• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar merhaba.yarın ben de başlayacagım dukan diyetine sitesinden baktım 3 gün atak yapmam gerekiyormuş. ama okadar kafam karıştı ki ne yemeliyim mesela bu 3 gün ben örnek diyet listesi de göremiyorum:/:5:

zaten sen kendi diyet listeni kendin olusturuyosun kitabı almanı tavsiye ederim(internetteki bilgilerin çogu yanlış ) yagsız et, sut,,balık,tavuk,yumurta istedigin kadar yiyebilirsin bu arada yulaf kepegini aldınmı ablama ununu verip yulaf kepegi demişlerdi

bende koca 2lt siseyi gun boyunca yanimda gezdiriom yoksa benimde hic aklima gelmio su icmek:37::1:

valla benlede dalga gecıolar ısyerınde damacana tası ıstersen dıolar.hanı erıklı 1lt kısa tombul sıselerınden aldım onunla dolasıyorum ama vız gelır soledıklerı sudan gordugum faydayı baska hıcbırseyden gormedım sporda dahıl

Kızlar; simlanın yayla corbasını yaptım ve ictim.

dukan diyeti tariflerim: YAYLA ÇORBASI

bagırsaklarım da calıstı ustelık, her ne kadar ben kıvamı tutturamasam da lapa gıbı olsa da corba tarzı bırseyler ıcmek hem de bol naneli iyi geldi.

sen kıvamı tutturmussundur ama bu yulaf kepeği durdukca sıstıgı ve yapıskan bı hal aldıgı ıcın kıvam ole bende denedım corbayı cok lezztlı ama ben daha 1 kasık yulaf kepeği ıle yapıom yoksa o yapıskan kıvam falza kalın gelıo bana ama kıvamlı corba sevenlere ıdeal

zaten arkadaslar saolsun herkes bı katkıda bulunuo yenı tarıfler damak tadımıza ayarlamak bızım ısımız alıp hosumuza gıden seklıyle tuketmek lazım

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
25 mayıstan beri birşey yazamadım takip de edemedim çünkü diyetimi bozdum :( öyle böyle bozma da degil hani tatlılar çikolatalar ana yemekler... :(((((((((((( bugün itibariyle tekrar döndüm ilk basta uyguladıgım kısımda 3 kilo vermiştim 4 gündür yediğim kısımda ise 1.5 kilo geri aldım :(((((( şimdi 53.5 kilo ile seyirden devam edecegim umarım yine bozmam..
Herkese tavsiye 3-5 dakikalık iradesizlikle gelen mutluluk sonra tüm gün vicdan azabına dönüşüyor sakın yemeyin sakınnnn.. bakın dön dolaş yine diyete devam yedik de ne oldu :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım bır de benım yulaf kepegım zencefıl aktardan yanı gercek olmayandan.

cok geldı 2 kasık dedıgın gıbı bır dahakıne 1 kasık koyacagım tam corba kıvamın da olacak gıbı ama bu halıyle de tadı oldukca guzel.

sen kıvamı tutturmussundur ama bu yulaf kepeği durdukca sıstıgı ve yapıskan bı hal aldıgı ıcın kıvam ole bende denedım corbayı cok lezztlı ama ben daha 1 kasık yulaf kepeği ıle yapıom yoksa o yapıskan kıvam falza kalın gelıo bana ama kıvamlı corba sevenlere ıdeal

zaten arkadaslar saolsun herkes bı katkıda bulunuo yenı tarıfler damak tadımıza ayarlamak bızım ısımız alıp hosumuza gıden seklıyle tuketmek lazım

canım bır de benım yulaf kepegım zencefıl aktardan yanı gercek olmayandan.

cok geldı 2 kasık dedıgın gıbı bır dahakıne 1 kasık koyacagım tam corba kıvamın da olacak gıbı ama bu halıyle de tadı oldukca guzel.

evet lezzetine diyecek yok hatta evdekiler bile sulanmıstı benim corbama
sen niye gercek olanından almadın anlamadımki? hatta sen demistin bana gebzeye gıdıcem falan diye
bak ben 10 paket getirtttim gebze rosmandan kargoyla

