• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarrrrr günaydın 6 gündür 69.3 ie 69.8 arasında gidip gelen kilom sabah itibariyle 68.5'e düştü:52::52::52::52:ilk işim çizelgemi değiştirmek oldu
dün çok idrara çıktım süreklide su içtim bunun da etkisi var herhade:1: çok gaza geldim ideal kiloma varıncaya kadar diyeti bırakmayacağım

cnm çok sevindim :64: evet su gerçekten önemli bende bazen yogun oldugum günler su içip içmediğime dikkat etmiyorum hakkikaten ogünlerde kilom duraksıyo artıo ama gaza gelip bol su yeşil cay içince hoop diye gidiveriyolar:1:

sanırım bir ay olmuştur ben diyeti rafa kaldıralı:)4 veya 5 kilo verdikten sonra hem psikolojik hem de bedensel bazı sorunlarım yüzünden bıraktım dukancığımı ,bu süre zarfında bol bol yedim ,içtim ,kafama göre takıldım ama inanır mısınız arkadaşlar sadece 500 gr cık almışım ,toplamda 7 gün atak 3 gün gün seyir yapmıştım ,bu diyetin güzel tarafı sonrasında fazla kilo aldırmıyor olması,başka bir diyette kat kat alırdım ben verdiklerimi ,hem de hızlı bir şekilde ,yarın tekrar başlamayı düşünüyorum nasip olursa ,her hangi bir terslik olmazsa ,hedefim 10 kilo bu kez ,bu diyetin başarılarını gördükçe yeniden umutlandım ,neyse yine merhaba diyelim ve yarın sıkı başlayayım haftaya herkese selamlar ve kolay gelsin

canım ikimizin de çok az kaldı o 5 li kıloları gormeye; inşallah 1-2 hafta içinde mujdeli haberlerimizi veriririz. Bir de o 5 li kilonun yeri bir ayrı dediğin gibi 59,9 u bile görsem çok sevinicem.:1:
ay inşallah inşallah:52::52::52::52::52:
bende şu 59 u 59.9 olarak bile görsem sanırım tartıdan inip öyle bir zıplarım ki kafam tavana vururudu herhalde..:60::60::60::60::60:
berden baksan 20 yıldır görmedim ben bu 5 li kiloları yaaa :53::53::53::53:

hiç merak etmeyin kızlar bende 60-61 de fazlaca uzun bi süre takıldım 59.9 u gördükten sonrası neredeyse çorap söküğü gibi oldu :1: çok fazla uzun takılmalar olmadan düşmeye başladı yakında sizde öyle olucaksınız :16:

HERKESLERE SELAMMMM...

Uzun zamandır adam gibi katılamıyorum size , İşyerinde yöneticimiz değişti ve dolayısıyla da tempo arttı. Ben de uzun süredir Dukan'ın listesine pek fazla sadık kalamıyorum ama yinede yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.(yani insani boyutlarda yemek yiyorum:1::1::1::1::1::1::1::1:) dukana sadık kalmadığım halde dahi 1,5 kilo verdim. Acaba bünyem kilo vermeye mi odaklandı. Neyse ama biran önce DUKAN a geri dönmem gerek ( Bünye kilo almaya odaklanmadan:1::1::1::1::1::1::1::1::1:)

Slmlarrr.... Bugün 300 gr hafif uyandım vee 57 leri gördüm sonunda:66: sanırım böyle giderse haftaya nişanlımın yanına gidene kadar 57 ye düşmüş belkide 56ları görmüş olucam,zaten dondurma meyve tarzı kaçamaklarımı onun yanına gideceğim zamana saklıyodum:1: eğer çok büyük çaplı bi kaçamak olursada bende shahdaroba gibi hadi ödül yemegım olsun deyip güçlendirmeye geçiveririm :1: nasılsa düğün telaşesindede kilo gider şuan için istediğim kiloya düşerim.

:65::65:tebrik ederim canııım:65:
güçlendirme konusuna gelince sen zaten düğüne kadar koşuşturmacadır heyecandır derken zayfılayacaksın 1-2 kilo arası.ki bizzat tecrübe ettim oklar bir kez aşağı inince yukarı çevirmek öle çok da kolay olmuyor.tekrar almak için çok ciddi kaçamaklar gerekiyor(hem de planlı programlı yapılmış olmalı).inş hiçbirimiz almayız bidaha ya

