• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

vuvuu kardeşime katılıyorum. dukan kitabında kaçamaklar zincirleme devam etmesin diye bu kadar kesin kati bir takım kurallar koymuş. tabi ki sıfır kaçamak hepimizin arzusu ama insanız olur. olduğu zaman da moral bozmayıp aynen devam etmek lazım diye düşünüyorum bende..

sağol yolandacım...evet tabiiki bu konuda hem fikiriz..daha sabah yazdım motivasyonumuzu kaybedip kaçamaklara başlıyoruz,aslında sabretmemiz gerekiyor diye..hepimiz biliyoruz ki her diyette olduğu gibi bu diyette de kaçamaksız daha başarılı olunur ve daha hızlı verilir...ama motivasyon düşürücü ,moral bozucu,yasakçı tepkileri doğru bulmuyorum sadece...

sağol yolandacım...evet tabiiki bu konuda hem fikiriz..daha sabah yazdım motivasyonumuzu kaybedip kaçamaklara başlıyoruz,aslında sabretmemiz gerekiyor diye..hepimiz biliyoruz ki her diyette olduğu gibi bu diyette de kaçamaksız daha başarılı olunur ve daha hızlı verilir...ama motivasyon düşürücü ,moral bozucu,yasakçı tepkileri doğru bulmuyorum sadece...

bende sizlere katılıyorum arkadaşlar,çünkü bende arada bi olmuş ufak seyler için tamam cnm unut gitsin bidaha dikkat edersin diyenlerdenim :D kendi adımada hazır ayran tükettiğimide söylemiştim,peynirde 1 haftadır yörsanın %10 yağlı light peynirini alıyorum çünkü diğerlerini yiyemiyorum ne yapayım,light kaşarda yiyorum,nerdeyse hergün bi parça bitter yiorum ama çok şükür gayet güzel kilo veriyorum.ha ne var ben böyleyim die herkes böyle yapması gerekmez dediğin gibi uyabilen tamamen uysun ama ben nerdeyse 2 aydır vücudumun neye nasıl tepki verdiğini anladığım için bukadarcık seylerden bısey olmaz dıe dusunuyorum.he bide vaktim olmadığında keskinoğlu hazır tavuk dönerden ısıtıp yiorum arada:1:

evet evet çok yardımcı oldun sağolasın,benim metabolizmam yavaş sanırım,o yüzden kilo veremiyorum.evet vermek istediğim kilo az tatlı yemiyorum,hamur işi yemiyorum sadece kepek ekmeği yiyorum,oda günde 4 küçük dilim falan,çayı şekerle içiyorum ama ne yapçak ki günde 4-5 kesme şeker,çok su içiyorum ama gram gram gidiyor kilolar,ama bu ara yiyorum o yüzdende veremiyorum.bende kalıcı olsun diye dukanı istiyorum.bide yemek yemeyi seviyorum,dukanda aç kalınmıyor..neyse kafanı şişirdim,sende iyi kilo vermişsin,5 ini verdiysen geri kalanınıda verirsin.azmin için tebrikler....

metabolizman yavaş filan değildir canım o 4-5 şekerdir işte sana kilo verdirmeyen. aman ne olacak ki deme

canım ben de aynı senin gibiyim bünye okar alışmıski kilo alıp vermeye dolabımda 38 bedenden 46ya kadar kiyafetlerim var ikici dogumumdan sonra protein tozu ile zayıflamış istedigim kiloya ulasmamıştım ama evlenmeden önceki kıyafetlerimi giyebiliyodum yaglardan kaybetmiştim poretin tozuda zayıflatıyo ama çok pahalı ve sıvı içiyosun bitiyo yemek yeme zevkini vermiyo çignemedigin için ve bana ulaştıgım kiloyu nasıl koruyacagımıda anlatmadılar verdigim kiloyu 6 ay gibi kısa süre içinde fazlasıyla aldım dukan diyetini 10 once duydum kitabı alıp iki günde okudum ve benim yaptıgım aynısıydı bana kilomu nasıl koruyacagımı da anlatıyo ve aç kalmıyorumda hemde yanlış bildigim dogruları ögrendim sana tavsiyem kitabı al oku (eger yoksa)dogumdan sonra diyete başla görücek cok daha kolay kilo verceksin hamileligininde tadını çıkar bebeginede kendinede eziyet etme çok yedim diye kendini suçlama ne kadar sık yersen metebolizman okadar iyi çalışır

merhaba bu protein tozunu süreklimi kullandın yoksa herhangi bir öğünün yerinemi tok tutuyormu nerden aldın pardon biraz abarttım bu soru sorma işini ama...:1::1::1::1::1:

