- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
- 598
günaydın duki duki dukancılar ![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
kahverengi çok tatlısın yaa valla çok güldüm
penac ! kızın canını sıkma aaaa![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
bu arada bende kızlar meyveli yogurdun light'ını edinemedim. bende bir kase yogurda 2 tatlı kaşığı meyveli yogurt ekleyerek kendi light yogurdumu icat ettim bol bol tüketiyorum duyrulur.
zira ben sade yogurt yiyemiyorum :26::26:
süper süper süper görünüyor canım eline saglık.![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
kepekim yok benim ben yapamıyorum![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
ama haftasonu sadeca nın dukan usulu yulaf ezmeli çorbasını yaptım. muhteşem oldu. ben sulu yemek severim içim bayram etti valla![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
ben salona gidip kilo vermeyi iki kez denedim ama kilo veremedim. 2-3 ayda sadece 2,5 - 3 kg kaybetmiştim zira orada çok zorluyorlar bedeni. meto resmen dirence geçiyor kilo milo verilmiyor.
kendim dikkatli beslenerek ve spor yaparak bu kiloya indim. ne diyetisyene ne antrenöre ihtiyacımız yok hepsini evde yapabiliriz![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
ya penac şu light pudinglere kaçamak diyip durma ! canımı sıkıyorsun!ben de yiyorum. ama her gün değil ve günde en fazlaa 2 kase
kahverengi çok tatlısın yaa valla çok güldüm
penac ! kızın canını sıkma aaaa
bu arada bende kızlar meyveli yogurdun light'ını edinemedim. bende bir kase yogurda 2 tatlı kaşığı meyveli yogurt ekleyerek kendi light yogurdumu icat ettim bol bol tüketiyorum duyrulur.
zira ben sade yogurt yiyemiyorum :26::26:
Eki Görüntüle 201355
üstü
Eki Görüntüle 201354
altı ( yuvarlak bir tabak ya da tava yardımı ile çeviriyoruz.)
sonra afiyetle yiyoruzzz :)) kola peynir jambon ws. eşliğinde ((bunu yapmam yaklaşık 5dk aldı :) pişmesi de 15-20dk en küçük ocakta kısık ateşte.)
süper süper süper görünüyor canım eline saglık.
kepekim yok benim ben yapamıyorum
ama haftasonu sadeca nın dukan usulu yulaf ezmeli çorbasını yaptım. muhteşem oldu. ben sulu yemek severim içim bayram etti valla
Senin ideal kilona çok çok az kaldı onumuzdeki hafta inşallah iyi haberlerini alacağız.
Bir de mesela ben kiloluyken spor salonuna gitmek istemeyen ben nedense fit olunca spor salonuna devamlı gıdıyorum
Çok güzel olur canımm; birlikte spor salonuna gider formunuzu korursunuz, cok da zevklı olur![]()
ben salona gidip kilo vermeyi iki kez denedim ama kilo veremedim. 2-3 ayda sadece 2,5 - 3 kg kaybetmiştim zira orada çok zorluyorlar bedeni. meto resmen dirence geçiyor kilo milo verilmiyor.
kendim dikkatli beslenerek ve spor yaparak bu kiloya indim. ne diyetisyene ne antrenöre ihtiyacımız yok hepsini evde yapabiliriz