• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ya nolur bi cevap verin bana sakız çok çiğniyorummm şekeri gittikçe atıyorum :D
zararı olur mu acabaaaa

yok canım yaa ne zararı olacak onlar sekersız sakız yazıyorsa ustunde zararı olmaz dıye dusunuyorum cunku ben de aynı seyı yapıyorum meyvelı tum sakızları cok severım ve evde bos oldukca heo cıgnerım :1:

yok canım yaa ne zararı olacak onlar sekersız sakız yazıyorsa ustunde zararı olmaz dıye dusunuyorum cunku ben de aynı seyı yapıyorum meyvelı tum sakızları cok severım ve evde bos oldukca heo cıgnerım :1:
Çok sevindim bu cevabı aldığıma çünkü resmen şeker ihtiyacımı karşılıyorum onlarla:69:

biz kahvaltı yapıyorduk ama bu kez duymadım yoksa ben richter kopee gibi hemeen hissediyorum
geçmiş olsun:26::26:

aynen ben de öyleyim. normalde hemen yataktan fırlardım ama bu sefer geçmesini bekledim. tam durdu derken biraz daha hızlandı o zaman korktum ama çıkmadım yine de:D amaaan ben ne 99lar gördüm :D

çok geçmiş olsun..:(

teşekkürler :)

canım; meyvelı yogurt derken lıght sutasın meyvelı yogurdundan mı? ondansa ben yemedım sımdıye kadar ama meyvelerını ayıklayıp gunde max 2 taneye ızın var bıldıgım kadarıyla.

ya kızlar allah aşkına kim izin veriyor meyveli yoğurda ya hemde 2 tane.bence uymayın şeytana normal yağsız yoğurdunuzu yiyin çok dayanamıyosanız içine tatlandırıcı veya goji katabilirsiniz.karışmadan duramıyorum emeklerinize acıyorum sonuç hepimizi mutlu etsin istiyorum....

kızlar bu gün tam düz 58 oldum 200 gr da gitti ama inş artık vermeye devam etmem 58 alt sınır 59 üst sınır yeni politika bu.:1:
kutlarım seni ideal kilona ulaşmışsın darısı bize inşallahhhh
ha bide ne kadar sürede verdin ve kaçamakların oldu mu

Ya nolur bi cevap verin bana sakız çok çiğniyorummm şekeri gittikçe atıyorum :D
zararı olur mu acabaaaa
canım ben bir zamanlar atkins diyeti yapıyordum orada da karbonhidrat yasak. First Sweetgum Sütlaç Damla sakızı vardı. tatlandırıcılı yazıyordu onun besin değerlerine bakmıştım karbonhidrat değeri yüksekti bende bırakmıştım. ben tatlı isteğimi zero cola ile gidermeye çalışıyorum.

süper tam düz olmuş işte. tebrik mi edeyim endişe mi bilemedim :18:

ya evet ben de korkmaya başladım.eskiden bir lokma bişey yer 1 hafta kilo veremez sonra da 1 hafta acısını çekerdim.ama şimdi 1 haftadır yemediğim şey kalmadı ama vermeye devam ediyorum.gerçi seyir boyunca 2 günde bir anca tuvalete gidebiliyordum.şimdi günde 2-3 kez gidiyorum.acaba diyorum ki ozaman verdiğim kiloları kabızlık gizliyordu da şimdi bağırsaklar temizlenince böyle düşüşler mi oluyor.bakalım önümüzdeki perşembe nolcak.1-2 gün akşamları nişastalı bişiler tüketicem sonrasını hep beraber görücez artık

teşekkür ederim.evet 12.3 kilonun hepsini dukan diyetiyle verdim. bu diyete 16 martta başladım 5 gün atakla 4 kg verip 21 martta seyire geçtim, 60-61 gün seyirle 7.3 gibi bişi verdim.ve 21 mayısta güçlendirmeye geçtim ve bugün itibariyle 1 hafta oldu güçlendirme de de 1 kg vermiş oldum
sevgiler

Merhaba
Kaçla başlamıştın?
kaçıncı günündesin yazabilir misin rica etsem

daha dün yazmıştım.tekarar yazmaya üşendim kusura bakma alıntı yaptım

BU diyet tüm gün evde oturunca cekilmiyor vallahi. Insanın aklı devamlı yemekte oluyor yanı benim bugun oyle oldu; cok zorlandım valla bugun evde, aklım hep mutfakta :44:

dilediğin kadar yiyebilirsin canım seni sınırlayan yok.doyana kadar yeki canın istemesin yeter ki protein olsun ,yağsız olsun.bide sık sık su iç ,bitki çayı iç,yağsız süte tarçın ekle iç(,tatlı yemiş gibi olur)lor ve yağsız peynir ,yumurta hepsi senin ve dukancıların afiyet olsun çok yersen çok erirsin .slogan bu:))

dilediğin kadar yiyebilirsin canım seni sınırlayan yok.doyana kadar yeki canın istemesin yeter ki protein olsun ,yağsız olsun.bide sık sık su iç ,bitki çayı iç,yağsız süte tarçın ekle iç(,tatlı yemiş gibi olur)lor ve yağsız peynir ,yumurta hepsi senin ve dukancıların afiyet olsun çok yersen çok erirsin .slogan bu:))

