• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:60::60:
canım dukana uyduğun ve öyle günde birer dilim tatlılar yemediğinde o günler öyle çook da uzak değil.ben bu diyete başladığımda 71'e tırmanıyordum ve burdaki eski arkadaşların tickerlarına bakıp allahım ben de görebilecek miyim küçük kaplumbağamın yolun sonuna vardığı o güzel anıı çook uzak çook diyordum ve o psikolojiyle çizelgeme bir kaplumbağa koymuştum(o günleri hiç göremeyeceğimi düşünüyordum) ama henüz 2.5 ayımı doldurmadan kaplumbağam yolunu tamaladı ve o günlri hatırladıkça gülüyorum kendime.seninde yolunu en kısa sürede tamamlaman dileğiyle:54:

tatlım bitanesin valla.tıkandığımda atak zamanımı hatırlıyorum.yemekle ilgili bi sıkıntım olduğundan değil sadece gerçekten iner mi bu kilo diye düşündüğüm zamanları ama bi daha inermi bu kilo diye düşünebileceğim bi kiloya hiç çıkmamak için uğraşıyorum aman yedim de ne oldu diyorum şimdi ama o anda insan kendine hakim olduğunda olay bitiyo 10-11 kg daha versem ah bu kadar saadet beni korkutuyor diyebilirim işte:39::39::39::39::39:

hala ders çalışıyorum ve bu gece uyimicam. tavuk but almştm onları yiyip duruyorm arada 1er tane. düzen müzen kalmadı. kiloma nasıl yansır acaba. ataktayım bir de... zamanlama yanlş oldu sanırım ama neyse. ekmeklerim de bitti ve yapmaya vaktim yok. yarın ne yicem acaba. 1 adet tavuk butunu sabaha ayırayım. arada br de jambon atıştırırım. ama sınavda yanıma ne alıcam ki :( bugün bir parça ekmekçik ve 1 adet haşlanmş bıldırcın yumrtası ile gitmiştim. bayağı işe yaradı. sınavda acıkmak kadar kötüsü yok.

canım sana başarılar diliyorum süt ve yoğurt da al yanına istersen

allah cezamı verecek.ya da dukan mı demeliydim.insan büyük konuşmıycak.bugün bi tane 3 tat bi tane eti puf yedim ya hemen kızmayın nazar mı oldu ne 40 gün hiç kaçamak yapmadım diye kurum kurum kuruluyodum oh mu olsun yoksa:37::37::37::37::37:

olmasaymış iyiymiş ama artık üzülme olan olmuş..önemli olan bundan sonra şeytana uymamaya çalışmak..ben kendime güvenemediğimden kaçamak yapamıyorum yapmadımda..çünkü bi kere bozarsam durduramam kendimi diye korkuyorum..ya hep ya hiç mantalitesi maalesef:) tatlı istediğinde sırf süte neskafe baya işe yarıyo..hatta diyet sütle deil normalle yaparsan daha lezzetli olur en azından diyete uymayan bişi yememiş olursun..emeksiz bişi olmuyo..ya yemenin zevki ya giyinmenin zevki seçim yapmak bize kalmış:)

slmm kızlarr ben aranıza yeni katıldımm dukan diyeti yapmak istiyorumm:18:fakat tam olarak neler yapacağımı bilmiyorumm yani elimde liste olmayınca ne zaman ne yesem diye düşünüyorum .Dukan diyeti için bana bilgi verebilir misiniz yapan arkadaşlar örnek menü yazabilir mii teşekkür ederimmm :61:

