Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aynen canım ben de öyle yapıyorum..evde olsam yapmazdım..ama çalışırken zor..bizim işyerinde yemek çıkıyor ama genelde uymuyor.ben de dışardan sipariş veriyorum..e bir süre sonra para yetiştirmek zor oluyor dışardan yemeklere,mecburen yukarıdan çıkıp etli taze fasulye yiyorum mesela(sebze günümde) sıfır yağlı yapmıyorlar biliyorum ama ne yapabilirim ki başka yiyorsun..e en baştan beri böyle alıştırdığım için de pek bir zararı olmuyor diye düşünüyorum kendime..ama baştan beri hep tavuk haşlama yeseydim kesin 10 kilo vermiştim şimdiye kadar orası da ayrı...

walla bana kalırsa hazır kapanmış iştahın ne güzel...zorlama derim...ama bilerek aç kalıyorsan o zaman kötü,öyle veremezsin..ama iştahın yokken de kendini zorlayıp zorla açmanın alemi yok değil mi
sevin bu duruma...kaç para verdik zamanında iştah kapatıcı zayıflama haplarına
ama bu durum geçicidir,geçince karnını doyuracak şekilde yersin yine..

süpermişş hünkar beğendi yapmışsın resmen..ben de patlıcanlı herşeye bayıldım bu diyette..
geçmişi okumayan arkadaşlar için;karnıyarık,kıymalı şakşuka (simlanın bloğunda var) bu yukarıdaki beğendi tarifi( ben yağsız yapmıştım,öyle de güzel) bir de ali nazik çok güzel oluyor...haberiniz ola..

bu düşünceni hiç kaybetme..hiç yılma..çünkü birçoğumuz aynı şeyleri yaşıyor bunu düşünerek bırakma diyeti...ben de bu sefer olacak haa vuvvuu dedim ve ilk defa rejim yapıyorum hayatımda...hem de tereyağsız,tatlısız ,ekmeksiz günüm geçmeyen ben...hepimiz aynı hisleri yaşıyoruz,ve bu diyet gerçekten çok başarılı...dukan sağolsun...

sadeca eline sağlık canım böyle yemekler olduğu sürece dukan koymaz bize yalnız bişey soracam sarmanı yaparken yulaf keğimi kullandın yoksa yulaf ezmesimi kullandın yani ikiside var bendede fark edermi acaba

ben neredeyse hergün içiyorum dukan içilmesini öneriyor zaten ligt gazlı içeceklerin bence kilo vermeyi yavaşlatmıyor

aa gercektenmi ben bi gunde 1 bardakdan fazlasini ztn icemiorum ben lighti da kilo yapar zannediodum sizler ictiniz mi hiz eger kilo vermemi yavaslatirsa icmem zatn

sadeca eline sağlık canım böyle yemekler olduğu sürece dukan koymaz bize yalnız bişey soracam sarmanı yaparken yulaf keğimi kullandın yoksa yulaf ezmesimi kullandın yani ikiside var bendede fark edermi acaba

zeynepcim ben başından beri yulaf ezmesi kullandım..kepeğin resminden başka gömedim:)) kepekle nasıl olduğunu inan bilmiyorum ama ezmesiyle aynı piriç gibi oluyo..ama kepeğin varsa onu tercih etmen en doğrusu..hem bizede yazarsın sonuç nasıl :)

Aynen ben de deli gibi bişiler içiyorum
Light nescafenin karbonhidrat değeri fazla
Sadece yapıp tatlandırıcı kulanmak daha mantıklı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…