- 10 Mart 2011
- 864
- 403
- 103
merhaba arkaaşım bigün inşallah daha fazla zayıflamam diyebileceğim günlerin özlemi içerisindeyim
canım dukana uyduğun ve öyle günde birer dilim tatlılar yemediğinde o günler öyle çook da uzak değil.ben bu diyete başladığımda 71'e tırmanıyordum ve burdaki eski arkadaşların tickerlarına bakıp allahım ben de görebilecek miyim küçük kaplumbağamın yolun sonuna vardığı o güzel anıı çook uzak çook diyordum ve o psikolojiyle çizelgeme bir kaplumbağa koymuştum(o günleri hiç göremeyeceğimi düşünüyordum) ama henüz 2.5 ayımı doldurmadan kaplumbağam yolunu tamaladı ve o günlri hatırladıkça gülüyorum kendime.seninde yolunu en kısa sürede tamamlaman dileğiyle
yolandacım; o beni terk etti ve gitti.. İlk sevdiğim erkekti 28 yaşıma kadar kimseyi bilmemiştim ondan başka ve giderken de gozyasıma bakmadan, artık seni istemiyorum diyip, beni arkasında bırakıp gitti..
Bugunler çok zor geçiyor, her gece aglıyorum henuz alışamadım, ama umarım "ne yapalım kısmet değilmiş" diyebileceğim günler çabuk gelir.
Kızlar; kusura bakmayın kafanızı şişirdim biliyorum yeri değil ama gece olunca boyle oluyorum işte
ben
hala ders çalışıyorum ve bu gece uyimicam. tavuk but almştm onları yiyip duruyorm arada 1er tane. düzen müzen kalmadı. kiloma nasıl yansır acaba. ataktayım bir de... zamanlama yanlş oldu sanırım ama neyse. ekmeklerim de bitti ve yapmaya vaktim yok. yarın ne yicem acaba. 1 adet tavuk butunu sabaha ayırayım. arada br de jambon atıştırırım. ama sınavda yanıma ne alıcam kibugün bir parça ekmekçik ve 1 adet haşlanmş bıldırcın yumrtası ile gitmiştim. bayağı işe yaradı. sınavda acıkmak kadar kötüsü yok.
ben de sınava gidicem de açıköğretim. sen de mi? kaçıncı sınıf? hangi bölümdesin? ama kafam şişti ara verdim. ben de sabahlamak düşüncesindeyim de tavuk yemekten böö geldi sadece şekersiz kahve aldım onu içeceğim.
evet aöf sınavı. ben 2 oklu birden yürütüyorm. menkul kıymetler ve sermaye piyasası 2. sınıftayım. eğer yarınkiler de iyi geçerse mezun oluyorm :) benim de kurtarıcım cola zero :)
Bu arada 10 dk önce ekmeğim olmadığını söylüyordum ama artık var çünkü jet hızıyla kalkıp yaptım. şimdi pişiyor ihihi :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
tickerı burdan adım adım halledebilirsin
dukana hoşgeldin canım başaracaksınnnkızlar merhaba diyete başlayalı 4gun oldu şuana kadar 2800kgverdim sizleri takip ediyorum tecrube veyemek tariflerinizden yararlanıyorum sizlerin yazdıklarını okuyunca yanlız olmadıgımı anladım zaten diyet tek başına çekilmiyo.....
ben de sınava gidicem de açıköğretim. sen de mi? kaçıncı sınıf? hangi bölümdesin? ama kafam şişti ara verdim. ben de sabahlamak düşüncesindeyim de tavuk yemekten böö geldi sadece şekersiz kahve aldım onu içeceğim.
benimde sabah aöf sınavım var ben hala netteyim geç yatmaya alışınca uyku tutmuyoevet aöf sınavı. ben 2 oklu birden yürütüyorm. menkul kıymetler ve sermaye piyasası 2. sınıftayım. eğer yarınkiler de iyi geçerse mezun oluyorm :) benim de kurtarıcım cola zero :)
Bu arada 10 dk önce ekmeğim olmadığını söylüyordum ama artık var çünkü jet hızıyla kalkıp yaptım. şimdi pişiyor ihihi :)
bunu nereye yapıştıracağım? ben bunu bulamadım...
benimde sabah aöf sınavım var ben hala netteyim geç yatmaya alışınca uyku tutmuyobende biyoloji okurken 2 yıllık turizm okumuştum şimdide işletmeye devam ediyorum 3. sınftayım hepimize başarılar:82:
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim der gibi olmuş heheh
evet aöf sınavı. ben 2 oklu birden yürütüyorm. menkul kıymetler ve sermaye piyasası 2. sınıftayım. eğer yarınkiler de iyi geçerse mezun oluyorm :) benim de kurtarıcım cola zero :)
ben de iktisat son sınıftayım.seneler evvel iki yıllık myo bitirmiştim. geçen sene bir iddia üzerine dikey geçiş yaptım. eğer iyi geçerse iddiayı kazanıcam. ablamla aramıda bir şey bu. kendisi 7 sene devam etmiş ve 3. sınıfa geçemeyip 2 yıllık ön lisans diploması alıp asmıştı duvarına. çok zor yaa geçmek bu sınavları diyordu. ben geçilebileceğini ispatlayacağım. ki ders bırakmadan geçtim bu seneye. bugünki iki sınavdan da geçiyorum. darısı yarınki 4 sınavımın başına. bu yaştan sonra okumaya kalktım ya...
profilini tıkla ve orda çizelgeyi tıklayı o kutucuğa yapıştırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?