gitmeyizzzzzzzzzzzzz
ben biliyorum malımı.daha anacığı teselli edecek,başını okşayacak,bu anasının dizlerine yatacak önce anası eğleyecek sonra bir posta ben eğleyeceğim falan nerden baksan 1 ay demek,iyi bari ben o zamana hedefime de ulaşmış olurum
öff valla psikolojim bozuk,canım sıkkın,işler de sakin,çeneme vurdu vallahi
forumda da bir çene bir çene yetişemiyorum
yahuuu alışveriş halindeyken gerildik biraz ben de arabanın anahtarını istedim orda bekleyeyim diye,bu vermedi ama ben aldım anahtarı bu da bana gidersen git dedi,baaaakkk bana dedi yaaa ben de kapa çeneni dedim.
şimdi neden bir tek ben suçluyum.ona sorarsan kapa çeneni demek çok büyük saygısızlık,hakaret falan.
iyi de onun da gidersen git demesi dittir git demek gibi olmuyor mu yani,o bana öyle dedi diye ben de kapa çeneni dedim.
yaaa neden bu modeller hep bizim yaptıklarımıza bakıyorlar da,acaba bunu tetikleyecek ben naptım demiyorlar.
bu erkekler çook bencil,hele benim ki off diiiimmm ama özledim salağı yaaa.şimdi salak diyerek de saygısızlık mı yaptım acep ama o sevgi sözcüğü eşşek gibi yani
siz bugün benden çekeceksiniz biraz zannımca
yahuuu tenarrrr,kestaneeee,hele hele prenssevgilisi nerdeler yaaaa,aaaa kızıyorum amaa herkes koptu forumdan aaaaa