- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
Canim benim, bitanem;
Herkesin kendine göre yaşadığı zorluklar vardır mutlaka, sen şimdi durup nefes alma noktasına geldin anlaşılan. Çünkü hep pozitif, neşeli ve güçlüsün. Arada boyle hissetmek cok doğal ama geçici bir durum bu. Ne kadar süredir gram oynamıyor de bakalım?
canımmm destegın ıcın cok tesekkur ederım....ramazanın basında ıyı verdım ama sonra seyır gıbı devamedemedıgımıcın guclendırme modunda ramaznı bıtırdım. e tabı artılarım oldu sonrasında seyıre devam ettım ama sadece aldıgım artılar gıttı. bugun 92.4 cıktım yanı artı 1.200 gr
Sen tam 22 kg vermissin hayatım, cevrene bak bakalım kaç kisi bu kiloyu verebiliyor. Sen su an ne kadar güçlü olduğunu, ne kadar büyük bir şey başardığını görmüyorsun su an. İstersen 1 hafta kadar güçlendirme yap belki hem vücut şaşırır hem sen nefes alırsın. Sonra da tekrar seyir mı güçlendirme mı karar verirsin bitanem.
evet bu kıloyu ben verdım farkedıyorumda amahala uzerıme bısey almaya kaltıgımda hıc kılo vermemısım gıbı bısey bulamıyorum. acı gercek hıc peşımı bırakmıyor. toplu resım cekınsemyıne enkılolu, 3 kat gobegı cıkan yıne ben oluyorum. hıc degısıklık yokmus gıbı. guclendırme gıbı yapsamda veremıyorum ramazandan sonra yasadım bunu.gıtmıyorlar ınatcı vıcıklar..
Zaman zaman böyle hissetmek normal, bazen dibe vurur insan ve dibe vurduktan sonra düzlüğe çıkar, dibe vurmak iyidir derim ben hep çünkü askıda kalmaktan iyidir, askıda kaldığında ne dibe vurursun ne de düzlüğe çıkarsın hiçbir şey mutluluk vermez ve sadece yaşamak zorunda olduğun için yaşarsın. Takılma bu duruma, her şey düzelecek merak etme
aynenmecburıyetten yasıyorum zevk almıyorum. ve en cokte oğlumda benım yuzumden bu psikolojının altında buyuyor ona uzuluyorum.halbukı onun cooookkk mutlu bır hayatı olsun ıstıyorum. onun ıcın mutluluk oyunu oynuyorum hepsı bu...sağol destegın ıcın...
Son düzenleme: