kuzum ben de cumartesi akşamına kadar sürdürebildim atağı.. Dizim için verilen ilaçlar çok güçlü ilaçlar.. normal beslenmeyle dokunmamıştı ama dukan atağıyla öldüm öldüm dirildim! 9 buçuğa kadar kıvrandım, sonra ayıptır söylemesi lavaboda kan görünce epey panikledim.. prospektüste mide kanaması yapabilir yazıyordu.. doktor tanışlarımı aradım.. onlar da normal beslenmemi, geçmezse hastaneye gitmemi söylediler.. evdekilere ezo gelin yapmıştım, çorbadan içtim 10 dak,ka sonra kesildi ağrılar.. iki gündür normal besleniyorum yine.. Çarşamba son hapları da alıp Perşembe diyetime dönücem.. ama o kadar farklı sebeplerle baltalandı ki süreçç inan ben de zar zor toparlıyorum kendimi..
Kalimerom benim bak şimdi senle bağlantı kurduğum noktaya geleyim.. Fıstığım sanırım bu diyet meselesinde bir kaç düğüm /dönüm noktası var.. belki de vücudun bize karşı uyguladığı bir sendromdur.. neyse.. ben yolun yarısını geçtim, sen de yarıdasın. yani epey yol kat ettik kendi maceralarımızda.. yıllara yayılan bir sorunu aylar içerisinde çözdük.. İnsanlar iyi/kötü yorum yaptılar hatta ahkam kestiler.. Bu kadar yeter,, yüzün çökmüş.. ay sen çirkin olursun daha verme.. ama çok hızlı veriyon hasta olursun.. ölürsün HUh!! daha neler neler... Yaniciğime kuzum biz farkında olmasak da sadece yağlara direnmiyoruz.. Yorulmak, caymak, bıkmak, cesaret yitirmek, motivasyon kaybetmek, göze gelmek, nefse yenilmek.. ne dersen de artık.. halledilemeyecek bişey var mı?? yok ulemm..
sen şimdi o kooooccccaaa havuzu boydan bi gittin,, tamam yoruldun ve şimdi azcık soluklandın da.. şimdi geri yüzüp turunu tamamlamalısın.. Tamamladığında eski ve yeni kalimero arasındaki fark, emeklerinin karşılığı, başarın ortaya çıkacak..
Hani şimdi sen harika bir sınav kağıdı dolduran ama bi türlü adını neyin yazıp da hocaya vermeyen öğrenci gibisin.. Kalıcan nan göz göre göre, hadi haytalık etme!!
daha sırada ne motivasyon seansları, ne ihtiyaç sahipleri var..
çık bakim yavrum kapının eşiğinden, kapıyı da kapa bak soğuk geliyyii :))
Not
diğer etkenler meselesini bilahare açar, işleriz ünite ünite