şuanda buzdolabım ağzına kadar protein dolu ama malesef ben hiçbirini yemek istemiyorum. yumurtadan bıktım, kırmızı etle aram iyi değil:((( iki gündür tavuk yiyorum offf olmazsa light ton balığı alayım bari onlar yağsız oluyor:59:

ya aslında biraz önce geçen bayram aldığım elbisemi giydim. en son üzerime yapışıyordu bütün hatlarım belli oluyordu.. şimdi biraz bollaşmış hoşuma gitti ama yinede hatlarım belli biraz motive oldum.
moralim her bozulduğunda o elbiseyi giyeceğim işte o zaman kendimi motive etmiş olacağım:27:

Ben de light meyveli yiyorum meyveleri de ayıklamıyorum ama :S
Napalım ya o kadar da olsun 13 gündür karbonhidrat nedir unuttum

bence yinede dikkat etmeye çalış,tatlı ihtiyacını farklı yasak olmayan şeylerle bastırmaya çalış,mesela günlük 200 gr gideceği varsa bu yüzde 100 gr gidicek belki,ufak tefekte olsa yasak şeyleri sürekli tüketmek diyetinizin süresini daha da uzatır

Goldenvenus sen de harikasın. bayağı incelmişsin. Tebrikler :)

sağol cnm emeklerimizin karşılığını alabildiğimizi görmek daha da motive edici oluyo darısı hepinizin başına en kısa zamanda:16:

ben sakız çigneyemiyorum beni acıktırıyor :9::9:

kutlarım seni ideal kilona ulaşmışsın darısı bize inşallahhhh
ha bide ne kadar sürede verdin ve kaçamakların oldu mu

canım ben bir zamanlar atkins diyeti yapıyordum orada da karbonhidrat yasak. First Sweetgum Sütlaç Damla sakızı vardı. tatlandırıcılı yazıyordu onun besin değerlerine bakmıştım karbonhidrat değeri yüksekti bende bırakmıştım. ben tatlı isteğimi zero cola ile gidermeye çalışıyorum.

ya ben aylardır saglıklı beslenme ve sporlar kilo verdiim dönemde şeker ve aspartamı kendime yasaklamıştım. zaten ha şekerli ha aspartamlı bende aynı etkiyi yaratıyor. çok acıktırıyor. dukan amca kitapda izin vermiş en azından tatlı ihtiyacı için bunu yasaklamamalıyım demiş ama ben zero yerine bir bardak sütümün yanına bir kuru kayısı yesem daha iyi olacak yani onlar beni hiç acıktırmıyor bir de tabi kalsiyumum şekeri kana karışmadan atma yetenegi de var. ne bileyim bence zero yerine arada bir şeker ihtiyacım için kuru meyve ekleyerek eccük esnetebilirim gibi geliyor bu diyeti. ama yine protein agırlıklı. kesinlikle beni örnek almasın kimse ben sadece alternatif üretiyorum o kadar. zira bu yolculuğa çıkalı altı ay olacak nerdeyse :51::51:

BU diyet tüm gün evde oturunca cekilmiyor vallahi. Insanın aklı devamlı yemekte oluyor yanı benim bugun oyle oldu; cok zorlandım valla bugun evde, aklım hep mutfakta :44:

penac cım benim de aynen öyle oldu durmadan yedim bide gerçekten acıkarak yedim sanırım reglim yaklaşıyor. bi sinir de var üstümde :27::27:
evde olmuyor yaa. az önce ayıptır sölemesi 3 kocca köfte hüplettim de :53:

ya aslında biraz önce geçen bayram aldığım elbisemi giydim. en son üzerime yapışıyordu bütün hatlarım belli oluyordu.. şimdi biraz bollaşmış hoşuma gitti ama yinede hatlarım belli biraz motive oldum.
moralim her bozulduğunda o elbiseyi giyeceğim işte o zaman kendimi motive etmiş olacağım:27:

bende de öyle bir etek var. çok yeni yada sevdiim bişi değil ama sırf ona girebilmek için çabalıyorm şimdi. işin komigi ben on kilo daha agırkende giriyordum o etege ama kalçalarımın üstünde kalıyordu şimdi sıra belde tutmakta :27:

Kızlar ya bir de en cok zorlandıgım nokta; ben uzulunce kendını tatlıya veren bırıydim. Tatlıları ard arda karnım agrıyana kadar ya da 1 kavonoz nutellayı bıtırene kadar yerdım; uzuntumu unutuyormusum gıbı olurdu.

Ve bugunlerde aslında cok zor gunler gecırıyorum; sevdiğim erkek hatta ilk sevdiğim erkek gitti :59: Bu üzüntülü gunlerimde evet zorlansam da arada light pudıng ıle kacamak yapsam da DUKAN sayesinde tatlılara saldırıp acımı unutmaya calısmıyorum.

Iyı kı Dukan var ve Dukan vasıtasıyla sizleri buldum.

Back