• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:60::60:
canım dukana uyduğun ve öyle günde birer dilim tatlılar yemediğinde o günler öyle çook da uzak değil.ben bu diyete başladığımda 71'e tırmanıyordum ve burdaki eski arkadaşların tickerlarına bakıp allahım ben de görebilecek miyim küçük kaplumbağamın yolun sonuna vardığı o güzel anıı çook uzak çook diyordum ve o psikolojiyle çizelgeme bir kaplumbağa koymuştum(o günleri hiç göremeyeceğimi düşünüyordum) ama henüz 2.5 ayımı doldurmadan kaplumbağam yolunu tamaladı ve o günlri hatırladıkça gülüyorum kendime.seninde yolunu en kısa sürede tamamlaman dileğiyle:54:

merhaba arkaaşım bigün inşallah daha fazla zayıflamam diyebileceğim günlerin özlemi içerisindeyim:52::52::52::52::52::52:

erken anne olmanın faydaları da yok değil hani:-) erken anne olunca erkenden de babaanne olabiliyorsun. 43 yaşındayım 1 yaşında torunum var şimdi. benim bir sürü arkadaşım henüz çocuk doğurayım mı doğurmayayım mı diye düşünüyor.

:60::60:
canım dukana uyduğun ve öyle günde birer dilim tatlılar yemediğinde o günler öyle çook da uzak değil.ben bu diyete başladığımda 71'e tırmanıyordum ve burdaki eski arkadaşların tickerlarına bakıp allahım ben de görebilecek miyim küçük kaplumbağamın yolun sonuna vardığı o güzel anıı çook uzak çook diyordum ve o psikolojiyle çizelgeme bir kaplumbağa koymuştum(o günleri hiç göremeyeceğimi düşünüyordum) ama henüz 2.5 ayımı doldurmadan kaplumbağam yolunu tamaladı ve o günlri hatırladıkça gülüyorum kendime.seninde yolunu en kısa sürede tamamlaman dileğiyle:54:

ben o tickeri yapmayı henüz beceremedim bu sitede. yardımcı olurmusun? benim de bir tospağam olsun?

hala ders çalışıyorum ve bu gece uyimicam. tavuk but almştm onları yiyip duruyorm arada 1er tane. düzen müzen kalmadı. kiloma nasıl yansır acaba. ataktayım bir de... zamanlama yanlş oldu sanırım ama neyse. ekmeklerim de bitti ve yapmaya vaktim yok. yarın ne yicem acaba. 1 adet tavuk butunu sabaha ayırayım. arada br de jambon atıştırırım. ama sınavda yanıma ne alıcam ki :( bugün bir parça ekmekçik ve 1 adet haşlanmş bıldırcın yumrtası ile gitmiştim. bayağı işe yaradı. sınavda acıkmak kadar kötüsü yok.

yolandacım; o beni terk etti ve gitti.. İlk sevdiğim erkekti 28 yaşıma kadar kimseyi bilmemiştim ondan başka ve giderken de gozyasıma bakmadan, artık seni istemiyorum diyip, beni arkasında bırakıp gitti..
:58:

Bugunler çok zor geçiyor, her gece aglıyorum henuz alışamadım, ama umarım "ne yapalım kısmet değilmiş" diyebileceğim günler çabuk gelir.

Kızlar; kusura bakmayın kafanızı şişirdim biliyorum yeri değil ama gece olunca boyle oluyorum işte
ben :59:

canım ben eşimle çıkmaya başladığımda (bundan 8 yıl kadar önceydi) ablam bana demişti ki: 'bak canım hayatta mutlu olmanın 2 şartı vardır 1.doğru insan olabilmek 2.doğru insanı bulabilmek ve sen doğru insansın buna inanıyorum umarım doru insanı bulabilmişsindir' o zaman hiç önemsemeden bir abla nasihatı işte diyip geçmiştim.Ama şimdi ne demk istediğini daha iyi anlıyorum.ve diyorum ki eşim doru insanmış ki 8 yıldır birlikteyiz ve birlikteliğimizi evlilikle taçlandırdık.
senin için de diyeceğim o ki eğer o doğru insan olsaydı öle arkasını dönüp gitmezdi ve sen şükretmelisin ki hayatında çok önemli karalar vermeden ondan kurtulabilmişsin.gözyaşı dökmesi gereken taraf sen değilsin çünkü görünen o ki doru insan sensin ve yanlış adamdan kurtulabilmişsin(umarım çok ileri gitmemişimdir ve kusura bakmazsın ama hayatına dön yüzünü ve yaşamın tadını çıkar çünkü hayat gerçekten çok kısa ve çok güzel öle birilerinin arkasından gözyaşı dökmeye harcanamayacak kadar kısa ve güzel)

hala ders çalışıyorum ve bu gece uyimicam. tavuk but almştm onları yiyip duruyorm arada 1er tane. düzen müzen kalmadı. kiloma nasıl yansır acaba. ataktayım bir de... zamanlama yanlş oldu sanırım ama neyse. ekmeklerim de bitti ve yapmaya vaktim yok. yarın ne yicem acaba. 1 adet tavuk butunu sabaha ayırayım. arada br de jambon atıştırırım. ama sınavda yanıma ne alıcam ki :( bugün bir parça ekmekçik ve 1 adet haşlanmş bıldırcın yumrtası ile gitmiştim. bayağı işe yaradı. sınavda acıkmak kadar kötüsü yok.

