• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay kızlar az önce aldığım kepeğimi süte katıp yedim allahım resmen nefiss bir şey ya kolayca yeniyor valla yasak olmasa az daha yicektim ama dedimki bir kaşıkta yatarken yerim valla ben ne işkence çekmişim o sahte kepeği yerkende haberim yokmuş onun için benim kreplerim omletlerim olmuyormuş demekki şimdi kızlar canım çok fena poğaça çekiyor acaba bu kepekle dukana uygun poğaça yapamazmıyız haydi dukanın akıl küpü hatunları bana bir çakma poğaça üretinde nefsimi körleteyim sevabınıza

ya kızlar allah aşkına kim izin veriyor meyveli yoğurda ya hemde 2 tane.bence uymayın şeytana normal yağsız yoğurdunuzu yiyin çok dayanamıyosanız içine tatlandırıcı veya goji katabilirsiniz.karışmadan duramıyorum emeklerinize acıyorum sonuç hepimizi mutlu etsin istiyorum....

Canım kitapta yazıyor light meyveli yoğurda izin var ama en fazla iki tane sınırsız değil yani

canım ben bir zamanlar atkins diyeti yapıyordum orada da karbonhidrat yasak. First Sweetgum Sütlaç Damla sakızı vardı. tatlandırıcılı yazıyordu onun besin değerlerine bakmıştım karbonhidrat değeri yüksekti bende bırakmıştım. ben tatlı isteğimi zero cola ile gidermeye çalışıyorum.[/QUOTE]

Doğru soyluyosunuz benim bir haftadır aynı kiloda olma nedenim bu olabilir:(

Kızlar ya bir de en cok zorlandıgım nokta; ben uzulunce kendını tatlıya veren bırıydim. Tatlıları ard arda karnım agrıyana kadar ya da 1 kavonoz nutellayı bıtırene kadar yerdım; uzuntumu unutuyormusum gıbı olurdu.

Ve bugunlerde aslında cok zor gunler gecırıyorum; sevdiğim erkek hatta ilk sevdiğim erkek gitti :59: Bu üzüntülü gunlerimde evet zorlansam da arada light pudıng ıle kacamak yapsam da DUKAN sayesinde tatlılara saldırıp acımı unutmaya calısmıyorum.

Iyı kı Dukan var ve Dukan vasıtasıyla sizleri buldum.

canım gitti derken...
ayrıldınız mı yoksa askere filan mı gitti..:5:
üzülme yaa.. aşk acısı nedir bilirim. farklı bişidir başka hiçbişeye benzemeyen...:59:
düşünmemeye çalış yalnız değilsin biz varız...:kkk::kkk::kkk::kkk:
şimdi diyete daha da sarıl daha güzel ol kendine güvenin daha bir gelecek emin ol..ben eskiden biri vardı "o" gidince salona yazılıp azda olsa kilo vermiştim :1::1:
onu unutunca kilolar geri geldi. eşimle tanışınca yedi kilo aldım :53::53::53:

kızlar merhaba diyete başlayalı 4gun oldu şuana kadar 2800kgverdim sizleri takip ediyorum tecrube veyemek tariflerinizden yararlanıyorum sizlerin yazdıklarını okuyunca yanlız olmadıgımı anladım zaten diyet tek başına çekilmiyo.....

kızlar merhaba diyete başlayalı 4gun oldu şuana kadar 2800kgverdim sizleri takip ediyorum tecrube veyemek tariflerinizden yararlanıyorum sizlerin yazdıklarını okuyunca yanlız olmadıgımı anladım zaten diyet tek başına çekilmiyo.....

