• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

$Fotoğraf0517.jpg
üstü

$Fotoğraf0516.jpg
altı ( yuvarlak bir tabak ya da tava yardımı ile çeviriyoruz.)

sonra afiyetle yiyoruzzz :)) kola peynir jambon ws. eşliğinde ((: (bunu yapmam yaklaşık 5dk aldı :) pişmesi de 15-20dk en küçük ocakta kısık ateşte.)

Eklentiler

• $Fotoğraf0520.jpg
    $Fotoğraf0520.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 35
canım benim boyum 173 cm civarı ama ben duz 170 diyorum :1: ama sorun üstüm hep 38 bedendi en şişman halimde bu diyete başlarken bile ama basenlerimden dolayı 42 tam oluyordu :(

Dukanın sitesinde benim ideal kilomu 58 kg olarak hesapladı, ben buraya 57 yazmıştım ama 58 olunca guclendırmeye gececegım; cunku burdan okuduklarımdan sonra anladım ki Dukan amca dıyorsa bir bildiği vardır :1:

Senin ideal kilonu kaç vermişti sitede?
benimde 56 verdi ama bu süreçte spor yapamadığım için sıkılaşmaya ihtiyacım var,artık evlendikten sonra eşimle birlikte spor salonuna yazılırız dıyoruz çok şanslıyım ki kendileri vücutlarına pek önem veriyolar :1: 3 kilo almışta düğünden sonra bende senin diyetle biraz zayıflayıp sonra sporla kas yapıyım diyo:1:evlenince kilo alan değil fit olan bi çift olucaz gibi görünüyo, bende o süreçte hem belki biraz daha kilo verir hemde sıkılaşırım inş:49:

benimde 56 verdi ama bu süreçte spor yapamadığım için sıkılaşmaya ihtiyacım var,artık evlendikten sonra eşimle birlikte spor salonuna yazılırız dıyoruz çok şanslıyım ki kendileri vücutlarına pek önem veriyolar :1: 3 kilo almışta düğünden sonra bende senin diyetle biraz zayıflayıp sonra sporla kas yapıyım diyo:1:evlenince kilo alan değil fit olan bi çift olucaz gibi görünüyo, bende o süreçte hem belki biraz daha kilo verir hemde sıkılaşırım inş:49:

Senin ideal kilona çok çok az kaldı onumuzdeki hafta inşallah iyi haberlerini alacağız.

Bir de mesela ben kiloluyken spor salonuna gitmek istemeyen ben nedense fit olunca spor salonuna devamlı gıdıyorum :1:

Çok güzel olur canımm; birlikte spor salonuna gider formunuzu korursunuz, cok da zevklı olur :nazar:

kizlar hazir ayran icmek selbestmi:17:

bende light yogurttan kendim yapmaya genelde üşendiğim için ve tadı daha güzel olduğu için hazır ayran içiyorum,bulabilirsem light alıyorum özellikle yörsanın light ayranı çok güzel bence,bulamazsamda normalini alıyorum değerleri düşük olduğu için sorun olmaz diye düşündüm

Son düzenleme:
Yok hayır olmamalı. Hazır yoğurt yiyebiliyorsak ayranı da içebiliriz bence ...

bende light yogurttan kendim yapmaya genelde üşendiğim için ve tadı daha güzel olduğu için hazır ayran içiyorum,bulabilirsem light alıyorum özellikle yörsanın light ayranı çok güzel bence,bulamazsamda normalini alıyorum değerleri düşük olduğu için sorun olmaz diye düşündüm

evde yogurt yoktu ondan sordum:16::1:

