• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cumadan beri çok yoğunum fırsat bulup siteye giremedim sabah açıp okuyayım dedim sayfalar almış başını gitmiş :) ancak bir kısmını okuyabildim artık fırsat bulursam geri kalanınıda okurum gün içerisinde kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

bugün benim güçlendirmede 19. günüm -200 oldum bende hafta sonu ufak tefek kaçamaklar oldu ama ciddi bir kaçamak yapmadım yapmayınca iniyormuş :1: güçlendirmede de 1 2 kilo verirsem süper olacak

son salatalıkları yuttuktan sonra aklıma geldi yaa :27::27:
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. ben herşeyimi bugün P olacak diye hazırlamıştım. aynen devam edicem.. sebze eklemicem yine de..
yarın da saf P olacak.
napalım diyorum saglık olsun.

okadarcıktan bi seferlik bişey olmaz cnm diğer günler dikkat edersin olur biter aynen devam:34:

slmlarr kızlarr bugün bi -100 daha gitti :66:
Kahverengicim çok sevindim arkadaşın adına ne güzel bi duygudur :16:
vuvuucum ve Massepaincim süper bi gelişme acaip çok sevindim gerçekten ikiniz adınada:64::64:
penaccım sanada iyi yolculuklar yaptığın hazırlıklardan dolayı tebrik ediyorum,örnek dukancı ilan ediyorum seni:65:
HaticeKaya hocam verdiğiniz bilgiler için teşekürler doktorların ağzından böyle sözler duyunca daha da içimiz rahatlıyo gerçekten :71:

teşekkürler cnm..ben de seni tebrik ederim...

cumadan beri çok yoğunum fırsat bulup siteye giremedim sabah açıp okuyayım dedim sayfalar almış başını gitmiş :) ancak bir kısmını okuyabildim artık fırsat bulursam geri kalanınıda okurum gün içerisinde kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

bugün benim güçlendirmede 19. günüm -200 oldum bende hafta sonu ufak tefek kaçamaklar oldu ama ciddi bir kaçamak yapmadım yapmayınca iniyormuş :1: güçlendirmede de 1 2 kilo verirsem süper olacak

cnm süper walla güçlendirme hakkındaki korkularımız sizler sayesinde geride kaldı böyle giderse o 1-2 kiloda gidivericek ne güzel:8:

ben diyete başladığımdan beri dışarıdan köfte ve döner yedim açıkçası...hatta marketten aldığım köftelerden yapıyorum evde de..peçeteyle iyice yağlarını alıyorum yiyorum...yememek tabii daha iyi ama çalışan insanlar için çok zor bu...bu kadar çok didikleseydim inan motivasyonumu kaybederdim,ve çok zor olurdu benim için...bırakma ihtimalim yüksekti...ben başladığımdan beri hiç haşlanmış tavuk bile yemedim...en fazla kızarmış tavuk yiyorum dışardan alıp(bütün tavuklardan bahsediyorum)
ya da örneğin light puding yiyemeseydim başka tatlı şeylere saldırırdım...

bizim işyerinde yemek çıksa da ben bu 25 mayısta serüvene çıkmadan öncede evden getiriyordum çogu zaman. ama madem bugün köfte var yiyim dedim. her zaman evden getirmek olamayabiliyor. haftasonu köfte yaptım oda bugün biticek. akşam bi daa yapmam gerekcek. ben haşlıyorum kolay oluyor ama hazır da yerdim. evde olsak tabi daha kolay .. haftanın iki akşamı kursum var. yanımda köfte götüremem kokar zaten.:27::27: minik sütler edindim onları içiyorum aralarda.. :69::69:

ben diyete başladığımdan beri dışarıdan köfte ve döner yedim açıkçası...hatta marketten aldığım köftelerden yapıyorum evde de..peçeteyle iyice yağlarını alıyorum yiyorum...yememek tabii daha iyi ama çalışan insanlar için çok zor bu...bu kadar çok didikleseydim inan motivasyonumu kaybederdim,ve çok zor olurdu benim için...bırakma ihtimalim yüksekti...ben başladığımdan beri hiç haşlanmış tavuk bile yemedim...en fazla kızarmış tavuk yiyorum dışardan alıp(bütün tavuklardan bahsediyorum)
ya da örneğin light puding yiyemeseydim başka tatlı şeylere saldırırdım...