:65::65:tebrik ederim canııım:65:
güçlendirme konusuna gelince sen zaten düğüne kadar koşuşturmacadır heyecandır derken zayfılayacaksın 1-2 kilo arası.ki bizzat tecrübe ettim oklar bir kez aşağı inince yukarı çevirmek öle çok da kolay olmuyor.tekrar almak için çok ciddi kaçamaklar gerekiyor(hem de planlı programlı yapılmış olmalı).inş hiçbirimiz almayız bidaha ya

inş cnm bende sizlerin aldığınız sonuçlara güvenerek geçicem güçlendirmeye,sürekli çok büyük kaçamaklarda yapacağımı sanmıyorum çünkü hamur işiyle şerbetli tatlılarla falan aram yoktur pek,onun dısındakılerlede kilom fazla artmaz sanırım :1:

slm kızlar ya ben 74.2 de takıldım kaldım. bir türlü inmiyo hiç kaçamak falan da yaptığım yok ama bu kez pes etmeyecem inene kadar devam:34::34:
bu arada kitaptaki yulaf kepeği galetasını denedim ve çooook güzel oldu ekmek gibi valla yapmayanlar varsa denesin:61::61:
canım bende takılmıştım takılman çok doğal ama pes etme sakın yazın giyeceğin kıyafetleri düşün, göbeksiz basensiz sorgulamadan üstüne geçireceksin:1::1: ben öyle yapıyorum. önümdeki simitten kurtulacağım anı düşlüyorum:1::1::1:

HERKESLERE SELAMMMM...

Uzun zamandır adam gibi katılamıyorum size , İşyerinde yöneticimiz değişti ve dolayısıyla da tempo arttı. Ben de uzun süredir Dukan'ın listesine pek fazla sadık kalamıyorum ama yinede yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.(yani insani boyutlarda yemek yiyorum:1::1::1::1::1::1::1::1:) dukana sadık kalmadığım halde dahi 1,5 kilo verdim. Acaba bünyem kilo vermeye mi odaklandı. Neyse ama biran önce DUKAN a geri dönmem gerek ( Bünye kilo almaya odaklanmadan:1::1::1::1::1::1::1::1::1:)
canım uzman tv de bir dr videosunu izlemiştim protein diyetleri ile ilgili.. bu diyetler metabolizmamızın hızlanmasını sağlıyormuş. vücut en çok proteinleri yakarken enerji harcarmış bu sebeple de yakmak için metabolizmayı hızlandırıyormuş...eee bir süre sonra bünye bu düzene alışıyor..sanırım dukanın bu diyeti bu kadar uzun evrede yapmamızı önermesi ve bittikten sonra haftada bir gün protein günü yapmamızı istemesi bu sebepten:66::66:bu nedenle de kilo almamış olabilirsin. sanırım

Goldenvenuscugum ilerlemen süper, tebrik ediyorum ayy valla 56 a çok kaldı senin, kendim vermiş gibi sevindim :64:

inşallah biz de sizleri takip ederiz de bu duraksamadan sonra kilolar hooopp gidiverir, el sallarız arkalarından :3:

hiç merak etmeyin kızlar bende 60-61 de fazlaca uzun bi süre
takıldım 59.9 u gördükten sonrası neredeyse çorap söküğü gibi oldu :1: çok fazla uzun takılmalar olmadan düşmeye başladı yakında sizde öyle olucaksınız :16:

Goldenvenuscugum ilerlemen süper, tebrik ediyorum ayy valla 56 a çok kaldı senin, kendim vermiş gibi sevindim :64:

inşallah biz de sizleri takip ederiz de bu duraksamadan sonra kilolar hooopp gidiverir, el sallarız arkalarından :3:

evet cnm arkalarından el sallıycaz ama su dökmicez gelmesinler geri:1::1: senin bmi ye göre boyun benden uzun ,oyuzden suan bile gayet ince gorunuyosundur bence:16: benimde 56 dan aşagı dusmem lazım belki ama onuda ılerleyen zamanlarda düşünücem artık :61:

canım benim boyum 173 cm civarı ama ben duz 170 diyorum :1: ama sorun üstüm hep 38 bedendi en şişman halimde bu diyete başlarken bile ama basenlerimden dolayı 42 tam oluyordu :(

Dukanın sitesinde benim ideal kilomu 58 kg olarak hesapladı, ben buraya 57 yazmıştım ama 58 olunca guclendırmeye gececegım; cunku burdan okuduklarımdan sonra anladım ki Dukan amca dıyorsa bir bildiği vardır :1:

Senin ideal kilonu kaç vermişti sitede?

evet cnm arkalarından el sallıycaz ama su dökmicez gelmesinler geri:1::1: senin bmi ye göre boyun benden uzun ,oyuzden suan bile gayet ince gorunuyosundur bence:16: benimde 56 dan aşagı dusmem lazım belki ama onuda ılerleyen zamanlarda düşünücem artık :61:

oyle demeyelım; dukan ıle gec tanıstın sadece :)

