- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
.........
......
Haha, tarif alıp yapmama rekoru kimde acaba :)))
Mors alfabesi var, çin alfabesi varrrr sen merak etme kuzum ama inşallah bizim alfabede biter artık. Hepimize dert oldu bak :))
............
Bende de olabilir :) Bilemedim :44: Ama artık kepeği krep olarak falan da yiyemiyorum. Resmen midem bulana bulana yedim dün. Öyle olunca da yemiyorum hiç. Bu akşam Callan yapiyim, ardından da tariflerden bişiler yapiim. Dukan'a çalışiyim bu akşam
Minnik :) 3 set derken spor yaparken denir ya hani, öyle 3 set. Sen sportmensin, anlarsıınn 10 gün arka arkaya yapıp 1 gün ara, sonra yine 10 gün arka arkaya 1 gün ara, sonra yine 10 gün arka arkaya :) Böyle.. 3x10yani 3 set derken izlediğim videoyu 3 kere mi izleyip yapıcam,pufff bunu bile anlamıyorum işte
ayyy öyle koca bulabilen varsa bana da bulsun lütfen,love01 nerde yaaa,o bi kuzenini yapacaktı bana noldu acaba
..........
nasıl yani yaaaaa,ohoooo çok küstüm şimdi,neden bizim haberimiz yok.burdan da yazmadılar.faceten yazışıyorlar ama biz görmüyoruz kii ben de istiyorum,çok kıskandım
.......
kuzu o benim ar-ge sonucumda ortaya çıkan doğaçlama bir tarif,hemen veriyorum :
çikolatalı-vişneli lor kurabiyesi
7 KSK Yulaf kepegi , 3 kaşık buğday kepeği
4 yumurta
1 pkt kabarma tozu
3-4 kaşık splenda
1/2 pkt tatlı lor ( tuzsuz)
3 ksk süt tozu
1 tepeleme yemek kasıgı yogurt
2 dolu tatlı kaşığı yağı azaltılmış kakao
10 damla vişne aroması
siz isterseniz vişne yerine fındık aroması da kullanabilirsiniz.yada isterseniz hiç aroma koymayın ama koyarsanız daha güzel olur tabi bunların hepsini aynı anda iyice karıstırıorum.hatta yoğuruyorum elimle ki lorlar erisin iyice.sonra yaglı kağıt serdiğim tepsiye köfte gibi yuvarlayıp diziyorum.dün bir kısmını da muffin kalıplarında yaptım harika oldu 180 derecede ısıttığım fırına veriyorum,afiyet olsunnnn
.....
Bi de biz buluşmadık kiii... Facedeki öbür grup buluştu heralde. Ya da beni de atlattılar hihihi
Bu akşam ar-ge çalışmanı uyguluyorum bi güç gelirse inşallah Teşekkürleeer...
İnşallah gerek kalmaz da biter canım yaaa Buluşalım cicim :)kiiiz bizde yeni yeni harf türetiriz daha karakterler var ?! gibi ama insallah bu sefer biterrr
........
yaa hatunlar bende istanbulda olucam 5-12 kasim da ozaman olsun bu bulusma
Grubun kurucusu Nesli. O davet gönderir, sen de katılırsın. Mesaj yazma hakkın varsa yaz ona. Yoksa sana da mail adresimi veriyim :) Bana mail yaz. Ben ona iletmeye çalışırım.Bu face grubuna nasıl dahil olabiliyoruz, kimle irtibata geçmem gerekkkk
Ayyy Geçmiş olsun canım. çok kötü bişey değildir inşallah..kızlarrr annem rahatsız biraz,ağlıyor falan filan.izin aldım ben işten kaçıyorum,öptüm hepinizi
Merabaaa! Yookk :) 6 ay olacak, ben hala buralardayım. Benim seyirim güçlendirme gibi oldu zaten, vücut kendini güçlendirmede sanıyo sanırım 59-58-59-58 gidiyorum. Sonuçta 58'de sabitliyo kendini :S Ben sanırım ömür boyu seyredicem :) Sen neler yapıyosun?selam kızlar uzun zamandır giremiyordum
nasıl gidiyor dukan
dely sen naptın geçtin mi güçlendirmeye