Helal sana vuvuu. Ben tamamen yağ ne demek unuttum,haşlanmış tavuk haşlanmış sebze:-((( Çok iyi vermişsin tebrikler

Helal sana vuvuu. Ben tamamen yağ ne demek unuttum,haşlanmış tavuk haşlanmış sebze:-((( Çok iyi vermişsin tebrikler

:1: teşekkürler elettracım.
ya ben de light ürünler kullanıyorum,ya da evde kıymayla birşey yapacaksam yağsız ya da az yağlı kıyma ile yapıyorum,ama haşlanmış tavuk yiyemem yawww:14:
biraz baştan beri bünyeyi alıştırmakla ilgili herhalde...ben hiç diyet yapamayan bir insandım,o yüzden ilk haftalar dışarıdan mis gibi köfteler,dönerler söyleyince diyete ısınabildim...bu şekilde et yemeyi canım istiyordu..şu anda dukana uygun başka bir sürü tarif öğrendim,kendim türettim yapıyorum ama hala haftada 2-3 gün köfte ya da döner yiyorum dışarıdan...

epeydir sizleri takip ediyorum çok güzel kilolar veriyorsunuz geçen hafta bende başladım..atak 3 gün yapacaktım belimi incitinde arada kaçamak oldu..yinede 1200gr verdim..şimdi seyirdeyim..ama henüz yulaf kepeğimi ve kitabı alamdım..:(((

selam kızlar haftasonu görüşemedik özledim sizi:71:

100gr gitti haftasonu zafere az kaldı:65:

sizler neler yaptınız geçmişi henüz okumadım okumayınca kendimi konuya yabancı hissediyorum:69:

hoşgeldin canım .. tebrik ederim -100 için.
ben dukanla atakta verdiğim 1 kiloyu geri aldım :61::61::61: başa döndüm anlican:53::53:
regl şişkinlliidir diye umuyorum :61:

ya canım benim de 10 kilo vermem gerekiyor....bide cnm dukanın internet sitesi ingilizce nasıl soruları anlıyıcam da cvb vericem...google den çevirisini yapıyorum abuk subuk anlaşılmaz şeyler çıkıyor...nasıl yapayım bilmem ki.....:34::34::34::34:

tamam o zaman şöyle yapalım; hedef kilo;
şu an ki kilo;
daha önce kilo vermek için kaç kez diyet yaptın;
en fazla olduğun kilo;
18 yaşından itibaren(hastalık vs) hariç en düşük olduğun kilo;
sabit kaldığın kilo;
boyun;
ailende kiloya yatkınlık var mı?
kaç hamilelik geçirdin
yediklerine dikkat ettiğinde kiloyu kolay verebiliyor musun
az yemek yemek seni yorgun hissettiriyor mu
son olarak da ince kemik/normal kemik/ kalın kemik

cevaplarını yaz bana gönder; doğru kilon anında ekranına gelsin:66::66::66::66::66:

hanımlarrr günaydııın, hafta sonu coşmuşsunuz yine yahuuu, geçmişe bakamadım, ilk boşlukta okuyacağım ama.. umarım herkesin hafta sonu güzel ve kaçamaksız geçmiştir..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:61::61:
seyire başlayalı tam 1 hafta oldu ama benim kilo hep 69,7 ile 69,3 arasında gidip geliyor. kaçamakta yapmıyorum walla , yürüyüşümü de aksatmıyorum ama sabredeceğiz artık naapalım..bakalım ne zaman 68 ile buluşacağım:66:

herkese kolaylıklar diliyorum, bol kilo kayıplı bir hafta olsun inşallah hepimiz için:60::60:
cinocum seninle hep aynı gidiyoz takip ediyomda bende 1 hafta oldu seyire geçeli bibakıyom 69.400 hopppp 70.00 oluyor ertesi gün yine 69.600 dün hiç tartılmadım cumartesi 69. 600 düm bu sabah bir baktım ne göreyim düz hesap 69.00 :52:dedim hiç cıvıma kızım sabırla olacak bu iş sanırım dukanın ennnnnn yavaşı benim 17 gün oldu ben dukana başlayalı hiç kamağım yok toplamda 2.600 vermiş oldum bu gün itibarıyla bunada şükür diyorum

