- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Adam seni seviyor kızıımmmm hihihi Sen var ya, bi terfiyi hak ettin.. Var sana bişi var. Ya daa İstanbul'a transfer Artık hangisini istersenhehhh kızlar canlarım benim,
sorun yok,normal işler güçlerden bahsettik.ondan sonra asıl güzel olan tarafı yıllardır hep 2.otel isteyip durmuştuk.ben bunu belki de patronumdan daha çooook hayal etmiştim.sonuçta açıldığından beri 5 senedir burdayım ve artık bazı şeyler monotonlaşıyor,insan yeni heves heyecan istiyor.hah işte bu da bunu yumurtladı.ikinci otel olmak üzere.görüşmelerimiz devam ediyor,kesin değil ama olumlu yönde ilerliyor dedi.olursa çok hızlı olacak çünkü şu an zaten inşaatı devam ediyor dedi.çok telaş olcak dedi.
ama beni görseniz var ya adam sanki tapuyu üstüme yapacakmış gibi nasıl gözlerimin içi parlıyor,nasıl heyecanlıyım çocuk gibi
ayyy ama cidden çok istemiştim 2.oteli.
sonra, kimse bilmiyor dedi.merak etmeyin aramızda dedim
heralde kesinleşince söylemek istiyor.
sonra sordum izmir mi istanbul mu diye ama konuda tüyo vermedi
ayyyy kızlarrr bakarsınız yanınıza geliyorumdur vallahiiii
biz epey bir görüştük,sonra da genel müdür katılacaktı görüşmemize işte üçümüz devam edecektik.haber vermek için aradım genel müdürü ılaşamadım.bu da dedi boşverin kalsın ben geçerken uğrarım ona,ben sizinle görüşmek istemiştim zaten dedi ve gitti yakışıklım
aboooooouu kolej kızı kılıklı patronun mu var nan senin :))
patron: "sana bisee sölicem medesaa ama aramısda kalcak taaammıı??! kızııııımmm var yaaaa 2. tükkanı açıyoruss delisiiinnn!!!
Yalnız Nesli'ye koptum yaaaa Delisiiinnn!! Çılgın çılgın çılgııınnnn!!! Hahahhaa