arkadaşlar hepinize günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3::3::3:
H.sonu hiç giremedim,malum misafirlerim vardı...sabah bir baktım 25 sayfa olmuş...maşallah:nazar:
Bugün de işte yoğunum...acaip istemekle birlikte sanırım okuyamıyacağım geçmişi...
Yeni başlayan arkadaşlar hoşgeldiniz..umarım istediğiniz kilolara düşersiniz...
Bana birşey soran ya da yazan olduysa cevap veremediysem kusura bakmayın arkadaşlar,geçmişi okuyamadığımdan göremiyorum..
Arkadaşlar müüüüjjjjdeeeeemmmm vaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr....(ben de kahverengi gibi yapayım)tickerıma bakın tickerıma bakın :52::52:çok mutluyum h.sonu toplamda 1,3 kilo verdim düşünebiliyormusunuz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Hemde evime ilk defa gelen misafirlerim vardı..hem de normalde 1+1 yapmama rağmen 3 gün boyunca sebze+protein yaptım,hem de bi dolu kaçamağım oldu...saymayayım kızarsınız yine:17:
Onları da yapmasaydım nasıl olurdu kimbilir düşünemiyorum...arkadaşlar herkesin dediği doğru...gerçekten...kaçamaksız diyete devam ediyorsunuz ediyorsunuz veremiyoruz çok moralimiz bozuluyor,anlayamıyoruz..ama bir süre sonra takır takır gidiyor kaçamak yapsanız da...güçlendirmede bile kilo verilmesinin sebebi bu...tabi kaçamak yapılmasa daha da iyi gidiyor...insanın sabrı kalmıyor yemeğe başlıyor ,ben de öyle yaptım ama sabretmek lazım...eğer spor da yapıyorsak önce vücut gidiyor,inceliyor..kilo bunu 1-2 hafta sonra yakalıyor,benim hep öyle oldu...bunu 3.ye yaşıyorum üstelik...buna rağmen duraklamalarda moralim bozulabiliyor...
Neyyyseeeee artık fazlasıyla hakettim di mi shahdaroba ben başlıyorum :64::64::64::64::64:
:62::62: :21::21::21: :32::32: :65::65::65::65:

tebrikler çok sevindim darısı bekleyenlerin başına:64::64::64::64::64::64::64:

aranızda magnezine calsine kullanan var mı ? ben azönce eczaneye gittim ve bir tane edindim. ama tozmuş. pek toz şeyleri içemiyorum. o kadar da kötü değildr dedim. aldım. 1bardak suya 3 ölçek karıştırdım ve ağzıma aldığım gibi kustum... ne biçim bir şey kireç gibi. homojen olmuyor anında dibe çöküyor tozlar. ben mi yanlış yaptım. siz bunu nasıl içiyorsunuz :S

cnm magnezine calsine bi süre sonra bağımlılık yapıyor...yani bağırsakların florasını bozuyor...ve içindeki maddeler kana karıştı için zararlı...sana tavsiyem DUPHALAK veya OSMOLAK kullan kana karışmıyor ayrıca ilaç kategerisine girmiyor tamamen zararsız.....

günaydınlar azimli insanlar...
ben cuma günü ne yazık ki bırakmak zorunda kaldım diyeti tansiyonum 14-10 lara kadar çıktı diyeceksiniz ki çok yüksek değil ama bana yüksek başım döndü midem bulandı çok kötüydü çookk
burayada sorunumu yazdım ama tek allahın kulu destek olmadı, cevap yazmadı yada ben görmedim.
neyse önümüzdeki hafta doktora gidicem tansiyonum ile ilgili ozaman bu diyetin bunu etkileyip etkilemediğini sorucam etkilemez ise yeniden başlayacağım ama sanırım hemen başlamam ay bilmiyorum aslında çok güzel kiloda vermiştim 2,5 hafta da nerdeyse 4 kilo kadar ama bilmiyorum hatta şu an bile tansiyonum14-9 üzgünümmm çookkk üzgünüm:2::58:

geçmiş olsun canım gözümden kaçmış aksine benimki de çok düşüyo tuz yalayıp duruyorum:58:

neyse ya bende evreleri kaçar gün yapacağımı buldum (sayenizde)ilk evre 2 gün 2. evre 43 gün 3.evre 61 gün..ilk evrenin 2 gün olması çok iyi çünkü ben sebze veya yeşillik olmadan yaşıyamam:5::5:ben de 2 gün dişimi sıkarım :34::34::34::34:başlarda ilk evre 10 gün yapıloyor diye okuyunca korktum.....umarım bu kilolardan cümlemiz kurtuluruz da bu eziyetleri tekrar yaşamayız....:74::74::74::74: $courbes_generator.php.png

Son düzenleme:
Back