- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Hayırlı olsun güçlendirmeeennKızlar yine bi dünya yazmışınız. Akşama oturup okuycam hepsini. Ama dayanamadım bunu sizinle paylaşmam lazım. Şu an elimde güçlendirmenin ilk elması var. Valla nasıl özlemişim. En masum meyvelerden biri olduğu için dedim elmayla başlamak en iyisi. Ekmek yememeye karar verdim bir de. Çok arada canım çekerse bir tost yaparım. Bünye alıştı zaten ekmeksizliğe.
aynen katılıorum hayat su ara cok sıkıcı..bende depresyon arabesk sarkılar dinleyip,eski sewgilime küfrediorum.bi elimde biram eksik
............
........
ayy bi çekin gidin artkk yaaa,,anlamıorum yani size fikir soran warmıda böle negatif yorumlar yapıp gidiosunuz..bence bidahada birine akıl wermeden önce metabolizmanın,metepolizma die yazılmadığını ögrenin gelinde,enazından akıl werme cabalarınız biraz inandırıcı olsun
Bira yasak hihihih rom aromalı light kola iç istersen
Ben de depresifim yaa :) Napalım.. Sıkıcı mıkıcı, idare ediyoz
Metapolizma hihi
Yahu sen ne güzel şeyler yazmışsın öyleeee Duygulandım ya ben..! Sonbahar gününde doğan duygusal bir insan olarak, hemen gözlere yaşlar birikiveriyo, yapmayın etmeyin.. Çok teşekkür ederim canım tatlım.. Senin sıcaklığının bıcırıklığının yanında bizimkinin lafı olmaz.. Günümü güzelleştirdin canımm.. Çok çok öpüyorum Yavruşuna da çok geçmiş olsun.. Senin doktorların yanındaymış zaten :))sabah yine fırsat bulamam arada iki dakikacık bulabildim yazayım dedim..
dünden beri net açık ben hiç yazamadım.. kuzum 6. hastalık diye bi nane geçirmiş meğer.. kreşe başlamıştı pazartesi.. dün döküntüler falan olunca bugün hastaneye götürdüm. orada öğrendik.. neyse o vesileyle evdeki bebekli misafirim birkaç gün için başka bir yere geçtiler.. bende durumlar böyle..
Sizi özledim..
dely kuşş mutlu yıllar tatlım bıdığım!!! senin yerin (hepimizce öyledir sanıyorum) apayrı.. sen böyle android gibin bişeysin zannımca.. her daim gülüyon, ya da elbet sinirden falan da olsa gülüyon demeliyim belki de :) öyle ya da böyle ziplenmiş neşe zımbırtısı(duygusallığı bozdum fekat aklıma bişey gelmedi) gibi ışıldamaya devam et fındığım, nostaljikimm, sırıtık smile' ım ne bileyim robin william'ım, adile naşit'im, arzum onan'ım... ha ayrıca cedric'im... zaman zaman Taz'ım :)) seviyom seni
Teşekkür ederim tatlıımmm Hep beraber inşallah...!dely doğum günün kutlu olsun bebeeemmm.. nice mutlu sağlıklı ve formunda olacagın seneleree....amin.
Kızlar ben krep yapmayı beceremiyordum bir türlü.
Meğerse o sorun bendeki tavalardan kaynaklanıyormuş.
3 tavada denedim, 3'ünde de yapışmıştı ve şevkim kırılmıştı. Poğaça yapıp kepeği o şekilde tüketiyordum mecburen.
Bugün krep tavası aldım bir tane. Yulaf kepeğimde bitmişti gündüz yiyemedim.
Gece gece aklıma geldi ve deneyeyim dedim.
Sonuç mükemmel. Tek bir tarafı bile yapışmadı krepin ve 3-4 dk içinde hazır oluverdi.
İçinede maydanoz - dereotu - pulbiber eşliğinde yaptığım tavuğumdan koydum şahane oldu.
Yalnız gecenin 00.30'unda yediğim için bu sabah tartıya yansımaz fazla umarım. :26:
Hoşuma gitti bu iş benim, bir süre kreple götürürüm artık kepeği. Poğaçanın da tadı ayrı güzel tabii...
Benim de bazen tutuyo, bazen tutmuyo. Ben de o içi seramik tavalardan almak istiyorum, ama çok pahalı onlar yaa Ben de bi krep tavası aliyim bari en iyisi :)
Tarhana yaptık bu hafte evde. Neymiş mis gibi olacakmış neymiş temiz olacakmış. 25 yıldır ilk kez işkence gibi geldi bu iş bana... Eledim eledimm şarkısını söyledim bütün gece. Ellerim davul gibi ve belim tutulmak üzereeee. Üstüne de robotu yaktım. Annem bir cümle söylese fırlatıp atacaktım ya neyse ucuz atlatttıkk
Başlangıç : 07/05/2012
Başlangıç kilo :90,1
Geçen perşembe : 75,8
Dün :74,9
Bugün 76,3 (çüşş ama değilmi ve dün sıfır kaçamak hatta akşam balık yedim). Sanırım fazla şişim ve wc durumları...Dün spor da yapamadım suyu atamadım tabi. Neysee dün gördüğüm bana yetti ama bildirime bugünü yazalıkk lütfennn
GÜzel bir gün olurmu sizce ben çok gerginim bugünn. Allah hayra getirsinnn..
Bügün 3 toplantım var pöfffff. Tatil istiyorum bennnn
Bence 74,9 yazabiliriz yaa.. Boşuna artılar onlar. Wc'dendir..
Güzel bir gün olsun canım.. Kolay gelsin işlerinde. Gerilmeee!! Halledersin her şeyi sen