canım ben eşimle çıkmaya başladığımda (bundan 8 yıl kadar önceydi) ablam bana demişti ki: 'bak canım hayatta mutlu olmanın 2 şartı vardır 1.doğru insan olabilmek 2.doğru insanı bulabilmek ve sen doğru insansın buna inanıyorum umarım doru insanı bulabilmişsindir' o zaman hiç önemsemeden bir abla nasihatı işte diyip geçmiştim.Ama şimdi ne demk istediğini daha iyi anlıyorum.ve diyorum ki eşim doru insanmış ki 8 yıldır birlikteyiz ve birlikteliğimizi evlilikle taçlandırdık.
senin için de diyeceğim o ki eğer o doğru insan olsaydı öle arkasını dönüp gitmezdi ve sen şükretmelisin ki hayatında çok önemli karalar vermeden ondan kurtulabilmişsin.gözyaşı dökmesi gereken taraf sen değilsin çünkü görünen o ki doru insan sensin ve yanlış adamdan kurtulabilmişsin(umarım çok ileri gitmemişimdir ve kusura bakmazsın ama hayatına dön yüzünü ve yaşamın tadını çıkar çünkü hayat gerçekten çok kısa ve çok güzel öle birilerinin arkasından gözyaşı dökmeye harcanamayacak kadar kısa ve güzel)
herşeyinizi paylaşın ama sevginizi ve sizi haketmeyen kişiye bu kadar cömert olmayın senin için en iyisi o olmadığı için şuan senin yanında değil unutma bazen bizim şer zannettiğimiz şeyler hayır zannettiklerimizden çok daha iyidir

:36::36::36::36:hay allah şimdi gördüm linki allah müstehaklarını versin ama dr öz ve saraç a saygımız sonsuz tebiiiii:36::36::36:siz de böyle yapın kulağınızı tıkayın bildiğiniz yolda devam

bence bizim diyetisyenler işsiz kalacacız diye korkmuşlar öz le saraç okey vermiş ya dukana demekki dogru yoldayız haydi kızlarrrrr hep beraber inceliyoruz çok konuşanlara inat

arkadaşlar bugün 4. günüm atakta 2.4 kilo verdim, çok acıktığım zamanlarda oluyor açıkcası ama burayı okudukça kendime hakim oluyorum , liste dışına çıkmıyorum, sadece light puding yedim hergün bunu da söylemeden geçemicem:26: ama gerçekten kendimi hafiflemiş hissediyorum bi de bişi sormak istiyorum herkes hergün mutlaka yürüyor mu :34:

arkadaşlar bugün 4. günüm atakta 2.4 kilo verdim, çok acıktığım zamanlarda oluyor açıkcası ama burayı okudukça kendime hakim oluyorum , liste dışına çıkmıyorum, sadece light puding yedim hergün bunu da söylemeden geçemicem:26: ama gerçekten kendimi hafiflemiş hissediyorum bi de bişi sormak istiyorum herkes hergün mutlaka yürüyor mu :34:

hoşgeldin :60:benimde 5.günüm 40dak kosu bandında yürüyorum ve sabahları 40dak plates yapıyorum sabah tartıldıgımda 3.200 gitmişti

kizlar merhaba 5. gunume kadar diyetim cok ii gidiordu her gun gram gram inceldim ama dun annemle babam almanyaya gitmislerdi simit getirmisler size soruorum 1 bucuk sene boyunca simite hasret kalmissiniz diyet filan gozunuz gorurmu :43: cok ozlemisim napiyim evde yapsanizda disardaki gibi olmaz sicacik mikroda isittim da yedim bir tane ama sabah tartida 1 kilo fazla gosterdi sizce normalmi bir simitle 1 kilo alinirmi hemen ustelik saat aksam 7 bucukda yedim cokda gec deildi morelim cok bozuldu :50: bugunde sebzeye gectim daha rahatim sizdede bu sorun oldumu acaba :17: bole olursa normal beslenme donemine gecincedemi fazla gostericek tarti anlamadim ben yorumlarinizi bekliorum:14::75:

bian bu mesajı kendim yazdım zannettim.olur canım olur metabolizman benim gibiyse olur.bu arada bi simit 5 dilim ekmeğe eşdeğer ama iyi etmişşsin laf aramızda simiti her gün yiyebilirim:39::39::39::39:

slmm kızlarr ben aranıza yeni katıldımm dukan diyeti yapmak istiyorumm:18:fakat tam olarak neler yapacağımı bilmiyorumm yani elimde liste olmayınca ne zaman ne yesem diye düşünüyorum .Dukan diyeti için bana bilgi verebilir misiniz yapan arkadaşlar örnek menü yazabilir mii teşekkür ederimmm :61:

hoşgeldin kitabı alıp okusan daha iyi olur ama yagsız et ve süt urunleri balık yumurta istedigin kadar yiyebilirsin tabi en az 1.5 lt. su içmelisin yani listeyi sen olusturuyosun

