchiniz bu ama tavsiyem diyet bile olsa koladan uzak durmanız
saygılarıma

yolandacığım çok teşekkürler ammaaaaa istenen formatta değildir galan gibi i ibare çıkıyo.. Çok mu geri zekalıyım acep

işte benim de bilmediğim bu:))

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w7F7K6b/weight.png[/img]

kontrol paneli yazan yere giriyorsunuz..ordan profilimi düzenleye tıklıyorsunuz ordan da kişisel bilgiler yazan yerde çizelge diye yer var..oraya ticker kopyanızı yapıştırıyrosunuz ve değişiklikleir kaydet diyorsunuz ..

bu diyette ne yersen ye iç selülitten eser kalmıyor bir sure sonra sende farkedeceksın

ne guzel cnm 13 kilo verdiysen onada haydi haydi inersin

tmm canım ben kepekten yapayım ozaman sizlerede yazarım o zaman lezzet konusunu vuvu arkşıma aynen katılıyorum bende dışardan çok hazır yiyorum özelliklede saf pro günlerimde dışarda eğerki açlık sinyalleri almışsam hemen biyerde oturup azgara veya yaprak döner yiyorum çalışmıyorum ama evde kalabalık oldumuz için kendime ayrı pişirmek bayıyor beni o yüzden ya balık yada köfte mesela doyum markanın inegöl ve tekirdağ köfteleri enfess bir tadı var yağsız tavada yapıyom birde köfteleri peçeteye alıp iyice kurutuyorum birde pınarın tabakta satılan hindi burgerine bayılıyorum oda yağsız çünkü tavada yağsız yapıp çıkan yağa bakıyorum çok fazla yağ çıkmışsa o ürünü bidaha almıyorum yani bi sorun olcanı sanmıyorum veremiyorum diyordum ama dün 600 gr bu günde 300 gr gitmiş böyle bile gitse benim için çok iyidir yani çok şükür68 700 gördümmmm yarın buçuk olcama inanıyorum

yolandacığım çok teşekkürler ammaaaaa istenen formatta değildir galan gibi i ibare çıkıyo.. Çok mu geri zekalıyım acep

estagfirullah canım yaa olur mu öyle şey..
bak html olanından kopyalicaksın. hepsini değil http.. ile başlayıp png. ile bitmesi lazım dikkatli ol tımam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…