Zaten bu işi ciddi olarak yapmak isteyen kafasına koyan kitabı alır okur aliyecim.ağzına sağlık ne güzel demişsin. herkes uzman olmuş. yağ koymadan etli sebzeli yemek yapan dukan yemek tarifi diye fırlıyor ortalığa. 2 kaşık yulaf kepeğine basmış mısır nişastasını, doldurmuş süt tozunu, kek yapmış arkadaş. neymiş efendim dukana uygunmuş.
kafadan "et yoğurt yumurta yedim uygun mudur" diye menü soranlar, a"y kitabı aldım da okuyamadım daha, nolur bana atakta ne yiyeceğimi söyleyin" diyenler. "kitabı alacak param yok ama biftek alacak param var" diyenler.
çok haklısın tek dertleri 2 satır okumamak. ben o yüzden ısrarla cevap vermiyorum. yoksa cevap vermek daha kolay. nedir yani, ben kitabın satışından pay mı alıyorum. azıcık emek versinler de, yaptıkları işin ne anlama geldiğini bilsinler. bu işin önemini kavrasınlar da daha atağın 2 gününde kaçamak yaptım demesinler.
Atak ta böyle mi seyir de şöyle mi tarzı soru soranlara ben de hiç cevap vermiyorum.
Bizim millet diyet olayında deneme yanılma olayına o kadar alışkın ki, çoğu o olmadı bunu da deneyeyim mantığıyla yaklaşıyor.