hoşgeldin canım .. tebrik ederim -100 için.
ben dukanla atakta verdiğim 1 kiloyu geri aldım :61::61::61: başa döndüm anlican:53::53:
regl şişkinlliidir diye umuyorum :61:

teşekkür ederim canımm:71:

canım o regliden dolayı kesinlikle çünkü bende 1 kilo fazla görünmüştüm hatta geçen hafta söylenip duruyordum hatırlarsan kilo aldım diye

dukancı arkadaşlar,lütfen ya birbirimizi kışkırtmayalım bence.dukanın kitabını okuyanlar biliyordur tabii bu diyette amaç bir daha almayacağımız bir yağ eksilmesi dir ki dukan özellikle belirtiyor kaçamaklar balona batırılan iğne etkisi yapıyor bu diyette .bunca çabamız sağlıklı incelmek ve öyle kalmaksa biraz çaba harcamaya değer değilmi?ama hep birbirimizi aman yedim bişe olmadı diye yanlış motive etmeyelim.bu işi abartıp sonrada hüsrana uğramasınlar.sağlık sorunu yaşamamak için bol bol su,sıvı alıp karbonhidratları kesmek ve beğensek de beğenmesek de yulaf kepeği tüketmek.kolay gelsin inşallah bu gidişle etrafımız incecik bayanlarla dolacak herkese kolay gelsin.

cinocum seninle hep aynı gidiyoz takip ediyomda bende 1 hafta oldu seyire geçeli bibakıyom 69.400 hopppp 70.00 oluyor ertesi gün yine 69.600 dün hiç tartılmadım cumartesi 69. 600 düm bu sabah bir baktım ne göreyim düz hesap 69.00 :52:dedim hiç cıvıma kızım sabırla olacak bu iş sanırım dukanın ennnnnn yavaşı benim 17 gün oldu ben dukana başlayalı hiç kamağım yok toplamda 2.600 vermiş oldum bu gün itibarıyla bunada şükür diyorum

walla öyle yani ben de mehter takımı gibi 200 geri 300 ileri modundayım haala:66: 5 gün atak+7 gün seyir benimde 12. günüm ama haala herkesin bahsettiği sabah bi baktım 1 kilo gitmiş gününün gelmesini bekliyorum sabırla:))en son sebze gününden sonra 100 gr düşüş yaşadım,69,3 gördüm heh dedim tamam başlıyoruz çünkü sebzeden sonra hep +200 felan oluyordu; dün protein günümdü; bu sabah tartıldım 69.5:)) dukan ve metabolizmam bir olup benimle oyun oynuyorlar benceeeee:52::52:

dukancı arkadaşlar,lütfen ya birbirimizi kışkırtmayalım bence.dukanın kitabını okuyanlar biliyordur tabii bu diyette amaç bir daha almayacağımız bir yağ eksilmesi dir ki dukan özellikle belirtiyor kaçamaklar balona batırılan iğne etkisi yapıyor bu diyette .bunca çabamız sağlıklı incelmek ve öyle kalmaksa biraz çaba harcamaya değer değilmi?ama hep birbirimizi aman yedim bişe olmadı diye yanlış motive etmeyelim.bu işi abartıp sonrada hüsrana uğramasınlar.sağlık sorunu yaşamamak için bol bol su,sıvı alıp karbonhidratları kesmek ve beğensek de beğenmesek de yulaf kepeği tüketmek.kolay gelsin inşallah bu gidişle etrafımız incecik bayanlarla dolacak herkese kolay gelsin.

