• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın duki duki dukancılar :32::32:

ya penac şu light pudinglere kaçamak diyip durma ! canımı sıkıyorsun! :D ben de yiyorum. ama her gün değil ve günde en fazlaa 2 kase

kahverengi çok tatlısın yaa valla çok güldüm
penac ! kızın canını sıkma aaaa:27::27:
bu arada bende kızlar meyveli yogurdun light'ını edinemedim. bende bir kase yogurda 2 tatlı kaşığı meyveli yogurt ekleyerek kendi light yogurdumu icat ettim bol bol tüketiyorum duyrulur.
zira ben sade yogurt yiyemiyorum :26::26:

Eki Görüntüle 201355
üstü

Eki Görüntüle 201354
altı ( yuvarlak bir tabak ya da tava yardımı ile çeviriyoruz.)

sonra afiyetle yiyoruzzz :)) kola peynir jambon ws. eşliğinde ((: (bunu yapmam yaklaşık 5dk aldı :) pişmesi de 15-20dk en küçük ocakta kısık ateşte.)

süper süper süper görünüyor canım eline saglık.:52::52:
kepekim yok benim ben yapamıyorum :5::5:
ama haftasonu sadeca nın dukan usulu yulaf ezmeli çorbasını yaptım. muhteşem oldu. ben sulu yemek severim içim bayram etti valla :27::27:

Senin ideal kilona çok çok az kaldı onumuzdeki hafta inşallah iyi haberlerini alacağız.

Bir de mesela ben kiloluyken spor salonuna gitmek istemeyen ben nedense fit olunca spor salonuna devamlı gıdıyorum :1:

Çok güzel olur canımm; birlikte spor salonuna gider formunuzu korursunuz, cok da zevklı olur :nazar:

ben salona gidip kilo vermeyi iki kez denedim ama kilo veremedim. 2-3 ayda sadece 2,5 - 3 kg kaybetmiştim zira orada çok zorluyorlar bedeni. meto resmen dirence geçiyor kilo milo verilmiyor.
kendim dikkatli beslenerek ve spor yaparak bu kiloya indim. ne diyetisyene ne antrenöre ihtiyacımız yok hepsini evde yapabiliriz :52::52:

günaydınlar azimli insanlar...
ben cuma günü ne yazık ki bırakmak zorunda kaldım diyeti tansiyonum 14-10 lara kadar çıktı diyeceksiniz ki çok yüksek değil ama bana yüksek başım döndü midem bulandı çok kötüydü çookk
burayada sorunumu yazdım ama tek allahın kulu destek olmadı, cevap yazmadı yada ben görmedim.
neyse önümüzdeki hafta doktora gidicem tansiyonum ile ilgili ozaman bu diyetin bunu etkileyip etkilemediğini sorucam etkilemez ise yeniden başlayacağım ama sanırım hemen başlamam ay bilmiyorum aslında çok güzel kiloda vermiştim 2,5 hafta da nerdeyse 4 kilo kadar ama bilmiyorum hatta şu an bile tansiyonum14-9 üzgünümmm çookkk üzgünüm:2::58:

çok geçmiş olsun..umarım tekrar devam edebilirsin...yüksek tansiyon bu forumda pek sık rastladığımız birşey değil...en azından ben pek şahit olmadım..o yüzden insanlar cevap vermeyi bu sorunu yaşayan arkadaşlara bırakmıştır..ben öyle yaptım en azından...demekki pek kimsede yaşanmamış..kimse bilmeden seni yanlış yönlendirmek istemez...

ben cuma günü ne yazık ki bırakmak zorunda kaldım diyeti tansiyonum 14-10 lara kadar çıktı diyeceksiniz ki çok yüksek değil ama bana yüksek başım döndü midem bulandı çok kötüydü çookk
burayada sorunumu yazdım ama tek allahın kulu destek olmadı, cevap yazmadı yada ben görmedim.
neyse önümüzdeki hafta doktora gidicem tansiyonum ile ilgili ozaman bu diyetin bunu etkileyip etkilemediğini sorucam etkilemez ise yeniden başlayacağım ama sanırım hemen başlamam ay bilmiyorum aslında çok güzel kiloda vermiştim 2,5 hafta da nerdeyse 4 kilo kadar ama bilmiyorum hatta şu an bile tansiyonum14-9 üzgünümmm çookkk üzgünüm:2::58:

geçmiş olsun, mesajına da mutlaka cevap yazılmıştır diye düşünüyorum ama bazen forum çok aktif oluyor gözden de kaçabiliyor..burada herkes birbirine destek olmak için var, lütfen kişisel algılama...