Evet canım izindeydim hatta gidip kendim alacaktım sonra kaldı oyle; en ıyısı arayıp ben de alayım kargoyla zaten elımdeki de bitmek üzere.

sen niye gercek olanından almadın anlamadımki? hatta sen demistin bana gebzeye gıdıcem falan diye

arkadaşlar ben yulaf kepeğinden kek yaptım çok güzel kabardı falan ama yaklaşık 1 saattir fırında olmasına rağmen böyle içi ıslak gibi kaldı hatta ıslak sünger gibi nedendir acaba fikriniz var mı :59:

Ben de 1 haftalığına İstanbul dısına gıdıyorum; otelde kalacagız iş nedeni ile; acık bufe oldugu ıcın ınmeyecegım bıle; annem sımdı kofte yapıyor; pogaca da yapacak onları yerım dıye dusunuyorum; kek de dusunmustum ama kekın neden oldu ki acaba oyle, kepegı mı az geldı acaba?

Ben de 1 haftalığına İstanbul dısına gıdıyorum; otelde kalacagız iş nedeni ile; acık bufe oldugu ıcın ınmeyecegım bıle; annem sımdı kofte yapıyor; pogaca da yapacak onları yerım dıye dusunuyorum; kek de dusunmustum ama kekın neden oldu ki acaba oyle, kepegı mı az geldı acaba?

Bilmiyorum ki yaaa o kadar da heveslenmiştim, burdaki tariflerden birine göre yaptım ama :59: şu diyet süresince ziyan olan yumurtanın kepeğin haddi hesabı yok valla yazık günah

canım benim boyum 173 cm civarı ama ben duz 170 diyorum :1: ama sorun üstüm hep 38 bedendi en şişman halimde bu diyete başlarken bile ama basenlerimden dolayı 42 tam oluyordu :(

Dukanın sitesinde benim ideal kilomu 58 kg olarak hesapladı, ben buraya 57 yazmıştım ama 58 olunca guclendırmeye gececegım; cunku burdan okuduklarımdan sonra anladım ki Dukan amca dıyorsa bir bildiği vardır :1:

Senin ideal kilonu kaç vermişti sitede?

oo boyda uzun ne güzel. ben 165 cm boyundayım. dukan amca bana ideal kilom olaraktan 59.5 verdi
hıh hıh da:63::63: hıh hıh:63::63:
banane ben en az 55 olmak istiyorum

ya ben gebzede çalışıyorum ama o gebze centera ne ara gidicem bilmiyorum. yolu ters servislerii yakalamak lazm.. off şu kocam da izmirden bi paket kepegi getiremedi sinir oldum..
bide bide ben şey
bugün kahvaltıda iki dilim kızarmış ekmek ve bir saat önce de 2 kaşık mantı yidim :14::14::14::14:
regl öncesi dönemde hiç doymuyorum. ama en azından eşimin yediği gofretlerden filan yemedim diyorum. yarın tartılmıcam bi kaç gün tartılmıcam çok moralim bozuluyo:14::14::14:

asi peri; olan olmus bence moralını bozma ve sımıtı unut ki ben de cok severım.

Ben sımdıye kadar hıc karbonhıdrat kacamagı yapmamaya dıkkat ettım; kı gecenlerde soylemesı ayıptır bır yerde arkadaslarım yanımda kayserı mantısı yedı :(( onlar da cok acımasız canım :1: ama bozmadım, ama benım zayıf yanımda tatlı yanı lıght pudıngler :59:

sımdı kacamagı unutuyoruz, bugun hıc kacamak yapmıyoruz :13:

ya penac şu light pudinglere kaçamak diyip durma ! canımı sıkıyorsun! :D ben de yiyorum. ama her gün değil ve günde en fazlaa 2 kase.

arkadaşlar ben yulaf kepeğinden kek yaptım çok güzel kabardı falan ama yaklaşık 1 saattir fırında olmasına rağmen böyle içi ıslak gibi kaldı hatta ıslak sünger gibi nedendir acaba fikriniz var mı :59:

kek kıvamında bir hamur olmayacaktı. hamur kıvamında olacaktı. belki ondandır. bir de içine birazcık buğday kepeği katarsan daha güzel olabilir. ben tavada bile yapıyorum. birazdan tavada yaptığımın resmini de koyarım :D

Back