Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tüm Dukancılara günaydın;

Sınava girecek arkadaşlarıma başarılar.

Ve dün yazdıklarınız; desteğiniz için telekkürler hanımlar; iyi ki varsınız.
ne demek :)) başarılar sana da.

teşekkürler :) sana da başarılar. ben de makro ekonomi çalışıyorm. daha ilk kez bakıyorm. 45 alsam geçiyorm ama alır mıyım ki

herkese günaydınlar
eşim izmirden gelirken yulaf kepegimi getirememiş kargo ile yollicakmış haftaya. ama benim karbo ihtiyacım tavan yaptı ve sabah kahvaltıda iki dilim kızarmış ekmek yedim. bide reglim yakın sanırım paso açım.. yiyorum bi saat sonra yine açım.
zaten bu sabah 1 kilo agır geldim

ben üye olduğumdan beri profilimde çizelge kutucuğunu bulamadım henüz gülme ama bu gerçek! öyle bir yer yok benim profilimde. acaba yanlış bi yere mi bakıyorum?

olur mu ? gülecek bişi yok ki profilinizde imza bölümüne http ile başlayıp ...png ile biten linki yapıştırmalısınız

merhaba 1 haftadır canım tatlı istediğinde birer tane yiyorum günde en fazla 1 ama.amma çok bir dedim.napiim çukulatadan iyidir.

bende dün tek kaçamak olarak bitane yemiştim ama yine de bugün agır geldim. haftasonlarım hep böyle .. aylardır da böyle ama yavaşta olsa gitti kilolar napim takmicam

ben de hava ile uyumlu olsun diye koymuştum zaten yarın hava açar o zaman psikolojini etkilemez canımcım. daha yeni değiştirdim de bi süre kalsın istiyorum

canım benim ya kıyamam ben sana. tam da benim yaşadıklarımı yaşamışsın. bende 26 yaşına kadar aşık olmamıştım hiç. ve o da beni terketti aynı onun terkettiği gibi. o zaman yıkılmıştım dünya tersine dönmüştü.. sıkıntıdan reglim bitmiyordu kan kaybından öleceğimi sandım.. o ara bende anksiyete çıktı uzun süre ilaç kulladım. hem fiziksel hem ruhsal olarak çökmüştüm ama .. şimdi diyorum ki iyi ki defolup gitmiş hayatımdan .. şimdi dünyanın en güzek kalpli adamına aşığım ve 2 yılı evlilik olmak üzere 3 yıldır beraberiz.
o kötü günleri yaşamasaydım eşimin kıymetini bilmezdim diye düşünyorum. iyi ki yaşanmışlıklarımız var bizi olgunlaştıran.. bir gün sende böyle diceksin eminim

evet venüscüm de deginmiş aynı şeye. en az bi kere başımıza geliyor bu tür şeyler ki olgunlaşaım

tesekkurler yeni oldugum hepsini okuyamadım 14 kg ne kadar zamanda verdin

ilk 3 kilosunu iki ayda kalanı da 5 ocaktan beri verdim canım

ben o tickeri yapmayı henüz beceremedim bu sitede. yardımcı olurmusun? benim de bir tospağam olsun?

ben üye olduğumdan beri profilimde çizelge kutucuğunu bulamadım henüz gülme ama bu gerçek! öyle bir yer yok benim profilimde. acaba yanlış bi yere mi bakıyorum?

selam canım bak şimdi sağ en üstte "Profilim " yazısına tıkla orada kişisel bilgilerin çıkacak yukarıdan aşağıya doğru ortalarda sırasıyla
Kan Grubunuz
Kan Bağışları
Çizelge
gelecek çizergenin yanındaki kaleme tıkla oradaki boşluğa yaptığın çizelgenin kopyaladığın adresini yapıştır ve kaydete bas... eğer kaydetmiyorsa, yalnış adresin sonundaki (img) yazısını sil ok

Yolandacım gunaydın;

İnşallah benim iyi kalpli beni üzmeyecek beyaz atlı prensim de yakında çıkar karşıma; çünkü ben de sanki O nsuz acıdan kahrolacakmışım gibi geliyor

