Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 56 verdi ama bu süreçte spor yapamadığım için sıkılaşmaya ihtiyacım var,artık evlendikten sonra eşimle birlikte spor salonuna yazılırız dıyoruz çok şanslıyım ki kendileri vücutlarına pek önem veriyolar 3 kilo almışta düğünden sonra bende senin diyetle biraz zayıflayıp sonra sporla kas yapıyım diyoevlenince kilo alan değil fit olan bi çift olucaz gibi görünüyo, bende o süreçte hem belki biraz daha kilo verir hemde sıkılaşırım inşcanım benim boyum 173 cm civarı ama ben duz 170 diyorum ama sorun üstüm hep 38 bedendi en şişman halimde bu diyete başlarken bile ama basenlerimden dolayı 42 tam oluyordu
Dukanın sitesinde benim ideal kilomu 58 kg olarak hesapladı, ben buraya 57 yazmıştım ama 58 olunca guclendırmeye gececegım; cunku burdan okuduklarımdan sonra anladım ki Dukan amca dıyorsa bir bildiği vardır
Senin ideal kilonu kaç vermişti sitede?
benimde 56 verdi ama bu süreçte spor yapamadığım için sıkılaşmaya ihtiyacım var,artık evlendikten sonra eşimle birlikte spor salonuna yazılırız dıyoruz çok şanslıyım ki kendileri vücutlarına pek önem veriyolar 3 kilo almışta düğünden sonra bende senin diyetle biraz zayıflayıp sonra sporla kas yapıyım diyoevlenince kilo alan değil fit olan bi çift olucaz gibi görünüyo, bende o süreçte hem belki biraz daha kilo verir hemde sıkılaşırım inş
bu tarihte başlıyorum30.05.2011 sabahı kaç kilo olduğumu eklerim..bakalım başaracak mıyım ...
kizlar hazir ayran icmek selbestmi
kizlar hazir ayran icmek selbestmi
Yok hayır olmamalı. Hazır yoğurt yiyebiliyorsak ayranı da içebiliriz bence ...
bende light yogurttan kendim yapmaya genelde üşendiğim için ve tadı daha güzel olduğu için hazır ayran içiyorum,bulabilirsem light alıyorum özellikle yörsanın light ayranı çok güzel bence,bulamazsamda normalini alıyorum değerleri düşük olduğu için sorun olmaz diye düşündüm
Prenses ben de senin gibi yiyorum. Haşlıyorum tavuğumu yanında yoğurt bol karabiber( tuz kullanmıyorum). İşe de götürebiliyorum.Sebze olarak da brokkoli domates, salatalık, mantar. Mantar, bol domates biber ve light peynirle yumurtasız menemen yapıyorum.. Harika oluyor) Ama ben enginar ve babunya plaki manyağıyım bakalım nasıl olacak)
Eki Görüntüle 201355
üstü
Eki Görüntüle 201354
altı ( yuvarlak bir tabak ya da tava yardımı ile çeviriyoruz.)
sonra afiyetle yiyoruzzz :)) kola peynir jambon ws. eşliğinde ( (bunu yapmam yaklaşık 5dk aldı :) pişmesi de 15-20dk en küçük ocakta kısık ateşte.)
arkadaşlar ben yulaf kepeğinden kek yaptım çok güzel kabardı falan ama yaklaşık 1 saattir fırında olmasına rağmen böyle içi ıslak gibi kaldı hatta ıslak sünger gibi nedendir acaba fikriniz var mı
inşallaaaaaaaaahhhh reglini olduktan sonra rahatlarsın artık, sonra bak bakalım ne kadar su tutmuşsun:)) gerçek kilo o zaman çıkacak:)
bende yapicam cnmda firsat olmadi neler koydun icerisine yazabilrmisin?
kimsecikler yokmu diycem mümkün değil...
tansiyon ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar (normal hayatlarında)
bu diyet size nasıl geldi
Günaydın kızlaaaarrrr az önce sabah gazetesini okurken birde ne göreyim kocaman başlıklarla dukan diyeti çılgınlığı diye manşet koymuşlar
Dukan diyeti hakknda her ey - Sabah - HaberPlus - Yaam
merhaba 1 haftadır canım tatlı istediğinde birer tane yiyorum günde en fazla 1 ama.amma çok bir dedim.napiim çukulatadan iyidir.
tarfinide ver cnm bizde yapalim nefis duruo