Son düzenleme:
kızlar ben bir haftadır spor yapıyorum, kendi kendime düşündümki 2 haftada dukan diyeti yapsam etkisini görrüm sanki, daha çok basen bölgem için cebelleşiyorum günde en az 1 buçuk saat spor salonunda ama hala kilomda bi değişme yok... Daha önce Dukan diyeti yapmıştım istedigim kiloya ulaşmıştım ancak spor yapmadıgım için kilolar düzensiz bi şekilde gitmişti vücudumda çok rahatsız olmustum, iki sorum olacak sizlere

-simdi diyet yapsam sporla istedigim bölgelerden mi gider sizce?
-birde tam mezuniyet dönemindeyim çok halsizlik oluyordu bende, üstüne bir de spor yapınca kötü olurmuyum sizce? öneriniz varmı bitkinlik halini engellemek için:61:

olmasaymış iyiymiş ama artık üzülme olan olmuş..önemli olan bundan sonra şeytana uymamaya çalışmak..ben kendime güvenemediğimden kaçamak yapamıyorum yapmadımda..çünkü bi kere bozarsam durduramam kendimi diye korkuyorum..ya hep ya hiç mantalitesi maalesef:) tatlı istediğinde sırf süte neskafe baya işe yarıyo..hatta diyet sütle deil normalle yaparsan daha lezzetli olur en azından diyete uymayan bişi yememiş olursun..emeksiz bişi olmuyo..ya yemenin zevki ya giyinmenin zevki seçim yapmak bize kalmış:)

evet acı gerçeğin farkındayım,bunu bile bile yaptığım için kendimi bidaha kınıyorum:59::59::59::59:

kızlar ben bir haftadır spor yapıyorum, kendi kendime düşündümki 2 haftada dukan diyeti yapsam etkisini görrüm sanki, daha çok basen bölgem için cebelleşiyorum günde en az 1 buçuk saat spor salonunda ama hala kilomda bi değişme yok... Daha önce Dukan diyeti yapmıştım istedigim kiloya ulaşmıştım ancak spor yapmadıgım için kilolar düzensiz bi şekilde gitmişti vücudumda çok rahatsız olmustum, iki sorum olacak sizlere

-simdi diyet yapsam sporla istedigim bölgelerden mi gider sizce?
-birde tam mezuniyet dönemindeyim çok halsizlik oluyordu bende, üstüne bir de spor yapınca kötü olurmuyum sizce? öneriniz varmı bitkinlik halini engellemek için:61:

güzelcim en güzeli yağlardan gittiği için önce problemli bölgeden gidiyo hiç düşünme hemen başla.

Tabii ki başaracaksın; her başardıgın kiloyu da bizlerle paylaşarak hep birlikte sevinerek penac82
desteğin için teşekkürler ... düştüğüm her kiloda yazacağımdan emin olabilirsiniz...deneyimlerinizden yararlanmak çok hoş.emeğinize sağlık:69:

Son düzenleme:
bu diyete başlayalı bu gün 20 gün oldu ve ben 5 kilo verdim yanlız benim kilom fazla bu sıralar çok ağır gidiyor bide korkunç derecede kabızlık oluyor bu konuda bi çözümü olan varmı ilaç kullanıyorum oda alışkanlık yapmasını istemiyorum ve birşey daha soracam aranızda vitamin alan varmı kitapta yazıyor ama nasıl vitamin alacağımı bilemiyorum eczanede birsürü vitamin var cevabınızı bekliyorum:58::58:

kızlarr günaydın. yine açılışı ben yapıyorum.. ders çalışmak lazım malum .:D ay size bir haberim var. en yakın arkadaşım miss model of turkey kraliçesi oldu dün akşam! çinde temsil edicek ülkemizi. çok sevindirik oldum :D taa liseden beri güzelsin güzelsin diyip duruyordum,katılsan birinci olursun diyordum! katıldı ve oldu :D

Back