kızlar bu gün tam düz 58 oldum 200 gr da gitti ama inş artık vermeye devam etmem 58 alt sınır 59 üst sınır yeni politika bu.
Merhaba
Kaçla başlamıştın?
kaçıncı günündesin yazabilir misin rica etsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu gün tam düz 58 oldum 200 gr da gitti ama inş artık vermeye devam etmem 58 alt sınır 59 üst sınır yeni politika bu.
Ya nolur bi cevap verin bana sakız çok çiğniyorummm şekeri gittikçe atıyorum
zararı olur mu acabaaaa
Çok sevindim bu cevabı aldığıma çünkü resmen şeker ihtiyacımı karşılıyorum onlarlayok canım yaa ne zararı olacak onlar sekersız sakız yazıyorsa ustunde zararı olmaz dıye dusunuyorum cunku ben de aynı seyı yapıyorum meyvelı tum sakızları cok severım ve evde bos oldukca heo cıgnerım
yok canım yaa ne zararı olacak onlar sekersız sakız yazıyorsa ustunde zararı olmaz dıye dusunuyorum cunku ben de aynı seyı yapıyorum meyvelı tum sakızları cok severım ve evde bos oldukca heo cıgnerım
biz kahvaltı yapıyorduk ama bu kez duymadım yoksa ben richter kopee gibi hemeen hissediyorum
geçmiş olsun:26::26:
çok geçmiş olsun..
Günaydınlar... Güne deprem ile uyandım. 8:50ye saatimi kurmuştum ama saat 8:48 de deprem aynı görevi gördü sağolsun :)) simavda 5.0 oldu gene...
bu arada 76.3üm.. :)
canım; meyvelı yogurt derken lıght sutasın meyvelı yogurdundan mı? ondansa ben yemedım sımdıye kadar ama meyvelerını ayıklayıp gunde max 2 taneye ızın var bıldıgım kadarıyla.
kutlarım seni ideal kilona ulaşmışsın darısı bize inşallahhhhkızlar bu gün tam düz 58 oldum 200 gr da gitti ama inş artık vermeye devam etmem 58 alt sınır 59 üst sınır yeni politika bu.
canım ben bir zamanlar atkins diyeti yapıyordum orada da karbonhidrat yasak. First Sweetgum Sütlaç Damla sakızı vardı. tatlandırıcılı yazıyordu onun besin değerlerine bakmıştım karbonhidrat değeri yüksekti bende bırakmıştım. ben tatlı isteğimi zero cola ile gidermeye çalışıyorum.Ya nolur bi cevap verin bana sakız çok çiğniyorummm şekeri gittikçe atıyorum
zararı olur mu acabaaaa
süper tam düz olmuş işte. tebrik mi edeyim endişe mi bilemedim :18:
teşekkür ederim.evet 12.3 kilonun hepsini dukan diyetiyle verdim. bu diyete 16 martta başladım 5 gün atakla 4 kg verip 21 martta seyire geçtim, 60-61 gün seyirle 7.3 gibi bişi verdim.ve 21 mayısta güçlendirmeye geçtim ve bugün itibariyle 1 hafta oldu güçlendirme de de 1 kg vermiş oldum
sevgiler
Merhaba
Kaçla başlamıştın?
kaçıncı günündesin yazabilir misin rica etsem
BU diyet tüm gün evde oturunca cekilmiyor vallahi. Insanın aklı devamlı yemekte oluyor yanı benim bugun oyle oldu; cok zorlandım valla bugun evde, aklım hep mutfakta :44:
dilediğin kadar yiyebilirsin canım seni sınırlayan yok.doyana kadar yeki canın istemesin yeter ki protein olsun ,yağsız olsun.bide sık sık su iç ,bitki çayı iç,yağsız süte tarçın ekle iç(,tatlı yemiş gibi olur)lor ve yağsız peynir ,yumurta hepsi senin ve dukancıların afiyet olsun çok yersen çok erirsin .slogan bu:))
Ben de light meyveli yiyorum meyveleri de ayıklamıyorum ama :S
Napalım ya o kadar da olsun 13 gündür karbonhidrat nedir unuttum
Goldenvenus sen de harikasın. bayağı incelmişsin. Tebrikler :)
yok canım yaa ne zararı olacak onlar sekersız sakız yazıyorsa ustunde zararı olmaz dıye dusunuyorum cunku ben de aynı seyı yapıyorum meyvelı tum sakızları cok severım ve evde bos oldukca heo cıgnerım
kutlarım seni ideal kilona ulaşmışsın darısı bize inşallahhhh
ha bide ne kadar sürede verdin ve kaçamakların oldu mu
canım ben bir zamanlar atkins diyeti yapıyordum orada da karbonhidrat yasak. First Sweetgum Sütlaç Damla sakızı vardı. tatlandırıcılı yazıyordu onun besin değerlerine bakmıştım karbonhidrat değeri yüksekti bende bırakmıştım. ben tatlı isteğimi zero cola ile gidermeye çalışıyorum.
BU diyet tüm gün evde oturunca cekilmiyor vallahi. Insanın aklı devamlı yemekte oluyor yanı benim bugun oyle oldu; cok zorlandım valla bugun evde, aklım hep mutfakta :44:
ya aslında biraz önce geçen bayram aldığım elbisemi giydim. en son üzerime yapışıyordu bütün hatlarım belli oluyordu.. şimdi biraz bollaşmış hoşuma gitti ama yinede hatlarım belli biraz motive oldum.
moralim her bozulduğunda o elbiseyi giyeceğim işte o zaman kendimi motive etmiş olacağım