- 4 Ocak 2011
- 32
- 0
arkadaslar birisi bu diyetin zararlı oldugunu söylediğinde anlamadan dinlemeden kızmak yerine arastırın lütfen bende bu diyeti bilincsizce yaptım ve su an bir saglık problemi yasıyorum. Vucudun karbonhidrat ve protein dengesini bozan diyetler cok ciddi sağlık problemlerine yol acıyor böbrek yetmezliğinden olume kadar cok ciddi sonucları var. Bende polikistik overe sebep oldu buda karbonhidrat protein dengesi bozuklugundan oldu. Herkeste belirti vermeyebilir ama sırf bu diyet yuzunden homoroid problemi yasayan insanlar var. İlla yapmak istiyorsanız bir doktora gidip kan testi yaptırmalısınız ve böbreklerinizden problemliyseniz sakın yapmayınn. Bunları bilipte söylemeyi bir sorumluluk olarak saydıgım için yazdım. Normalde kadınlarkulubunu yıllardır takip ederim ama konulara pek yorum yazmazdım. zayıflıycam derken cocuk sahibi olmanızı engelliycek problemlerle karsılasmamanız için sizlerden doktor kontrolunde yapmanızı rica ediyorum. Hepinize saglıklı kilo vermeler
ben bu diyeti 2. defa yapıyorum ilkinde 13 kg vermiştim.. ilk diyetim bittikten yaklaşık 2 ay sonra devamlı adet görmeye başladım ve polikistik over teşhisi bana da kondu. ama doktorum diyetle alakalandırmadı. canım senin doktorun bunu nasıl diyetle alakalandırdı ben şimdi yeniden başladım bu diyete ve yazını okuyunca şok oldum diyebilirim. doktorunun açıklamasını detaylı olarak yazarmısın lütfen, bir de sende de devamlı adet durumu varmı? ben aylarca duphaston kullandım şimdi normale döndü ama kafam durdu yani açıklarmısın lütfen...