hoşgeldinn:69:
4 gün için harika bir sonuç...:52::52::52:
diyet dediğin destekle motivasyonlar gerçekleşir...
oda burda var:kkk::kkk:

kızlar bu gün tam düz 58 oldum 200 gr da gitti ama inş artık vermeye devam etmem 58 alt sınır 59 üst sınır yeni politika bu.:1:

shahdaroba cim cok iyi canim son kilolarini kolay verdin tebrikler
dikkat edersen almazsinda vermessinde
bende kendime senin gibi alt ve ust sinir koydum
kilolarmi verirken 59 u ucundan gorebilmek icin cok ugrasmistim nerdeyse 2 hafta 60 ta takildim
sonra direnc kirilinca ard arda indim ve 57 yi ucundanda olsa 56.8 i gordum sonrasi bas donmeleri halsizlik
hizli kilo verilince bunye zorlaniyor ben anca toparlandim ve bundan boyle daha dikkat ediyorum
sende simdi istedigin kilodasin sabahlari herseyden guzelce ye ve tum vucudun ihtiyaclarini karsilayip ogleye ve aksama hafifletirsen hem kilonu korursun hem istedigin gibi yersin
tekrar tebrikler canim

yolandacım; o beni terk etti ve gitti.. İlk sevdiğim erkekti 28 yaşıma kadar kimseyi bilmemiştim ondan başka ve giderken de gozyasıma bakmadan, artık seni istemiyorum diyip, beni arkasında bırakıp gitti..
:58:

Bugunler çok zor geçiyor, her gece aglıyorum henuz alışamadım, ama umarım "ne yapalım kısmet değilmiş" diyebileceğim günler çabuk gelir.

Kızlar; kusura bakmayın kafanızı şişirdim biliyorum yeri değil ama gece olunca boyle oluyorum işte
ben :59:

canım gitti derken...
üzülme yaa.. aşk acısı nedir bilirim. farklı bişidir başka hiçbişeye benzemeyen...:59:
şimdi diyete daha da sarıl daha güzel ol kendine güvenin daha bir gelecek emin ol..ben eskiden biri vardı "o" gidince salona yazılıp azda olsa kilo vermiştim :1::1:

yolandacım; o beni terk etti ve gitti.. İlk sevdiğim erkekti 28 yaşıma kadar kimseyi bilmemiştim ondan başka ve giderken de gozyasıma bakmadan, artık seni istemiyorum diyip, beni arkasında bırakıp gitti..

Bugunler çok zor geçiyor, her gece aglıyorum henuz alışamadım, ama umarım "ne yapalım kısmet değilmiş" diyebileceğim günler çabuk gelir.

Kızlar; kusura bakmayın kafanızı şişirdim biliyorum yeri değil ama gece olunca boyle oluyorum işte

cnm benimm kıyamam ya seni okadar iyi anlıyorum ki :( hemen hemen herkesin en az 1 kez başına gelmiştir sanırım bu gibi durumlar ama ben kendimden örnek veriyim şimdi geriye dönüp bakınca iyiki diyorum zamanında öyle olmuş,zamanında üzülmesem sonrasında daha da üzülücektim belki,hem de nişanlımla tanışmamış olcaktım:1: inş hayırlıısyla seninde iyi niyetinin karşılığı olarak ondan kat kat iyisi çıkıcak karşına ozman diceksin ozaman üzülmemdede hayır varmış diye:54:

evet canım okuduk bi arkadaş linkini de paylaşmıştı yorum bile yaptık:51::51:

merhaba ben bu paylaşılan link i neden bulamadım.ayrıca bir ricam olacak haziran geldi hala şakır şakır yağmur yağıyo bu ticker psikolojimi bozuyo arkadaşım zahmet olmassa bi değiştiriversen diyorum çiçekli böcekli bişeyle yani istersen tabii:71::71::71::71::71::71::71::71::24::24::24::24:

ya kızlar allah aşkına kim izin veriyor meyveli yoğurda ya hemde 2 tane.bence uymayın şeytana normal yağsız yoğurdunuzu yiyin çok dayanamıyosanız içine tatlandırıcı veya goji katabilirsiniz.karışmadan duramıyorum emeklerinize acıyorum sonuç hepimizi mutlu etsin istiyorum....

ben de her zaman gojili light yoğurdumu yerken bigün markette şeytan dürttü activianınkini aldım.belkide regl olacağım için bilmiyorum bugünde eti form yedim 1 paket.:17::17::17::17::17::17::17:

