Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım bitanesin valla.tıkandığımda atak zamanımı hatırlıyorum.yemekle ilgili bi sıkıntım olduğundan değil sadece gerçekten iner mi bu kilo diye düşündüğüm zamanları ama bi daha inermi bu kilo diye düşünebileceğim bi kiloya hiç çıkmamak için uğraşıyorum aman yedim de ne oldu diyorum şimdi ama o anda insan kendine hakim olduğunda olay bitiyo 10-11 kg daha versem ah bu kadar saadet beni korkutuyor diyebilirim işte

canım sana başarılar diliyorum süt ve yoğurt da al yanına istersen

olmasaymış iyiymiş ama artık üzülme olan olmuş..önemli olan bundan sonra şeytana uymamaya çalışmak..ben kendime güvenemediğimden kaçamak yapamıyorum yapmadımda..çünkü bi kere bozarsam durduramam kendimi diye korkuyorum..ya hep ya hiç mantalitesi maalesef:) tatlı istediğinde sırf süte neskafe baya işe yarıyo..hatta diyet sütle deil normalle yaparsan daha lezzetli olur en azından diyete uymayan bişi yememiş olursun..emeksiz bişi olmuyo..ya yemenin zevki ya giyinmenin zevki seçim yapmak bize kalmış:)

slmm kızlarr ben aranıza yeni katıldımm dukan diyeti yapmak istiyorumm:18:fakat tam olarak neler yapacağımı bilmiyorumm yani elimde liste olmayınca ne zaman ne yesem diye düşünüyorum .Dukan diyeti için bana bilgi verebilir misiniz yapan arkadaşlar örnek menü yazabilir mii teşekkür ederimmm

herşeyinizi paylaşın ama sevginizi ve sizi haketmeyen kişiye bu kadar cömert olmayın senin için en iyisi o olmadığı için şuan senin yanında değil unutma bazen bizim şer zannettiğimiz şeyler hayır zannettiklerimizden çok daha iyidir

hay allah şimdi gördüm linki allah müstehaklarını versin ama dr öz ve saraç a saygımız sonsuz tebiiiiisiz de böyle yapın kulağınızı tıkayın bildiğiniz yolda devam

bence bizim diyetisyenler işsiz kalacacız diye korkmuşlar öz le saraç okey vermiş ya dukana demekki dogru yoldayız haydi kızlarrrrr hep beraber inceliyoruz çok konuşanlara inat

arkadaşlar bugün 4. günüm atakta 2.4 kilo verdim, çok acıktığım zamanlarda oluyor açıkcası ama burayı okudukça kendime hakim oluyorum , liste dışına çıkmıyorum, sadece light puding yedim hergün bunu da söylemeden geçemicem:26: ama gerçekten kendimi hafiflemiş hissediyorum bi de bişi sormak istiyorum herkes hergün mutlaka yürüyor mu

hoşgeldin benimde 5.günüm 40dak kosu bandında yürüyorum ve sabahları 40dak plates yapıyorum sabah tartıldıgımda 3.200 gitmişti

bian bu mesajı kendim yazdım zannettim.olur canım olur metabolizman benim gibiyse olur.bu arada bi simit 5 dilim ekmeğe eşdeğer ama iyi etmişşsin laf aramızda simiti her gün yiyebilirim

hoşgeldin kitabı alıp okusan daha iyi olur ama yagsız et ve süt urunleri balık yumurta istedigin kadar yiyebilirsin tabi en az 1.5 lt. su içmelisin yani listeyi sen olusturuyosun

Son düzenleme:
kızlar ben bir haftadır spor yapıyorum, kendi kendime düşündümki 2 haftada dukan diyeti yapsam etkisini görrüm sanki, daha çok basen bölgem için cebelleşiyorum günde en az 1 buçuk saat spor salonunda ama hala kilomda bi değişme yok... Daha önce Dukan diyeti yapmıştım istedigim kiloya ulaşmıştım ancak spor yapmadıgım için kilolar düzensiz bi şekilde gitmişti vücudumda çok rahatsız olmustum, iki sorum olacak sizlere

-simdi diyet yapsam sporla istedigim bölgelerden mi gider sizce?
-birde tam mezuniyet dönemindeyim çok halsizlik oluyordu bende, üstüne bir de spor yapınca kötü olurmuyum sizce? öneriniz varmı bitkinlik halini engellemek için

evet acı gerçeğin farkındayım,bunu bile bile yaptığım için kendimi bidaha kınıyorum

güzelcim en güzeli yağlardan gittiği için önce problemli bölgeden gidiyo hiç düşünme hemen başla.

Tabii ki başaracaksın; her başardıgın kiloyu da bizlerle paylaşarak hep birlikte sevinerek penac82
desteğin için teşekkürler ... düştüğüm her kiloda yazacağımdan emin olabilirsiniz...deneyimlerinizden yararlanmak çok hoş.emeğinize sağlık

Son düzenleme:
bu diyete başlayalı bu gün 20 gün oldu ve ben 5 kilo verdim yanlız benim kilom fazla bu sıralar çok ağır gidiyor bide korkunç derecede kabızlık oluyor bu konuda bi çözümü olan varmı ilaç kullanıyorum oda alışkanlık yapmasını istemiyorum ve birşey daha soracam aranızda vitamin alan varmı kitapta yazıyor ama nasıl vitamin alacağımı bilemiyorum eczanede birsürü vitamin var cevabınızı bekliyorum

kızlarr günaydın. yine açılışı ben yapıyorum.. ders çalışmak lazım malum . ay size bir haberim var. en yakın arkadaşım miss model of turkey kraliçesi oldu dün akşam! çinde temsil edicek ülkemizi. çok sevindirik oldum taa liseden beri güzelsin güzelsin diyip duruyordum,katılsan birinci olursun diyordum! katıldı ve oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…