canım dukana uyduğun ve öyle günde birer dilim tatlılar yemediğinde o günler öyle çook da uzak değil.ben bu diyete başladığımda 71'e tırmanıyordum ve burdaki eski arkadaşların tickerlarına bakıp allahım ben de görebilecek miyim küçük kaplumbağamın yolun sonuna vardığı o güzel anıı çook uzak çook diyordum ve o psikolojiyle çizelgeme bir kaplumbağa koymuştum(o günleri hiç göremeyeceğimi düşünüyordum) ama henüz 2.5 ayımı doldurmadan kaplumbağam yolunu tamaladı ve o günlri hatırladıkça gülüyorum kendime.seninde yolunu en kısa sürede tamamlaman dileğiyle
erken anne olmanın faydaları da yok değil hanierken anne olunca erkenden de babaanne olabiliyorsun. 43 yaşındayım 1 yaşında torunum var şimdi. benim bir sürü arkadaşım henüz çocuk doğurayım mı doğurmayayım mı diye düşünüyor.
hala ders çalışıyorum ve bu gece uyimicam. tavuk but almştm onları yiyip duruyorm arada 1er tane. düzen müzen kalmadı. kiloma nasıl yansır acaba. ataktayım bir de... zamanlama yanlş oldu sanırım ama neyse. ekmeklerim de bitti ve yapmaya vaktim yok. yarın ne yicem acaba. 1 adet tavuk butunu sabaha ayırayım. arada br de jambon atıştırırım. ama sınavda yanıma ne alıcam kibugün bir parça ekmekçik ve 1 adet haşlanmş bıldırcın yumrtası ile gitmiştim. bayağı işe yaradı. sınavda acıkmak kadar kötüsü yok.
allah cezamı verecek.ya da dukan mı demeliydim.insan büyük konuşmıycak.bugün bi tane 3 tat bi tane eti puf yedim ya hemen kızmayın nazar mı oldu ne 40 gün hiç kaçamak yapmadım diye kurum kurum kuruluyodum oh mu olsun yoksa
herşeyinizi paylaşın ama sevginizi ve sizi haketmeyen kişiye bu kadar cömert olmayın senin için en iyisi o olmadığı için şuan senin yanında değil unutma bazen bizim şer zannettiğimiz şeyler hayır zannettiklerimizden çok daha iyidircanım ben eşimle çıkmaya başladığımda (bundan 8 yıl kadar önceydi) ablam bana demişti ki: 'bak canım hayatta mutlu olmanın 2 şartı vardır 1.doğru insan olabilmek 2.doğru insanı bulabilmek ve sen doğru insansın buna inanıyorum umarım doru insanı bulabilmişsindir' o zaman hiç önemsemeden bir abla nasihatı işte diyip geçmiştim.Ama şimdi ne demk istediğini daha iyi anlıyorum.ve diyorum ki eşim doru insanmış ki 8 yıldır birlikteyiz ve birlikteliğimizi evlilikle taçlandırdık.
senin için de diyeceğim o ki eğer o doğru insan olsaydı öle arkasını dönüp gitmezdi ve sen şükretmelisin ki hayatında çok önemli karalar vermeden ondan kurtulabilmişsin.gözyaşı dökmesi gereken taraf sen değilsin çünkü görünen o ki doru insan sensin ve yanlış adamdan kurtulabilmişsin(umarım çok ileri gitmemişimdir ve kusura bakmazsın ama hayatına dön yüzünü ve yaşamın tadını çıkar çünkü hayat gerçekten çok kısa ve çok güzel öle birilerinin arkasından gözyaşı dökmeye harcanamayacak kadar kısa ve güzel)
hay allah şimdi gördüm linki allah müstehaklarını versin ama dr öz ve saraç a saygımız sonsuz tebiiiii siz de böyle yapın kulağınızı tıkayın bildiğiniz yolda devam
arkadaşlar bugün 4. günüm atakta 2.4 kilo verdim, çok acıktığım zamanlarda oluyor açıkcası ama burayı okudukça kendime hakim oluyorum , liste dışına çıkmıyorum, sadece light puding yedim hergün bunu da söylemeden geçemicem:26: ama gerçekten kendimi hafiflemiş hissediyorum bi de bişi sormak istiyorum herkes hergün mutlaka yürüyor mu
kizlar merhaba 5. gunume kadar diyetim cok ii gidiordu her gun gram gram inceldim ama dun annemle babam almanyaya gitmislerdi simit getirmisler size soruorum 1 bucuk sene boyunca simite hasret kalmissiniz diyet filan gozunuz gorurmucok ozlemisim napiyim evde yapsanizda disardaki gibi olmaz sicacik mikroda isittim da yedim bir tane ama sabah tartida 1 kilo fazla gosterdi sizce normalmi bir simitle 1 kilo alinirmi hemen ustelik saat aksam 7 bucukda yedim cokda gec deildi morelim cok bozuldu bugunde sebzeye gectim daha rahatim sizdede bu sorun oldumu acaba bole olursa normal beslenme donemine gecincedemi fazla gostericek tarti anlamadim ben yorumlarinizi bekliorum
slmm kızlarr ben aranıza yeni katıldımm dukan diyeti yapmak istiyorumm:18:fakat tam olarak neler yapacağımı bilmiyorumm yani elimde liste olmayınca ne zaman ne yesem diye düşünüyorum .Dukan diyeti için bana bilgi verebilir misiniz yapan arkadaşlar örnek menü yazabilir mii teşekkür ederimmm
olmuyor kaplumbağamın sadece poposu görünüyor
olmasaymış iyiymiş ama artık üzülme olan olmuş..önemli olan bundan sonra şeytana uymamaya çalışmak..ben kendime güvenemediğimden kaçamak yapamıyorum yapmadımda..çünkü bi kere bozarsam durduramam kendimi diye korkuyorum..ya hep ya hiç mantalitesi maalesef:) tatlı istediğinde sırf süte neskafe baya işe yarıyo..hatta diyet sütle deil normalle yaparsan daha lezzetli olur en azından diyete uymayan bişi yememiş olursun..emeksiz bişi olmuyo..ya yemenin zevki ya giyinmenin zevki seçim yapmak bize kalmış:)
kızlar ben bir haftadır spor yapıyorum, kendi kendime düşündümki 2 haftada dukan diyeti yapsam etkisini görrüm sanki, daha çok basen bölgem için cebelleşiyorum günde en az 1 buçuk saat spor salonunda ama hala kilomda bi değişme yok... Daha önce Dukan diyeti yapmıştım istedigim kiloya ulaşmıştım ancak spor yapmadıgım için kilolar düzensiz bi şekilde gitmişti vücudumda çok rahatsız olmustum, iki sorum olacak sizlere
-simdi diyet yapsam sporla istedigim bölgelerden mi gider sizce?
-birde tam mezuniyet dönemindeyim çok halsizlik oluyordu bende, üstüne bir de spor yapınca kötü olurmuyum sizce? öneriniz varmı bitkinlik halini engellemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?