Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende sabah
haslanmıs yumurta yanına yagsız peynır bır bardak acık cay ıctım
sonra bol su yagsız yogurt yedım
oglen yıne yogurt ızgara tavuk yedım
sımdı yıne bol su ıcıyorum
aksamda ızgara et yıyecem yanına yıne yogurt su

ıstedıgım kadar yıyorum ve acıkmıyorum
sabah tartıldım bakalım aksam sonuc ne olacak yarınyazarım sıze kızlarrr

süper seçimler tebrik ederim

canım kendini şartlama akşama verirmiyim diye herkeste farklılık gösterebiliyor kilo kaybedişi

canım ben 1 aydır bu diyeti yapıyorum yulaf kepeğini görmedim bile sorun olmaz

tesekkur ederım canım
yarın yıyecem bakalım
bızım okulda bır bayan 27 kılo verdı bu dıyetle ondan ılham aldım
bende basladım
kıtap var elımde
bugunluk cok memnunm
umarım sonuna kadar gıder ve ıstedıgım kıloya ulasırım
hepımıze nasıp olur ınss :)

oy oy oy maşallah valla.

duy dukan amca duy bak neler oluyo dünyada

aranızda magnezine calsine kullanan var mı ? ben azönce eczaneye gittim ve bir tane edindim. ama tozmuş. pek toz şeyleri içemiyorum. o kadar da kötü değildr dedim. aldım. 1bardak suya 3 ölçek karıştırdım ve ağzıma aldığım gibi kustum... ne biçim bir şey kireç gibi. homojen olmuyor anında dibe çöküyor tozlar. ben mi yanlış yaptım. siz bunu nasıl içiyorsunuz :S

ayyyy çok kötüdür bilirim onun tadııı...:26::26:walla magnesie calsine yerine bekunis kullanıyorum ben gerektikçee..

evet evet çok yardımcı oldun sağolasın,benim metabolizmam yavaş sanırım,o yüzden kilo veremiyorum.evet vermek istediğim kilo az tatlı yemiyorum,hamur işi yemiyorum sadece kepek ekmeği yiyorum,oda günde 4 küçük dilim falan,çayı şekerle içiyorum ama ne yapçak ki günde 4-5 kesme şeker,çok su içiyorum ama gram gram gidiyor kilolar,ama bu ara yiyorum o yüzdende veremiyorum.bende kalıcı olsun diye dukanı istiyorum.bide yemek yemeyi seviyorum,dukanda aç kalınmıyor..neyse kafanı şişirdim,sende iyi kilo vermişsin,5 ini verdiysen geri kalanınıda verirsin.azmin için tebrikler....

o da tozmuş sanırım. dimi ?

yok bildiğimiz hap; bu arada tamamen bitkisel içeriği var..yani kimyasal bişi yok.. ben akşamdan içtiğimde sabaha mutlaka tuvalete çıkıyorum..ama işte ilaç içmeden düzene sokmayı başaramadım henüz..bakalım bir de akşamdan 3 kuru kayısı ve 1 kuru inciri suya koyup bekletip sabah suyunu içmeyi deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…