dr, muhtemelen kan tahlili felan ister, bahaneyle kontrol edilmiş olur..yaşını, kilonu, başka hastalığının olup olmadığını bilmiyorum ama belki de tansiyonunu tetikleyen başka bi durum vardır..dr kontrolünden sonra ortaya çıkar bakalım...tekrar geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun...

kahverengi çok tatlısın yaa valla çok güldüm
penac ! kızın canını sıkma aaaa:27::27:
bu arada bende kızlar meyveli yogurdun light'ını edinemedim. bende bir kase yogurda 2 tatlı kaşığı meyveli yogurt ekleyerek kendi light yogurdumu icat ettim bol bol tüketiyorum duyrulur.
zira ben sade yogurt yiyemiyorum :26::26:

ama haftasonu sadeca nın dukan usulu yulaf ezmeli çorbasını yaptım. muhteşem oldu. ben sulu yemek severim içim bayram etti valla :27::27:

ben salona gidip kilo vermeyi iki kez denedim ama kilo veremedim. 2-3 ayda sadece 2,5 - 3 kg kaybetmiştim zira orada çok zorluyorlar bedeni. meto resmen dirence geçiyor kilo milo verilmiyor.
kendim dikkatli beslenerek ve spor yaparak bu kiloya indim. ne diyetisyene ne antrenöre ihtiyacımız yok hepsini evde yapabiliriz :52::52:

sana fazlasıyla katılıyorum..üstelik spor salonunda spor yapmak benim canımı çok sıkıyor...mecburiyetten yapıyorum..ama diğer türlü isteyerek...

Kabaklar iri iri kesildikten sonra haşlanır.. İstenirse üstüne sarmısaklı yoğurtta dökülür.. Çok rahat tuvalete çıkarsınız.. Aklınızda bulunsun..

Ay canım çekti şimdi Ben bu akşam için kuşbaşı tavuğu, kabak, mantar sivri biber ile soteledim, üzerine light kaşar rendeledim ve fırına koydum .. pek güzel oldu. :-)

Bu arada 2 hafta önce başladım ve 5 kg gitti.-))) çok mutluyum

kepeksiz yaptım az önceee;yulaf ezmesiyle nefis oldu..:56::56:uzun zamandır ekmekimsi bişiler yememiştim ilaç gibi geldi walla:66: 3 yumurta, lor peyn. vardı ondan koydum, yoğurt, yulaf ezmesi, biraz kabartma tozu bi de baharat ekledim..nane, fesleğen, karabiber, pul biber felan..fırından kokular yükselmeye başlayınca tamam dedim tutturdum zira göz kararı ölçüm pek iyi değildir de:26:
kızlar walla aklınıza sağlık çok güzel tarifler çıkıyor böyle...şimdi sırada gojili kurabiye var, en kısa zamanda onu deneyeceğim:61:

sana fazlasıyla katılıyorum..üstelik spor salonunda spor yapmak benim canımı çok sıkıyor...mecburiyetten yapıyorum..ama diğer türlü isteyerek...

aynen öyle,
bide salona gidince soyunma - giyinme, iş bitinde duştu giyinmeydi çok sıkılıyorum. ama evde istediim kıyafetler spor yapıyorum üstümdeki terlileri atıp hop duşa
yaşasın evde özgür spor yapma.. :52::52:
ben bir hafta öncesine kadar start it up ve slim in 6 pack yapıyordum. bu ara ara verdim ama yine başlicam inşalllah en azından şu slim in 6 pack karın hareketleri videosuna. göbek sorunu olanlara tavsiye olunur :69:

hoşgeldin :60:benimde 5.günüm 40dak kosu bandında yürüyorum ve sabahları 40dak plates yapıyorum sabah tartıldıgımda 3.200 gitmişti

canım cevabın için teşekkür ederim bazen yüyümeye üşeniyorum ondan sormuştum ama senin söylediklerini duyunca gaza geldim birazcık:60: bi de kıskandım seni benden daha çok vermişsin , boyun ve kilon kaç sorabilir miyim :75:

Bu diyet gerçekten çok iyi.Kendim doktorum.Menapozdan sonra ipin ucu kaçmıştı.İki kez bu diyeti uyguladım.59 yaşındayım.157cm.boyundayım.Ş u an 63ile 62 arasındayım ve güçlendirme evresini de bitirmek üzereyim.Armut yapısına sahip olduğum için bu kilo benim için ideal.Yaşı daha genç olanları bilmem ama sitenin verdiği ideal ölçüler bana çok da mantıklı gelmedi.Herkesin kendini iyi hissettiği kilo önemli.Ben bir tecrübemi aktarmak istiyorum.4.evreyi araya sorunlar girmezse pazartesi ve perşembeleri protein günlerini haftada iki kez yaparak devam ettirmek istiyorum.Benim vücut yapım için de Dukan zaten bu iki günlük protein günlerini öneriyordu.Tecrübelerimi sonra aktarırım.Bu diyette en önemli sonuç kilo vermek değildi.Bir türlü erimeyen popo ve kalçalar inanılmaz inceldi.Biraz da yürüyüş yaptım o kadar.Bir doktor olarak proteinleri yağsız yiyerek ve 3.5 litre gibi su ve sıvı içerek sorunsuz üstesinden gelebiliyorsunuz.Her sabah bir yumurta 2kaşık yulaf 1 kaşık da buğday kepeği ile tarçınlı krep inanılmaz doyurucu oluyor.Bu krepi sırf yumurta akı ile de yaparak kolesterol yükünü de azaltabilirsiniz.Zaten Dr.Öz de genetik sorun olmadığı sürece yumurtaya karşı çıkmıyor.Herkese sağlıklı yaşam biçimleri dileğiyle.

Hatice 82 Umarım okursun.Görmediğim için cevap veremedim. Bende de tansiyon problemi var ( mış). 4 hafta kadar önce rutin kontroller için dr. a gittim. tansiyonum ki normalde 11-8 dir. 15-11 çıktı. dr. da ben de çok şaşırdık, çünkü ben hiç bir rahatsızlık hissetmiyordum. Kilo almış olduğumu da görünce bana diet tavsiye etti Ben de Dukan a başladım. HİÇ TUZ KULLANMIYORUM ve tansiyonum şu an 13-9 a sabitlenmiş durumda.dr um da iyi dedi. Ama tabi bir dr. ile konuşman şart

arkadaşlar herkese merhabalar...uzun süre sizi takip ediyorum ve hepinizi tebrik ediyorum..size birkaç sorum olacak,bana yardımcı olacağınıza eminim...abartmıtorum ben 2 aydır dukan diyetini araştırıyorum,internet sitelerinden büyük ölçüde anlamış olup,anlamadığım bazı şeyler var,bir tanıdığımda kitabı var ama oda arkadaşına vermiş,bana gelecek kitap ama ne zaman bilmiyorum..şimdi bilirkişi arkadaşlarıma,bu diyeti uygulayan herkese soruyorum,benim boyum 1.68 kilom 62 yani vermek istediğim 4 kilo kadar,65 kiloydum biraz dikkat ettim ve sadece haftada 2 gün spor yaparak 62 ye düştüm.fakat kilo vermeem durdu,daha doğrusu ben yemeye başladım,çünkü tansiyon düşüklüğü yaşadım.sizce kalan 4 kiloyu vermem için dukan diyeti uygunmudur?4 ten fazla vermek istemiyorum çünkü...birde 1+1,5+5 gibi şeylerden bahsediyorsunuz onlar hakkında bilgi edinebilirmiyim sizden...şimdiden teşekkürler....

normal zamanlarda 13-14 tansiyonla gayet iyi hissediyordum kendimi ama 1 haftadır 10 olan büyük tansiyonum beni yerden yere vuruyo gerçekten OCD nin dediği doğru olabilir mi acaba vitaminsizliktense vitamin kapsülü kullanmak gerekiyor ama kilo yapar diye ısrarla tuz yalayıp geçiştiriyorum olmazsa vitamin alayım hatta hemen şimdi
canım ben kullanıyorum. şimdi seyir evresindeyim ve 2 günde bir kullanıyorum. genellikle protein yediğim günler oluyor. çünkü o günlerde daha halsiz düşüyorum.mesala bu sabah kahvaltıdan sonra 1 tane içtim:))) kullandığım ilaç ise Pharmaton adlı vitamin çok iyi kiloda aldırmadı ben de.. bu tür ilaçlar kilo aldırmıyor sadece iştahını açıyor.eee diyette olduğumuz içinde yemiyoruz bu yüzden kilo almıyoruz:9::9:

bu diyete başlayalı bu gün 20 gün oldu ve ben 5 kilo verdim yanlız benim kilom fazla bu sıralar çok ağır gidiyor bide korkunç derecede kabızlık oluyor bu konuda bi çözümü olan varmı ilaç kullanıyorum oda alışkanlık yapmasını istemiyorum ve birşey daha soracam aranızda vitamin alan varmı kitapta yazıyor ama nasıl vitamin alacağımı bilemiyorum eczanede birsürü vitamin var cevabınızı bekliyorum:58::58:
canım ben Pharmaton kullanıyorum atak döneminde ise Bemiks C kullanmıştım. ama Pharmaton daha zinde tutuyor.

günaydın kızlar bugün 3.800gitti :nazar:çok mutluyum:emir_bebek: c vitamını kullanıyorum acaba ondan mı başka kullananız var mı
C de olur. ben kullandım atak döneminde..
canım acaba kolestrol mu var sende bir tahlil yaptırsan doktora...

kızlar bugün protein günüm ve ben artık yu-mur-ta yemek is-te-mi-yo-rummmmmm. sabah değişiklik olsun diye yumurta, lor, dereotlu ve sütlü omlet yaptım yağsız teflonda ama inanın boğazımdan geçmiyor artıkkkk :((((((( siz kahvaltıda neler yiyorsunuz. ben sabah sabah et de yiyemem offffffffff bu protein günleri beni öldürecek vallla sıkıntıdan vericem kiloları:18::18::18:

kızlaaarrrrr ben 10 mayıstan beri dukan diyetindeyim ve 1+1 devam ediyorum atak evresinde 3 kilo gitti ama şu anda yaklaşık 7 gündür durdumm :S hiçbi şekilde değişmiyor kilom yürüyüşler falan tamam ama her sabah yumurta yemekten bıktımm değişik daha yenilebilir bişiler önerirseniz sevinirimmm ... daha kolay yapılabilir bişiler :56:

Bu diyet gerçekten çok iyi.Kendim doktorum.Menapozdan sonra ipin ucu kaçmıştı.İki kez bu diyeti uyguladım.59 yaşındayım.157cm.boyundayım.Ş u an 63ile 62 arasındayım ve güçlendirme evresini de bitirmek üzereyim.Armut yapısına sahip olduğum için bu kilo benim için ideal.Yaşı daha genç olanları bilmem ama sitenin verdiği ideal ölçüler bana çok da mantıklı gelmedi.Herkesin kendini iyi hissettiği kilo önemli.Ben bir tecrübemi aktarmak istiyorum.4.evreyi araya sorunlar girmezse pazartesi ve perşembeleri protein günlerini haftada iki kez yaparak devam ettirmek istiyorum.Benim vücut yapım için de Dukan zaten bu iki günlük protein günlerini öneriyordu.Tecrübelerimi sonra aktarırım.Bu diyette en önemli sonuç kilo vermek değildi.Bir türlü erimeyen popo ve kalçalar inanılmaz inceldi.Biraz da yürüyüş yaptım o kadar.Bir doktor olarak proteinleri yağsız yiyerek ve 3.5 litre gibi su ve sıvı içerek sorunsuz üstesinden gelebiliyorsunuz.Her sabah bir yumurta 2kaşık yulaf 1 kaşık da buğday kepeği ile tarçınlı krep inanılmaz doyurucu oluyor.Bu krepi sırf yumurta akı ile de yaparak kolesterol yükünü de azaltabilirsiniz.Zaten Dr.Öz de genetik sorun olmadığı sürece yumurtaya karşı çıkmıyor.Herkese sağlıklı yaşam biçimleri dileğiyle.
ooo sizi kutlamalıyım.buradaki en tecrübeli kişi sizsiniz sanıyorum.güçlendirmeyi de geçip koruma evresine başlamışsınız.tecrübelerinizi bizden esirgemeyin lütfen,hepimizin ihtiyacı var.ben burada en büyük benim sanıyodum ama siz benden biraz büyüksünüz içim rahatladı bu yaş da yanlış yapmak dan korkuyordum.troit sorunu yüzünden 6-7yıldır önleyemediğim bir kilo artışım vardı.kontrol etmeye çalışdığım kollestrol sorunum.bu diyet sayesinde kollestrol sorunum bitti meğer bunun sebebi yağlarmış.ben zeytinyağlı çok tüketiyordum tabii bol yağlı.suda 1litre zor içiyordum.şimdi 2,5-3litre su içiyorum ve yağıda hayatımdan çıkardım 2 ayı biraz geç di 9 kilo verdim bu bir mucize ama görüntü enaz 12 13 kilo gibi.tüm dediklerinize katılıyorum umuyorum aynı mutlu sonu bende görürüm (1-2aya kadar)bu arada yıllardır olmadığım kadar sağlıklı hissediyorum kendimi buda ayrıca bu işin eksrası bence.size ve herkese sağlıklı ince günler....

canım cevabın için teşekkür ederim bazen yüyümeye üşeniyorum ondan sormuştum ama senin söylediklerini duyunca gaza geldim birazcık:60: bi de kıskandım seni benden daha çok vermişsin , boyun ve kilon kaç sorabilir miyim :75:

Yürüyüşe üşenmemek lazım. Hele de artık bahar geldi:16: Kolesterole de son derece iyi geliyor

merhaba kızlar benim de 10 kilo vermem gerekiyor.bu sabah itibarı ile başladım..yalnız kafama takılan ilk evreyi kaç gün yapmam gerekiyor...sanırım herkesin vereceği kiloya göre evrelerin süresi farklıymış....bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardım edebilirmi.....

Back