ben de sınava gidicem de açıköğretim. sen de mi? kaçıncı sınıf? hangi bölümdesin? ama kafam şişti ara verdim. ben de sabahlamak düşüncesindeyim de tavuk yemekten böö geldi sadece şekersiz kahve aldım onu içeceğim.

ben de sınava gidicem de açıköğretim. sen de mi? kaçıncı sınıf? hangi bölümdesin? ama kafam şişti ara verdim. ben de sabahlamak düşüncesindeyim de tavuk yemekten böö geldi sadece şekersiz kahve aldım onu içeceğim.

evet aöf sınavı. ben 2 oklu birden yürütüyorm. menkul kıymetler ve sermaye piyasası 2. sınıftayım. eğer yarınkiler de iyi geçerse mezun oluyorm :) benim de kurtarıcım cola zero :)

Bu arada 10 dk önce ekmeğim olmadığını söylüyordum ama artık var çünkü jet hızıyla kalkıp yaptım. şimdi pişiyor ihihi :)

evet aöf sınavı. ben 2 oklu birden yürütüyorm. menkul kıymetler ve sermaye piyasası 2. sınıftayım. eğer yarınkiler de iyi geçerse mezun oluyorm :) benim de kurtarıcım cola zero :)

Bu arada 10 dk önce ekmeğim olmadığını söylüyordum ama artık var çünkü jet hızıyla kalkıp yaptım. şimdi pişiyor ihihi :)

ben de iktisat son sınıftayım.seneler evvel iki yıllık myo bitirmiştim. geçen sene bir iddia üzerine dikey geçiş yaptım. eğer iyi geçerse iddiayı kazanıcam. ablamla aramıda bir şey bu. kendisi 7 sene devam etmiş ve 3. sınıfa geçemeyip 2 yıllık ön lisans diploması alıp asmıştı duvarına. çok zor yaa geçmek bu sınavları diyordu. ben geçilebileceğini ispatlayacağım. ki ders bırakmadan geçtim bu seneye. bugünki iki sınavdan da geçiyorum. darısı yarınki 4 sınavımın başına. bu yaştan sonra okumaya kalktım ya...

kızlar merhaba diyete başlayalı 4gun oldu şuana kadar 2800kgverdim sizleri takip ediyorum tecrube veyemek tariflerinizden yararlanıyorum sizlerin yazdıklarını okuyunca yanlız olmadıgımı anladım zaten diyet tek başına çekilmiyo.....
dukana hoşgeldin canım başaracaksınnn

benimde sabah aöf sınavım var ben hala netteyim geç yatmaya alışınca uyku tutmuyo :53: bende biyoloji okurken 2 yıllık turizm okumuştum şimdide işletmeye devam ediyorum 3. sınftayım hepimize başarılar:82:
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim der gibi olmuş heheh:D

Son düzenleme:
benimde sabah aöf sınavım var ben hala netteyim geç yatmaya alışınca uyku tutmuyo :53: bende biyoloji okurken 2 yıllık turizm okumuştum şimdide işletmeye devam ediyorum 3. sınftayım hepimize başarılar:82:
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim der gibi olmuş heheh:D

hepninize başarılar diliyorum.iyi uyuyun yarın da iyi bir kahvaltı yapın(her sınava girmeden önce işittiğim anne nasihatları) iyi geceler

ben de iktisat son sınıftayım.seneler evvel iki yıllık myo bitirmiştim. geçen sene bir iddia üzerine dikey geçiş yaptım. eğer iyi geçerse iddiayı kazanıcam. ablamla aramıda bir şey bu. kendisi 7 sene devam etmiş ve 3. sınıfa geçemeyip 2 yıllık ön lisans diploması alıp asmıştı duvarına. çok zor yaa geçmek bu sınavları diyordu. ben geçilebileceğini ispatlayacağım. ki ders bırakmadan geçtim bu seneye. bugünki iki sınavdan da geçiyorum. darısı yarınki 4 sınavımın başına. bu yaştan sonra okumaya kalktım ya...

ne diyim ben sana kardeşim allah daha çok zihin açıklığı versin gerçekten okumanın yaşı yokmuş işte ıspatı sensin tek kelimeyle süpersin ya süper yarınki sınavdada başarılar

sınava girecek arkadaşlarıma başarılar. benimki öğleden sonra sabah 06,00 da kalkıp 3 dersi tekrar ettim. sadece türkiye ekonomisi kaldı. ama bela bir ders...öyle garip sorular soruyorlar ki kitabın neresinden sorduklarını çözemedim henüz. vizeler geçeli aylar oldu.

Back