Bugun en iyisi dışarıya çıkayım biraz; evde oturdukça hem O nu hem de yemekleri düşünüyorum

"yolanda: canım benim ya kıyamam ben sana. tam da benim yaşadıklarımı yaşamışsın. bende 26 yaşına kadar aşık olmamıştım hiç. ve o da beni terketti aynı onun terkettiği gibi. o zaman yıkılmıştım dünya tersine dönmüştü.. sıkıntıdan reglim bitmiyordu kan kaybından öleceğimi sandım.. o ara bende anksiyete çıktı uzun süre ilaç kulladım. hem fiziksel hem ruhsal olarak çökmüştüm ama .. şimdi diyorum ki iyi ki defolup gitmiş hayatımdan .. şimdi dünyanın en güzek kalpli adamına aşığım ve 2 yılı evlilik olmak üzere 3 yıldır beraberiz.
o kötü günleri yaşamasaydım eşimin kıymetini bilmezdim diye düşünyorum. iyi ki yaşanmışlıklarımız var bizi olgunlaştıran.. bir gün sende böyle diceksin eminim
"

Son düzenleme:
kızlarrrrr günaydın 6 gündür 69.3 ie 69.8 arasında gidip gelen kilom sabah itibariyle 68.5'e düştüilk işim çizelgemi değiştirmek oldu
dün çok idrara çıktım süreklide su içtim bunun da etkisi var herhade çok gaza geldim ideal kiloma varıncaya kadar diyeti bırakmayacağım

canım yaa seni çok iyi anlıyorum biz ne desek boş. şu an sadece saf acı var biliyorum ama lütfen dayan. evet dışarı çık sosyalleş arkadaşlarınla ol. mümkünse kafanı bişilerle meşgul et. okuyormusun bilmiyorum ama daha çok ders çalış mesela. ben o dönem dil kursuna yazılmıştım çok faydasını görmüştüm kafamı meşgul etmenin. içim acırdı ama kafamı meşgul ederek aştım. merak etme hepsi geçecek bitanem

tebrik edeirm urgankina
bir süre böyle şakalar yapıyor vücut. sonra da arka arkaya gidiyor. bende bu sabah tam bir kilo agır geldim sanırım vucut su topluyor biliyorum ama canım sıkıldı. regl sonrası kayıplar göreceğime inancım tam. çünkü hep öyle oldu. dikkati elden bırakmamalıyım

Canım tebrikler iyi haberlerin devam edecek bak gör sadece sabır.

Benim de bugunlerde; 60 -61 arasında gidip geliyor, hatta tıckerımı 60,5 yapmıstım genelde onun uzerınde seyredıyorum ama sabredicem inşallah 60 ın altına dusuverırım bır sabah uyandıgımda onumuzdekı hafta

ay inşallah inşallah
bende şu 59 u 59.9 olarak bile görsem sanırım tartıdan inip öyle bir zıplarım ki kafam tavana vururudu herhalde..
berden baksan 20 yıldır görmedim ben bu 5 li kiloları yaaa

canim ben suan diyet yapmiyorum kilom 58 dikkat ediyorum
birgun cok kacirsamda ertesi gun dengeliyorum
halsizliklerim gecti ama ben drun kilo al cok zayif dusmussun demesiyle iki kilo aldim simdi iyiyim ya yine diyet derdine dustum aldigim o iki kiloyu vermek istiyorum sonradan alindigi icin kolay verilir biliyorum aslinda 58 ilede cok iyi ama illa tartida kendimi 55 gorucem bu sevdamdan vazgecemiyorum
ben diyet yaparken son hafta corba diyeti yapmistim ve o diyetle zaten bas donmelerim tansiyon baslamisti bir haftada 3-4 kilo vermistim o diyetle sonrasi drsimdi kendime guluyorum valla
saglikla yavas vermek varken biran once verip kurtulalim istiyoruz
guzel dileklerin icin sagol canim benim

canım ikimizin de çok az kaldı o 5 li kıloları gormeye; inşallah 1-2 hafta içinde mujdeli haberlerimizi veriririz. Bir de o 5 li kilonun yeri bir ayrı dediğin gibi 59,9 u bile görsem çok sevinicem.