sanırım bu laflar bana geldi(en azından bana da geldi) ...ben kimseyi kışkırtmıyorum..bu motivasyon meselesi..burada herkes deneyimlerini yazıyorsa ben de kendiminkileri yazıyorum...bazı insanlar çok iradelidir,herşey yasak diye başlarlar diyete ve başarabilirler..belli ki sen de bunlardansın..kutlarım..ama kilo alanlarımızın çoğu yemek yemek konusunda daha iradesiz olduğundan daha diyete başlarken bir lokma yağ bile deymemeli ağzına filan denmesi insanın diyete başlamasını geciktirir..erteler hep insan..mesela dukan diyetinin bu kadar sevilmesinin sebebinin de öğün ve miktar kısıtlamasının olmaması örneğin..yani özgürlük...en azından ben böyle düşünüyorum...ve kimsenin böyle de düşünmesi gerekmiyor...ben günümü paylaşıyorum ve sanırım bu hakkım senin kadar var...
ayrıca güçlendirmeye geçen arkadaşların bazıları neden light değil de normal yağlı ürünlere dönüyorlar,çünkü bu diyet tamamlandığı zaman yağlı ürünlerden yenmeye başladığında hoop almaya başlanması çok muhtemel...hatta daha başından beri light süt ürünü kullanmayan arkadaşlar var...
yani demek istediğim ben senin yazdığın şeye müdahale etme hakkını kendimde görmüyorum açıkçası..anlatabildiysem ne mutlu...

merhaba arkadaslar
gecen hafta dıyete baslayamadım
bazı nedenlerden dolayı
bugun basladım
ınternet sıtesıne gırdım
5 gun atak dıyetı yapmam gerekıyor kızlar
hıccc acıkmadım vallahı ama bol bol su ıcıyorum 2,5 lıtre oldu bıleee
vermem gereken cookkk kılo var kızlar
ben dr. lada gorustum oda onayladı :16:
yanı kızlar yazın sonunda ıns. daha zayıf olucammm

teşekkür ederim canımm:71:

canım o regliden dolayı kesinlikle çünkü bende 1 kilo fazla görünmüştüm hatta geçen hafta söylenip duruyordum hatırlarsan kilo aldım diye

Evet canım hatırlıyorum. ben dukanda yeniyim ya öteki diyetimde farketmiyordu bu kadar çok o yüzden şeettiydim yani şok oldum. kaçamak filan da yok öyle. hatta bu hafta ilk kez kaçamaksız atlattım desem yeridir.

sanırım bu laflar bana geldi(en azından bana da geldi) ...ben kimseyi kışkırtmıyorum..bu motivasyon meselesi..burada herkes deneyimlerini yazıyorsa ben de kendiminkileri yazıyorum...bazı insanlar çok iradelidir,herşey yasak diye başlarlar diyete ve başarabilirler..belli ki sen de bunlardansın..kutlarım..ama kilo alanlarımızın çoğu yemek yemek konusunda daha iradesiz olduğundan daha diyete başlarken bir lokma yağ bile deymemeli ağzına filan denmesi insanın diyete başlamasını geciktirir..erteler hep insan..mesela dukan diyetinin bu kadar sevilmesinin sebebinin de öğün ve miktar kısıtlamasının olmaması örneğin..yani özgürlük...en azından ben böyle düşünüyorum...ve kimsenin böyle de düşünmesi gerekmiyor...ben günümü paylaşıyorum ve sanırım bu hakkım senin kadar var...
ayrıca güçlendirmeye geçen arkadaşların bazıları neden light değil de normal yağlı ürünlere dönüyorlar,çünkü bu diyet tamamlandığı zaman yağlı ürünlerden yenmeye başladığında hoop almaya başlanması çok muhtemel...hatta daha başından beri light süt ürünü kullanmayan arkadaşlar var...
yani demek istediğim ben senin yazdığın şeye müdahale etme hakkını kendimde görmüyorum açıkçası..anlatabildiysem ne mutlu...

vuvuu kardeşime katılıyorum. dukan kitabında kaçamaklar zincirleme devam etmesin diye bu kadar kesin kati bir takım kurallar koymuş. tabi ki sıfır kaçamak hepimizin arzusu ama insanız olur. olduğu zaman da moral bozmayıp aynen devam etmek lazım diye düşünüyorum bende..

Back