Sen dıyetıne aynen devam et bence sımdı bunu dusunmeden; kılolar bıraz daha gıtsın bu arada; bu arada hamıle kalma durumu olacak mı olana kadar yola devam :34:

evet haklısın bende de bu düşünce ağır basıyodu:26:

bu arada herkese merhabaaaaaa:34:

sen bu italya olayı ile diyetteki tüm kacamak hakkını, tatıl hakkını doldurdun :1:

sımdı azmedıp; sımsıkı sarılıyoruz dıyetımıze hep beraber :13:

gunaydın kızlar 97 olmusum cok sevınclıyım gercı hesaplamalarıma gore 95 olmalıydım mayıs sonuna kadar fakat ıtalya olayı yavaslattı benı ama bunada sukur:66::66::66::66::66::66:

kizlar merhaba 5. gunume kadar diyetim cok ii gidiordu her gun gram gram inceldim ama dun annemle babam almanyaya gitmislerdi simit getirmisler size soruorum 1 bucuk sene boyunca simite hasret kalmissiniz diyet filan gozunuz gorurmu :43: cok ozlemisim napiyim evde yapsanizda disardaki gibi olmaz sicacik mikroda isittim da yedim bir tane ama sabah tartida 1 kilo fazla gosterdi sizce normalmi bir simitle 1 kilo alinirmi hemen ustelik saat aksam 7 bucukda yedim cokda gec deildi morelim cok bozuldu :50: bugunde sebzeye gectim daha rahatim sizdede bu sorun oldumu acaba :17: bole olursa normal beslenme donemine gecincedemi fazla gostericek tarti anlamadim ben yorumlarinizi bekliorum:14::75:

cnm çok sevindim :64: evet su gerçekten önemli bende bazen yogun oldugum günler su içip içmediğime dikkat etmiyorum hakkikaten ogünlerde kilom duraksıyo artıo ama gaza gelip bol su yeşil cay içince hoop diye gidiveriyolar:1:

yaa ben de cok su ıcemıyorum bazen tamamlamayamamıs oluyorum :( gıdıp koca 1 bardak ıceyım barı :1:

kizlar merhaba 5. gunume kadar diyetim cok ii gidiordu her gun gram gram inceldim ama dun annemle babam almanyaya gitmislerdi simit getirmisler size soruorum 1 bucuk sene boyunca simite hasret kalmissiniz diyet filan gozunuz gorurmu :43: cok ozlemisim napiyim evde yapsanizda disardaki gibi olmaz sicacik mikroda isittim da yedim bir tane ama sabah tartida 1 kilo fazla gosterdi sizce normalmi bir simitle 1 kilo alinirmi hemen ustelik saat aksam 7 bucukda yedim cokda gec deildi morelim cok bozuldu :50: bugunde sebzeye gectim daha rahatim sizdede bu sorun oldumu acaba :17: bole olursa normal beslenme donemine gecincedemi fazla gostericek tarti anlamadim ben yorumlarinizi bekliorum:14::75:

asi peri; olan olmus bence moralını bozma ve sımıtı unut ki ben de cok severım.

Ben sımdıye kadar hıc karbonhıdrat kacamagı yapmamaya dıkkat ettım; kı gecenlerde soylemesı ayıptır bır yerde arkadaslarım yanımda kayserı mantısı yedı :(( onlar da cok acımasız canım :1: ama bozmadım, ama benım zayıf yanımda tatlı yanı lıght pudıngler :59:

sımdı kacamagı unutuyoruz, bugun hıc kacamak yapmıyoruz :13:

asi peri; olan olmus bence moralını bozma ve sımıtı unut ki ben de cok severım.

Ben sımdıye kadar hıc karbonhıdrat kacamagı yapmamaya dıkkat ettım; kı gecenlerde soylemesı ayıptır bır yerde arkadaslarım yanımda kayserı mantısı yedı :(( onlar da cok acımasız canım :1: ama bozmadım, ama benım zayıf yanımda tatlı yanı lıght pudıngler :59:

sımdı kacamagı unutuyoruz, bugun hıc kacamak yapmıyoruz :13:

yok cnm yapmicam akillandim hele o tartida o sayiyi yeniden gorunce beynim dondu hic yapmam ama napiyim yurtdisinda olmanin dez avantajlari simiti cok ozlemistim nisanlima hergun diodum zaten simit al bana hemen gelince die:1: bulmuskende yedim simdi 1 kilo almismi oluorum ben geri anlamadim yaa:44::19:

canım senı anlıyorum; ben de 1 sene fransada kalmıstım sonra ordan kardesım hamburgtaydı onun yanına gıtmıstım 3 gunlugune orda turk fırını varmıs hemen sımıt aldırmıstım yemıstım tıka basa :1:

bende de bazen 1 kg farkedıyor onun bır kısmı sımıte baglı olabılır ama bır kısmı da sebzelerın tuttugu sudan da olabılır.

yok cnm yapmicam akillandim hele o tartida o sayiyi yeniden gorunce beynim dondu hic yapmam ama napiyim yurtdisinda olmanin dez avantajlari simiti cok ozlemistim nisanlima hergun diodum zaten simit al bana hemen gelince die:1: bulmuskende yedim simdi 1 kilo almismi oluorum ben geri anlamadim yaa:44::19:

canım senı anlıyorum; ben de 1 sene fransada kalmıstım sonra ordan kardesım hamburgtaydı onun yanına gıtmıstım 3 gunlugune orda turk fırını varmıs hemen sımıt aldırmıstım yemıstım tıka basa :1:

bende de bazen 1 kg farkedıyor onun bır kısmı sımıte baglı olabılır ama bır kısmı da sebzelerın tuttugu sudan da olabılır.

anladim cnm cok saoll:61::16:

Back