ay inşallah inşallah
bende şu 59 u 59.9 olarak bile görsem sanırım tartıdan inip öyle bir zıplarım ki kafam tavana vururudu herhalde..

canım vücut su ihtiyacı karşılanmadığında su topluyor. çünkü kendini garantiye alıyor. bu yüzden vücudumuz ödem yapıyor.bende 6 gündür gidip gelen kilololarım yüzünden bırakmayı bile düşündüm . ama dediğim gibi dün çok su içtim ve çok idrara çıktım. zaten vücut yağları iki yolla atabiliyormuş ter ve idrar. proteinlerin parçalanması için de suya ihtiyaç varmış.
elimde en büyük bardağımla geziyorum. ne zaman bitse gidip dolduruyorum bir şekilde içiyorum. bence sende öyle yap

inşallah canım su içelim bol su
ay inşallah inşallah
valla bende 5 lileri en son lise de gördüm bende zıplayacağım 5 görünce

slm kızlar ya ben 74.2 de takıldım kaldım. bir türlü inmiyo hiç kaçamak falan da yaptığım yok ama bu kez pes etmeyecem inene kadar devam
bu arada kitaptaki yulaf kepeği galetasını denedim ve çooook güzel oldu ekmek gibi valla yapmayanlar varsa denesin

ne demek :)) başarılar sana da.

teşekkürler :) sana da başarılar. ben de makro ekonomi çalışıyorm. daha ilk kez bakıyorm. 45 alsam geçiyorm ama alır mıyım ki

ben geçen vizelerde hiç kitabı açmadan gitmiştim türkiye ekonomisi sınavına. kitap değişmiş, haberim yoktu. geçmiş yıl sorularına çalışmıştım kitap çok kalın ve karışık diye:) 30 aldım sadece tahmin yürüterek. bu sefer biraz çalıştım iki katını almam lazım. bakalım olacak mı? inşallah senin de öyle olur.

arkadaşlar kilosu takılan cok arkadaş var size bir tarif vereyim bunu dr murat topoglu
vermişti 1litre suyu ısınmaya baslayınca bir iki dak. kaynatın.1 çay kaşıgı anason,papatya ,nane,tarçın,funda yapragı,rezene,tere tohumu 1 yemek kaşıgı biberiye 1 tutam ısırgan otu yapragı 3 adet karanfil 1adet yeşil elma küp küp dogra çay gibi 5 dak.kadar demlenmeye birakin 1veya 2 hafta günde 3 defa yemeklerden önce için

canım ben su içiyorum o konuda sorunum yok. bugün 1 litre bitti. dün ikse iki litre içtim

hadi bakalım almadan gelmeyelim ben vize konularını hiç bakmadım zaten. allah sonumu ahyır etsin :) mezun olacak olmasam hiç takmam. alttan kalsın derim büte girerim derim. ama ya mezun olucam ya olmicam o kdr yaklaşınca sıkıntısı büyük oluyor. çok gezdim çook. tarzım hep son anda çalşmaktır ama bu sefer bayağı br kısa zaman oldu 2 gün 8 ders ve finansla alakalı olduğundan tahmin yürütmek pek te mümkün deeğil. başarılar tekrardan

teşekkürler sonunda başardım...hayırlı olur inşallah!

Slmlarrr.... Bugün 300 gr hafif uyandım vee 57 leri gördüm sonunda sanırım böyle giderse haftaya nişanlımın yanına gidene kadar 57 ye düşmüş belkide 56ları görmüş olucam,zaten dondurma meyve tarzı kaçamaklarımı onun yanına gideceğim zamana saklıyodum eğer çok büyük çaplı bi kaçamak olursada bende shahdaroba gibi hadi ödül yemegım olsun deyip güçlendirmeye geçiveririm nasılsa düğün telaşesindede kilo gider şuan için istediğim kiloya düşerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…