bende koca 2lt siseyi gun boyunca yanimda gezdiriom yoksa benimde hic aklima gelmio su icmek
yani diyette 2 lt kola ıceceksın en az deseler zorlanmam hıcama soz konusu su olunca zorla ıcıyorum
kızlar merhaba.yarın ben de başlayacagım dukan diyetine sitesinden baktım 3 gün atak yapmam gerekiyormuş. ama okadar kafam karıştı ki ne yemeliyim mesela bu 3 gün ben örnek diyet listesi de göremiyorum:/
sen bu italya olayı ile diyetteki tüm kacamak hakkını, tatıl hakkını doldurdun
sımdı azmedıp; sımsıkı sarılıyoruz dıyetımıze hep beraber :13:
bende koca 2lt siseyi gun boyunca yanimda gezdiriom yoksa benimde hic aklima gelmio su icmek
Kızlar; simlanın yayla corbasını yaptım ve ictim.
dukan diyeti tariflerim: YAYLA ÇORBASI
bagırsaklarım da calıstı ustelık, her ne kadar ben kıvamı tutturamasam da lapa gıbı olsa da corba tarzı bırseyler ıcmek hem de bol naneli iyi geldi.
sen kıvamı tutturmussundur ama bu yulaf kepeği durdukca sıstıgı ve yapıskan bı hal aldıgı ıcın kıvam ole bende denedım corbayı cok lezztlı ama ben daha 1 kasık yulaf kepeği ıle yapıom yoksa o yapıskan kıvam falza kalın gelıo bana ama kıvamlı corba sevenlere ıdeal
zaten arkadaslar saolsun herkes bı katkıda bulunuo yenı tarıfler damak tadımıza ayarlamak bızım ısımız alıp hosumuza gıden seklıyle tuketmek lazım
canım bır de benım yulaf kepegım zencefıl aktardan yanı gercek olmayandan.
cok geldı 2 kasık dedıgın gıbı bır dahakıne 1 kasık koyacagım tam corba kıvamın da olacak gıbı ama bu halıyle de tadı oldukca guzel.
evet lezzetine diyecek yok hatta evdekiler bile sulanmıstı benim corbama
sen niye gercek olanından almadın anlamadımki? hatta sen demistin bana gebzeye gıdıcem falan diye
bak ben 10 paket getirtttim gebze rosmandan kargoyla
arkadaşlar ben yulaf kepeğinden kek yaptım çok güzel kabardı falan ama yaklaşık 1 saattir fırında olmasına rağmen böyle içi ıslak gibi kaldı hatta ıslak sünger gibi nedendir acaba fikriniz var mı
Ben de 1 haftalığına İstanbul dısına gıdıyorum; otelde kalacagız iş nedeni ile; acık bufe oldugu ıcın ınmeyecegım bıle; annem sımdı kofte yapıyor; pogaca da yapacak onları yerım dıye dusunuyorum; kek de dusunmustum ama kekın neden oldu ki acaba oyle, kepegı mı az geldı acaba?
ticker hazırladım ama olmuyor mu nedir
canım benim boyum 173 cm civarı ama ben duz 170 diyorumama sorun üstüm hep 38 bedendi en şişman halimde bu diyete başlarken bile ama basenlerimden dolayı 42 tam oluyordu
Dukanın sitesinde benim ideal kilomu 58 kg olarak hesapladı, ben buraya 57 yazmıştım ama 58 olunca guclendırmeye gececegım; cunku burdan okuduklarımdan sonra anladım ki Dukan amca dıyorsa bir bildiği vardır
Senin ideal kilonu kaç vermişti sitede?
evet lezzetine diyecek yok hatta evdekiler bile sulanmıstı benim corbama
sen niye gercek olanından almadın anlamadımki? hatta sen demistin bana gebzeye gıdıcem falan diye
bak ben 10 paket getirtttim gebze rosmandan kargoyla
olmuyor kaplumbağamın sadece poposu görünüyor
asi peri; olan olmus bence moralını bozma ve sımıtı unut ki ben de cok severım.
Ben sımdıye kadar hıc karbonhıdrat kacamagı yapmamaya dıkkat ettım; kı gecenlerde soylemesı ayıptır bır yerde arkadaslarım yanımda kayserı mantısı yedı( onlar da cok acımasız canım ama bozmadım, ama benım zayıf yanımda tatlı yanı lıght pudıngler
sımdı kacamagı unutuyoruz, bugun hıc kacamak yapmıyoruz :13:
arkadaşlar ben yulaf kepeğinden kek yaptım çok güzel kabardı falan ama yaklaşık 1 saattir fırında olmasına rağmen böyle içi ıslak gibi kaldı hatta ıslak sünger gibi nedendir acaba fikriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?