Prenses ben de senin gibi yiyorum. Haşlıyorum tavuğumu yanında yoğurt bol karabiber( tuz kullanmıyorum). İşe de götürebiliyorum.Sebze olarak da brokkoli domates, salatalık, mantar. Mantar, bol domates biber ve light peynirle yumurtasız menemen yapıyorum.. Harika oluyor:-)) Ama ben enginar ve babunya plaki manyağıyım bakalım nasıl olacak:-))

ben de barbunyayı çok severim ama o da bol yağlı güzel olur soğuk soğuk yazın her gün yesem bıkmam napcaz bakalım:18::18::18::18:

arkadaşlar ben yulaf kepeğinden kek yaptım çok güzel kabardı falan ama yaklaşık 1 saattir fırında olmasına rağmen böyle içi ıslak gibi kaldı hatta ıslak sünger gibi nedendir acaba fikriniz var mı :59:

bende yapicam cnmda firsat olmadi neler koydun icerisine yazabilrmisin?:16:

inşallaaaaaaaaahhhh:61: reglini olduktan sonra rahatlarsın artık, sonra bak bakalım ne kadar su tutmuşsun:)) gerçek kilo o zaman çıkacak:)

benimde reglim yaklaştı.sağolsun kendi gelmeden arıza çıkmaya başladı işte.fil gibi önüme çıkan tüm tatlı gıda maddelerini hortumuma çekmek istiyorum.hiç çekmedim diyemem valla:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

bende yapicam cnmda firsat olmadi neler koydun icerisine yazabilrmisin?:16:

ben 3 gün önce denedim..aynen arkadaşın dediği gibi altı ıslak enteresan ama güzel bişi oldu..yulaflar üstte kalmış sanırım yoğurt süt yumurta karışımı alta çökmüş..muhallebili kek gibi bişi oldu..sıcakken idare eder die düşündüm ama dolaba alınca ertesi gün yediğimde şahane geldi tadı sütlü tatlı gibi..mikserle değilde telle çırptım sanırım ondan adam akıllı karışmadı..3 yumurtayı 4 çor.kaşığı splendayla çırptım..vanilya ve limon aroması göz kararı damlattım..gene göz kararı süt yoğurt 4 çor.kaşığı yulaf ezmesi 1 çor.kaşığı buğday kepeği koyup çırptım..20-25 dk pişirdim..bu arada alüminyum saklama paket kaplarından vardırya ben belki yapışır die yağsız olduğundan onda pişirdim..zaten altı muhallebi gibi olduğundan hiç yapışmadı..3 günde tükettim..sabahları özellikle sütle çok ii geldi:)

Son düzenleme:
bu arada etli yaprak sarmasını deneyeniniz varmı..mükemmel oluyo tavsiye ederim şiddetle:)aynen normal sarma gibi tabiki biz pirinç yerine yulaf koyuyoruz..ben onuda 4 kaşık yulaftan yapıyorum 2 kere sebze protein günlerimde tüketiyorum..hatta evdekilerde seviyosa onlar bile farkı anlamıcaktır..sarımasaklı yoğurtla yendiğinde insan diyettemi nerde anlamıyo valla:)

kimsecikler yokmu diycem mümkün değil...
tansiyon ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar (normal hayatlarında)
bu diyet size nasıl geldi

normal zamanlarda 13-14 tansiyonla gayet iyi hissediyordum kendimi ama 1 haftadır 10 olan büyük tansiyonum beni yerden yere vuruyo gerçekten OCD nin dediği doğru olabilir mi acaba vitaminsizliktense vitamin kapsülü kullanmak gerekiyor ama kilo yapar diye ısrarla tuz yalayıp geçiştiriyorum olmazsa vitamin alayım hatta hemen şimdi

merhaba 1 haftadır canım tatlı istediğinde birer tane yiyorum günde en fazla 1 ama.amma çok bir dedim.napiim çukulatadan iyidir.:17::17::17::17::17::17:

allah cezamı verecek.ya da dukan mı demeliydim.insan büyük konuşmıycak.bugün bi tane 3 tat bi tane eti puf yedim ya hemen kızmayın nazar mı oldu ne 40 gün hiç kaçamak yapmadım diye kurum kurum kuruluyodum oh mu olsun yoksa:37::37::37::37::37:

Back