Sorun değil=)
ben yeni üyeyim de bütün sayfaları okuyamadım daha özür dilerim
Bu arada tebrik ederim umarım ben de bozmadan devam ederim

ne demek canım hiiç önemli değil ben yanlızca üşendim tekrar yazmaya ondan alıntı yaptım:1:
umarım sen de en kısa zamanda hedfine ulaşırsın
sevgiler:16:

shahdaroba cim cok iyi canim son kilolarini kolay verdin tebrikler
dikkat edersen almazsinda vermessinde
bende kendime senin gibi alt ve ust sinir koydum
kilolarmi verirken 59 u ucundan gorebilmek icin cok ugrasmistim nerdeyse 2 hafta 60 ta takildim
sonra direnc kirilinca ard arda indim ve 57 yi ucundanda olsa 56.8 i gordum sonrasi bas donmeleri halsizlik
hizli kilo verilince bunye zorlaniyor ben anca toparlandim ve bundan boyle daha dikkat ediyorum
sende simdi istedigin kilodasin sabahlari herseyden guzelce ye ve tum vucudun ihtiyaclarini karsilayip ogleye ve aksama hafifletirsen hem kilonu korursun hem istedigin gibi yersin
tekrar tebrikler canim

teşekkür ederim canım:16:evet bende 63 61 ve 59'da tekıldım bu da son ayıma denk geldi.ama sonrası çorap söküğü gibiydi.gerçi bende başdönmesi vb sorunlar hiç olmadı.bugün sıkı bir yemek yedim ve 1 haftada anca toparlarım bu yemenin ardından:1:bünyem sanki 1 haftadır bana oyun oynuyor ben yedikçe kilo veriyorum:1:bilsem yemeye daha önce başlardım:9:
Bu arda sen nasıl oldun canım.umarım düzelmişsindir.sağlık herşeyin başı.yanlış hatırlamıyorsam sen son kiloların için başka bir diyet yapmaya başlamıştın değil mi. peki şu anda güçlendirmeye mi geçtin yoksa kendince bir yöntem mi uyguluyorsun?sağlıklı bir ömür diliyorum tüm insanlara

canım gitti derken...

ben de bilürüm :D bknz: foruma ilk gelişimde yazdığım msg :D

merak etme öyle diyenler bir gün geri dönüyor :D o zaman da sen istemezsin :)
ne kadar zaman oldu onu mrk ettim bir de deşmek gibi olmasın ama.

ya aslında ben de öyle düşündüm ama bu kiloyla hamile kalmak da istemiyorum:17:

gerçi ha diyince hamile kalınmıyoda ya korunmayı bırakır bırakmaz kalırsam :50: :50:

saol canım ilgin için:54:

arkadaşım ben bir anne olarak şunu söylemek istiyorum ki; hamile kalındığı zaman genellikle ilk üç ay mide bulantıları ve aşermeler oluyor. üç ay geçene kadar o kadar güzel kilo veriyorsun ki...çünkü yediğini çıkarıyorsun ve istesen de yiyemiyorsun:) sonrasında da ancak verdiğin kadar kilo alıyorsun doğuma kadar biraz da yediklerine dikkat ederek. hamileler de diyet yapabiliyor. ben 68 kilo ile hamile kaldım ve doğumdan sonra 68 kiloydum. asıl sorun bebekle eve kapandıktan sonra başladı. uzak bir ildeydim, yardımcım yoktu, 20 yaşında anne olmuştum ve eve kapanmak sıkınca çareyi yemek yemekte bulunca almıştım o kiloları. demem o ki, Allahın işine karışılmaz olursa olsun onun kolaylığını da veriyor inan ki. anne olmak hiç bir şeye benzemiyor. teyzemin kızı ikinci bebeğini 38 yaşından sonra doğurdu. hamileliğinde gebelik şekeri çıkmıştı. ve inanın hamileliği boyunca 12 kilo verdi. değil almak...çünkü o bebeğe bir zarar gelsin istemedi. annelik insana her türlü dayanma gücünü veriyor merak etme.

Back