şu disiplinsiz diyetsiz gecen 10 günüme rağmen hala kilo kaybediyor olmam bir dukan mucizesidir sanırsam ama bugün dizginlerimi tekrar elime aldım son kilololara savas actım alamanyadan yulaf kepeklerimde geldi bol bol var haydi bakalım yola devam hedef 3 asama belki cıtamı yukseltıp hedef kilomu biraz daha aşağı cekebilirim hiç belli olmaz
ne güzel sözler bunlar uzun zamandır böyle iltifat almamıştım(kendi kendime konuşmam dışında) canım fıstık kim biz kim:) dukan amca sayesinde olucam inşallah.zayıf olmasına zayıfım ama basenlerim var işte biraz onları yavaş yavaş eritiyorum bu diyetle.bu arada boyum 1.67
tickerden birşey anlamıyorum neyin ne anlama geldiğinide bilmiyorumsadece kiloyu anlıyorum valla
şu disiplinsiz diyetsiz gecen 10 günüme rağmen hala kilo kaybediyor olmam bir dukan mucizesidir sanırsam ama bugün dizginlerimi tekrar elime aldım son kilololara savas actım alamanyadan yulaf kepeklerimde geldi bol bol var haydi bakalım yola devam hedef 3 asama belki cıtamı yukseltıp hedef kilomu biraz daha aşağı cekebilirim hiç belli olmaz
iltifat değil canım,boy 1,67 kilon 58 ise fıstık gibisindir ama bölgesel olarak kendinde dert ettiğin yerler vardır en fazla..ki senin de öyleymiş..bmı yı şöyle düşünebilirsin,ne kadar düşük olursa o kadar zayıfsın...mesela ben ideal kiloma düşünce bmı 21 olacak,oysa senin şuanda bile 21 den az..anlatabildim mi?
allahııım ben de bu gunleri gorecek miyim acabaaaane kadar zamanda verdin bu kiloları
walla tebrikler mvis..bu arada tekrar hoşgeldin aramıza
çocuğun için geçmiş olsun ve tebrikler...
ben tiroid hastasıyım o yuzden vermem biraz uzun sürdü 21 ocaktan beri yapıyorum bu diyeti ama son iki ayım biraz gevsek gecti tam uymadım diyeteama sonuç olarak verdim yani
yediğim zaman bana da çok etki etmiyordu hele ki uzunca bi süre yiyorsam..ama içinde beklettiğim suyu içince hakkaten hareketlendirdi bağırsaklarımı..bakalım şimdilik etkili ama umarım uzun vadede de faydası olur.. bir de böyle dene eğer daha önce denemediysen, belki işe yarar
Diyet içecekleri kes güzelim, bol bol su iç, limon koy için mesela biraz da soda ekle , gazoz gibi olsun. Bu diyet içecekler çok zararlı ve insanı hemen acıktırıyorlar. Kolay gelsin
Selam arkadaşlar..Dükkan diyetine 23 mayıs tarihinde başladım 4 gün atak evresi yaplıktan sonra regli dönemime denk geldiği ve zorladığı için 2 gün bozmak zorunda kaldım.. 29 mayısta tekrar atak evresiyle başladım..yarın son ..Perşembe seyir dönemine geçeceğim..bu arada 70 kilo ile başladım 68 arada alarak şuan 68 kiloyum.
Arkadaşlar benim sorunum dikkette yazan bazı ürünleri tedarik edemem (küçük bir ilçede olmamdam dolayı) yulaf kepeğini, geçtim light yoğurt bile bulamıyorum.... ayrıca yemekler konusunda fikir verirseniz sevinirim..
ben de çok yavaş gidiyorum yaa, 2 hafta oldu ancak 2,5 kilo verebildim..2 kilosu 5 günlük atakta gitti zatenkaçamak yok, yürüyüş yapıyorum, bol su da içiyorum ama vücudum neden bu kadar direniyor anlamadım..her gün ortalama 100 gr felan veriyorum şu sıralar insanlar nasıl diyor öyle 15 günde 5kilo gitti bile felan diyeee,,,benim niye gitmiyoooorr
Bu arada ağzımda kötü tat bırakıyor,ne yesem tat alamıyorum diyen arkadaşlar,acaba yumurtayı çok mu yiyorsunuz? Çünkü ilk hafta tok tutsun diye her sabah yumurta yiyordum,bende de öyle oluyordu..
Sonradan bu ekmeklerden,keklerden,çorbadan filan yiyince geçti..diyetinizi çeşitlendirin bence...sabahları içebiliyorsanız çorba için...ya da tarçınlı filan krep yapın mesela...Akşam yemeklerini de çeşitli yapmaya çalışın..tamam atak günlerinde zor ama en azında sebze günlerinde etli sebzeli yemekler yeyin...Belki de hepsini yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben ilk 10 günkü tecrübemden yola çıkarak yorum yapıyorum...
bi dönem çok fena kabızlık yaşamıştım sancılarla yanımda kuru kayısı üzüm erik ne ararsan vardı aynı andada kayısı bekletiyordum suda banamısın demedi.nasıl bir bünyem varsa:) son çare olarak aktardan macun almakta buldum çareyi.ama inanılmaz rahatlamıştım diyetim bitsin tekrar almayı düşünüyorum tadıda çoook güzeldi.ama annemde kayısı formülü çok işe yaradı bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.
ben de çok yavaş gidiyorum yaa, 2 hafta oldu ancak 2,5 kilo verebildim..2 kilosu 5 günlük atakta gitti zatenkaçamak yok, yürüyüş yapıyorum, bol su da içiyorum ama vücudum neden bu kadar direniyor anlamadım..her gün ortalama 100 gr felan veriyorum şu sıralar insanlar nasıl diyor öyle 15 günde 5kilo gitti bile felan diyeee,,,benim niye gitmiyoooorr
bende aynıyım neredeyse 1 ay oldu ben 4 kilo verebildimsanırım kilodan kiloya değişiyor fazla kilosu olanlarda daha fazla gidiyormuş dukan amca öyle dedi.tabi ben katılmıyorum bu olaya irade ve metebolizmaya bağlı olabilir.ağır gitsin daha gelmesin önemli olan bu bizim için boşver.hiç gitmemesinden iyidir dimi? hangi diyette bu kadar kısa sürede böyle güzel sonuç alınabilir ki
anammmmmm mvis çok özür dilerim yaaaa,ah şapşal kafam mysky ile karıştırdım seni yawww:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?