- 19 Nisan 2012
- 1.760
- 28
ağrıdı başım nanay olduda işim nanay nanay canım nanay çok tşkler öptüm hepinizi kocaman kocaman kızlarrr
Çok şükür biri gitti, hayırlı olsun canım :))
Şimdi sıra yavruz da :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağrıdı başım nanay olduda işim nanay nanay canım nanay çok tşkler öptüm hepinizi kocaman kocaman kızlarrr
Çok şükür biri gitti, hayırlı olsun canım :))
Şimdi sıra yavruz da :))
slm..
dukan hakkında çok az şey biliyorum..protein ağırlıklı olduğunu ve yulaf kepeğini mesela..
yalnız sorum şu..
vermem gereken yaklaşık 7-8 kg var..verilecek kiloya göre atak vs. evreler değişiyor mu? yaklaşık ne kadar sürede bu kiloyu verebilirim? ve sonra sadece yediklerime dikkat ederek ama bu diyeti yapmayarak kilomu koruyabilir miyim? ve dukan koçum olmak isteyen olursa berhudar olurum
çok tşkler biraz ağrıttım başınızı her hafta değerleri siteden yenileyip değiştireceğiz değilmi
Hahahaha Şükür kavuşturana
Evet bi de her hafta bunu güncelleme var
Yok yaaa! Ben olmadan bırakamam zaten Sinir olurumi deli olurum Ama burdan nasıl düğüne bağladın ya hahadesenize bu baş ağrıları kronikleşecek neyse artık vallahi bi düğün olsada göbek atsak çok canım çekti
merhaba,bizde öncelikle kitabı okursan berhudar oluruz
merhaba,bizde öncelikle kitabı okursan berhudar oluruz
Tebrikler kızlaaaarrr.... Hadi daha çok zayıflayalım daha çoookkk
Eki Görüntüle 505017
Bu arada, bu hafta bildirim yapmayanların hepsini listeden çıkardım :26: çünkü karman çorman olmuştuuuu Lütfen uyuz olmayın banaa =) Bildirim yapan herkesi eklicem yine haftayaa..
Yavaş yavaş da çıkıyorum. İyi akşamlar kızlaaarrr :79:
Yok yaaa! Ben olmadan bırakamam zaten Sinir olurumi deli olurum Ama burdan nasıl düğüne bağladın ya haha
Ekim sen de Başak burcu musun yoksa :)
kitabı nereden temin edebilirim? netten e-kitap şeklinde mi indiriyoruz?yoksa bildiğimiz okumalık kitap mı:)
Eki Görüntüle 505017
Bu arada, bu hafta bildirim yapmayanların hepsini listeden çıkardım :26: çünkü karman çorman olmuştuuuu Lütfen uyuz olmayın banaa =) Bildirim yapan herkesi eklicem yine haftayaa..
Eki Görüntüle 505017
kitabı nereden temin edebilirim? netten e-kitap şeklinde mi indiriyoruz?yoksa bildiğimiz okumalık kitap mı:)
Ekim'cim ben de teraziyim :)Ben teraziyim canım, burcumla ilgilimi bilmiyorum ama böyleyim :)) 14 Ekim doğumluyum ben de, 1 ay var aramızda :)
Canım 2 günde 1,5 kilo ? :44:hiç hareket edemedim bugün, spor adına hiçbi şey yapamadım yarın yine aynı kiloya görcem moralim bozulcak püfff =// pazar gününe kadar 53 görebilseydim ne güzel olurdu 1,5kg gidermi ki 2 günde :44: