Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canlarım
askerlerimize allahtan rahmet diliyorum çok üzüldüm resmen içim acıdı bu aralar ne kadar da çok şehit verdik nasıl olacak bilmiyorum terör ya da değil ama artık bir mantıklı insanın bunlara dur demesi lazım bir evlat kolaymı yetişiyor nasıl bir ihmaldir bu çok yazık çok
kilo bildirimi yapasım yok ama yinede bildiriyim
kızlar bu arada ben 1 aydır 75-74 sallanıp duruyorum kaçamakta yok ama light kaşar ve light meyveli yogurt tüketiyorum sizce sebep bunlar olabilrmi siz bunları kullnıyormusunuz bugün itibari ile bunlara son verip bakıcam nası olucak
bildirimim şöle
başlangıç:07.06.2012
başlangıç kilom: 83,3
geçen hafta:74,6
bu hafta:74,1( pazartesiden beri73,5 dim noldu anlamadım 2 gündür bol su yeşil çaya ragmen böle )
toplam giden:9,2
yanlış hesaplamadıysam 93 gündür dukancıyım yani 3 ayda 9,2 kilo aslında fena değil ama 1 aydır aynı kilodayım aslında agustos 7 de 74,8 mişim eylül 7 ve 74,1 im giden 1 ayda 700 gramcık
ne dersiniz bir yumruk harekatı gerekirmi kızlar yoksa agustos ramazandı güçlendirme gibiydi sabret bakalım mııı
uygun evet
slm kızlar cok acıl cvp verırsenız sevınırım esım muratbey lor almıs uygunmudur
Bayram öncesi sizin Karaköy'deki yere yine gittim mama almak için. Senin adını verdiğin arkadaş tanıdı hemen. İlgilendi, indirim de yaptı sağolsun.
Çok teşekkürler canım. Aminn..!..............
.............
mutlu yıllar sekerimmm,,yeni yasının sana istediğin tüm güzellikleri getirmesi dileği ileee...ayyy memleketimde dogmussun hemserimm yaaa..ama hakikaten oralar suan hala 30 derecelerde bu arada 30 diosun ya hiç yasını göstermiosun,,sölemesen ben seni asla 30 demezdim
.............
.......
Çok teşekkürleeerrrnice güzel yıllar yaşamanı dilerim delycim
Saolasıınnn. Teşekkürleeer :))Sevdiklerinle ve seni sevenlerle çok mutlu bir yıl geçirmen dileğiyle, mutlu yıllar
Amin canım!! İnşallah hepimiziiinn..Günaydııın kızlarrrr,
.............
...............
Dely'mmm doğum günün tekrar tekrar kutlu olsun,dilediğin herşey gerçek olsun inşallah
...........
Valla yumruk falan hikaye yaa :) Bende bi işe yaramadı. Tabi onu da dene ama.. Sporu arttır bence. Mutlaka işe yarar Kalori yakıyorsun ve matematiksel olarak aldığından çok kalori harcarsan kilo vermek zorundasın :) Sıkışınca biraz bu hesaplardan yardım almalıyız sanırım.. Ayrıca vücudu hareketlendiriyoo..
selam canlarım
...............
.............
bildirimim şöle
bu hafta:74,1( pazartesiden beri73,5 dim noldu anlamadım 2 gündür bol su yeşil çaya ragmen böle )
yanlış hesaplamadıysam 93 gündür dukancıyım yani 3 ayda 9,2 kilo aslında fena değil ama 1 aydır aynı kilodayım aslında agustos 7 de 74,8 mişim eylül 7 ve 74,1 im giden 1 ayda 700 gramcık
ne dersiniz bir yumruk harekatı gerekirmi kızlar yoksa agustos ramazandı güçlendirme gibiydi sabret bakalım mııı
Teşekkür ederim canıım Amiinnn!!iyki doğdun delyyyy iyki doğdun iyki dogdunnn iyki dogdun delyyyyyy
mutlu yıllar canım allah uzun sağlıklı bir ömür versin
Selam güzeller,
54.5kg'la başladım güne kaldı 4.5 kilo ya da abartmazsak 2.5kg ama spor için kalkamadım bugün :2: iki gün üst üste yapınca her tarafım ağrımış yaşlı nineler gibi hareket ediorum resmen iliklerime kadar sızlıo spor yapamadığım için vicdan azabı çekiorum ama olsun geç de olsa vericem bu kiloları geç olsun güç olmasın die boşa dememişler =))
selam canlarım
askerlerimize allahtan rahmet diliyorum çok üzüldüm resmen içim acıdı bu aralar ne kadar da çok şehit verdik nasıl olacak bilmiyorum terör ya da değil ama artık bir mantıklı insanın bunlara dur demesi lazım bir evlat kolaymı yetişiyor nasıl bir ihmaldir bu çok yazık çok
kızlar bu arada ben 1 aydır 75-74 sallanıp duruyorum kaçamakta yok ama light kaşar ve light meyveli yogurt tüketiyorum sizce sebep bunlar olabilrmi siz bunları kullnıyormusunuz bugün itibari ile bunlara son verip bakıcam nası olucak
bildirimim şöle
Selam güzeller,
54.5kg'la başladım güne kaldı 4.5 kilo ya da abartmazsak 2.5kg ama spor için kalkamadım bugün :2: iki gün üst üste yapınca her tarafım ağrımış yaşlı nineler gibi hareket ediorum resmen iliklerime kadar sızlıo spor yapamadığım için vicdan azabı çekiorum ama olsun geç de olsa vericem bu kiloları geç olsun güç olmasın die boşa dememişler =))
Ben de öyle düşünüyorum. Light kaşarda yine de en az %10 yağ vardır di mi :44: Benim baktıklarımda %15 di hatta. Çok canım çekip de yemişliğim var ama; 5 ayda 2 kere falandır. Kaşar yemeyin bence. Yani en azından 1-2 dilimi geçmeyin. Ben kaşar çok severim ve yemeye başladım mı, çerez gibi yerim :26: O yüzden yemiyorum.bence loru gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz kalp hastalrına önerilen peynir tuzsuz ve yağ oranı düşük olması nedeni ile ama benimdeneyimlediğim kaşar light da olsabu diyeti yavaşlatıyor tabi az oranda yenildiğinde çok büyük etkisi olmaz en iyisi light klasik beyaz peynirler
Kolay gelsin, iyi günleeerrben kaçıyorum fatih'e oradan da mahmutpaşa'ya. işlerim var, geç bile kaldım. haberleri izlemekten çıkamadım. görüşmek üzere, hepinize iyi günler kızlar.
Ben de öyle düşünüyorum. Light kaşarda yine de en az %10 yağ vardır di mi :44: Benim baktıklarımda %15 di hatta. Çok canım çekip de yemişliğim var ama; 5 ayda 2 kere falandır. Kaşar yemeyin bence. Yani en azından 1-2 dilimi geçmeyin. Ben kaşar çok severim ve yemeye başladım mı, çerez gibi yerim :26: O yüzden yemiyorum.
cok tesekkur ederım cnm uzerınde yag oranı yazmıyor yag oranını bılen varmı acaba
kızlar kahvaltı menüm : 2 adet çıldır yaptım bol yoğurtladım üzerinede 1 parça peynr rendeledim. bu kadar
selam canlarım
Baktım şimdi yağ oranı 15.6 g miş :26::26::26::26: